Lontoo_street400x300
Englanti Lontoo opastettu

Reittimme kulkee kuuluisimpien Lontoon nähtävyyksien kautta ja noin kolmen tunnin kierroksen aikana 8 miljoonan asukkaan metropoli tulee tutuksi. Loistava paikallisoppaamme kertoo Lontoon parhaista ostospaikoista ja kohteista, minne kannattaa suunnistaa omin päin viikonlopun aikana. Täältä on helppo jatkaa Lontooseen tutustumista omin päin tai tulla mukaan London Eyen noin puoli tuntia kestävälle kierrokselle, josta on upea näköala yli Lontoon.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Englanti Lontoo opastettu

Nyt tutustumaan ihastuttavaan Lontooseen, näe ja koe Lontoo!

Tule tutustumaan Lontooseen oman oppaan johdolla.  Voit ihastella Towerin linnaa, Buckinghamin palatsia, vierailla Madame Tussaudin vahakabinetissa tai nauttia Piccadilly Circuksen ihmisvilinästä.  Voit ihmetellä myös palatsin edustalla vartioivia Bobbyja ja punaisia, kaksikerroksisia busseja, sekä vielä originaaleja puhelinkioskeja.


Kaupunkiloma sisältäen kaupunkikierroksen!

Hintaesimerkkimme 4 päivää:  450 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
* 3 yön majoitus Grande Fitzrovia hotellissa aamiaisella
* Lontoon kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla (Huom! kierros tehdään jalkaisin) Kesto n. 3 h.
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:
* Hop On Hop Off bussilippu 39 €/hlö

1 pv
Auto ja kuljettaja ovat vastassa lentokentän tuloaulassa. Lentoasemalta kuljetus hotellille. Kiertokävelyn aikana saamme hyvän yleiskuvan Lontoosta ja sen tärkeimmistä nähtävyyksistä.  Reittimme kulkee kuuluisimpien Lontoon nähtävyyksien kautta ja noin kolmen tunnin kierroksen aikana 8 miljoonan asukkaan metropoli tulee tutuksi.

Loistava paikallisoppaamme kertoo Lontoon parhaista ostospaikoista ja kohteista, minne kannattaa suunnistaa omin päin viikonlopun aikana.
Täältä on helppo jatkaa Lontooseen tutustumista omin päin tai tulla mukaan London Eyen noin puoli tuntia kestävälle kierrokselle, josta on upea näköala yli Lontoon. Iltapäivä ja ilta ovat vapaata aikaa omalle ohjelmalle.

Lontoon musikaalitarjonta on monipuolista ja korkeatasoista. Mahdollisuus viettää ilta nauttien musikaaliesityksestä. Musikaaliliput lisämaksusta.

2 pv
Lontoossa on upeat ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonnassa on runsas. Matkalla kannattaa katsoa Lontoon kuuluisimmat nähtävydet kuten Parlamenttitalo ja Big Ben sekä rakennustaiteellinen aarre, Westminster Abbey. Suosittelemme vierailua British Museumiin, joka on yksi Iso-Britannian ja koko maailman suurimpia ja merkittävimpiä historian ja kulttuurin museoita. Kokoelmasta löytyy peräti kahdeksan miljoonaa erilaista esinettä, jotka havainnollistavat kulttuurin kehitystä alkuajoista nykyaikaan.

Lontoosta kannattaa tuliaisostoksia tehdä esim. suosituilta Regent Streetin ja Oxford Streetin ostoskaduilta tai kuuluisassa Harrodsin tavaratalossa. Markkinoita ja toreja etsivän kannattaa suunnata Covent Gardeniin, Borough Marketiin, Spitalfields Marketiin tai Bortobello Roadille.

3 pv
Suosittelemme Lontoon kävijälle Thames- joen risteilyä. Risteily oppaan johdolla antaa aivan erilaisen näkökulman Lontoon nähtävyyksiin. Risteilyn jälkeen voi nauttia perinteisen brittiläisen pubilounaan.
Kuljetus lentokentälle ja paluumatka alkaa.

Grande Fitzrovia****

sijaitsee lähellä kaupungin muodin mekkaa kuuluisassa West Endissä.

Hotellissa on 86 eleganttia vierashuonetta, jotka on sisustettu perinteiseen Englantilaiseen tyyliin. Huoneissa on näytöllä.
Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin ravintolassa, kun taas kevyitä ja perinteistä iltapäiväteetä on saatavilla lounge-baarissa.

Lähellä on myös suositut nähtävyydet, kuten  ZSL London Zoo, Madame Tussauds Waxworks museo ja erilaisia ​​design-liikkeitä Oxford Streetillä ja Regent Streetillä.

Iso-Britannia eli Englanti, ja erityisesti Lontoo on tunnettu lukuisista nähtävyyksistään, museoistaan ja historiallisista kohteistaan.
Pääkaupunki: Lontoo
Virallinen kieli:
Englanti
Valuutta: Englannin punta (GBP)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.