Kuuba Havanna – Varadero häämatka

Havanna – Varadero häämatka – Iloinen musiikki ja hyväntuuliset ihmiset, amerikanrautoja ja vanhan ajan tunnelmaa – mikä upea lomakohde!

Kuuba Havanna – Varadero häämatka

Kuubalaisissa rytmeissä

Havannassa häämatkalaiset voivat kokea historian siipien havinaa niin ajalta ennen kommunistista vallankumousta kuin vallankumouksen jälkeiseltä ajaltakin. Nykypäivän Havannassa on monia teattereita, klubeja ja studioita, joissa voitte häämatkallanne nauttia kulttuurista. Historiallisia muistomerkkejä ja museoita on kaupunki täynnä. Shoppailijalle suositellaan erityisesti Havannan toreja ja ostoskatuja, joilta voi muiden tuotteiden ohessa ostaa Havannalle tyypillistä rommia ja käsinkäärittyjä sikareita. Havanna – Varadero häämatka Karibian rytmisissä tunnelmissa!

Ainutlaatuisia kokemuksia ja tunnelmaa

Iloinen musiikki ja hyväntuuliset ihmiset, amerikanrautoja ja vanhan ajan tunnelmaa. Tätä Havanna ja Kuuba tarjoavat vielä tänäänkin häämatkaajille. Latinalaisamerikkalaisen musiikin rytmit tahdittavat päivää ja kuuluvat kaikkialla ja niiden iloisuus tarttuu turistiinkin. Tämä selittänee myös kuubalaisten ystävällisen ja positiivisen asenteen ympäristöönsä. Havanna – Varadero häämatka yhdistää kaupunki- ja rantaloman parhaat puolet. Mikäli kaupunkielämä alkaa tylsistyttää, löytyy muutaman tunnin päästä vehreää luontoa ja Varaderon lomaparatiisi.

Varaderon lomaparatiisi

Kuuban rikkaat viettivät Varaderossa aikaansa ennen. Nykyään alueella on runsaasti tasokkaita hotelleja, upeita rantoja, golfkenttä ja pieni, eloisa keskusta shoppailua varten. Vesi on luonnollisestikin turkoosia ja rannat valkoisia auringonpalvontaa varten. Hotellit tarjoavat aurinkotuolit rannoille ja hotellibaarien palvelut ovat kivenheiton päässä.

Mikäli auringonpalvonta tai golfin peluu alkaa kyllästyttää, löytyy Varaderosta monenlaista vesiurheilua, eläinpuistoja, delfinario ja luolia päivän tutustumisretkeä varten. Hotellit tarjoavat vilkasta iltaelämää, josta voi nauttia Mojitojen ja hyvän ruuan äärellä.

Niin onnellisen hitaasti Kuuba muuntautuu muuksi, kuin mitä se on ollut vuosikymmeniä. Kuubaan kannattaa matkustaa häämatkalle vielä nyt, kun se on paljolti alkuperäisessä asussaan; mielenkiintoinen, tunnelmallinen, lumoava Kuuba.

Havanna – Varadero häämatka – Iloinen musiikki ja hyväntuuliset ihmiset, amerikanrautoja ja vanhan ajan tunnelmaa. Tätä Havanna ja Kuuba tarjoavat vielä tänäänkin.

It’s the carchicks love the car

 

Kuuba Havanna - Varadero häämatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 12 pv: 2445 €/hlö

4 yötä Havannan sykkeessä ja 7 yötä Varaderon upeilla rannoilla

Matkaohjelma Esimerkki

Ensimmäinen Päivä:

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä kohti lumoavaa Kuubaa. Saavuttuamme Havannaan, suuntaamme majesteettiseen Nacional de Cuba -hotelliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungissa ja tarjoaa historiallista charmia ja ylellisyyttä. Ensimmäinen ilta on vapaa, joten voimme nauttia hotellin palveluista ja rentoutua pitkän matkustamisen jälkeen. Illallinen nautitaan hotellin omassa ravintolassa, josta avautuu upea näkymä merelle.

