Kroatia ryhmämatka

Kuvankaunis Kroatia ryhmille, Adrianmeren rannalla ihastuttaa matkailijaa kirkasvetisillä hiekoillaan ja upealla saaristoillaan. Varaa Kroatian ryhmämatka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia ryhmämatka

Kristallinkirkkaat Adrianmeren vedet

Kuvankaunis Kroatia Adrianmeren rannalla jakautuu saaristoiseen rannikkoon, sisämaan alavaan tasankoon ja näiden väliin jäävään metsien peittämään vuoristoon. Rannikko on kuuluisa puhtaista, kristallinkirkkaista vesistään ja tuhansista kauniista saaristaan. Rannikon herkullisessa keittiössä ja kahvilakulttuurissa näkyy Italian vaikutus, kuuluihan alue aikoinaan Venetsian tasavaltaan. Kroatia ryhmille matkamme sopii niin ryhmämatkaksi kuin leirikouluksikin.

Kroatia ryhmille

Matkalla tutustutte Dubrovnikin kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin sekä Elafiti -saariin ja Korčulan saareen ja Pelješakin niemimaahan. Opastettujen kierrosten lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua kohteisiin omatoimisesti tai rentoutua turkoosien vesien ääressä.

Kroatia ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 885 €/hlö
Ryhmäminimi 20 henkilöä
Kysy toimistoltamme tarjousta omalle ryhmällesi!

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1
Saapuminen Dubrovnikiin, kuljetus hotellille ja vapaata aikaa.

Päivä 2: Dubrovnik

«Niiden, jotka etsivät paratiisia maan päällä pitäisi tulla Dubrovnikiin»
George Bernard Shaw.

Päivä alkaa Dubrovnikin kaupunkikierroksella, jonka aikana ryhmä pääsee tutustumaan tähän Adrianmeren helmeen. Kierroksella nähdään muun muassa Dubrovnikin vanha kaupunki ja vieraillaan fransiskaaniluostarissa, jonka museon yhteydessä sijaitsee maailman pisimpään yhtäjaksoisesti (vuodesta 1317) toiminut apteekki. Kaupunkikierros vie teidät myös kaupunginmuureille, eli Gradske zidinelle. Parin kilometrin mittaisten muurien päältä on upeat näkymät niin vanhaan kaupunkiin kuin merelle. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin.

Päivä 3: Korčula ja Pelješak
Koko päivän retki vie ryhmänne tutustumaan Korčulan saareen ja Pelješakin niemimaalle. Ihastuttavista välimerellisistä maisemista löytyy salaisia pikkupoukamia, viinitarhoja, historiallisia kaupunkeja ja kyliä ja silmiä hivelevän kaunista luontoa. Retkellä käydään myös Marco Polon synnyinpaikassa Korčulan saarella, josta löytyy monia historiallisia nähtävyyksiä. Ja tietysti, koska ollaan alueella, jolta tulevat kenties Kroatian parhaimmat viinit, niin täytyyhän niitäkin päästä maistamaan!

Päivä 4: Dubrovnik
Vapaapäivä Dubrovnikissa. Voit tutustua vaikka johonkin kaupungin lukuisista museoista, viettää aikaa vanhassa satamassa Stara lukassa, jossa on mukava istuskella illansuussa katselemassa, kun kalastajat saapuvat kotisatamaan tai nauttia alueen viehättävistä ravintoloista, baareista ja bistroista. Aktiiviset lomailijat voivat myös mennä kaupungin laidalla sijaitsevan Srd-vuoren huipulle, joko patikoiden tai köysiradalla. Tai tietysti voit vain loikoilla Adrianmeren upeilla hiekkarannoilla ja polskia kristallinkirkkaissa aalloissa.

Päivä 5: Elafiti -saaret
Koko päivän retki Elafiti-saarille. Dubrovnikin rannikko on täynnä lukemattomia saaria, jotka ovat aikain saatossa suojanneet kaupunkia niin merirosvoilta kuin Adrianmeren tyrskyiltä. Tänään pääsette tutustumaan niistä kolmeen. Yhteensä Elafiti -saaria on viisi ja rykelmään kuuluu lisäksi runsaasti erilaisia pikkusaaria, luotoja ja riuttoja. Koločep, Lopud ja Šipan, joissa vieraillaan retken aikana,  ovat asutettuja, kun taas Jakljan ja Olip ovat asumattomia. Saaret ovat täydellisiä rentoutumiseen ja lyhyeen pakomatkaan kaupungin sykkeestä: voit nauttia luonnonkauniista maisemista, varjostavista oliivi-, mänty- ja sitruspuista, pienistä kirkoista sekä kappeleista ja herkutella suussa sulavilla paikallisilla herkuilla.

6 pv
Aamiainen hotellilla ja paluukuljetus lentokentälle. Näkemiin, Kroatia – Zbogom, Hrvatska!

Kroatia ryhmille

Kroatia Dubrovnik Hotel Ivka

Hotel Ivka on mainio majoitusvaihtoehto liike- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia Dubrovnikin kauneudesta. Hotellin välittömässä läheisyydessä on loistava valikoima ravintoloita ja kahviloita.

Lue lisää

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä laukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Ohjelman mukaiset retket englanniksi opastettuna

Nämä ovat hintaesimerkkejä ryhmämatkoistamme

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!

Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.

Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.