Lasten merirosvoristeilyt

Merirosvolaiva on ankkuroituna Kotkan Sapokkaan että Haminan Tervasaareen. Laivan tunnistaa aidoksi merirosvolaivaksi mastossa liehuvasta merirosvolipusta sekä rannalla hiippailevasta merirosvomiehistöstä. Saatuamme laivan lastattua iloisilla merirosvoilla voi huikean jännittävä merirosvoristeily alkaa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Lasten merirosvoristeilyt

Koko perheen merirosvoseikkailu aarresaarelle

Laiva on lastattu merirosvoilla:

Hinta 20 € isot & pienet rosvot ( alle 3-vuotiaat maksutta)

Merirosvomiehistömme toivottaa koko perheen merirosvoseikkailuihin!

Merirosvolaiva on ankkuroituna Kotkan Sapokkaan että Haminan Tervasaareen. Laivan tunnistaa aidoksi merirosvolaivaksi mastossa liehuvasta merirosvolipusta sekä rannalla hiippailevasta merirosvomiehistöstä. Saatuamme laivan lastattua iloisilla merirosvoilla voi huikean jännittävä merirosvoristeily alkaa. Matka aarresaarelle kestää tunnin verran ja seikkailun kohokohta lähenee. Jännityksen lieventämiseksi laivassa leikimme ja laulamme ja tietysti teemme jokaiselle aiheeseen liittyvät kasvomaalaukset!

Vanhan kertomuksen mukaan Joe Silmäpuoli olisi kätkenyt vuosikymmeniä sitten aarrearkun saaren kätköihin. Löytyykö aarre ja mistä? Tule mukaan etsimään! Kapteeni Sormikoukku on luvannut jokaiselle etsijälle osuuden aarteesta. Aarteenetsinnän jälkeen maistuvat omat retkieväät nuotion ääressä ja kuuluisat merirosvotikkupullat. Voimia saaneena otetaan vielä mittaa kapteeni Sormikoukun johdolla. Paluumatkalla laitamme yhdessä pullopostiterveiset seikkailustamme. Saat myös ohjata merirosvolaivaa ja muistoksi jaamme jokaiselle urhealle merirosvolle diplomin merirosvoseikkailusta!

Merirosvoristeilyn sisältö:
*Lapsille oma aarrekartta
* Kasvomaalausta
* Aarteenetsintä, osuus aarteesta
* Lauluja ja leikkejä
* Tikkupullan paistoa
* Uimista
* Laivan ohjausta
* Merirosvodiplomin jako