Englanti Lontoo Chelsea Flower Show

Lontoon Chelsea Flower Show kukkanäyttelyissä alan ammattilaiset kilpailevat upeilla näyttelypuutarhaosastoilla. Varaa Lontoon puutarhamatka >

Englanti Lontoo Chelsea Flower Show

Puutarhamatka Lontooseen

Tule mukaan omatoimiselle puutarhamatkalle Lontooseen. Chelsea Flower Show Lontoossa on tunnetuin ja suosituin puutarha-alan näyttely Britanniassa. Näyttelyssä ammennetaan tulevan puutarhasesongin uutuudet sekä trendit. Maailman kuuluisimpiin lukeutuvassa Chelsea Flower Show -kukkanäyttelyssä alan ammattilaiset kilpailevat upeilla näyttelypuutarhaosastoilla, joista paras palkitaan.

Chelsea Flower Show 20.05. – 24.05.2025

RHS Chelsean kukkaesittelyssä voimme nauttia koko päivän ihanasta väriloistosta. Näyttelyssä esitellään puutarhoja, jotka on suunniteltu näyttämään paloja eri puolilta maailmaa, Provencesta Japaniin, kaupunkialueista merkittäviin vesirakennelmiin, täällä näet nykyaikaisen puutarhasuunnittelun parhaat puolet. Tai voit uppoutua lukemattomiin värikkäisiin lajikkeisiin, jotka ovat esillä lahjakkailta kansainvälisiltä viljelijöiltä. Niin paljon hyviä ideoita ja kauniita nähtävyyksiä, tämä on todellakin unelma kaikille, jotka rakastavat kukkia ja puutarhanhoitoa.

Lontoon kukkanäyttely

Chelsea Flower Show järjestetään vuosittain toukokuussa ja tapahtumapaikkana on Royal Hospital Chelsea -sairaalan piha-alueet. Näyttelyn järjestäjä on Royal Horticultural Society ja sen juuret juontavat vuodesta 1852, jolloin se järjestettiin ensimmäisen kerran. Tällä paikalla näyttely on ollut vuodesta 1912. Vuosittain Chelsea Flower show:ssa käy yli 160 000 vierailijaa ja näytteillä on tietenkin erilaisia puutarhoja sekä kasveja. BBC televisioi näyttelyn ja mm. kuningatar käy siellä joka vuosi. Näyttely ei ole pelkästään silkkaa kukkien kirjoa ja loistoa vaan siellä tuodaan tietoisesti esiin myös yhteiskunnalliset tarpeet. Kaupunkiviljelyyn soveltuvat seinäviljelyt, erilaiset kastelujärjestelmät sekä uusiokäyttö ovat ajankohtaisia elementtejä myös Chelsean kukkashow’ssa.

Whisley Gardens

Matkan aikana suosittelemme tutustumaan myös maailmankuuluun Whisley Gardens -puutarhaan, joka on erittäin kaunis romanttisine Tudorin ristikkorakennetaloineen. Täällä on mahdollista nähdä mikä tahansa puutarhatyyppi tai -erikoisuus ja yksi alue onkin kokonaan omistettu erilaisille mallipuutarhoille.

Lontoo Chelsea Flower Show

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 699 € / hlö

Esimerkki matkaohjelma

Päivä 1: Saapuminen Lontooseen

Lento Helsingistä Lontooseen. Lentoaika on noin 3 tuntia. Saapuminen Heathrow’n tai Gatwickin lentokentälle.
Kuljetus hotellille ja check-in.
Kävelyretki Thames-joen varrella, jossa voit nauttia kaupungin iltavalaistuksesta.

