Kroatian risteily Dubrovnikista Splitiin

Kroatian risteilyllä näet kimaltavana rannikon, kauniit saaret ja kaupungit sekä luonnonpuistot tyylikkäältä alukselta käsin. Varaa Kroatian risteily nyt! >

Kroatian risteily Dubrovnikista Splitiin

Unelmaristeily Adrianmerellä

Kroatian risteily upealla, rauhallisella risteilyaluksella vie sinut Dubrovnikin linnoituskaupungista Kroatian rannikon ja saariston kimaltaville vesille, Hvarin aurinkoiselle saarelle, Makarskan rivieran rannoille sekä tutustumaan Mljetin luonnonpuistoon. Tällä matkalla näet, koet ja maistat kaiken mitä Kroatiassa kannattaakin!

Kroatian risteily Dubrovnikista Splitiin

Matkan ensimmäisen yön vietät laivalla, joka on ankkuroitunut ihastuttavassa Dubrovnikin satamassa. Dubrovnikin muurien ympäröivä vanha kaupunki on Unescon maailmaperintökohde, joka on toiminut niin Game of Thrones -TV-sarjan kuin Star Wars -elokuvan kuvauslokaationa. kaupungin kapeisiin kujiin, lukuisiin kirkkoihin ja luostareihin, viehättäviin pikkupuoteihin ja huikeisiin näköaloihin muureilta merelle ihastut varmasti!

Adrianmeren aalloille

Laivamatka vie sinut Adrianmeren kirkkaille, kimalteleville aalloille. Kohtuukokoisella aluksella vietät aikaa rauhassa vaikkapa porealtaassa tai aurinkokannella loikoillen. Alukselta käsin Kroatian rannikko ja saaristo avautuvat upealla tavalla.

Kun poikkeamme satamiin, pääset tutustumaan muun muassa Hvarin ja Bračin saariin, Mljetin kansallispuistoon ja Splitin kaupunkiin. Vietät rantaelämää, tutustut luonnonpuistoihin aktiviteetteineen ja maistelet paikallisia herkkuja. Suosittelemme ehdottomasti paikallisia, tuoreita mereneläviä ja kroatialaisia viinejä!

Näillä risteilyillä koet kerralla suuren osan kauniista Kroatiasta!

Kroatian risteily Dubrovnikista Splitiin

Kymenmatkat FB>

Euroopan risteilyt>

Risteily Dubrovnikista Splitiin

M/S CAPTAIN BOTA & M/S SPLENDID & M/S SAN SPIRITO & M/S INVICTUS
DUBROVNIK – SLANO – MLJETIN KANSALLISPUISTO – KORČULA – VIS –
BIŠEVON SININEN LUOLA – HVAR – BOL – PUČIŠĆA – OMIŠ – SPLIT

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2145 € / hlö
Lähtöpäivät lauantaisin.

Valittavanasi on myös muita risteilyitä, joista voit pyytää tarjouksen toimistoltamme, kuten:

2 Risteily Dubrovnikista Splitiin

M/S SUMMER & M/S MAMA MARIJA
Dubrovnik – Slano – Mljetin kansallispuisto – Korcula –Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Bol – Trogir – Split
Lauantaisin Dubrovnikista

3 Risteily Dubrovnikista Splitiin

M/S AMBASSADOR & M/S MAMA MARIJA II
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik
Lauantaisin Splitistä

4 Risteily Splitistä Dubrovnikiin

M/S AMBASSADOR & M/S MAMA MARIJA II”
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik
Lauantaisin Splitistä

5 Risteily Splitistä Dubrovnikiin

M/S SUMMER & M/S MAMA MARIJA”
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik

 

Matkaohjelma

PÄIVÄ 1 / LAUANTAI: DUBROVNIK

Laiva on ankkuroituna Dubrovnikin Gružin satamaan ja maihinnousu on mahdollista koko päivän ajan. Aamulla saapuvat matkustajat eivät pääse hytteihinsä ennen klo 14:00, mutta voivat jättää matkatavaransa laivaan. Jos laivasi ei ole satamassa iltaan mennessä, huolehdimme matkatavaroistasi ja järjestämme sinulle retken. Klo 19:00 meillä on tervetulotilaisuus, jossa risteilyjohtaja esittelee sinut miehistölle ja muille matkustajille.
Tervetuliaisillallinen tarjoillaan klo 19:30.

