Pyhtää Kaunissaari luokkaretki

Kaunissaaren idyllinen kalastajakylä on säilynyt varsin aitona asukkailtaan ja elämäntavoiltaan. Koululaisruokailu ravintola Kaunissaaren Majalla. Paluu matkalla Kaunissaari-Sapokka aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Pyhtää Kaunissaari luokkaretki

Sapokasta siirrytään meriristeilylle ja aloitetaan tunnin kestävä merimatka Kaunissaareen. Kaunissaaren idyllinen kalastajakylä on säilynyt varsin aitona asukkailtaan ja elämäntavoiltaan. Kaunissaareen saavuttaessa tutustutaan mielenkiintoiseen saaristolaismuseoon.  Museovierailun jälkeen koululaisruokailu ravintola Kaunissaaren Majalla. Paluu matkalla Kaunissaari-Sapokka aluksen päällikkö kertoo historiaa, tarinoita ja nykypäivää näkyvistä maisemista.

Matkan kesto: 4,5 tuntia

Hinta:
54 €/hlö, kun 25-35 hlöä
51 €/hlö, kun yli 35 hlöä

Hintaan sisältyy: tilausajoristeily, saaristolaismuseon vierailu ja koululaisruokailu ravintola Kaunissaaren Majalla.

Pyhtää_kaunissaari

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme ryhmämatkoista.
Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme!
Teemme yhdessä kanssasi tarjouksen matkastanne toiveidenne mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.
Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.