Toinen Päivä:

Aloitamme päivän tutustumalla Havannan vanhaankaupunkiin, Habana Viejaan, joka on UNESCO

maailmanperintökohde. Kävelemme pitkin kapeita, värikkäitä katuja ja vierailemme historiallisiin rakennuksiin, kuten Catedral de la Habana ja Castillo de la Real Fuerza. Iltapäivällä pysähdymme lounaalle tunnelmalliseen ”La Bodeguita del Medio” -ravintolaan, joka on tunnettu Hemingwayn suosikkipaikkana. Ilta päättyy romanttiseen illalliseen ”Paladar La Guarida” -ravintolassa, joka tarjoaa upeita näkymiä kaupungin yli.

Kolmas Päivä:

Päivä alkaa kierroksella kuuluisassa Museo Nacional de Bellas Artes -taidemuseossa, jossa voimme ihailla kuubalaista taidetta ja kulttuuria. Seuraavaksi suuntaamme Malecónille, Havannan ikoniseen rantakatuun, joka on täydellinen paikka nauttia meren tuulesta ja auringonpaisteesta. Illalla nautimme illallisen ”El Floridita” -ravintolassa, joka on kuuluisa herkullisista merellisistä annoksistaan ja legendaarisesta daiquiristaan.

Neljäs Päivä:

Tänään tutustumme Kuuban modernimpaan puoleen, vieraillen Vedadon alueella ja kuuluisassa Plaza de la Revolución -aukiolla. Käymme myös Museo de la Revolución -museossa, joka tarjoaa syvällisen katsauksen Kuuban vallankumouksen historiaan. Iltapäivän voimme viettää hotellin uima-altaalla rentoutuen. Illallinen nautitaan romanttisessa ”Atelier” -ravintolassa, joka on tunnettu innovatiivisista annoksistaan ja intiimistä tunnelmastaan.

Viides Päivä:

Hyvästelemme Havannan ja suuntaamme kohti Varaderoa. Matkaamme kauniiden maisemien halki, saapuen Tuxpan-hotelliin, joka tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen all inclusive -palveluineen. Päivän vietämme hotellin upealla rannalla rentoutuen ja Karibian auringosta nauttien. Illallinen nautitaan hotellin pääravintolassa, jossa on tarjolla monipuolinen buffet.

Kuudes Päivä:

Aamun valjetessa lähdemme päiväretkelle Varaderon kauniille rannoille ja kristallinkirkkaisiin vesiin. Voimme kokeilla snorklausta tai vain rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa. Lounaan nautimme ”Kiki’s Club” -rantabaarissa, jossa voi nauttia tuoreista merenelävistä ja paikallisista herkuista. Illalla hotellin ravintola tarjoaa teemallisen illallisen, jossa voi maistella erilaisia kansainvälisiä ruokia.

Seitsemäs Päivä:

Tänään suuntaamme retkelle Saturno-luolalle, joka on yksi Varaderon piilotetuista helmistä. Uimme luolan kirkkaissa vesissä ja ihailemme sen upeita tippukiviä. Iltapäivällä palaamme hotellille rentoutumaan. Illallisella nautimme romanttisesta ateriasta ”Casa de Al’s” -ravintolassa, joka tunnetaan upeasta tunnelmastaan ja herkullisista merenelävistä.

Kahdeksas Päivä:

Aloitamme päivän rentouttavalla kävelyllä pitkin Varaderon rantaa, nauttien aamun raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Iltapäivän vietämme hotellin allasalueella ja osallistumme vapaaehtoisiin vesiurheilulajeihin. Illallinen nautitaan hotellin ”El Rancho” -ravintolassa, jossa on tarjolla perinteisiä kuubalaisia ruokia ja upea viihdeohjelma.

Yhdeksäs Päivä:

Päiväretki Cayo Blancolle odottaa. Tämä kaunis saari tarjoaa upeita snorklausmahdollisuuksia ja mahdollisuuden nauttia rauhasta ja yksityisyydestä. Lounaan nautimme saaren idyllisessä rantabaarissa, jossa voi maistella tuoreita meren antimia ja rentoutua palmun alla. Palattuamme hotellille illallinen nautitaan ”El Criollo” -ravintolassa, joka tarjoaa perinteisiä kuubalaisia makuja.

Kymmenes Päivä:

Tänään vierailemme Varaderon delfinaariossa, jossa pääsemme ihastelemaan delfiinien upeaa esitystä ja jopa uimaan niiden kanssa. Iltapäivä on vapaa rentoutumiselle hotellilla. Illallisella nautimme hotellin ”Fusion” -ravintolassa, joka tarjoaa innovatiivisia annoksia ja tyylikkään tunnelman.

