Portugal Lissabon ryhmille

Lissabonissa näkyy vielä vahvana maurien vaikutus, jonka ajan jäänteitä ihailemme kaupunkikukkula Alfamassa. Vanhasta kulttuurista voi nauttia monissa gallerioissa ja museoissa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal Lissabon ryhmille

Opastettu Lissabon ja upeat retket

Lissabonissa näkyy vielä vahvana maurien vaikutus, jonka ajan jäänteitä ihailemme kaupunkikukkula Alfamassa. Vanhasta kulttuurista voi nauttia monissa gallerioissa ja museoissa. Portugalilainen ruokakulttuuri on yksinkertaista, mutta monipuolista ja mikäpä sen mukavampaa kuin nauttia lasillinen makeaa viiniä tai vaikkapa portugalilaista kahvia fado-musiikin säestyksellä. Onpa Lissabonin sanottu muistuttavan hieman Brasialiaakin olemukseltaan.

Hintaesimerkkimme 5 pv: 629 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot TAP:in reittivuoroilla turistiluokassa Helsinki–Lissabon–Helsinki
* Opastetut Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus Embaixador hotellissa kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Opastettu kaupunkikierros, Belem ja Valtioiden puisto
* Opastettu kävelykierros alakaupungissa
* Opastettu kokopäiväretki – Sintran, Cabo da Rocan ja Cascaisin kierros
* Lentokenttäverot ja maksut

Ryhmäminimi 20 hlöä.

1. Päivä lauantai
Lähtö Helsingistä Lissaboniin.
Perillä Lissabonissa lentokenttäkuljetus ja panoraamakierros oppaan johdolla. Majoittuminen hotelliimme.

2. Päivä sunnuntai
Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaamme johdolla kaupunkikierrokselle. Ajamme Belemin historialliseen kaupunginosaan.

Belem on vanha, vaikuttava kaupunginosa, jossa on nähtävillä Portugalin löytöretkien ajan historiaa 1400 – 1500 -luvuilta. Belemissä on mahdollista vierailla mm. Hieronymoksen luostarin kirkossa, kuuluisalla Belemin tornilla ja laivan mallisella Löytöretkien monumentilla Tejo-joen rannassa.

Ajomatka Belemistä Valtioiden puistoon on samalla kattava kaupunkikiertoajelu, jonka aikana saamme hyvän yleiskuvan kaupungista. Vierailemme Valtioiden puistossa, jossa pidettiin Maailmannäyttely vuonna 1998. Tänä päivänä alueella on urbaania, näyttävää nykyarkkitehtuuria. Alueelta löytyy paviljonkeja joissa järjestetään suuria tapahtumia ja kongresseja, kaupunkitaidetta, 17 km pitkä Vasco da Gaman silta ja muuta erikoista, tyylikästä arkkitehtuuria. Valtioiden puistossa sijaitsee myös kuuluisa Oceanarium, maailman suurin meriakvaario, jossa on näytteillä harvinaisia vedessä eläviä lajeja. Paluu hotellille.

3. Päivä maanantai
Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaamme johdolla kävelykierrokselle alakaupunkiin.

Kävelykierros kattaa hienostuneen alakaupungin alueen sekä Alfaman, joka on yksi Lissabonin vanhimmista kortteleista, kapeine tunnelmallisine kujineen. Satojen vuosien ajan Lissabonin alakaupunki on ollut kaupungin sosiaalisen ja hengellisen elämän keskus. Maanjäristys vuonna 1755 raunioitti alakaupungin, mutta johti sen innovatiiviseen uudelleenrakentamiseen. Ylhäältä Alfaman kukkulalta nautimme henkeäsalpaavasta näkymästä koko kaupungin yli. Retken jälkeen palaamme takaisin ydinkeskustaan ja hotellillemme.

4. Päivä tiistai
KOKOPÄIVÄRETKI – Sintran, Cabo da Rocan ja Cascaisin kierros.

Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaamme johdolla kokopäiväretkelle Lissabonista kohti Sintraa, jossa on vapaata aikaa nauttia yhdestä Portugalin kauneimmista kylistä kuninkaallisine palatseineen, käsityöliikkeineen ja kuuluisine leivoskahviloineen. Meillä on myös mahdollisuus vierailla Kansallispalatsissa tai Penan palatsissa.  Vapaata aikaa lounastaukoa varten.

Sintran jälkeen matka jatkuu kohti Cabo da Rocaa, Manner-Euroopan läntisintä kolkkaa. Cabo da Rocalta matkataan rannikkoa pitkin Lissaboniin. Matkalla ohitamme mm kuuluisan Guinchon uimarannan, josta matka jatkuu aina Cascaisin viehättävään rannikkokaupunkiin saakka. Saamme matkalla nauttia huikeista näköaloista Cascaisin lahdelle ja rannikolle. Paluumatkalla ohitamme Estorilin kaupungin, jossa näemme kuuluisan Estorilin kasinon. Paluu Lissaboniin kulkee kaunista rantareitti pitkin.

5. Päivä keskiviikko
Aamiaisen jälkeen pakkaamme tavaramme ja lähdemme paluumatkalle.
Kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin.

 

Hotel Embaixador 3*
Avenida Duque de Loulé, 73, 1050-088 Lisboa

Hiljattain remontoitu ja uudistettu hotelli sijaitsee Lissabonin kaupungin sydämessä. Sisustus on tyylikäs ja moderni, hotelli on uudistettu etenkin pohjoismaisten matkailijoiden toiveita ajatellen. Hotelli Embaixadorilta on noin 400 metriä matkaa Marquês de Pombalin aukiolle, kaupungin tärkeimmälle julkisen liikenteen kohtauspaikalle, josta on yhteydet kaikkiin kaupungin nähtävyyksiin. Historiallinen keskusta tyypillisine kaupunginosineen, museot, kaupat, nähtävyydet ja yöelämä, sekä kaikki muut merkittävät paikat ovat näin ollen kätevän matkan päässä hotellilta.

Yhden hengen huoneen lisämaksu 90,- per henkilö

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.