Kotka_varissaari2_400x300
Kesäpäivä Varissaaressa

Varissaari on suosittu ulkoilusaari ja siellä on myös uimaranta, grillipaikka ja beach volley -kenttä.
Säännöllistä reittiliikennettä ajetaan toukokuusta lähtien Sapokan satamasta. Uusi Ravintola Vaakku avautui toukokuussa 2015 ja on hurmannut kaikki saarivieraat.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kesäpäivä Varissaaressa

Omatoimimatkailu on mukava tapa tutustua luontoon ja saaristoon. Varissaari on suosittu ulkoilusaari ja siellä on myös uimaranta, grillipaikka ja beach volley -kenttä.
Säännöllistä reittiliikennettä ajetaan toukokuusta lähtien Sapokan satamasta. Uusi Ravintola Vaakku avautui toukokuussa 2015 ja on hurmannut kaikki saarivieraat. Varissaaren palveluvalikoima laajeni entisestään, kun rantaan avattiin juhannuksena uusi terassiravintola Rento Bar & Lounge, joka täydentää pääravintolan tarjoamaa.

Matka-aika: touko-elokuu

Matkan kesto: 2 päivää/1 yö

Hinta: 68 € / henkilö                                                

Hintaan sisältyy:  Yöpyminen, Sokos Hotel Seurahuone, Kotka. Kahden hengen huone aamiaisella, saaristoliikenteen reittiliput Sapokka-Varissaari-Sapokka.

Kotka_Varissaari_400x300

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.