Kroatia hyvinvointiloma ryhmämatka

Kroatia Trpanji on rikkaan historian omaava pieni kaupunki Peljesacin niemimaalla, aivan meren äärellä. Täällä voit harrastaa hyvinvointia ja joogaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia hyvinvointiloma ryhmämatka

Hyvinvointia ja joogaa Kroatian Trpanjissa 

Rikkaan historian omaava pieni Trpanjan kaupunki sijaitsee Peljesacin niemimaan luoteisosassa, aivan meren äärellä. Kroatia on tunnettu upeasta luonnostaan, eikä suotta, sillä Adrianmeren kauniit saaret ja uimarannat houkuttelevat vierailijoita. Trpanj on tunnettu kalastajien ja merimiesten kotipaikkana, vanhojen viini- ja oliivitilojen, sekä luolaisten hiekkarantojen ympäröivänä kaupunkina.  Täällä nautit idyllisestä ympäristöstä ja voit käydä Peljesacin niemimaan rinteillä, Divnan ja Duban, sekä Orebicin lahdilla, joista pääsee mm. Marco Polon synnyinsijoille.

Viiniretket ja pyöräilymatkat

Suosittelemme vierailemaan Peljasacin viinireiteillä, josta löytyy 20 viinitilaa viinikellareineen. Tuliaisostoksiin voi pujahtaa pullollinen paikallista, maailmankuulua Dingac viiniä.  Pyöräillen näet ja koet laajemmin kuin autoillen! Vuosisatoja vanhat viinitilat ja oliivilehdot, Napoleonin tie ja pienet kaupungit kivikatuineen ovat kokemisen arvoisia kohteita. Kroatian Trpanjin 6 km pitkä oliivilehtoreitti meren äärellä kutsuu nauttimaan maisemistaan; vanhoista kunnostetuista oliivitiloista ja rustiikkisesta tunnelmasta!  

Kroatia hyvinvointiloma

Tiesitkö, että pienessä Ston nimisessä paikassa, Peljasacin niemimaalla, sijaitsee maailman 2.suurin kivimuuri, Kiinan muurin jälkeen! Täällä sijaitsee myös Euroopan vanhin suolatehdas, molemmat käymisen arvoisia paikkoja.   Aktiivisempaa lomaa kaipaavien kannattaa suunnata meren äärelle Viganjiin, joka on erinomainen kohde vesiurheilua harrastaville, patikoijille ja pyöräilijöille. Jos olet rakastunut vuorten huipuilla olemiseen, suuntaa St.Ilijaan ja voit tavoittaa huippumaisemat pyöräillen!  Vieraile myös kiehtovalla Odysseyksen saarella, vanhan kansallispuiston alueella Mljetissä. Ikoninen Odysseyksen saari on mieleenpainuva retki kulttuuria, luontoa ja historiaa rakastaville.  

Mitä tehdä ihanassa Orebićissa Pelješacin niemimaalla

Kroatia luomoaa koskemattomalla luonnollaan, johon voit tutustua Pelješacin niemimaalla, jossa voit vierailla kuuluisassa merimiesten ja kapteenien kaupungissa Orebićissa,  voit myös vaeltaa St Ilijan huipulle ihaillaksesi poikkeuksellista näkymää niemimaalle viinitarhoineen ja oliivitarhoineen ja huipulta ihailla kaukana siintävää Korčulan saarta. Täällä on mahdollisuus surffata kanavalla tai nauttia Pelješacin monista upeista rannoista. Täydellisen lomakokemuksen saamiseksi maista perinteisiä dalmatialaisia erikoisuuksia kuuluisan Pelješac-viinin kera.

Puoliksi paratiisi

Pelješacin niemimaa on puoliksi saari, puoliksi paratiisi. Jos haluat loman kaukana hälinästä, lumoavan luonnon turvallisessa ympäristössä, lähellä Kroatian kauneimpia rantoja – tutustu Kroatian Pelješaciin. Sinut valloittaa leikkisä rannikko turkooseine lahtineen, Dingačin ja Postupin rinteiden viinitarhat, Stonin pitkät muurit ja Orebićin kapteenien puutarhat, jotka ovat vain muutama esimerkki Kroatian pisimmän niemimaan Pelješacin jalokivistä. Kun lisäät tähän ihanteelliset olosuhteet surffaamiseen Viganjissa, panoraamanäkymän Sv. Ilija-kukkulalle ja Pelješacin upean keittiö, maustat sen ripauksella paikallisesti tuotettua suolaa Stonista ja sinulla on pala taivasta. Täällä olet täydellisen kaukana kaikesta hälystä.

Viisi parasta kokemusta, mitä voit tehdä Pelješacista käsin; viinikierros Pelješacissa ja kalapiknik, vierailu fransiskaaniluostarissa, museossa ja kirkossa 150 metriä merenpinnan yläpuolella sekä kiipeäminen Sv Iljan huipulle. Ilijan kukkulalta voit harrastaa surffausta, leijalautailua, purjelautailua ja varjoliitoa, Viganjissa on mahdollista tehdä vierailu Orebićiin, merimiesten ja kapteenien kaupunkiin.

 ” Täällä kukaan ei vie pois Onnellisuuttasi, vaan täällä Sielusi pyrkii tyyneyteen.  Täällä meri ja taivas kaikuvat samaa säveltä, jota Neretva joki kuiskaa…”  Tsekkiläinen kirjailija Jiri Mahen ikuisti tämän lauseen Trpanjin rannalla.

Kroatia hyvinvointiloma

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat> 

Lennot Finnairilla
14.9. Helsinki – Dubrovnik 16:50 – 18:55
18.9. Dubrovnik – Helsinki 10:50 – 14:50

Matkan hinta: 985 € /hlö
Yhden hengen huoneessa 1220 € /hlö

Matkapäivät: valintanne mukaan

Tähän upeaan erikoiskohteeseen pyydä tarjous toimistoltamme omalle ryhmällesi. Matka toteutuu ryhmän minimikoolla 10 henkilöä 

Kroatia Aminess Bellevue Hotel

Tyylikäs hotelli autuaassa välimerellisessä ympäristössä Aminess Bellevue Hotel sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Kroatian tunnetulla viininviljelyalueella, ja se lumoaa sinut klassisella rubiininpunaisella eleganssillaan.

Lue lisää

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy: 

* Reittilennot veroineen Helsinki – Dubrovnik – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Puolihoito hotellissa, alkaen illallisella saapumispäivänä
. (puolihoidon aamiainen / illallinen buffet tyyliin)
* Kuljetukset Dubrovnik – Orebic – Dubrovnik
* Ohjelman mukaiset kuljetukset
* Englanninkielinen opastus retkillä

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >