Kreikka Evian Saari opastettuna

Evian saari on paikka, jossa voit viettää rentouttavan viikon aidoissa kreikkalaisissa tunnelmissa. Varaa Kreikan matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kreikka Evian Saari opastettuna

Rentouttava viikko aidoissa kreikkalaisissa tunnelmissa

Tervetuloa Evian saarelle, joka on Kreikan paratiisimainen helmi!
Evian saari, piilotettu jalokivi Kreikan saaristossa, kutsuu sinut matkalle ikonisille valkoisille rannoille, kristallinkirkkaille vesille ja kiehtovaan kulttuuriin. Evian saari kätkee sisäänsä rikkaan historian ja kulttuurin. Evian kaupunki, saaren pääkaupunki, on kuin aikamatka antiikin aikaan. Kapeat kujat ja perinteiset valkoiset talot luovat tunnelman, jossa voit tuntea menneiden aikojen henkäyksen. Voit vierailla Pyhän Nikolan luostarissa, joka on rakennettu 10. vuosisadalla ja tarjoaa upeat näkymät saaren ympäröivään maisemaan. Evian saaren aitous ei piile pelkästään sen kauneudessa vaan myös paikallisten ystävällisyydessä. Saarella on vahva yhteisöllinen henki, ja paikalliset asukkaat ovat avuliaita ja valmiita jakamaan kulttuuriaan ja perinteitään vierailijoiden kanssa.

Aurinkoiset rannat ja turkoosin meren syleily

Evian Saari on tunnettu henkeäsalpaavan kauniista rannoistaan, joilla valkoinen hiekka ja turkoosi merivesi kohtaavat. Lagonas Beach, yksi saaren helmistä, kutsuu rentoutumaan auringonpaisteessa ja nauttimaan Egeanmeren raikkaudesta. Voit myös tutustua piilotettuihin poukamiin, kuten Paradise Cove, joka tarjoaa rauhallisen pakopaikan kristallinkirkkaissa vesissä. Evian saari houkuttelee aktiivilomailijoita monilla mahdollisuuksilla ulkoiluun ja seikkailuun. Koe Evian saaren kauneus patikoimalla Mt. Profitis Ilias -vuorella, josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät saaren yli. Vesiharrastuksista innostuneille Evian tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen, jolloin voit tutkia saaren värikkäitä vedenalaisia maisemia.

Viehättävät kylät ja paikalliset herkut

Evian saaren viehättävät kylät säilyttävät perinteisen kreikkalaisen tunnelman. Glossan kylä on kuin satukirjasta, kapeine kujineen ja perinteisine taloineen. Voit vierailla paikallisilla markkinoilla, kuten Chora Market, jossa myydään paikallisia käsitöitä, koruja ja herkkuja. Evian saaren keittiö heijastaa Välimeren makujen monimuotoisuutta. Nauti tuoreista kala-annoksista, oliiviöljyn mausta ja paikallisista viineistä. Voit kokeilla perinteisiä kreikkalaisia herkkuja, kuten moussakaa, souvlakia ja kreikkalaista salaattia, jotka tarjoillaan tuoreista paikallisista aineksista valmistettuina.

Luxusta ja rentoutumista

Evian saari tarjoaa myös ylellisiä kokemuksia niille, jotka kaipaavat rentoutumista. Lukuisat kylpylät ja wellness-keskukset kutsuvat sinut hemmottelemaan itseäsi perinteisillä hoidoilla, kuten oliiviöljyhieronnalla tai thalassoterapialla. Ylelliset lomakeskukset, kuten Blue Horizon Resort, tarjoavat upeita näkymiä ja ensiluokkaisia palveluita.

Perheystävällinen lomakohde

Evian saari on loistava kohde myös perheille. Rannat tarjoavat turvallisen ympäristön lapsille leikkiä, ja saarella on useita perheystävällisiä hotelleja ja aktiviteetteja. Käy esimerkiksi Evian Akvaariossa, jossa lapset voivat tutustua Välimeren mereneläviin.

Ilmasto

Vaikka Evian saari on erityisen suosittu kesäisin, kevät ja syksy tarjoavat ihanteelliset olosuhteet matkailuun ilman kesäkuukausien vilinää. Ilmasto on miellyttävän leuto, ja voit nauttia saaren kauneudesta rauhallisemmassa ympäristössä. Kreikassa vallitsee Välimerellinen ilmasto, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet leutoja.

Tervetuloa Evian saarelle, missä kohtaat kreikkalaisen vieraanvaraisuuden parhaimmillaan ja koet Välimeren kauneuden kaikessa loistossaan. Evia tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kulttuuria, luontoa ja rentoutumista

Kreikka Evian Saari opastettuna

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Evian Saari – Rentouttava viikko aidoissa kreikkalaisissa tunnelmissa

Matkapäivät 14.5.-21.5.2024

Hintaesimerkkimme matkasta:
Kahden hengen huoneessa 1920 €/hlö ryhmille minimi 10 henkilöä

1 pv

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Ateenaa.
Opas on ryhmää vastassa lentokentällä, kuljetus Ateenan lentokentältä Chalkidan keskustan hotelliin.

Majoittautuminen hotelliin.

