Espanja Madrid opastettuna

Madrid kaupunkiloma on rento tapa viettää lomaa. Madridin matka tarjoaa museoita, puistoja, arkkitehtuuria ja lukuisia ravintoloita. Matkat Madridiin >

Espanja Madrid opastettuna

Vilkasta viihde- ja yöelämää

Madridista löytyy elämää mihin vuorokauden aikaan tahansa! Madrid kaupunkiloma tarjoaa paljon rikasta kulttuuritarjontaa, maukkaita ruokia ja juomia, ostosmahdollisuuksia, jalkapalloa sekä vilkasta viihde- ja yöelämää. Kaupunki on kenties jäänyt maan tunnettujen rantakohteiden varjoon, mutta aivan suotta. Espanjan Madridin matka sopii lomakohteeksi myös ryhmille.

Espanja Madrid kaupunkiloma

Madrid on rento ja viehättävä suurkaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin: museoita, puistoja, arkkitehtuuria, idyllisiä aukioita ja lukuisia ravintoloita, joissa pääsee kokeilemaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Ravintolat vaihtelevat maailmanluokan Michelin-ravintoloista pieniin kanttiineihin ja tapas-paikkoihin, hintatason ollessa varsin kohtuullinen. Varaa Madridin matka Epanjan pääkaupunkiin Finnairin suorilla lennoilla!

Espanja Madrid kaupunkiloma

 

 

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1420 € / hlö

 

Päivä 1: Madrid

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Madridia.
Madridiin saavuttuanne teille on varattu kuljetus hotellille.
Vapaa päivä omatoimiseen tutustumiseen.

Päivä 2: Madrid

Aamiaisen nautittuanne, teillä on koko päivä aikaa tutustua Espanjan pääkaupungin Madridin tärkeimpiin nähtävyyksiin – Kuninkaalliseen palatsiin, Prado-museoon, Gran Viaan, Santiago Bernabeu -stadioniin ja voitte myös käydä ostoksilla Golden Mile -kadulla. Yöpyminen Madridissa.

Päivä 3: Koko päivän retki Segoviaan opastettuna

Aamiainen tarjotaan hotellissa.
Opastettu retkipäivä Segoviaan alkaa nopealla AVE/AVANT-junalla Madrid-Chamartin-asemalta Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaan Segovian kaupunkiin (27 min). Oppaan johdolla tutustutte tähän keskiaikaiseen kaupunkiin ja vierailette roomalaisessa akveduktissa ja Alcazarissa. Kävelyretki jatkuu Segovian keskiaikaisilla kaduilla, mistä voitte ostaa paikallisia matkamuistoja. Lounaan jälkeen siirrytään taksilla tai julkisen liikenteen bussilla La Granjaan, missä sijaitsee kuuluisa palatsi ja puutarha sekä puhalluslasitehdas. Palataan Madridiin, missä on yöpyminen.

Päivä 4: Koko päivän retki Toledoon tai Cuencaan opastettuna

Aamiaisen jälkeen on vuorossa retki Toledoon tai Cuencaan oppaamme johdolla. Matka tapahtuu AVANT-junalla Madrid-Puerta de Atochan asemalta Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Toledon kaupunkiin (33 min). Kolmen kulttuurin kaupungiksi kutsuttu viehättävä Toledo tunnetaan islamilaisesta, kristillisestä ja juutalaisesta menneisyydestään. Toledo on myös loistava paikka ostaa paikallisia käsitöitä.

Opastettu matkanne toinen vaihtoehto on Cuenca, jonne matkustetaan AVE/AVANT-junalla Madrid-Puerta de Atochan asemalta Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvaan Cuencaan (54 min), joka sijaitsee Huécar-joen rotkon kallioilla ja on kuuluisa ”riippuvista taloistaan”, Casasta Colgadas. Älä unohda napata ikimuistoista kuvaa riippusillalla, Puente de San Pablolla!
Palaamme yöksi Madridiin.

Päivä 5: Madrid

Aamiainen nautitaan hotellissa.
Tänään on kuljetus lentoasemalle ja lento Helsinkiin.

Espanja Madrid HRC Hotel

HRC Hotel on aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Basilica San Francisco el Grande ja San Isidro Museum. Huoneissa on ilmastointi ja niiden varusteluun kuuluu minibaari sekä LCD-televisio, internet-yhteys ja kylpyhuone

Lue lisää
Espanja Madrid tekemistä ja käyntikohteita

Madrid on Espanjan pääkaupunki, se sijaitsee Espanjan keskiosassa.
Alue on ollut asutettu esihistoriallisista ajoista lähtien. Madrid on Espanjan suurin kaupunki ja Barcelonan jälkeen tärkein teollisuuskeskus. Palvelualat ovat alueen tärkeä työllistäjä, kaupungissa käy vuosittain yli 8 miljoonaa turistia.

Nämä näet Madridissa:
Kuninkaan palatsi, Sabatini-puutarha, Museo del Prado,
Parque del Buen Retiro –puisto, Reina Sofía, Debodin temppeli, Almudena katedraali,

Kuninkaan palatsi:
Palacio Real de Madrid toimii erilaisten kansallisten juhlatilaisuuksien ja tapaamisten järjestyspaikkana, mutta kuningas ei itse asu palatsissa. Palatsissa on 2000 huonetta ja rakennuksen pinta-ala on noin 0.14 neliökilometriä ja sen arvokkaimpiin kokoelmiin kuuluu 1200-luvulta aseita ja Stradivarius-soittimia. Palatsissa säilytetään paljon muitakin taide-esineitä, koristeita ja maalauksia.

Sabatini-puutarha:
Puutarha on osa kuninkaan palatsia, ja se avattiin yleisölle vuonna 1978. Paikka on nimetty Francesco Sabatinin mukaan. Sabatini oli Italialainen arkkitehti joka osallistui suurelta osin kuninkaan palatsin suunnitteluun. Puutarha on rauhallinen ja kaunis paikka, jossa on vesiallas, patsaita, suihkulähteitä sekä pensaita ja puita symmetrisessä geometrisessä asetelmassa.

Reina Sofía:
Madridin keskustassa sijaitseva taidemuseo avasi ovensa yleisölle vuonna 1992.
Tämä on Espanjan kansallismuseo ja sen kokoelmat käsittelevät pääasiassa viime vuosituhannen taiteeseen. Museon tunnetuimpiin taiteilijoihin kuuluu Salvador Dali ja Pablo Picasso.
Rakennuksen tiloissa on myös suuri taidekirjasto jonka kokoelmiin kuuluu yli 100 000 kirjaa.

 Debodin temppeli:
Temppeli on muinaisegyptiläinen kivistä rakennettu pieni temppeli jota alettiin rakentaa lähelle Niiliä jo ennen Kristuksen syntymää. Vuonna 1960 tulva oli vaurioittaa Egyptissä sijaitsevia muinaisia rakennuksia ja temppeleitä, ja kiitokseksi Espanjan avusta Egypti lahjoitti Debodin temppelin heille.

 Almudena Katedraali:
Katedraali rakentaminen aloitettiin 1800-luvun lopulla ja rakennuksen vihkiminen tapahtui vuonna 1993. Rakennuksen arkitehtuuri on sekoitus uusklassismia ja uusgoottisuutta. Katedraalin nimi juontaa juurensa Madridin suojeluspyhimyksestä, Almudenan neitsyeestä.

 

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Finnairin suorat lennot Helsinki-Madrid-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Koko päivän retki Segoviaan opastettuna
* Koko päivän retki Toledoon tai Cuencaan
* Retket julkisilla kulkuvälineillä englanninkieleisen oppaan kanssa

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.