Kroatia Saarihyppelyä Kroatiassa

Kroatia on unelmalomakohde heille, jotka rakastavat unelmanvalkeita hiekkarantoja. Dalmatian rannikko on loistava paikka saarihyppelyyn. Kroatian matkat >

Kroatia Saarihyppelyä Kroatiassa

Saaresta saareen ja rannalta rannalle

Kroatia on unelmapaikka kaikille, jotka pidät unelmanvalkoisista rantahietikoista. Perinteiseen kaupunkilomaan tuovat vaihtelua lukuisat saaret, jotka tarjoavat matkailijalle kuvankauniita maisemia ja valkoisia rantoja. Dubrovnikin ja Splitin rannikkokaupunkeihin yhdistämällä tunnelmallisia pikkusaaria saat nauttia samalla matkalla sekä ranta-, kaupunki- että merellisestä luontolomasta. Dalmatian rannikko Kroatiassa on loistava paikka saarihyppelyyn. Krotian matkoja räätälöimme sekä ryhmille, että yksityismatkaajille.

Unelmaloman viettopaikka Dubrovnik Kroatia

Kroatian tunnetuimassa ja kauniissa keskiaikaisen muurin ympäröimässä Dubrovnikissa sinua odottaa erinomaisesti säilynyt ja entisöity vanhakaupunki ja puhdas ja kirkas Välimeri. Kauniit punatiilikattoiset talot yhdistettynä vanhankaupungin historialliseen tunnelmaan luovat kaupunkiin omintakeisen ilmapiirin. Dubrovnikin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Korčulan saaren asukkaiden mukaan Marco Polo oli syntynyt tällä saarella. Olipa totuus mikä tahansa, näet hänen nimensä ja kuvansa saarella monessa paikassa. Korčula on yksi Kroatian vehreimpiä ja luonnonkauniimpia saaria mistä löytää koskemattomia rantoja, mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kiehtovaa historiaa, kulttuuritapahtumia sekä tietysti hyvää ruokaa ja viiniä.

Hvar on luonnonkaunis ja maalaismainen saari. Saari on suurelta osin harvaan asuttu, maisema muodostuu vehreistä kummuista, oliivilehdoista ja laventeliniityistä. Hvarin saaren viinit yllättävät. Viljelmät eivät ole täällä siisteissä riveissä, vaan monet niistä näyttävät enemmänkin hylätyiltä ja unohdetuilta. Paikalliset tuottajat valmistavat hyviä ruokaviinejä, joita ei kannata jättää maistelematta herkkuillallisilla.

Split on tunnelmallinen kaupunki täynnä historiaa. Alueen kauniit valkoiset rannat yhdessä turkoosin Adrianmeren kanssa luovat loistavat puitteet rantalomailuun. Vaihtelua rantalomaan saa lähistöllä sijaitsevista luontokohteista. Kuuluisaan Plitvicen kansallispuistoon on noin kahden ja puolen tunnin ajomatka.

 

Kroatia

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 1499 € / hlö 

Päivä 1: Dubrovnik
Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta on lento Dubrovnikiin.
Tervetuloa Kroatiaan! Saapuessasi tilausajokuljetus hotelliin. Loppupäivä on vapaa-aikaa.

2. päivä Dubrovnik
Maailmassa on monia kauniita paikkoja, mutta Dubrovnikilaiset väittävät heidän kaupunkinsa olevan kaunein. Dubrovnik – kaupunki, jolla on ainutlaatuinen kulttuurihistoria ja maailmankuulu kulttuuriperintö on  taianomaisen kaunis kaupunki

Päivä 3 Dubrovnik – Korcula
Aamiaisen jälkeen tilausajokuljetus hotellilta Dubrovnikista Korčulaan. Hotelliin sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaa-aikaa.

Päivä 4 Korcula
Korculan saarella sijaitsevan Korculan kaupungin asuttivat alun perin kreikkalaiset 400-luvulla, jotka arvostivat reheviä mäntymetsiä. Nykyään tärkein nähtävyys on hyvin säilynyt muurien ympäröimä vanhakaupunki, mukaan lukien sen 1300- ja 1400-luvun kirkot. Korcula väittää myös olevansa legendaarisen tutkimusmatkailijan Marco Polon syntymäpaikka ja saari on
tunnettu hyvistä valkoviineistä.

5. päivä Korcula – Hvar
Aamiaisen jälkeen tilausajokujetus satamaan ja matka jatkuu katamaraanilla Hvariin. Saavuttaessa tilausajokuljetus hotelliin Hvarissa. Loppupäivä on vapaa-aikaa.

Päivä 6 Hvar
Hvar on yksi Adrianmeren kauneimmista satamakaupungeista. Hvarin saarella väitetään olevan eniten aurinkoisimpia päiviä Kroatiassa ja sen Välimeren ilmasto edesauttaa viinirypäleiden ja palmujen kasvua. Hvarin kaupungissa on Euroopan vanhin teatteri, joka perustettiin vuonna 1612. Kaupungin toiminnan keskipiste on 1200-luvulta peräisin oleva Pyhän Tapanin aukio, jota ympäröi Pyhän Tapanin kirkko.
7. päivä Hvar – Split
Aamiaisen jälkeen tilausajokuljetus satamaan katamaraanille, joka vie sinut takaisin mantereelle, Splitiin. Saavuttaessa tilausajokuljetus hotelliin Splitissä. Loppupäivä on vapaa-aikaa.
8. päivä Split
Splitissä on historiaa, rantoja ja hyvää ruoka. Split on Dalmatian alueen pääkaupunki. Moderni kaupunki, jossa on kaikkea yliopistosta ja teattereista vehreisiin puistoihin ja useisiin satamiin. Kaupungilla on 1700 vuotta vanhat perinteet, erilaisia arkeologisia, historiallisia ja kulttuurimuistomerkkejä, joista tunnettu Diocletianuksen palatsi, joka on merkitty Unescon maailmanperintöluetteloon.
Päivä 9 Split
Aamiaisen jälkeen tilausjokuljetus Splitin lentokentälle. Lento Helsinkiin.

Kroatia

Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Dubrovnik ja Split-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus 8 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa
* Ohjelman mukaiset saarihyppelyn kuljetukset

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hinta edellyttää minimi 2 matkustajaa

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.