Yhdestoista Päivä:

Vietämme päivän hotellin upealla rannalla, nauttien all inclusive -palveluista ja kauniista säästä. Voimme osallistua hotellin tarjoamiin aktiviteetteihin tai vain rentoutua aurinkotuolissa Karibian meren aaltojen kohinaa kuunnellen. Illallisella nautimme romanttisesta ateriasta ”La Gruta” -ravintolassa, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä ja tarjoaa upeita merimaisemia.

Kahdestoista Päivä:

On aika hyvästellä Varadero ja valmistautua kotimatkalle. Nautimme viimeisen aamiaisen hotellilla ja pakkaamme matkatavaramme. Kuljetus vie meidät Havannan lentokentälle, josta suuntaamme takaisin Helsinkiin, sydämissämme kauniit muistot ja unohtumattomat kokemukset Kuuban paratiisista.

Tervetuloa unelmienne häämatkalle Havannaan ja Varaderoon!

Kuuba Havanna Hotel Nacional

Hotelli sijaitsee erinomaisella näköalapaikalla Havannan sydämessä, Vedadossa, ja sieltä avautuu huikeat näkymät Havannan sataman ja meren ylle.

Lue lisää
Kuuba Varadero Be Live Experience Tuxpan

All Inclusive hotelli Be Live Experience Tuxpan sijaitsee vain muutaman metrin päässä Playa Varaderon rannasta ja 30 km:n päässä Varaderon lentokentältä.

Lue lisää
Kuuba Varadero Barcelo Solymar

Varaderossa sijaitsevan Barcelo Solymar All Inclusive hotellin mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja merinäköala. Hotelliresortin tiloista on näkymä altaalle, ja paikan päällä on ravintola ja baari. Hotelli sijaitsee Varaderon rannan parhaalla alueella!

Lue lisää
Kuuba

Kuuba on Karibianmerellä sijaitseva saarivaltio, joka koostuu Kuuban pääsaaresta, Isla de la Juventudista, ja useista muista pienemmistä saarista.
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Kuuban peso, Kuuban vaihdettava peso
Passi ja turistikortti: Kuubaan vaaditaan Suomen kansalaisilta turistikortti sekä passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisesta.
Turistikortti, hankitaan ennen matkaa Kuuban suurlähetystöstä. Hinta on n. 22€ per henkilö Lue lisää »
Matkustajan tulee lisäksi täyttää maahansaapumis-/maastapoistumis-/tulliselvityslomake aikaisintaan 48 tuntia ennen maahan saapumista verkkosivustolla. Lomakkeen täytettyään matkustaja saa sähköpostilla QR-koodin joka esitetään lennon lähtöselvityksessä ja maahan saapuessa. Kuubasta poistuttaessa peritään maastapoistumismaksu n. 25USD/hlö.
Matkustajalla tulee lisäksi olla: Matkavakuutus, joka kattaa mahdolliset hoitokulut Kuubassa. Matkavakuutuksesta tulee esittää Kuubaan saavuttaessa todistus. Saat todistuksen vakuutusyhtiöstäsi. Jos sinulla ei ole vakuutustodistusta Kuubaan saapuessasi, sinun tulee ostaa kuubalainen matkavakuutus lentoasemalta. Vakuutuksen hinta on noin 2,50 pesoa/päivä. Jos aiot osallistua riskialttiiksi katsottuihin aktiviteetteihin Kuubassa oleskelusi aikana tai jos olet yli 70-vuotias, on lisämaksu 2 pesoa/päivä.
Käteisvaroja tai matkashekkejä henkilöä ja oleskelupäivää kohden vähintään 50 US-dollarin arvosta.
Kuuban suurlähetystö Helsingissä https://misiones.cubaminrex.cu/Finlandia, puh. 09 680 2022, sähköposti embajada@fi.embacuba.cu

Jos lennolla on välilasku tai koneenvaihto USA:ssa, tai jos vietät osan lomastasi USA:ssa, täytyy sinulla olla ESTA-matkustuslupa. ESTA-matkustuslupaa tulee hakea viimeistään 72 tuntia ennen lentoa.
Lisätietoja ESTA-hakemuksesta »
Jos lennolla on välilasku tai koneenvaihto Kanadassa, tai jos vietät osan lomastasi Kanadassa, täytyy sinulla olla eTA-matkustuslupa.
Lisätietoja eTA-hakemuksesta »