Ilta vapaa

2 pv

Chalkisin kaupungin esittely ja kaupunkikävely

Aamiainen hotellissa
Tapaamme oppaan hotellin ala aulassa klo 10.00
Noin tunnin kävelykierros, jonka aikana kaupunki tuleekin tutuksi ja samalla on mahdollisuus keskustella tulevasta ohjelmasta.

3 pv

Vuoret, hunaja, ja Venäläinen Pyhimys, lounas vuoristotavernassa kokopäiväretki

Aamiainen hotellissa
Tapaamme hotellin ala-aulassa kello 10.00
Matkalla pysahdymme Nea Artaki kylässä.
Nautimme lounaan aidossa vuoristotavernassa, josta avautuu huikeat näkymät.
Noin tunnin ajomatkan ja upeitten maisemien jälkeen saavumme Prokopi kylään. Matkan varrella näemme sekä hunaja- että retsiinatuotantoalueita. Evian saari on merkittävä hunajantuottaja Kreikassa ja tätä herkkua kannattaa maistella Prokopissa.
Kylän päänähtävyys ja ortodoksien pyhiinvaelluskohde on Venäläisen Pyhimyksen Johanneksen kirkko.
Kirkossa on rauhoittava tunnelma ja pyhimyksellä uskotaan olevan parantava voima. Kylässä on uusi museo, jossa kuvaillaan nykyisen Turkin puolelta tänne muuttaneiden historiaa. Kylässä on loistavat mahdollisuudet ostaa oreganoa, kamomillateeta, hunajaa ja muita alueen tuotteita. Retken päätteeksi on omaa aikaa ostoksiin ja kylään ja kirkkoon tutustumiseen.
Paluu hotellille noin 17.00

4 pv

Tryffelin metsästys koirien kanssa

Aamiaisen nautimme taas hotellilla.
Tapaamme hotellin ala-aulassa 9.30
Matkaamme bussilla reitin alkupisteeseen. Täksi päiväksi meille on luvassa rentoa kävelyä metsässä yhdessä tryffelin metsästyskoirien kanssa.
Meillä on oppaamme johdolla mukavaa luonnossa liikkumista ja samalla mielenkiintoista koirien työskentelyn seuraamista.
Nautimme Tryffelipastaa/ munakasta lounaaksi luonnossa paikallisen viinin kera.
Paluu hotellille noin kello 16.00

5 pv

Viinitila ja tavernalounas puolipäivä retki

Aamiaisen jälkeen tapaamme oppaan hotellin ala-aulassa kello 10.00
Lilantion laaksossa sijaitsevalle Avantis Estate viinitilalle on noin 20 minuutin ajomatka. Avantis viinitila on perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1830 alkaen. Liliantion laakson maapera on hedelmallinen ja mikroilmasto erityisen sopiva viinin viljelylle.
Maistelemme viinitilan tuottamia viineja.
Mahdollisuus myös ostaa viinitilan tuotteita – Viinejä ja kosmetiikkaa.
Lounas rantatavernassa.
Paluu hotellille noin 14.30

5 pv

Aamiainen hotellissa
Vapaata tutustumista alueeseen ja iltapäivällä kävely. Kävelyllä mukana pieni kokkino rotuinen koira. Iltapäiväkävelylle lähtijoiden kanssa tapaaminen hotellin aulassa kello 14.30

7 pv

Päivä Ateenassa, Ateenaan ajoaika on noin 1 tunti.

Aamiaisen nautittuamme tapaamme hotellin ala-aulassa klo 09.00.
Ateena päivä antaa mahdollisuuden tutustua omin päin maan uskomattoman upeaan pääkaupunkiin. Akropolis, museovierailut, ostokset ja Ateenan tunnelman itseensä imeminen katukahvilassa istuskellen. Jokaisen odotukset suurkaupungilta ovat erilaiset.
Matkanjohtaja neuvoo ja antaa vinkkejä, jotta jokainen saisi mahdollisimman paljon irti paivästä. Jos suunnittelet Akropoliksella vierailua, liput kannattaa varata etukäteen.
Paluu hotellille noin 17.00

Ilta vapaa

8 pv

Kotiinlähtö

Aamiainen hotellissa
Tapaamme kotiinlähtoa varten hotellin ala-aulassa
Kuljetus lentokentälle

Lucy Hotel

Lucy Hotel sijaitsee Chalkidan rannikolla Euripuksen laajemmalla alueella ja on houkutellut arvostettuja vieraita yli puoli vuosisataa. Hotellissa on majoittunut poliitikkoja, kuninkaallisia, taiteilijoita ja muita tunnettuja henkilöitä Kreikasta ja ulkomailta, mikä on edistänyt sen ainutlaatuista mainetta vuosien ajan. Nykyään Lucy Hotel – joka on täysin kunnostettu mutta säilyttäen omaleimaisen tyylinsä – toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin lyhyelle tauolle tai työmatkalle. Samaan aikaan hotellin uusissa tiloissa järjestetään korkeatasoisia konferensseja ja sosiaalisia tapahtumia.


Tarvitsetko apua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

Kreikka tunnetaan rannoistaan ja kulttuurinähtävyyksistään. Koko perheen matkakohde josta löytyy tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille.
Pääkaupunki: Ateena
Virallinen kieli: Kreikka
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Ateena – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetuissa kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Opastettu retkiohjelma suomen kielellä
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >