Malesia kiertomatka

Malesia kiertomatka on seikkailu! Näe Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjät, koe upeat sademetsät ja rentoudu paratiisirannalla. Varaa Malesian matka nyt! >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malesia kiertomatka

Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjät

Malesia on lomakohteesi, jos pidät sekä kaupunkilomista, rantalomista että aktiivilomista luonnossa. Malesiassa ne on helppo yhdistää! Kuala Lumpurin miljoonakaupunki hengästyttävine pilvenpiirtäjineen, seikkailut Taman Negaran sademetsän siimeksessä, malesialaiset kylät ja kulttuuri sekä valkohiekkaisena kimaltavat paratiisirannat odottavat sinua mainiolle lomalle! Malesia kiertomatka 8 pv, voit myös ostaa lisävuorokausia.

Malesia kiertomatka

Malesian matkalla koet ensin valomerenä sädehtivän Malesian pääkaupungin Kuala Lumpurin pilvenpiirtäjineen. Pääset vierailemaan päätähuimaavissa Petronasin kaksoistorneissa, ja näet kaupungin lukuisia historiallisia ja kulttuurisia maamerkkejä.

Trooppiset sademetsät ja kimaltavat rannat

Kuala Lumpurista suuntaat kohti viidakkoa: Taman Negaran kansallispuistoa. Sademetsän siimeksessä liu’ut veneellä pitkin jokea mangrovepuiden alla. Jos sää on selkeä, näet hämärän tullen tuhansien tuliperhosten lumoavan tanssin. Koet myös yöllisen viidakkokävelyn sekä päivänvalon aikana canopy walkin, kävelyn 30 metrin korkeudella viidakon yläpuolella kulkevaa puunlatvapolkua pitkin.

Sademetsäelämyksen jälkeen odottavat vielä monet maalaiskylät ja rannikon kaupungit. Koet kelluvan moskeijan, kalastajakyliä, kulttuuria, käsityöläisten pajoja ja kulinaristisia nautintoja. Tietenkin ehdit viettää myös omaa aikaa, nauttien vaikka ostosten tekemisestä, aktiviteeteista ja valkohiekkaisista paratiisirannoista.

Tästä seikkailusta nauttivat kaikki, ikään katsomatta! Räätälöimme Malesian matkat yhteistyössä kanssanne.

Malesia kiertomatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv 2570 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Kuala Lumpur // Kuala Terengganu – Kuala Lumpur – Helsinki
* Lentolippuihin sisältyvät verot
* Majoitukset kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Hotellilta noudot ja yksityiset kuljetukset ilmastoidulla autolla
* Paikallisen koulutetun, englanninkielisen kuljettajan palvelut
* Tarvittaessa ohjelman mukaiset pääsymaksut
* Lounaat ja illalliset, parhaissa paikallisissa ravintoloissa, picknikit paikoissa, joissa sopivia ravintoloita ei ole tarjolla.
* Taman Negara Explorer paketissa liitytään isompaan ryhmään 3. – 5. päivinä.
* Paikalliset verot

Päivä 1. Saapuminen Kuala Lumpuriin.

Kuljetus ilmastoidulla autolla hotelliin. Loppupäivä omatoimista aikaa.  Yöpyminen Kuala Lumpurissa valitsemassanne hotellissa*

Päivä 2. Kuala Lumpuriin tutustuminen

Aamiaisen jälkeen tutustutte tähän visuaalisesti kiehtovaan kaupunkiin yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustumisretkeen sisältyvät isoimmat historialliset maamerkit, jotka yhdessä antavat yleiskuvan kaupungin historiallisesta ja kulttuurisesta perimästä. Kuninkaan palatsi, Kansallinen monumentti, Kansallinen Moskeija ja Itsenäisyysaukio. Vierailette myös Petronan kaksoistorneissa, joista on mahdollisuus kokea kaupungin huikea panoraamanäkymä Kuala Lumpur tornin näköalatasanteelta.

Kello 16 aikaan lähdetään Kampung Kuantanin merenrantakylään, joka on tyypillinen hedelmäpuiden, öljypalmujen ja kookosviljelmien ympäröimä maalaiskylä. Tämä kylä sijaitsee Selangor joen varrella, 56 km Kuala Lumpurista ja on tunnettu tuhansista tuliperhosista, jotka ilmestyvät joelle hämärän tullen. Matkaamme jokea vastavirtaan nähdäksemme tämän erikoisen luonnon näytelmän, joka sijoittuu Mangrove puiden alle. ( Sateen sattuessa tuliperhosien kimallusta ei valitettavasti voi nähdä). Illallinen paikallisessa ravintolassa.

Päivä 3. Kuala Lumpur / Taman Negara    

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Kuala Tembelingin Jettylle ja sieltä, jokiveneellä Kuala Tahaniin, jossa majoittuminen yhteen Taman Negara Resortin ilmastoiduista Chalet’eista. Loppupäivä omatoimista oleskelua. Illallista seuraa yöllinen viidakkokävely erikoistuneen oppaan kanssa.

Päivä 4. Taman Negara

Aamiaisen jälkeen kokopäiväretki sisältäen lounaan Bukit Teresek’iin ja Lata Berkah’iin. Bukit Teresekille ( 334 metrin korkeudessa ) pääsee 45 minuutissa ja sieltä voitte nauttia panoraama näkymästä Gunung Tahaniin sekä forest Canopystä? The Canopy kävelyreitti on n. 500 metrin pituinen ja noin 30 metrin korkeudessa tarjoten vierailijoille todellisen tilaisuuden viidakon kokemiseen tästä näkökulmasta. Lata Berkah on kallioinen CASCADE johtaen syvään altaaseen, joka on joen liikenteen rajapylväs, sekä ihanteellinen paikka vaeltaa ja levätä. Vietätte yön Taman Negarassa.

Päivä 5. Taman Negara/Kuantan/Cherating

Aamiaisen jälkeen, kuljetus Cheatingin kylään. Matkalla ohitatte monia pieniä kaupunkeja ja kyliä. Saavuttaessa sisäänkirjautuminen ja loppupäivä omatoimista aikaa.

Päivä 6. Kuantan/Cherating/Kuala Terengganu tai Tanjong Jara

Aamiaisen ja Mengkuangin weaving centreen tutustumisen jälkeen siirrytään Kuala Terengganuun. Matkalla kuljetaan Kuala Ibain lähellä sijaitsevan Sultanah Zaharahin kelluvan moskeijan läpi. Siellä vieraillaan mm. batiikki käsityöpajassa, Kiinalaisessa kaupunginosassa, keskustorilla, Princess Hill’issä, vesiputouksilla, Maziah Palatsissa, valtion moskeijassa ja museossa, jatkaen vierailua Duyungin saaren kalastajakylään katsomaan erityislaatuista veneenrakentamista. Loppupäivää omatoimista aikaa. Yöpyminen Terengganussa.

Päivä 7.   Kuala Terengganu/ tai Tanjong Jara

Aamiainen. Koko päivä omatoimista aikaa.

Päivä 8. Kuala Terengganu/tai Tanjong Jara lähtöpäivä

Aamiaisen jälkeen omatoimista aikaa. Yksityinen autokuljetus kentälle lentoaikataulun mukaisesti.
Päivittäin kolme liittymälentoa Terengganusta Kuala Lumpurin kentälle kello 10.05/16.25/21.00

Kuala Lumpur: Swiss Garden hotelli 4*
Huikean korkea hotelli, joka sijaitsee aivan Kuala Lumpurin sydämessä kiihkeän elämänrytmin omaavan Bukit Bintangin ja värikkään Kiinalaisen kaupunginosan välissä. Majoitus Deluxe huoneessa.

Taman Negara: Mutiara Taman Negara 3*
Miellyttävä hotelliresort, joka sijaitsee trooppisen sademetsän ja Tahan järven äärellä.  Majoitus Chalet huoneessa.

Kuantan: Swiss Garden Resort & Spa 4*
Viihtyisä hotelli sijaitsee Balok rannalla Kuantanin kaupungin itäisellä rannikolla, 20 min. ajomatkan päässä Kuantanin lentokentältä.
Majoitus Deluxe huoneessa, josta puutarhanäkymät.

Terengganu: Primula Beach Resort 4*
Kuala Trengganun rannan parhaimmalla paikalla oleva hotelli, majoitus Superior huoneessa.

Malesia on maa jossa ranta-, kaupunki ja aktiiviloma kohtaavat.
Pääkaupunki: Kuala Lumpur
Virallinen kieli: Malaiji
Valuutta: Malesian ringgit
Passi ja viisumi: Suomen passilla Malaijille matkustavat, on täytettävä Malaysia Digital Arrival Card (MDAC). Lisätietoja ja rekisteröinti MDAC:iin on osoitteessa: https://imigresen-online.imi.gov.my/mdac/main
Helsingin lähetystö: lisätietoja osoitteesta
https://www.kln.gov.my/web/fin_helsinki/home
Passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahansaapumispäivästä.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Aikaero Suomeen: kesäaika +5h, talviaika +6h.
Ilmasto: Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina lämmin ja tasainen. Malesian päivän keskilämpötila on 28-32 astetta ympäri vuoden ja merivesi on 24-29 asteista.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555