Yöpyminen Dubrovnikissa, (D)

PÄIVÄ 2 / SUNNUNTAI: DUBROVNIK – SLANO

Aamiaisen jälkeen englanninkielinen oppaamme ja linja-automme odottavat meitä laiturilla. Vierailemme Dubrovnikin historiallisessa keskustassa, joka on merkitty UNESCO:n maailmanperintökohteeksi. Oppaamme näyttää meille Dubrovnikin mielenkiintoisimmat nähtävyydet.

Kaupunkikierroksen jälkeen on omaa aikaa tutustua ja nauttia tästä kaupungista, joka tunnetaan maailmalla Adrianmeren helmenä.

Klo 12:00 palaamme takaisin laivaan.Lähdemme matkaan kohti Slanoa, joka sijaitsee mantereella. Lounas tarjoillaan laivamatkan aikana. Matkalla pidämme uimatauon. Slano on yksi Dubrovnikin Rivieran viehättävimmistä paikoista, jossa on kauniita rantoja, tiheää mäntymetsää ja oliivilehtoja.
Kaikille kiinnostuneille järjestämme lisämaksullisen retken Stoniin, linnoitettuun kaupunkiin, joka on tunnettu 5 kilometriä pitkistä muureistaan, vanhasta suolakaivoksestaan ja osteri/simpukkafarmistaan.
Varaukset ja maksu paikan päällä.
Yöpyminen Slanossa, (A,L)

PÄIVÄ 3 / MAANANTAI: SLANO – MLJETIN KANSALLISPUISTO – KORČULA

Aamulla suuntaamme risteilyllämme Mljettiin, jossa sinulla on vapaus tutkia kansallispuistoa (sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan). Voit kävellä suuren ja pienen järven ympäri, vierailla St. Maryn luostarisaarella, jossa sijaitsee 1100-luvulta peräisin oleva benediktiiniläisluostari, ja tietysti pulahtaa uimaan tämän koskemattoman kansallispuiston sydämessä. Lounas tarjoillaan laivalla, kun jatkamme risteilyämme kohti Korčulan saarta, jonne saavumme iltapäivällä, ja satamapaikkamme on Korčulan kaupunki. Tämä historiallinen kaupunki on tunnettu maailman kuuluisimman tutkimusmatkailijan, Marko Polon, syntymäpaikkana.

Teemme Korčulan kaupunkikierroksen ja englanninkielinen opas johdattaa meidät kaupungin viehättävien, kapeiden mukulakivikatujen läpi. Loppuilta on vapaata aikaa, jolloin voit nauttia illallisen jossakin paikallisista ravintoloista omavalintaisesti.
Yöpyminen Korčulan historiallisessa kaupungissa, (A,L)

PÄIVÄ 4 / TIISTAI: KORČULA – VIS

Aamulla suuntaamme kohti Visin saarta. Matkalla nautimme lounaan laivalla ja pidämme uimatauon. Saavumme Visiin iltapäivällä. Vis on ainutlaatuinen saari, koska sillä on sijainnut tärkeä strateginen sotilaslinnoitus vuosisatojen ajan. Visin saari on säästynyt liialta turistiruuhkalta ja säilyttänyt koskemattomat rannat, ekologisen maatalouden ja perinteisen arkkitehtuurin. Nauti iltapäivästä tutustumalla Visin kaupunkiin, sen viehättäviin kivikatuihin, koskemattomiin rantoihin ja hienoihin tavernoihin.

