Kroatia hyvinvointiloma ryhmämatka

Kroatia Trpanji on rikkaan historian omaava pieni kaupunki Peljesacin niemimaalla, aivan meren äärellä. Täällä voit harrastaa hyvinvointia ja joogaa.

Kroatia hyvinvointiloma ryhmämatka

Hyvinvointia ja joogaa Kroatian Trpanjissa 

Rikkaan historian omaava pieni Trpanjan kaupunki sijaitsee Peljesacin niemimaan luoteisosassa, aivan meren äärellä. Kroatia on tunnettu upeasta luonnostaan, eikä suotta, sillä Adrianmeren kauniit saaret ja uimarannat houkuttelevat vierailijoita. Trpanj on tunnettu kalastajien ja merimiesten kotipaikkana, vanhojen viini- ja oliivitilojen, sekä luolaisten hiekkarantojen ympäröivänä kaupunkina.  Täällä nautit idyllisestä ympäristöstä ja voit käydä Peljesacin niemimaan rinteillä, Divnan ja Duban, sekä Orebicin lahdilla, joista pääsee mm. Marco Polon synnyinsijoille.

Viiniretket ja pyöräilymatkat

Suosittelemme vierailemaan Peljasacin viinireiteillä, josta löytyy 20 viinitilaa viinikellareineen. Tuliaisostoksiin voi pujahtaa pullollinen paikallista, maailmankuulua Dingac viiniä.  Pyöräillen näet ja koet laajemmin kuin autoillen! Vuosisatoja vanhat viinitilat ja oliivilehdot, Napoleonin tie ja pienet kaupungit kivikatuineen ovat kokemisen arvoisia kohteita. Kroatian Trpanjin 6 km pitkä oliivilehtoreitti meren äärellä kutsuu nauttimaan maisemistaan; vanhoista kunnostetuista oliivitiloista ja rustiikkisesta tunnelmasta!  

Kroatia hyvinvointiloma

Tiesitkö, että pienessä Ston nimisessä paikassa, Peljasacin niemimaalla, sijaitsee maailman 2.suurin kivimuuri, Kiinan muurin jälkeen! Täällä sijaitsee myös Euroopan vanhin suolatehdas, molemmat käymisen arvoisia paikkoja.   Aktiivisempaa lomaa kaipaavien kannattaa suunnata meren äärelle Viganjiin, joka on erinomainen kohde vesiurheilua harrastaville, patikoijille ja pyöräilijöille. Jos olet rakastunut vuorten huipuilla olemiseen, suuntaa St.Ilijaan ja voit tavoittaa huippumaisemat pyöräillen!  Vieraile myös kiehtovalla Odysseyksen saarella, vanhan kansallispuiston alueella Mljetissä. Ikoninen Odysseyksen saari on mieleenpainuva retki kulttuuria, luontoa ja historiaa rakastaville.  

Mitä tehdä ihanassa Orebićissa Pelješacin niemimaalla

Kroatia luomoaa koskemattomalla luonnollaan, johon voit tutustua Pelješacin niemimaalla, jossa voit vierailla kuuluisassa merimiesten ja kapteenien kaupungissa Orebićissa,  voit myös vaeltaa St Ilijan huipulle ihaillaksesi poikkeuksellista näkymää niemimaalle viinitarhoineen ja oliivitarhoineen ja huipulta ihailla kaukana siintävää Korčulan saarta. Täällä on mahdollisuus surffata kanavalla tai nauttia Pelješacin monista upeista rannoista. Täydellisen lomakokemuksen saamiseksi maista perinteisiä dalmatialaisia erikoisuuksia kuuluisan Pelješac-viinin kera.

Puoliksi paratiisi

Pelješacin niemimaa on puoliksi saari, puoliksi paratiisi. Jos haluat loman kaukana hälinästä, lumoavan luonnon turvallisessa ympäristössä, lähellä Kroatian kauneimpia rantoja – tutustu Kroatian Pelješaciin. Sinut valloittaa leikkisä rannikko turkooseine lahtineen, Dingačin ja Postupin rinteiden viinitarhat, Stonin pitkät muurit ja Orebićin kapteenien puutarhat, jotka ovat vain muutama esimerkki Kroatian pisimmän niemimaan Pelješacin jalokivistä. Kun lisäät tähän ihanteelliset olosuhteet surffaamiseen Viganjissa, panoraamanäkymän Sv. Ilija-kukkulalle ja Pelješacin upean keittiö, maustat sen ripauksella paikallisesti tuotettua suolaa Stonista ja sinulla on pala taivasta. Täällä olet täydellisen kaukana kaikesta hälystä.

Viisi parasta kokemusta, mitä voit tehdä Pelješacista käsin; viinikierros Pelješacissa ja kalapiknik, vierailu fransiskaaniluostarissa, museossa ja kirkossa 150 metriä merenpinnan yläpuolella sekä kiipeäminen Sv Iljan huipulle. Ilijan kukkulalta voit harrastaa surffausta, leijalautailua, purjelautailua ja varjoliitoa, Viganjissa on mahdollista tehdä vierailu Orebićiin, merimiesten ja kapteenien kaupunkiin.

 ” Täällä kukaan ei vie pois Onnellisuuttasi, vaan täällä Sielusi pyrkii tyyneyteen.  Täällä meri ja taivas kaikuvat samaa säveltä, jota Neretva joki kuiskaa…”  Tsekkiläinen kirjailija Jiri Mahen ikuisti tämän lauseen Trpanjin rannalla.

Kroatia hyvinvointiloma

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat> 

Lennot Finnairilla
14.9. Helsinki – Dubrovnik 16:50 – 18:55
18.9. Dubrovnik – Helsinki 10:50 – 14:50

Matkan hinta: 985 € /hlö
Yhden hengen huoneessa 1220 € /hlö

Matkapäivät: valintanne mukaan

Tähän upeaan erikoiskohteeseen pyydä tarjous toimistoltamme omalle ryhmällesi. Matka toteutuu ryhmän minimikoolla 10 henkilöä 

Kroatia Aminess Bellevue Hotel

Tyylikäs hotelli autuaassa välimerellisessä ympäristössä Aminess Bellevue Hotel sijaitsee upealla paikalla meren rannalla Kroatian tunnetulla viininviljelyalueella, ja se lumoaa sinut klassisella rubiininpunaisella eleganssillaan.

Lue lisää
Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy: 

* Reittilennot veroineen Helsinki – Dubrovnik – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Puolihoito hotellissa, alkaen illallisella saapumispäivänä
. (puolihoidon aamiainen / illallinen buffet tyyliin)
* Kuljetukset Dubrovnik – Orebic – Dubrovnik
* Ohjelman mukaiset kuljetukset
* Englanninkielinen opastus retkillä

Lisämaksusta:
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>