Aikaero Suomeen: -7 tuntia, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Kuuban trooppinen ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden, mutta varsinainen matkailusesonki on joulu-huhtikuun kuivana kautena, jolloin päivälämpötila on muutaman asteen alle 30 C°. Lämpimimpien kuukausien keskilämpötila on 32 C°. Vuodessa on keskimäärin 330 aurinkoista päivää. Kuuban eteläosa on lämpimämpää aluetta kuin pohjoinen, ja maan länsiosa taas sateisempaa kuin itäosa. Räätälöimme Kuuban Havannan matkat yhteistyössä kanssanne.

Tiedot sitoumuksetta.

Kuuba Havanna tekemistä ja käyntikohteita

Havannan kaupunkikierros

Lähde kaupunkikierrokselle historialliseen Havannaan ja näe koko kaupungin tarjonta. Retkellä perehdyt Havannan mielenkiintoiseen historiaan ja nautit kaupungin erityisestä tunnelmasta sekä 1950-luvun autoista. Retken aikana pidetään valokuvaustauko esimerkiksi Vallankumousaukiolla sekä Capitoliumilla. Luvassa on myös käynti rommimuseossa sekä hieno opastettu kävelykierros vanhassa Havannassa, jonka jälkeen sinulle jää myös omaa aikaa kierrellä kaupungilla.

Pinar del Rio ja Viñales

Tutustu tupakan mekkaan ja näe omin silmin, miten valmistetaan maailmankuuluja kuubalaisia Habanos-sikareita. Matkalla voit nauttia  Viñalesin vehmaan laakson ylle avautuvasta näköalasta. Retkellä käydään myös tippukiviluolissa ja Mogotes-vuorilla, jonne maan kantaväestö piiloutui espanjalaisilta uudisasukkailta 1500-luvun alkupuolella. Viñales-laakso sijaitsee yhdessä Kuuban vähiten kehittyneimmistä maakunnista, lähempänä Havannaa kuin Varaderoa. Kauniissa laaksossa on aivan erityinen mikroilmasto kosteine öineen ja koleine aamuineen. Olosuhteet ovat optimaaliset maailman parhaimman tupakan viljelyyn. Käyt myös Pinar del Rion tislaamossa, jossa valmistetaan Guayabita del Pinaria. Vieraile Cueva del Indiossa (intiaaniluolassa) sekä näet myös vilaukselta paikallista maalaiselämää kaukana suurkaupungin hälystä ja turistikohteista.

Tropicana – maailmanluokan viihdettä!

Lähde viettämään iltaa legendaariseen ja ylelliseen Tropicana-yökerhoon, jossa on käynyt kuuluisuuksia, kuten Ella Fitzgerald ja Ernest Hemingway. Nautit upeasta esityksestä, jossa vilisee mahtipontisia ja värikkäitä asuja, ja nautit karibialaisista rytmeistä. Tämän illan aikana ei voi kuin iloita siitä, että on Kuubassa! Vaikkakin rulettipöydät puuttuvat, on moni asia pysynyt muuttumattomana sitten yökerhon avajaisten 1931. Show-esityksiä on järjestetty melkein joka ilta, myös vallankumousvuosina. Kuubalaiset rakastavat showesityksiä: kaksikymmenpäinen orkesteri aloittaa upealla soitollaan, jonka jälkeen lavalle nousevat värikkäisiin asuihin pukeutuneet tanssijat. Maan kuuluisimmassa kabareessa riittää karnevaalitunnelmaa. Show alkaa klo 22.00 vehreässä amfiteatterissa avoimen taivaan alla.

Cayo Largo

Päivä paratiisissa kauniilla Cayo Largon saarella. Nauti koskemattomasta Playa Sirenan rannasta ja silkin pehmeästä hiekasta. Hyvällä onnella saatat nähdä kilpikonnia ja leguaaneja.

Cayo Blanco – paratiisi kivenheiton päässä!

Oletko aina haaveillut vitivalkoisesta hiekkarannasta taivaansinisen veden äärellä, huojuvien palmujen ja trooppisen kasvillisuuden syleilyssä? Siinä tapauksessa tämä retki on juuri sinulle! Tunnin venematkan päässä Varaderosta sijaitsee ”valkoinen saari” Cayo Blanco, joka on saanut nimensä hiekan väristä. Aloita päiväsi snorklaamalla lämpimässä vedessä ja lepäile sitten rauhassa auringossa. Kuubassa musiikki on olennainen osa arkea, eikä tämä retki ole mikään poikkeus: pääset nauttimaan musiikista, auringosta, uimisesta, lounaasta ja juomista.

Guamá, elämää sokeriruokoplantaasilla

Lähde Kuuban maaseudulle, jossa näet ja kuulet sokeriplantaasilla työskentelevän talonpojan elämästä. Matka jatkuu intiaanikylään veneellä ja matkan aikana vieraillaan krokotiilifarmilla.

Siirtomaa-ajan kylät ja Topes de Collantes

Kaksipäiväisellä retkellä pääset kokemaan sekä Kuuban jännittävän historian että maan kauniin luonnon. Retken aikana käydään värikkäässä siirtomaakaupungissa Trinidadissa, kauniissa Cienfuegosissa ja Santa Clarassa, jonne on kerätty useita vallankumouksen muistomerkkejä. Tällä retkellä koet viidakkovaelluksen ja pääset kastautumaan vesiputouksessa.

Buena Vista Social Club

Nauti aidoista kuubalaisista rytmeistä. Buena Vista Social Club -orkesteri soittaa tunnettuja kuubalaisia kappaleita ja tarjoaa viihdyttävän shown. On myös mahdollista matkustaa keikalle vanhalla amerikanraudalla, ennen keikkaa juhlia orkesterin kanssa ja nauttia illallista orkesterin soittaessa.

Aito Kuuba

Heti Varaderon valkoisten hiekkarantojen ulkopuolella voit kokea aidon Kuuban. Matanzas-provinssi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja hienoja perinteitä. Tämän retken aikana pääset lähelle kuubalaista arkea. Retki suuntautuu provinssin pääkaupunkiin Matanzasiin ja historialliseen Cárdenasin kaupunkiin. Matanzasissa sijaitsee Kuuban vanhin apteekki, ja Cárdenasissa taas nostettiin ensimmäisen kerran Kuuban lippu salkoon vuonna 1850.

Kuuba Varadero tekemistä ja käyntikohteita

Varaderon monet aktiviteetit

Varaderossa on tekemistä vaikka millä mitalla, jos haluat välillä vaihtaa rantaelämän hieman aktiivisempaan lomaan.

Varahicacus – ekologinen luonnonpuisto sijaitsee lähellä niemen kärkeä. Puistossa on patikointireittejä, joiden varsilla voi ihailla niemen alkuperäisluontoa.

Varaderon delfinaario on n. puolen tunnin venematkan päässä. Voit muun muassa käydä delfinaariossa ja uida älykkäiden ja leikkisien eläinten kanssa! Yhdessä ohjaajan kanssa voit viettää puolituntisen leikkien näiden hyväluontoisten ja älykkäiden eläinten kanssa. Tämän uskomattoman elämyksen jälkeen on aika mennä katsomaan delfiinishow’ta, jossa nämä hienot eläimet antavat akrobaattisia taidonnäytteitä. Ikimuistoinen kokemus! Muistathan ottaa mukaasi uintivarusteet ja pyyhkeen.

Bellamarin tippukiviluolat sijaitsevat n. 40 km:n päässä Varaderosta. Upea, kilometrien pituinen luolasto on yksi Kuuban suosituimmista nähtävyyksistä.

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Havannassa Nacional de Cuba Hotellissa****+  kahden hengen huoneissa aamiaisin
*  Majoitus Varaderossa Tuxpan hotellissa***+, kahden hengen huoneissa all inclusive
* All Inclusive- ohjelmaan sisältyy kaikki ateriat
(aamiainen, lounas, illallinen ja välipalat) ja ruokajuomat kuten virvoitusjuomat,
olut, viini, vesi sekä alkoholipitoiset juomat, kaikki paikallista merkkiä.)
* Juomia tarjoillaan aamupäivästä myöhään iltaan n. klo 22-24 saakka.

Lisämaksusta:

* Kuuban turistikortti
* Aktiviteetteja Varaderossa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.