Päivä 2: Chelsea Flower Show

Aamiainen hotellissa.
Kuljetus Royal Hospital Chelseaan, missä Chelsea Flower Show järjestetään.
Kokonainen päivä Chelsea Flower Show’ssa. Näe upeat puutarha- ja kasvinäyttelyt, tapaa maailmanluokan puutarhureita ja osallistu erilaisiin työpajoihin ja esityksiin. Lounas tapahtuma-alueella (näyttelyssä on useita ruokailuvaihtoehtoja). Paluu hotellille ja lepohetki.
Illallinen hotellin läheisyydessä tai Lontoon keskustassa, esimerkiksi Covent Gardenissa.

Päivä 3: Lontoon nähtävyydet

Aamiainen hotellissa.
Käy Buckinghamin palatsissa ja seuraa vahdinvaihtoa.
Vieraile Westminster Abbeyssä ja Big Benissä, kävele Westminster Bridgen yli ja vieraile London Eyessa, josta on upeat näkymät koko kaupungin yli.

Tai

Päivä 3: Chelsea Flower Show ja museot

Aamiainen hotellissa.
Paluu Chelsea Flower Show’hun nauttimaan toisesta näyttelypäivästä. Tämä antaa mahdollisuuden syventyä näyttelyihin ja osallistua eri aktiviteetteihin, joita et ehtinyt ensimmäisenä päivänä.
Lyhyt lounas näyttelyalueella.
Käy Victoria and Albert Museumissa, joka sijaitsee suhteellisen lähellä Royal Hospital Chelseä.
Paluu hotellille ja lepohetki.
Mahdollisuus osallistua teatteriesitykseen West Endissä.

Päivä 4: Ostokset ja kotiinpaluu

Aamiainen hotellissa ja check-out.
Ostosmahdollisuuksia Oxford Streetillä tai Harrodsissa, joka sijaitsee Knightsbridgessä.

Kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Helsinkiin.
Saapuminen Helsinkiin.

Lontoo Park International Hotel

Hotellissa on 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto, langaton nettiyhteys yleisissä tiloissa, hissi, ravintola, lounge-baari, aamiaisalue, huonepalvelu, kuntokeskus ja kongressihuone.

Lue lisää
Englanti Lontoo tekemistä ja käyntikohteita

Welcome to London!

 

Opastettu retkemme reitti kulkee kuuluisimpien Lontoon nähtävyyksien kautta ja noin kolmen tunnin kierroksen aikana 8 miljoonan asukkaan metropoli tulee tutuksi. Loistava paikallisoppaamme kertoo Lontoon parhaista ostospaikoista ja kohteista, minne kannattaa suunnistaa omin päin viikonlopun aikana. Täältä on helppo jatkaa Lontooseen tutustumista omin päin tai tulla mukaan London Eyen noin puoli tuntia kestävälle kierrokselle, josta on upea näköala yli Lontoon. Valittavana on myös Sherlock faneille ”Sherlock Holmes” kierros.

Voit halutessasi valita kaupunkikierroksen jo ensimmäiselle päivälle ja sukeltaa heti suurkaupungin sydämeen. Kiertokävelyn aikana saat hyvän yleiskuvan Lontoosta ja sen tärkeimmistä nähtävyyksistä.  Reitti kulkee kuuluisimpien Lontoon nähtävyyksien kautta ja noin kolmen tunnin kierroksen aikana 8 miljoonan asukkaan metropoli tulee tutuksi. Loistava paikallisoppaamme kertoo Lontoon parhaista ostospaikoista ja kohteista, minne kannattaa suunnistaa omin päin viikonlopun aikana.

Varsinkin ensikertalaisen kannattaa katsastaa Lontoon kuuluisimmat nähtävydet kuten Parlamenttitalo ja Big Ben sekä rakennustaiteellinen aarre, Westminster Abbey. Suosittelemme vierailua British Museumiin, joka on yksi Iso-Britannian ja koko maailman suurimpia ja merkittävimpiä historian ja kulttuurin museoita. Kokoelmasta löytyy peräti kahdeksan miljoonaa erilaista esinettä, jotka havainnollistavat kulttuurin kehitystä alkuajoista nykyaikaan. Myös Luonnonhistoriallinen Museo Kensingtonissa on käymisen arvoinen paikka. Ja mikä parasta, monet Lontoon museoista ovat ilmaisia!