Kaikille kiinnostuneille järjestämme valinnaisen sotilaskierroksen ja Visin saariretken, joka päättyy Komižaan, upeaan kalastajakylään, jossa voit nauttia illallisen yhdessä kodikkaista ravintoloista.
Varaukset ja maksut paikan päällä.
Yöpyminen Visin kaupungissa, (A,L)

PÄIVÄ 5 / KESKIVIIKKO: VIS – BIŠEVON SININEN LUOLA – HVAR

Aloitamme päivämme aamuveneilyllä kohti Biševo-saarta ja sen Sinistä luolaa. Alun perin Sinisen luolan sisäänkäynti sijaitsi merenpinnan alapuolella, mikä vaati vierailijoilta sukeltamista päästäkseen luolan mystisiin sinisiin syvyyksiin. Kuitenkin joskus korkeat aallot estävät pääsyn Siniseen luolaan, emmekä tiedä tästä ennen aamua, joka on varattu vierailullemme. Tästä syystä sisäänpääsymaksut maksetaan paikan päällä. Uimatauon ja laivalla nautitun lounaan jälkeen jatkamme risteilyä monien idyllisten lahtien läpi kohti Hvaria, Kroatian aurinkoisinta saarta.

Hvar on yksi suosituimmista ja houkuttelevimmista Kroatian matkakohteista ja kansainvälisen jet setin tapaamispaikka. Saavuttuamme iltapäivällä Hvariin, paikallinen englanninkielinen opas vie sinut kaupungin läpi, esittelee saaren elämäntavan, rikkaan historian ja kulttuurin. Tämän jälkeen voit nauttia illastasi Hvarissa, tutkia kaupunkia omatoimisesti ja illastaa jossakin sen lukuisista perheomisteisista ravintoloista tai tavernoista.
Yöpyminen Hvarin historiallisessa kaupungissa, (A,L)

PÄIVÄ 6 / TORSTAI: HVAR – BOL – PUČIŠĆA

Aloitamme päivämme suuntaamalla aamulla kohti Bolia. Bol on tunnettu yhtenä Euroopan hienoimmista rannoista, nimeltään Zlatni Rat (Kultainen Niemi).
Kun pysähdymme Bolissa, voit rentoutua tässä viehättävässä Dalmatian kaupungissa. Käy kävelyllä, nauti kuppi kahvia tai pulahda uimaan, kunnes lounas tarjoillaan laivalla.

Lounaan jälkeen jatkamme matkaamme kohti Pučišćaa, matkan varrella on virkistäviä uintitaukoja ja lounas tarjoillaan laivalla. Pučišća on suurin kylä Bračin saarella. Ei missään muualla Dalmatian kaupunkien ja kylien järjestelmässä maasto ole yhtä merkittävässä roolissa kuin Pučišćassa. Sen näyttävä epäsäännöllisyys jyrkkärinteisen luonnonsataman, aitojen Välimeren arkkitehtuurin ja maalaismainen tunnelman osalta on yksinkertaisesti unohtumaton.

Pučišća on myös ainoa Kroatian kiviseppäkoulu. Sen opiskelijat veistävät patsaita Bračin kalkkikivestä, käyttäen perinteisiä työkaluja, joita on käytetty täällä vuosisatojen ajan. Tänä iltana meillä on kapteenin illallinen laivalla.
Yöpyminen Pučišćassa, (A,L, Kapteenin illallinen)

PÄIVÄ 7 / PERJANTAI: PUČIŠĆA – OMIŠ – SPLIT

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Bračin kanavalle kohti Omišia, muinaista kaupunkia, jossa näemme kaupunginmuureja, linnoituksia ja kivikirkkoja. Omiš sijaitsee Cetina-joen suistossa, jossa on upeita rantoja. Vuosisatojen ajan Omiš oli kuuluisien merirosvojen linnake, joka symboloi vastarintaa, rohkeutta ja voimaa pitkässä historiallisessa taistelussa Venetsian tasavaltaa vastaan.

Rentouttavan kävelyn jälkeen Omišissa nautimme lounaan laivalla.
Iltapäivän tunteina purjehdimme kohti Splitiä, viimeistä pysähdyspaikkaamme.

