Kroatia Bosnia Montenegro kiertomatka

Kroatia Bosnia Montenegro kiertomatka! Turkoosit vedet, vanhojen kaupunkien historialliset kujat ja kaunis luonto odottavat! >

Kroatia Bosnia Montenegro kiertomatka

Balkanin helmet

Dubrovnik (Kroatia), Mostar (Bosnia) ja Kotor (Montenegro)

Kroatian, Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron parhaat palat koette tällä ryhmämatkalla! Kroatiassa näette Unescon maailmaperintöluetteloon kuuluvan Dubrovnikin vanhan kaupungin, jonka muureilta avautuvat uskomattomat näkymät turkoosille Adrianmerelle. Kuljette halki kaupungin kapeiden kujien ja tutustutte moniin mielenkiintoisiin kohteisiin. Varaa Kroatia Bosnia Montenegro kiertomatka ja näet kaikki Balkanin helmet.

Kroatia Bosnia Montenegro kiertomatka

Matka jatkuu halki metsäisen vuoriston ja alavien tasankojen Kroatian Stonin ja Pociteljin kaupunkeihin, jotka ovat itsessään kuin lumoavia ulkoilmamuseoita. Bosnia-Hertsegovinassa ihastutte Mostariin, joka on tunnettu turkoosin joen ylittävästä Stari Most -sillasta. Sillan alue on päässyt Unescon maailmanperintöluetteloon.

Montenegro Kotor

Kolmas kohde on pikkuinen Montenegron tasavalta ja sen kuvankaunis Kotorin rantakaupunki, jonka upea luonto, jylhät vuoret ja välkehtivä merenlahti hurmaavat kenet tahansa.

Matkalla on myös runsaasti vapaa-aikaa, jolloin voitte tutustua omatoimisesti kiehtoviin nähtävyyksiin, tehdä ostoksia sekä nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Montenegro kiertomatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1019€
Ryhmille, minimikoko 20 henkilöä.

Ehdotus matkaohjelmaksi:

Päivä 1
Saapuminen Dubrovnikin lentokentälle, kuljetus hotellille ja majoittuminen. Ilta vapaata aikaa.

Päivä 2: Dubrovnik

”Jos haluat nähdä taivaan maan päällä, tule Dubrovnikiin.” (George Bernard Shaw)

Koko päivän retki ainutlaatuiseen Dubrovnikiin, jonka vanhaa kaupunkia ympäröivät muurit kätkevät sisäänsä yli tuhat vuotta historiaa. Kävelykierroksen aikana tutustutaan vanhan kaupungin parhaisiin paikkoihin ja nähtävyyksiin, historiaan ja kulttuuriin seikkaillen pienillä kapeilla kujilla. Kaupunkia ympäröimät muurit tarjoavat mahtavan näkymän vanhaan keskustaan tai sen edustalla kimaltavalle merelle. Matkan varrella nähdään monia merkittäviä rakennuksia, kuten Rehtorin palatsi, Sponzan palatsi, Pyhän Blasiuksen kirkko, Onofrion suihkukaivo, dominikaaniluostari, ja monia muita. Iltapäivä vapaata aikaa tutustua kaupunkiin itsenäisesti, kuljetus takaisin Mliniin.

Päivä 3: Dubrovnik – Ston – Pocitelj – Mostar
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti Mostaria. matkalla pysähdytään Stonissa ja Pociteljissä, joissa molemmissa on vapaata aikaa tutustua kohteisiin itsenäisesti ja nauttia vaikkapa lounas. Stonin tunnetuin nähtävyys on kaupunginmuurit, jotka ovat viisi kilometriä pitkät ja koko Euroopan pisin puolustusrakennelma, onpa niitä joskus kutsuttu eurooppalaiseksi versioksi Kiinanmuurista. Muurien rakentaminen aloitettiin jo 1300-luvulla. Pocitelj on historiallinen keskiajalta peräisin oleva kaupunki, joka on kuin ulkoilmamuseo, täynnä mielenkiintoisia rakennuksia erityisesti Ottomanien ajalta. Alkuillasta saavutan Mostariin, jossa majoittuminen hotelliin.

Päivä 4: Mostar
Mostar on kenties Bosnia-Hertsegovinan suosituin matkakohde ja ei ihme. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on turkoosinvärisen Neretva-joen ylittävä Stari Most -silta, joka tuhottiin Bosnian sodan aikana, mutta on sen jälkeen uudelleenrakennettu alkuperäisen sillan kopioksi. Paikalliset hurjapäät hyppivät sillalta maksua vastaan jokeen. kaupunkikierroksella tutustutaan myös vanhaan bazaariin ja kaupungin turkkilaisiin taloihin. Iltapäivällä on vapaata aikaa jatkaa kaupunkiin tutustumista, vierailla museoissa, lähteä patikoimaan kaupungin lähistön luontoon tai vain istuskella jossain kaupungin monista kahviloista tai ravintoloista paikallista elämänmenoa tarkkaillen.

