Kenian safari opastettuna ja Mombasa rantaloma

Kenian safari on parasta, kun katselet kirahvien hamuavan ruokaa puiden yläoksilta ja gasellien villinä laukkaavan savannilla. Afrikan safari >

Kenian safari opastettuna ja Mombasa rantaloma

Savannien villinä laukkaavat antiloopit

Kenian Majesteetillisella safarilla saat nähdä, kun kirahvit hamuavat ruokaa puiden yläoksilta ja gasellit syövät ruohoa. Yhtäkkiä jännitys tiivistyy, kun leopardi lähtee jahtaamaan  riistaa savannilla, nopea hyökkäys palkitaan saaliin tehdessä yhdenkin virheen pakomatkallaan. Kenian Safari opastettuna alkaa Nairobista ja päättyy Masai Maraan.

Kenian safari on kuin jännitysnäytelmä savannilla

Illalla voit katsella järven rannalla seisoskelevia flamingoja, kun kuuma Afrikan aurinko laskee hiljalleen savannin taakse ja aurinko värjää koko taivaan hehkuvilla oranssin sävyillä. Iltaisin yöpyminen leirissä kuunnellen Afrikan yön moninaisia ääniä tai katsellen, kuinka eläimet tulevat kuun loistaessa Lodgen läheiselle joelle syömään saavat sinut ihastumaan tähän kaunuteen. Tällä upealla matkalla Nairobista Aberdaren kansallispuistoon sekä Lake Nakarun ja  Masai Maran kansallispuistoihin tunnet käsinkosketeltavalla tavalla kunnioitusta herättävät moninaiset Afrikan villieläimet.

Kenian safari Nairobista Mombasaan

Lake Nakuru on kuuluisa upeista flamingoistaan ja yli 400:sta täältä löydetystä lintulajista. Järvi itsessään on soodajärvi.  Miljoonien flamingojen muodostama näky tällä järvellä on unohtumaton!  Kaukaa katsottuna näyttää, kuin järven ympärys olisi vaalenpunainen. Järvi on saanut mainetta myös uhanalaisten eläinten elinpaikkana mm. mustan -ja valkoisen sarvikuonon ja Rothschild kirahvin.  Myös leijonia löytyy alueelta.

Amboseli sijaitsee upean,  Mount Kilimanjaron alimmilla rinteillä.  Mount Kilimanjaron huippu sijaitsee  Tanzanian rajalla. Varhaisena aamuna on suuremoinen elämys nähdä  Mount Kilimanjaron lähes leijuvan  pilvien yläpuolella.  Amboseli tunnetaan huikeista elefanttilaumoistaan. Voit nähdä myös  puhvelin, mustan sarvikuonon, seepran, gnuun ja muita safarieläimiä.

Mombasa rantaloma

Moninaisten safarielämysten jälkeen sinulla on mahdollisuus rentoutua Mombasan valkeilla hiekkarannoilla, Intian valtameren äärellä.

Pinewood Beach Resort & Spa on lukuisia matkailupalkintoja saanut Boutique hotelli, jossa luonnollinen kauneus ja inspiroiva sisustus luovat täydelliset puitteet romanttiselle lomalle. Tämän tyylikkään merenrantahotellin henkilökuntaon kuulu erinomaisesta palvelustaan.  Ateriat valmistetaan huolella paikallisista, tuoreista aineksista joko hotellin omasta kasvipuutarhasta tai merestä suoraan tuotuna. Nauttikaa aterioista päivittäin vaihtuvassa buffessa tai  vaikka omassa sviitissä henkilökohtaisen kokin valmistamana! Joka tapauksessa hotelli ja sen henkilökunta ovat valmiit tarjoamaan teille elinikäisen muiston oleskelusta Mombasassa ja Pinewood Beach Resortissa.

Kenian safari ja Mombasa rantaloma

Kymenmatkat FB>

 

Australia kiertomatka>

Klassinen Kenian safari  ja rantaloma Mombasassa

Hintaesimerkkimme 13 pv: 4678 € / hlö

1. Päivä NAIROBI

Saavuttaessa yhteen maailman parhaimman ilmaston omaavista kohteista, Kenian Nairobiin, opas on kentällä vastassa ja kuljetus järjestettynä Nairobi Safari Club hotelliin. Majoittuminen hotellille.

Vaikka ”auringon kaupunki” Nairobi sinänsä on maailmanlaajuisesti ajatellen vielä nuori kaupunki, on sen historia silti mielenkiintoinen sisältäen löytöretkeilijöitä, saarnamiehiä, sotia, kulttuurien laajaa kirjoa, politiikkaa, jokaisen jättäessä oman jälkensä kaupunkiin.

Safari Club hotel ***+
Tämä viihtyisä hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Nairobin keskustassa vastapäätä Nairobin yliopistoa.

Huoneet ovat sviittityyliset, sisältäen istumaryhmän ja makuuhuoneen

Buffet aamiainen on runsas sisältäen sekä liha- että vegaaniruokia.

Vinkki: hotellita on hyvät yhteydet David Sheldrickin orpojen elefanttien suojelukohteeseen

2. Päivä Nairobi –Lake Nakurun kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Lake Nakurun kansallispuistoon, johon saavutaan lounaalle ja majoitutaan Falmingo Hill Tented Camp’iin. Vietätte vapaan päivän, ennen lähtöä ilta safariajelulle järven ympäristöön. Paluu camp’ille hämärän saapuessa.

Lake Nakuru on kuuluisa upeista flamingoistaan ja yli 400:sta täältä löydetystä lintulajista. Järvi itsessään on soodajärvi.  Miljoonien flamingojen muodostama näky tällä järvellä on unohtumaton!  Kaukaa katsottuna näyttää, kuin järven ympärys olisi vaalenpunainen. Järvi on saanut mainetta myös uhanalaisten eläinten elinpaikkana mm. mustan -ja valkoisen sarvikuonon ja Rothschild kirahvin.  Myös leijonia löytyy alueelta.

Yöpymien Flamingo Hill Tented Camp
Ruokailu: Täysihoito

3. Päivä Lake Nakurun kansallispuisto – Masai Mara kansallispuisto

Klo 0800 Aamiaisen jälkeen  ajo Masai Maran Kansallispuistoon  Great Rift Valleyn kautta, lounas Ashnil Mara Campissa. Iltapäivä vapaata, kunnes illansuussa  ilta-safariajelulle. Paluu camp’iin hämärän laskeutuessa.

Masai Maran kansallispuisto sijaitsee Kenian etelä-länsiosissa ja muodostaa isomman ekosysteemin yhdessä Serengeti kansallispuiston kanssa Tansanian puolella. Masai Mara on yksi tunnetuimmista ja vieraillummista kansallispuistoista Afrikassa. Puistoa ympäröi myös Masai heimon asutukset. Masai Mara koostuu avoimesta savannista, aaltoilevasta ruohotasangosta ja kumpuilevista kukkuloista. Heinäkuusta syyskuuhun nähdään erilaisten villipetojen, sebrojen ja gazellien vuotuinen vaellus Serengati puiston puolelta.

Maran kansallispuisto tarjoaa niin laajan kirjon eläimiä, että sitä on lähes vaikea uskoa! Täältä on rekisteröity yli 450 lajia. Voit helposti nähdä leijonia, sarvikuonoja, virtahepoja, krokotiileja, kirahveja, zebroja, buffaloita, hyeenoita, villikoiria, leopardeja, monenlaisia antilooppeja ja elefantteja.

Yöpyminen: Ashnil  Mara Camp
Ruokailu: täysihoito

4. Päivä Masai Mara Kansallispuisto

Klo 06.30 Päivä alkaa aikaisella aamuajelulla Marassa, paluu leirille aamiaiselle. Tämän jälkeen vapaata aikaa, jonka voit viettää joko leirillä tai tutustumalla paikalliseen Masai kylän ihmisiin ja heidän värikkääseen kulttuuriinsa. Lounas leirillä. Lähtö safariajelulle ja paluu hämärän saapuessa

Vaihtoehtoisesti  lisämaksusta:
* Lento kuumailmapallolla!

Lähtö 06.30 aamulla – käytä tämä todella erikoinen ja näköaloja avartava tilaisuus hyväksesi ja osallistu kuumailmapallolennolle  Maran safarialueiden ylle. Kuumailmapallo paketti sisältää shampanja-aamiaisen villissä luonnossa!