Lähdemme oppaamme kanssa iltapäivän kierrokselle Splitin kaupungissa ja opas johdattaa meidät historiallisen Diocletianuksen palatsin läpi.
Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunkikeskus ja Dalmatian läänin pääkaupunki, jolla on 1700 vuoden historia. Vuodesta 1979 lähtien Splitin historiallinen keskusta on ollut UNESCO:n maailmanperintökohteiden luettelossa. Kaupungin historialliset ja kulttuuriset rakennukset sijaitsevat Diocletianuksen palatsin muurien sisällä.

Kaupunkikierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua Splitiin omatoimisesti ja nauttia jäähyväisillallinen omatoimisesti.
Yöpyminen Splitin historiallisessa kaupungissa, (A,L)

PÄIVÄ 8 / LAUANTAI: SPLIT

Aamiaisen jälkeen on aika sanoa hyvästit laivan miehistölle ja matkatovereillesi ja palata kohti kotia.  (B)

Kuljetus lentoasemalle toiveidesi mukaan.

2 Risteily Dubrovnikista Splitiin

M/S SUMMER & M/S MAMA MARIJA
Dubrovnik – Slano – Mljetin kansallispuisto – Korcula –Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Bol – Trogir – Split
Lauantaisin Dubrovnikista

Matka alkaa Dubrovnikista, joka on tunnettu upeasta vanhasta kaupungistaan ja upeista merinäkymistä. Seuraava pysäkki on Slano, joka on pieni rauhallinen kalastajakylä. Matka jatkuu Mljetin kansallispuistoon, joka on tunnettu luonnonkauniista järvistään ja rauhallisesta tunnelmastaan.

Seuraavaksi suuntaamme Korčulaan, joka on tunnettu historiallisesta keskustastaan ja kauniista rannoistaan. Visin saarella pääsette nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta ja upeista maisemista. Biševon Sininen luola on yksi matkan kohokohdista, jossa pääsette ihailemaan luonnon omaa taideteosta.

Hvarin saarella pääsette nauttimaan vilkkaasta yöelämästä ja historiallisista nähtävyyksistä. Bolin kaupungissa voitte nauttia rentouttavasta päivästä rannalla tai tutustua kaupungin tarjontaan. Trogirissa voitte ihailla keskiaikaista arkkitehtuuria ja Splitissä matka päättyy, mutta uusia seikkailuja on vielä edessä.

3 Risteily Dubrovnikista Splitiin

M/S AMBASSADOR & M/S MAMA MARIJA II
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik
Lauantaisin Splitistä

Risteilymme alkaa Splitistä, josta suuntaamme kohti Trogiria, Bolia ja Visiä. Matkalla pääsette ihastelemaan Biševon sinistä luolaa, joka on yksi alueen kiehtovimmista luonnonihmeistä. Risteily jatkuu Hvarin, Korčulan ja Mljetin kansallispuiston kautta Slanoon, kunnes saavumme lopulliseen määränpäähämme, upeaan Dubrovnikiin.

4 Risteily Splitistä Dubrovnikiin

M/S AMBASSADOR & M/S MAMA MARIJA II”
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik
Lauantaisin Splitistä

Risteilymme alkaa Splitistä, josta suuntaamme kohti Trogiria, Bolia ja Visiä. Matkalla pääsette ihastelemaan Biševon sinistä luolaa, joka on yksi alueen kiehtovimmista luonnonihmeistä. Risteily jatkuu Hvarin, Korčulan ja Mljetin kansallispuiston kautta Slanoon, kunnes saavumme lopulliseen määränpäähämme, upeaan Dubrovnikiin.

