Kroatia Saarihyppelyä Kroatiassa

Kroatia on unelmalomakohde heille, jotka rakastavat unelmanvalkeita hiekkarantoja. Dalmatian rannikko on loistava paikka saarihyppelyyn. Kroatian matkat >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Kroatia Saarihyppelyä Kroatiassa

Saaresta saareen ja rannalta rannalle

Kroatia on unelmapaikka kaikille, jotka pidät unelmanvalkoisista rantahietikoista. Perinteiseen kaupunkilomaan tuovat vaihtelua lukuisat saaret, jotka tarjoavat matkailijalle kuvankauniita maisemia ja valkoisia rantoja. Dubrovnikin ja Splitin rannikkokaupunkeihin yhdistämällä tunnelmallisia pikkusaaria saat nauttia samalla matkalla sekä ranta-, kaupunki- että merellisestä luontolomasta. Dalmatian rannikko Kroatiassa on loistava paikka saarihyppelyyn. Krotian matkoja räätälöimme sekä ryhmille, että yksityismatkaajille.

Unelmaloman viettopaikka Dubrovnik Kroatia

Kroatian tunnetuimassa ja kauniissa keskiaikaisen muurin ympäröimässä Dubrovnikissa sinua odottaa erinomaisesti säilynyt ja entisöity vanhakaupunki ja puhdas ja kirkas Välimeri. Kauniit punatiilikattoiset talot yhdistettynä vanhankaupungin historialliseen tunnelmaan luovat kaupunkiin omintakeisen ilmapiirin. Dubrovnikin vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Korčulan saaren asukkaiden mukaan Marco Polo oli syntynyt tällä saarella. Olipa totuus mikä tahansa, näet hänen nimensä ja kuvansa saarella monessa paikassa. Korčula on yksi Kroatian vehreimpiä ja luonnonkauniimpia saaria mistä löytää koskemattomia rantoja, mahdollisuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kiehtovaa historiaa, kulttuuritapahtumia sekä tietysti hyvää ruokaa ja viiniä.

Hvar on luonnonkaunis ja maalaismainen saari. Saari on suurelta osin harvaan asuttu, maisema muodostuu vehreistä kummuista, oliivilehdoista ja laventeliniityistä. Hvarin saaren viinit yllättävät. Viljelmät eivät ole täällä siisteissä riveissä, vaan monet niistä näyttävät enemmänkin hylätyiltä ja unohdetuilta. Paikalliset tuottajat valmistavat hyviä ruokaviinejä, joita ei kannata jättää maistelematta herkkuillallisilla.

Split on tunnelmallinen kaupunki täynnä historiaa. Alueen kauniit valkoiset rannat yhdessä turkoosin Adrianmeren kanssa luovat loistavat puitteet rantalomailuun. Vaihtelua rantalomaan saa lähistöllä sijaitsevista luontokohteista. Kuuluisaan Plitvicen kansallispuistoon on noin kahden ja puolen tunnin ajomatka.

 

Kroatia

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 1499 € / hlö 

Päivä 1: Dubrovnik
Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta on lento Dubrovnikiin.
Tervetuloa Kroatiaan! Saapuessasi tilausajokuljetus hotelliin. Loppupäivä on vapaa-aikaa.

2. päivä Dubrovnik
Maailmassa on monia kauniita paikkoja, mutta Dubrovnikilaiset väittävät heidän kaupunkinsa olevan kaunein. Dubrovnik – kaupunki, jolla on ainutlaatuinen kulttuurihistoria ja maailmankuulu kulttuuriperintö on  taianomaisen kaunis kaupunki

Päivä 3 Dubrovnik – Korcula
Aamiaisen jälkeen tilausajokuljetus hotellilta Dubrovnikista Korčulaan. Hotelliin sisäänkirjautumisen jälkeen loppupäivä on vapaa-aikaa.

Päivä 4 Korcula
Korculan saarella sijaitsevan Korculan kaupungin asuttivat alun perin kreikkalaiset 400-luvulla, jotka arvostivat reheviä mäntymetsiä. Nykyään tärkein nähtävyys on hyvin säilynyt muurien ympäröimä vanhakaupunki, mukaan lukien sen 1300- ja 1400-luvun kirkot. Korcula väittää myös olevansa legendaarisen tutkimusmatkailijan Marco Polon syntymäpaikka ja saari on
tunnettu hyvistä valkoviineistä.

5. päivä Korcula – Hvar
Aamiaisen jälkeen tilausajokujetus satamaan ja matka jatkuu katamaraanilla Hvariin. Saavuttaessa tilausajokuljetus hotelliin Hvarissa. Loppupäivä on vapaa-aikaa.

Päivä 6 Hvar
Hvar on yksi Adrianmeren kauneimmista satamakaupungeista. Hvarin saarella väitetään olevan eniten aurinkoisimpia päiviä Kroatiassa ja sen Välimeren ilmasto edesauttaa viinirypäleiden ja palmujen kasvua. Hvarin kaupungissa on Euroopan vanhin teatteri, joka perustettiin vuonna 1612. Kaupungin toiminnan keskipiste on 1200-luvulta peräisin oleva Pyhän Tapanin aukio, jota ympäröi Pyhän Tapanin kirkko.
7. päivä Hvar – Split
Aamiaisen jälkeen tilausajokuljetus satamaan katamaraanille, joka vie sinut takaisin mantereelle, Splitiin. Saavuttaessa tilausajokuljetus hotelliin Splitissä. Loppupäivä on vapaa-aikaa.
8. päivä Split
Splitissä on historiaa, rantoja ja hyvää ruoka. Split on Dalmatian alueen pääkaupunki. Moderni kaupunki, jossa on kaikkea yliopistosta ja teattereista vehreisiin puistoihin ja useisiin satamiin. Kaupungilla on 1700 vuotta vanhat perinteet, erilaisia arkeologisia, historiallisia ja kulttuurimuistomerkkejä, joista tunnettu Diocletianuksen palatsi, joka on merkitty Unescon maailmanperintöluetteloon.
Päivä 9 Split
Aamiaisen jälkeen tilausjokuljetus Splitin lentokentälle. Lento Helsinkiin.

Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

 Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Dubrovnik ja Split-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus 8 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa
* Ohjelman mukaiset saarihyppelyn kuljetukset

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Hinta edellyttää minimi 2 matkustajaa

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555