Yöpyminen: Ashnil Mara Camp

5. Päivä Masai Mara kansallinen luonnonpuisto – Nairobi

Aikaisin aamulla safariajelu.  Muistathan, että jokainen ajelu on ainutkertainen elämys ja opas voi mukautua ryhmän toiveisiin siitä, mitä eläimiä yritetään nähdä.  Esim. tunnin pysähdys ihailemaan leijonaa metsästämässä on ex tempore elämyksiä, joita voit kokea safarilla.

Paluu leirille ja aamiaisen jälkeen lähtö takaisin Nairobiin . Lounas nautitaan ajon aikana. Saapuminen Nairobiin illansuussa ja sisäänkirjautuminen Nairobi Safari Club hotellille. Myöhemmin kuljetus kuuluisaan  Carnivore ravintolaan illalliselle ja takaisin hotellille.

Carnivore ravintola on maailmankuulu kenialaisen ruan kulinaristinen kehto, joka tarjoaa mm. grillattua strutsia, kamelia, sekä krokotiilia herkullisten lisäkkeiden kanssa.  Ravintola sijaitsee trooppisen puutarhan keskellä ja on niin sisustukseltaan kuin kulinaristista herkuistaan tunnettu huikea afrikkalainen elämys!

6. Päivä Nairobi – Amboselin Kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Amboselin kansallispuistoon, johon saavutaan juuri parahiksi lounaalle Kibo Safari Camp’iin. Lounaan jälkeen iltapäivä vapaata, jonka päätteeksi safariajelu tai vaihtoehtoisesti lisämaksusta vierailu paikalliseen Masai kylään, jossa on mahdollisuus tutustua Masai heimoon ja heidän tapoihinsa.

Yöpyminen: Kibo Mara Camp
Ruokailu: Täysihoito

7. Päivä  Amboselli Kansallispuisto

Amboseli sijaitsee upean,  Mount Kilimanjaron alimmilla rinteillä.  Mount Kilimanjaron huippu sijaitsee  Tanzanian rajalla. Varhaisena aamuna on suuremoinen elämys nähdä  Mount Kilimanjaron lähes leijuvan  pilvien yläpuolella.  Amboseli tunnetaan huikeista elefanttilaumoistaan. Voit nähdä myös  puhvelin, mustan sarvikuonon, seepran, gnuun ja muita safarieläimiä.

Yöpyminen: Kibo Mara Camp
Ruokailu: täysihoito

8. Päivä Amboseli Kansallispuisto – Tsavon läntinen kansallispuisto

Aamiaisen jälkeen kuljetus Tsavon Läntiseen Kansallispuistoon saapuen lounaaksi.  Sisäänkirjautuminen Ngulia Safari Lodgeen.  Iltapäivä vapaata aikaa, illalla lähtö safariajelulle.  Paluu camp’ille hämärän laskeutuessa.

Tsavo West’issä näet elefantteja, krokotiilejä, vervettiapinoita, antilooppeja, paviaaneja, kirahveja, virtahepoja ja leijonia. Puisto on geo-fyysiseltä luonteeltaan ja kasvien moninaisuudeltaan ihmeellinen ja upea! Mzima Springs, Mombasan vesilähteet, sijaitsevat täällä.  Satojen miljoonien litrojen kristallinkirkkaat vesimäärät, jotka ovat peräisin Chyulu kukkuloilta, lataavat näitä lähteitä päivittäin. Mzimassa, kaikenlaiset eläimet kerääntyvät juomaan, erityisesti kuivana aikana. Täällä on myös mahdollisuus nähdä virtahevot ja krokotiilit vedenalaisesta lasitankista käsin!

Yöpyminen: Ngulia Safari Lodgessa
Ruokailu: Täysihoito

9. Päivä  Tsavon kansallispuisto – Taita kukkuloiden pyhäkkö

Aamiaisen jälkeen safariajelu, jonka reitti vie Taita kukkuloiden kautta saapuen lounaaksi Sarova Salt Lick Game Resortille. Saat viettää loppupäivää vapaata esim. katsellen, kuinka villieläimet tulevat juomaan vettä läheisiltä vesilammikoilta. Sarovan Salt Lick Game Lodge tarjoaa vertaansa vailla olevan safarielämyksen!

