Madrid_Plaza de Cibeles_2_400x300
Espanja Madrid

Tule Madridiin, Espanjan pääkaupunkiin, jossa voit tuntea espanjalaisen sykkeen minä vuorokauden aikana tahansa? Täällä on kaikkea, rikasta kulttuuritarjontaa, maukkaita ruokia ja juomia, monenmoisia ostoksia sekä vilkasta viihde- ja yöelämää.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Espanja Madrid

Mikset pistäydy Madridiin

Espanjan pääkaupunkiin, jossa voit tuntea espanjalaisen sykkeen minä vuorokauden aikana tahansa? Täällä on kaikkea: rikasta kulttuuritarjontaa, maukkaita ruokia ja juomia, monenmoisia ostoksia sekä vilkasta viihde- ja yöelämää.

Madrid on kaikkiaan monimuotoinen kaupunki, jossa voi siirtyä rauhaisasta oleilusta gallerioissa, museoissa ja puistoissa tai keskiaikaisesta linnamaisemasta modernin kaupungin hulinaan ja klubien yöelämään. Shoppailijalle Madrid on ehtymätön insipiraation lähde, joka tarjoaa aina jotain uutta ja houkuttelevaa.

MadridHintaesimerkkimme 
Hotelli Regina
to-su 3 yötäHinta alkaenLisäyö
420€40€

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen


Espanja Madrid

Madrid on Espanjan pääkaupunki, se sijaitsee Espanjan keskiosassa 655 metrin korkeudessa.
Alue on ollut asutettu esihistoriallisista ajoista lähtien. Madrid on Espanjan suurin kaupunki ja Barcelonan jälkeen tärkein teollisuuskeskus. Palvelualat ovat tärkeä työllistäjä, kaupungissa käy vuosittain yli 8 miljoonaa turistia.

 

Nämä näet Madridissa:
Kuninkaan palatsi, Sabatini-puutarha, Museo del Prado,
Parque del Buen Retiro –puisto, Reina Sofía, Debodin temppeli, Almudena katedraali,

 

Kuninkaan palatsi:
Palacio Real de Madrid niminen palatsi toimii erilaisten kansallisten juhlatilaisuuksien ja tapaamisten järjestyspaikkana. Kuningas ei itse asu palatsissa. Palatsissa on 2000 huonetta ja rakennuksen pinta-ala on noin 0.14 neliökilometriä. Palatsin arvokkaimpiin kokoelmiin kuuluu 1200-luvulta aseita ja Stradivarius-soittimia. Palatsissa säilytetään paljon muitakin taide-esineitä, koristeita ja maalauksia.

 

Sabatini-puutarha:
Puutarha on osa kuninkaan palatsia, ja se avattiin yleisölle vuonna 1978. Paikka on nimetty Francesco Sabatinin mukaan. Sabatini oli Italialainen arkkitehti joka osallistui suurelta osin kuninkaan palatsin suunnitteluun. Puutarha on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa on vesiallas, patsaita, suihkulähteitä sekä pensaita ja puita symmetrisessä geometrisessä asetelmassa.

 

Reina Sofía:
Madridin keskustassa sijaitseva melko uusi taidemuseo avasi ovensa yleisölle vuonna 1992.
Tämä on Espanjan kansallismuseo ja sen kokoelmat käsittelevät pääasiassa viime vuosituhannen taiteeseen. Museon tunnetuimpiin taiteilijoihin kuuluu Salvador Daliin ja Pablo Picasso.
Rakennuksen tiloissa on myös suuri taidekirjasto jonka kokoelmiin kuuluu yli 100 000 kirjaa.

 

Debodin temppeli:
Temppeli on muinaisegyptiläinen kivistä rakennettu pieni temppeli jota alettiin rakentaa lähelle Niiliä jo ennen Kristuksen syntymää. Vuonna 1960 tulva oli vaurioittaa Egyptissä sijaitsevia muinaisia rakennuksia ja temppeleitä, ja kiitokseksi Espanjan avusta Egypti lahjoitti Debodin temppelin heille.

 

Almudena Katedraali:
Katedraali rakentaminen aloitettiin 1800-luvun lopulla ja rakennuksen vihkiminen tapahtui vuonna 1993.
Rakennuksen arkitehtuuri on sekoitus uusklassismia ja uusgoottisuutta. Katedraalin nimi juontaa juurensa Madridin suojeluspyhimyksestä, Almudenan neitsyeestä.

 

Hotelli Regina 3*

Keskitason hotelli erinomaisella paikalla aivan Madridin ydinkeskustassa. Puerta del Sol ja useat kaupungin nähtävyydet ovat aivan kävelymatkan päässä hotellista. Lähin metroasema, Sevilla, on vain 50 metrin päässä hotellista. Hotellissa on 175 huonetta, joissa on suihku/wc, puhelin, tv, tallelokero ja ilmastointi/lämmitys.

Osoite: Alcala 19 28014 Madrid

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.