5 Risteily Splitistä Dubrovnikiin

M/S SUMMER & M/S MAMA MARIJA”
Split – Trrogir – Bol – Vis – Bisevon sininen luola – Hvar – Korcula –
Mljetin kansallispuisto – Slano – Dubrovnik

Risteily alkaa Splitistä, jossa voit ihailla kaupungin historiallista arkkitehtuuria ja vilkasta satama-aluetta. Seuraavaksi suuntaamme Trogiriin, joka on Unescon maailmanperintökohde ja tunnetaan sen keskiaikaisesta vanhastakaupungista.

Bolissa pääset nauttimaan Zlatni Ratin rannasta, joka on yksi Adrianmeren kauneimmista. Visin saarella taas pääset tutustumaan sen rauhalliseen tunnelmaan ja kauniisiin maisemiin.

Seuraavana kohteena on Biševo, jossa sijaitsee upea Sininen luola. Luolan ainutlaatuinen valonheijastus tekee siitä must-see -kohteen kaikille Kroatian kävijöille.

Hvarin saarella voit nauttia sen vilkkaasta yöelämästä ja upeista viinitiloista, kun taas Korčulan saarella pääset tutustumaan Marco Polon kotikaupunkiin.

Risteilymme jatkuu Mljetin kansallispuistoon, joka on tunnettu sen luonnonkauniista järvistä ja monimuotoisesta kasvistosta. Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, pääsemme nauttimaan Slanon rauhallisesta tunnelmasta, ennen kuin saavumme matkan päätöskohteeseen, upeaan Dubrovnikin kaupunkiin.

 

Kroatia

Kroatia on ruoan, viinin ja musiikin luvattu maa. Vihreät maisemat ja lukuisat nähtävyydet kruunaavat tämän upean lomakohteen.
Pääkaupunki: Zagreb
Virallinen kieli: Kroatia
ValuuttaKroatian kuna
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin. Passin tulee olla voimassa koko maassaolon ajan.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsingistä kohteeseen ja takaisin
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Risteily valitussa hyttiluokassa
* Englanninkielisen risteilyisännän palvelut laivalla
* 7 hengen miehistön
*  7 yön risteilyn haluamassasi hyttikategoriassa
* Päivittäin saatavilla olevat tuoreet hedelmät
* Tervetuloillallinen, jossa on 3 ruokalajia
* Buffetaamiainen päivittäin
* 6 kolmen ruokalajin lounasta
* Kapteenin illallinen
* Ammattitaitoisen englanninkielisen oppaan palvelut kaupunkikierroksilla Dubrovnikissa (sisältää kuljetukset), Korčulassa, Hvarissa, Splitissä
* Langattomat kuulokkeet nähtävyyksien katseluun
* Pyyhkeet vaihdetaan joka toinen päivä ja liinavaatteet keskellä viikkoa
* Rantapyyhe
* Päivittäinen hyttisiivouspalvelu
* Vesiautomaatti
* Rajaton Wi-Fi yhteys laivalla
* Turvakamerat laivalla
* Elegance Rooftop – poreallas (aurinkokansi)

Hintaan ei sisälly:

* Vapaaehtoinen Ston-retki
* Vapaaehtoinen Vis-saaren kierros
* Satama- ja turistiverot ja -maksut, 50,00 € per henkilö/viikko, maksettava laivalla käteisellä
* Pääsymaksut Mljetin kansallispuistoon
* Pääsymaksut Biševo Blue -luolaan maksetaan paikan päällä, säävaraus
* Yksityiset autokuljetukset

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetus kohteessa
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Tilaus ja peruutusehdot:
Tilauksen yhteydessä maksetaan lentolipun lisäksi 300 € suuruinen ennakkomaksu, joita ei palauteta.
Loppusorituksen tulee olla maksettuna viimeistään 65 päivää ennen risteilyn alkua.

Peruutuskulut ovat seuraavat:
– 35% kokonaishinnasta, jos peruutus tapahtuu 35–22 pv ennen risteilyn alkua
– 80% kokonaishinnasta, jos peruutus tapahtuu 21–15 pv ennen risteilyn alkua
– 95% kokonaishinnasta, jos peruutus tapahtuu 14–0 pv ennen risteilyn alkua

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>