Päivä 5: Mostar – Trebinje – Herceg Novi
Tänään Bosnia jää taakse ja matka jatkuu Montenegroon. Matkalla Herceg Noviin pysähdytään Trebinjessä, jossa voi nauttia lounasta ja tutustua itsenäisesti kaupungin nähtävyyksiin, kuten vanhaan kaupunkiin ja sen kirkkoihin ja museoihin. iltapäivällä saapuminen Herceg Noviin, jossa majoittuminen ja vapaata aikaa tutustua kaupunkiin ja sen historialliseen keskustaan.

Päivä 6: Herceg Novi – Perast – Kotor – Herceg Novi
Aamiaisen jälkeen tehdään veneretki Perastin kylän edustalla olevalle keinotekoiselle saarelle Gospa od Škrpjelalle, josta käyteytään yleisesti englannin kielistä nimeä Our Lady of the Rocks. kerrotaan, että vuonna 1452 kaksi kalastajaa olivat palaamassa vaikean venematkan jälkeen Perastiin ja he huomasivat matalassa kohdassa kiven, jonka päällä oli ikoni. Tämän ihmeen nähtyään kalastaja vannoivat rakennuttavansa paikalle kirkon. Vuosien saatossa veteen upotetut kivet muodostivat pienen saaren ja vielä nykyäänkin joka vuosi heinäkuun 22:na päivänä paikalliset käyvät lisäämässä kiviä saareen. Gospa od Škrpjelalla on kirkon lisäksi pieni museo ja paljon muuta sinne ei mahdukaan. Myöhemmin matka jatkuu kuvankauniiseen Kotorin rantakaupunkiin, jonka upea luonto, kaupunkia ympäröivät jylhät vuoret ja auringossa välkehtivä lahti hurmaavat kenet tahansa. Kaupunkikierroksen aikana tutustutaan tähän Montenegron helmeen ja sen ihastuttavaan vanhaan kaupunkiin. Illalla on vielä vapaata aikaa tutustua kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin ominpäin.

Päivä 7: Herceg Novi – Dubrovnik
Kuljetus Dubrovnikin lentokentälle.

Kroatia Dubrovnik Hotel Valamar Tirena Sunny

Huoneissa on puhelin, tv, tallelokero, WiFi, ilmastointi, lämmitys, minibaari (lisämaksu) ja hiustenkuivaaja.

Lue lisää
Bosnia Hotel Mostar

Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, TV, tallelokero, minibaari ja työpöytä.

Lue lisää
Montenegro Herceg Novi Hotel ACD Wellness & Spa

Hotel ACD Wellness & Spa sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, minuutin kävelymatkan päässä Kotorin lahdesta. Kaikissa 45 huoneessa on ilmastointi ja niiden varusteluun kuuluu minibaari sekä taulutelevisio, kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet.

Lue lisää
Bosnia-Hertsegovina

Bosnia-Hertsegovina tunnetaan Mostarin vanhasta sillasta, Stari Most, monista kivisistä moskeijoistaan ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Sarajevo
Virallinen kieli: Bosnia
Valuutta:  Bosnian markka
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta maasta poistumisen jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: On yhdistelmä välimerellistä- ja mannerilmastoa. Kesät ovat kuumia, mutta talvet usein kylmiä. Talvisin sataa lunta.

Tiedot sitoumuksetta

Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Montenegro

Montenegro tunnetaan kauniista , kirkasvetisistärannoistaan Adrienmeren rannalla. Montenegro on valtio Balkanilla, Etelä-Euroopassa. Sen naapureita ovat Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kroatia, Kosovo ja Serbia. Maa rajoittuu osittain Adrianmereen.
Pääkaupunki: Podgorica
Virallinen kieli: Montenegro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta ei vaadita Montenegroon viisumia. Ilman viisumia Montenegrossa voi oleskella 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta maahan saapumisesta.
Aikaero Suomeen: +1

Tiedot sitoumuksetta

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1019€

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Dubrovnik-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus kahden hengen huoneissa aamiaisella
* Englanninkielinen opas
* Ohjelmassa mainitut vierailukohteet ja sisäänpääsymaksut

Ryhmille, minimikoko 20 henkilöä.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>