Englanti Lontoo Harry Potterin jalanjäljillä ryhmämatka

Tule mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla näemme Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan upea kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo Harry Potterin jalanjäljillä ryhmämatka

Harry Potter –teemamatka Lontooseen

Tule mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla näemme Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan upea kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa. Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 670 € / hlö

Min. 20 henkilöä

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä
* Majoitus kolmen hengen huoneessa Royal National Hotel 3***
* Sisäänpääsymaksu Warner Bros-studioille
* Kuljetukset Warner Bros-studioille ja takaisin hotellille

Lisämaksusta:
Lentokenttäkuljetukset:
* Saapuminen London Heathrow Airportille josta kuljetus Royal Nationaliin 369€ / ryhmä
* Saapuminen London Gatwick Airportille josta kuljetus Royal Nationaliin  455 €/ryhmä
* Englanninkielinen meet & greet-palvelu  115 €/ryhmä
Hinnat per suunta, min. 20 henkilöä

Huomaathan, että pyhäpäivinä,  jos lento on myohässä tai saapuu klo 21.00 – 6.30 välisenä aikana, saattaa kuljetuksiin tulla lisämaksuja. Suosittelemme meet & greet-palvelua Heathrown ja Gatwickin lentokentillä.

Kävelykierros Harry Potterin jalanjäljillä

Lähtö hotellilta aamulla oppaan kanssa kohti Kings Cross St. Pancrasin asemaa, joka on kuuluisa Tylypahkaan kuljettavasta laituri 9 ¾:sta. Juna-asemalta matka jatkuu kohti Borough Marketia sekä Leadenhall Marketia, jotka Harry Potter-fanit tuntevat tuttavallisemmin nimella Viistokuja seka Vuotava Noidankattila.

Tämän jälkeen käydään katsomassa Lambeth Bridgea seka Westminsterin asemaa, missä on kuvattu pätkiä Harry Potter ja Azkabanin vanki sekä Harry Potter ja Phoenixin kilta-elokuviin. Kävelykierros päättyy Millennium Bridgelle, joka tuli tutuksi Harry Potter ja puoliverinen prinssi-elokuvasta.

Englannin kielinen opas (max 8 tuntia) 495 €/ryhmä
7 päivän matkakortti  (travel card) 65 €/ hlö (voimassa 7 päivän ajan mihin kellon aikaan tahansa).

Royal National Hotel 3***

Suuri turistiluokan hotelli Lontoon keskustassa, aivan Russell Square aukion kupeessa. Lyhyt kävelymatka mm. Oxford Streetin kauppakadulle, King's Crossin ja Eustonin rautatieasemille sekä Covent Gardeniin.

Hotellissa on massiiviset 1630 huonetta joissa kaikissa on kylpyhuone, TV, puhelin, hiustenkuivaaja sekä teen/kahvinkeittomahdollisuus. Kylpyhuoneissa vain saippuaa, ei muuta kosmetiikkaa.Hotellin koon vuoksi huoneita sekä käytäviä remontoidaan koko ajan eli kaikki huoneet eivät ole täysin samanlaisia. Aamiaishuoneessa tarjoillaan myös illallista sekä lounasta tarvittaessa mutta vaihtoehtoia on myos kiinalainen dim sum sekä intialainen ravintola.Hotellissa myös perinteinen hotellibaari sekä pubi. Mannermainen aamianen on toella niukka. Hyvä valikoima kokoushuoneita. Lähin maanalainen: Russell square (Piccadilly linja).

Illallisehdotukset:
Pizza Express
114-117 Southampton Row London
Kahden ruokalajin illalliset ryhmille alkaen noin 33 €/hlö

Jamies Italian - Piccadilly
17 Denman St, London W1D 7HW
Kahden ruokalajin illalliset ryhmille alkaen noin 37 €/hlö

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.