Kroatia ryhmämatka

Kuvankaunis Kroatia ryhmille, Adrianmeren rannalla ihastuttaa matkailijaa kirkasvetisillä hiekoillaan ja upealla saaristoillaan. Varaa Kroatian ryhmämatka >

Kroatia ryhmämatka

Kristallinkirkkaat Adrianmeren vedet

Kuvankaunis Kroatia Adrianmeren rannalla jakautuu saaristoiseen rannikkoon, sisämaan alavaan tasankoon ja näiden väliin jäävään metsien peittämään vuoristoon. Rannikko on kuuluisa puhtaista, kristallinkirkkaista vesistään ja tuhansista kauniista saaristaan. Rannikon herkullisessa keittiössä ja kahvilakulttuurissa näkyy Italian vaikutus, kuuluihan alue aikoinaan Venetsian tasavaltaan. Kroatia ryhmille matkamme sopii niin ryhmämatkaksi kuin leirikouluksikin.

Kroatia ryhämatka

Matkalla tutustutte Dubrovnikin kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin sekä Elafiti -saariin ja Korčulan saareen ja Pelješakin niemimaahan. Opastettujen kierrosten lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua kohteisiin omatoimisesti tai rentoutua turkoosien vesien ääressä.

Tervetuloa Kroatiaan

Kroatia, Adrianmeren helmi, on maa rikkaalla historialla, upeilla maisemilla ja vilkkaalla kulttuurilla ja Kroatian historiallinen monimuotoisuus näkyy kaikkialla. Vanhat kaupungit kuten Dubrovnik ja Split, Rooman aikaiset rauniot, sekä keskiaikaiset linnoitukset ovat näyttäviä muistomerkkejä maan menneisyydestä, unohtamatta, että myös kulttuuri rikastuttaa maan elämää festivaaleilla, perinteisellä musiikilla ja kansantansseilla.

Adrianmeren Rannikko

Kroatian Adrianmeren rannikko on tunnettu upeista maisemista ja kristallinkirkkaasta vedestään. Makarskan Riviera, Dubrovnikin rannat ja Istrian niemimaa houkuttelevat auringonpalvojia ja vesiaktiviteeteista kiinnostuneita ympäri maailmaa.

Dubrovnik, Unescon maailmanperintökohde, on kuin satukirjan sivuilta. Kivenvalkoiset kadut, upeat kirkot ja historialliset muurit tekevät siitä vertaansa vailla olevan kaupungin.
Split on eläväinen kaupunki, joka yhdistää perinteen ja modernin elämäntyylin. Diocletianuksen palatsi, Unescon maailmanperintökohde, on hämmästyttävä esimerkki roomalaisesta arkkitehtuurista.
Plitvicen kansallispuisto on luonnonihme, joka koostuu lukuisista järvistä ja vesiputouksista. Puiston ainutlaatuinen ekosysteemi ja upeat maisemat tekevät siitä suositun kohteen luontomatkailijoille.
Istria on vihreä ja kukkiva niemimaa, joka tarjoaa unohtumattomia maisemia. Kaupungit kuten Pula, Rovinj ja Motovun ovat täynnä charmia ja kulttuurihistoriaa.
Kroatian yli tuhat saarta ja saaristoa tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia. Hvarin glamour, Bracin surffaajien paratiisi ja Visin historialliset nähtävyydet ovat vain muutamia esimerkkejä.

Ystävälliset ihmiset ja hyvä ruoka

Kroatialaiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia ihmisiä. Perinteet, kuten ”kava” (kahvi) juominen yhdessä ja paikalliset festivaalit, antavat vierailijoille mahdollisuuden kokea Kroatian aidon tunnelman.
Kroatialainen ruoka on herkullista ja monipuolista. Nauti tuoreista äyriäisistä, oliiviöljystä, paikallisista juustoista ja perinteisistä grilliherkuista. Kroatialaiset viinit, kuten Dingač ja Plavac Mali, täydentävät täydellisen aterian.
Kroatia tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja. Käy kansallispuistoissa, purjehdi Adrianmerellä, tutustu viinireitteihin tai nauti vilkkaasta yöelämästä rannikkokaupungeissa.
Kroatia, kauneutensa ja monipuolisuutensa vuoksi, on kiehtova matkakohde niille, jotka etsivät auringonpaistetta, rikasta historiaa ja unohtumattomia seikkailuja Adrianmeren rannikolla.