Koko Lodge on nostettu vesilammikoiden ja ruokintalaitumien yläpuolelle, korkeille puujaloille tarjoten erinomaiset näkymät villieläinten saapuessa syömään. Buffalot, elefantit, leopardit, Masai leijonat, kirahvit, seeprat, impalat, gazellit, vesipuhvelit, dikdik’it ja laaja värikkäitten lintujen kirjo ovat muiden muassa nähtävissä täällä. Puisto on houkutellut miljoonia lintujen tutkijoita ympäri maailman, sillä se tarjoaa parhaimmat olosuhteet lintujen katselemiseen.

Yöpyminen: Sarova Saltlick Game Lodge
Ruokailu: Täysihoito

10. Päivä Taita kukkuloiden pyhäkkö – Mombasa

Aikainen safari, jolla on mahdollisuus nähdä eläimiä, joita ei päiväaikaan tapahtuvilla safareilla näe; hyeena, mungo, sakaali, sivettikissa, genet ja piikkisika. Safarin jälkeen paluu Lodgelle aamiaiselle ja loppu aamupäivä on vapaata aikaa. Lounaan jälkeen lähtö Mombasaan.

Majoittuminen Pinewood Beach Resort’iin.

11-12. Päivät Mombasa

Rentoa oleilua Mombasan lomakohteessa. Retket Mombasassa lisämaksusta.

Pinewood Beach Resort & Spa on lukuisia matkailupalkintoja saanut Boutique hotelli, jossa luonnollinen kauneus ja inspiroiva sisustus luovat täydelliset puitteet romanttiselle lomalle. Tämän tyylikkään merenrantahotellin henkilökuntaon kuulu erinomaisesta palvelustaan.  Ateriat valmistetaan huolella paikallisista, tuoreista aineksista joko hotellin omasta kasvipuutarhasta tai merestä suoraan tuotuna. Nauttikaa aterioista päivittäin vaihtuvassa buffessa tai  vaikka omassa sviitissä henkilökohtaisen kokin valmistamana! Joka tapauksessa hotelli ja sen henkilökunta ovat valmiit tarjoamaan teille elinikäisen muiston oleskelusta Mombasassa ja Pinewood Beach Resortissa.

Ruokailu: Puolihoito

13. Päivä Lento kotimaahan

Aamiaisen jälkeen, riippuen kansainvälisen lennon lähtöajasta, vapaata aikaa ennen lähtöä Mombasan   kentälle ja lentoa kotimaahan.

Kenia

Kenia, virallisesti Kenian tasavalta on Itä-Afrikassa sijaitseva valtio.
Pääkaupunki: Nairobi
Virallinen kieli: Swahilin kieli, Englannin kieli
Valuutta: Kenian šillinki
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee viisumin Keniaan.  Matkustajalla tulee olla maahan saavuttaessa esittää tulostettu kopio elektronisesta viisumista. Turistiviisumi myönnetään enintään 3 kk kerrallaan ja se maksaa 50 USD. Kenian viisumi (eVisa) haetaan ja maksetaan ennakkoon sähköisesti osoitteesta: https://accounts.ecitizen.go.ke/register (Valitse: eVisa Visitors)
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Aikaero Suomeen +1 Kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Ilmasto on Keniassa kuuma ja vuodessa on vain 2 sadekautta, maalis-toukokuussa sekä marras-joulukuussa. Kuuma ilmasto aiheuttaa veden puutetta kautta maan ja se onkin suuri ongelma. Maan eläimistö on rikasta ja siellä asuu mm. leijonia, elefantteja, kirahveja, krokotiileja ja muita tunnettuja safari-eläimiä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Kuljetukset ja safariajelut 6 hengen safari minivan’issa, jossa avattava kattoluukku parempaan katseluelämykseen ja valokuvaukseen
* Lentokenttäkuljetukset Nairobissa ja Mombasassa
* Kansallispuistojen sisäänpääsymaksut
* Majoitus ja ateriat ohjelman mukaisesti
* Yksi vierailu Masai kylässä
* Englanninkielisen oppaan palvelut
* AMREF lentävän lääkärin hätäevakuointi palvelut
* Lennot Nairobista Mombasaan

 Hintaan ei sisälly:

* Henkilökohtaisia hygieniatuotteita
* Kuumailmapallosafaria ( 475 eur per hlö )
* Lodge majoituksissa lisäpalvelut; drinkit, puhelut etc..
* Tipit ja portieerimaksut hotelleissa

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Hotellin tai Lodgen ollessa täyteen varattu, tarjoamme vastaavaa tilalle.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.