Kaupungissa on upeat ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta on runsasta. Lontoosta kannattaa tuliaisostoksia tehdä esim. suosituilta Regent Streetin ja Oxford Streetin ostoskaduilta tai kuuluisassa Harrodsin tavaratalossa. Markkinoita ja toreja etsivän kannattaa suunnata Covent Gardeniin, Borough Marketiin, Spitalfields Marketiin tai Portobello Roadille.

Suosittelemme Lontoon kävijälle Thames- joen risteilyä. Risteily antaa aivan erilaisen näkökulman Lontoon nähtävyyksiin. Risteilyn jälkeen voi nauttia perinteisen brittiläisen pubilounaan. Illalla kannattaa käydä jossain kaupungin monista maailmanluokan musikaaleista; hankkia liput teille etukäteen.

Nämä näet Lontoossa:

British Museum, Tower of London, Houses of Parliament, Churchill War Rooms, Cutty Sark, Buckingham Palace, Tower Bridge, Westminister, South Bank, Big Ben, The London Eye, Madame Tussaud, Sherlock Holmes museo.

British Museum: British Museum on maailman suurimpia ja merkittävimpiä ihmiskunnan historian ja kulttuurin museoita. Museo perustettiin vuonna 1753 ja avattiin tammikuussa 1759. Siellä on yli 7 miljoonaa näyttelyesinettä, joista osa on tilan puutteen vuoksi säilötty maan alle. British Museumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Big Ben: Kellotorni, johon Big Ben on sijoitettu on 96,3 metrin korkeudessa ja sijaitsee Westminsterissä Thames-joen varrella. Big Ben toimii Lontoon ja koko Yhdistyneen Kuningaskunnan symbolina ja virallisena ajan näyttäjänä.

The London Eye: London Eye on Thames-joen rannalla sijaitseva maailmanpyörä joka avattiin vuonna 1999. 135 metriä korkea pyörä painaa 1700 tonnia ja kierros sillä kestää noin puoli tuntia. London Eye on maailman neljänneksi korkein maailmanpyörä.

Buckingham Palace: Buckinghamin Palatsi on Yhdistyneen Kuningaskunnan kuningasperheen virallinen asuinpaikka. Palatsiin on mahdollisuus tutustua oppaan kanssa.

King´s Cross: King´s Cross on yksi Lontoon merkittävimmistä rautatieasemista. Asema sijaitsee Lontoon keskustassa. Asema on tunnettu monista elokuvista mutta tunnetuin on varmasti Harry Potter –sarjan Tylypahkan pikajunan lähtöasemana.

Madame Tussaud: Madame Tussaud on Lontoossa sijaitseva vahakabinetti. Kabinetissa on esillä lukuisia tunnetuista henkilöistä tehtyjä vahanukkeja. Nykyään Madame Tussaudsin vahakabinetteja on lisäksi Amsterdamissa, Hongkongissa, Las Vegasissa, Berliinissä, New Yorkissa, Shanghaissa ja Washingtonissa.

 

Iso Britannia

Iso Britannia

Iso-Britannia / Englanti / Yhdistyneet Kuningaskunnat
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin.
Lasten kanssa matkustus: Yksin tai muun henkilön kuin huoltajan kanssa matkustavalla alaikäisellä on oltava mukana huoltajan allekirjoittama lupa matkustamiseen. Lisätietoa >>>
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Lisämaksusta:
* Shuttle bussilla lentoasema-hotelli-lentoasema 99 €/hlö
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

Voit yhdistää Lontoon matkaasi myös Pariisin. Kysy lisää!

Hintaan sisältyy:

* Lennot, lentokenttäverot
* Yhden ruumaan menevän matkalaukun
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Yhden päivän Chelsea Flower Show -lippu

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.