Kroatia ryhmille

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 885 €/hlö
Ryhmäminimi 20 henkilöä
Kysy toimistoltamme tarjousta omalle ryhmällesi!

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1
Saapuminen Dubrovnikiin, kuljetus hotellille ja vapaata aikaa.

Päivä 2: Dubrovnik

«Niiden, jotka etsivät paratiisia maan päällä pitäisi tulla Dubrovnikiin»
George Bernard Shaw.

Päivä alkaa Dubrovnikin kaupunkikierroksella, jonka aikana ryhmä pääsee tutustumaan tähän Adrianmeren helmeen. Kierroksella nähdään muun muassa Dubrovnikin vanha kaupunki ja vieraillaan fransiskaaniluostarissa, jonka museon yhteydessä sijaitsee maailman pisimpään yhtäjaksoisesti (vuodesta 1317) toiminut apteekki. Kaupunkikierros vie teidät myös kaupunginmuureille, eli Gradske zidinelle. Parin kilometrin mittaisten muurien päältä on upeat näkymät niin vanhaan kaupunkiin kuin merelle. Loppupäivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin ja sen lukuisiin nähtävyyksiin.

Päivä 3: Korčula ja Pelješak
Koko päivän retki vie ryhmänne tutustumaan Korčulan saareen ja Pelješakin niemimaalle. Ihastuttavista välimerellisistä maisemista löytyy salaisia pikkupoukamia, viinitarhoja, historiallisia kaupunkeja ja kyliä ja silmiä hivelevän kaunista luontoa. Retkellä käydään myös Marco Polon synnyinpaikassa Korčulan saarella, josta löytyy monia historiallisia nähtävyyksiä. Ja tietysti, koska ollaan alueella, jolta tulevat kenties Kroatian parhaimmat viinit, niin täytyyhän niitäkin päästä maistamaan!

Päivä 4: Dubrovnik
Vapaapäivä Dubrovnikissa. Voit tutustua vaikka johonkin kaupungin lukuisista museoista, viettää aikaa vanhassa satamassa Stara lukassa, jossa on mukava istuskella illansuussa katselemassa, kun kalastajat saapuvat kotisatamaan tai nauttia alueen viehättävistä ravintoloista, baareista ja bistroista. Aktiiviset lomailijat voivat myös mennä kaupungin laidalla sijaitsevan Srd-vuoren huipulle, joko patikoiden tai köysiradalla. Tai tietysti voit vain loikoilla Adrianmeren upeilla hiekkarannoilla ja polskia kristallinkirkkaissa aalloissa.

Päivä 5: Elafiti -saaret
Koko päivän retki Elafiti-saarille. Dubrovnikin rannikko on täynnä lukemattomia saaria, jotka ovat aikain saatossa suojanneet kaupunkia niin merirosvoilta kuin Adrianmeren tyrskyiltä. Tänään pääsette tutustumaan niistä kolmeen. Yhteensä Elafiti -saaria on viisi ja rykelmään kuuluu lisäksi runsaasti erilaisia pikkusaaria, luotoja ja riuttoja. Koločep, Lopud ja Šipan, joissa vieraillaan retken aikana,  ovat asutettuja, kun taas Jakljan ja Olip ovat asumattomia. Saaret ovat täydellisiä rentoutumiseen ja lyhyeen pakomatkaan kaupungin sykkeestä: voit nauttia luonnonkauniista maisemista, varjostavista oliivi-, mänty- ja sitruspuista, pienistä kirkoista sekä kappeleista ja herkutella suussa sulavilla paikallisilla herkuilla.

6 pv
Aamiainen hotellilla ja paluukuljetus lentokentälle. Näkemiin, Kroatia – Zbogom, Hrvatska!

Kroatia ryhmille

Kroatia Dubrovnik Hotel Ivka

Hotel Ivka on mainio majoitusvaihtoehto liike- ja lomamatkailijoille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia Dubrovnikin kauneudesta. Hotellin välittömässä läheisyydessä on loistava valikoima ravintoloita ja kahviloita.

Lue lisää
Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä laukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Ohjelman mukaiset retket englanniksi opastettuna

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>