Malta rantaloma ja historiaa opastettuna (Jazz-festivaalit 2-5.7.2023)

Maltan upeat retket esihistoriallisista temppeleistä, muurien ympäröimiin kaupunkeihin ja risteilyistä vesiurheiluun. Malta rantaloma ja historiaa >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna (Jazz-festivaalit 2-5.7.2023)

Ainutlaatuinen Malta

Maltan saariryhmään kuuluvat Malta, Gozo ja Comino tarjoavat turvallisen ja rauhallisen ympäristön tutustua saaren eri osiin ja aktiviteetteihin. Maltaa voisi jo sinänsä kutsua ulkoilmamuseoksi sen historian yltäessä tuhansien vuosien taakse. Saari tarjoaa moninaiset mahdollisuudet retkille. Esihistorialliset temppelit, roomalaiset rauniot, keskiaikaiset linnat ja muurien ympäröimät kaupungit, linnoitukset, kirkot ja kappelit tarjoavat upean ympäristön retkeilyyn ja saareen tutustumiseen. Tapahtumat ja kulkueet tuovat keskiajan turistien keskelle; sotilaat, aatelismiehet, ritarit kiiltävine haarniskoineen, miekkoineen ja peitsineen , musketteineen ja kanuunoineen vievät näytelmää eteenpäin musiikin saattelemana alkuperäisessä, aidossa ympäristössä.

Valletta pääkaupunki

Kaunis, vanha Vallettan kaupunki on taiteen ja arkkitehtuurin aarreaitta. Päivisin tämä kaupan, hallinnon ja kulttuurin keskus on vilkas kaupunki, muuttuen iltaisin tunnelmalliseksi ravintoloiden, kujien, vanhojen linnojen ja kirkkojen myötä.

Maltan jazzfestivaalit 2-5.7.2023

Maltan kansainväliset jazzfestivaalit järjestetään joka vuosi heinäkuussa. Kansainvälisten ja maltalaisten huippuartistien kokoonpano esittelee eklektisen sekoituksen nykyisen musiikin jazz-tyylejä. Maailmankuulut artistit ovat esiintyneet lukuisille yleisölle kesän tähtitaivaan alla näiden festivaalien aikana. Täällä ovat esiintyneet muun muassa John Scofield, Al Di Meola, Chick Corea, Dee Dee Bridgewater, Cubanismo, Petrucciani, Betty Carter, Joe Zawinul jne.
Grand Harborin kauneus yöllä on todella maaginen ja valtavan mieleenpainuva. Itse Jazz-kitaristi Mike Stern sanoi pelatessaan yleisölleen tässä paikassa: ”En ole koskaan aiemmin pelannut postikortissa”.
Festivaali järjestetään kolmen yön ajan Ta’ Liessessä Vallettassa.
Huomaa: festivaalien ohjelma on saatavilla myöhemmin lähempänä Maltan Jazz-festivaalin päivämääriä. Pyydä tarjous ko ajalle toimistoltamme.

Ritmu-festivaali Maltalla

Ritmu-festivaali järjestetään kesäkuun 2. viikonloppuna Vallettan Upper Barrakka Gardensissa. Ritmussa on kaikki välimerellisen kansanfestivaalin ainekset. Paikallinen ”gànnejja” – Maltan ainutlaatuiset kansanmuusikot – jakavat päälavan suosittujen paikallisten bändien ja kansainvälisten artistien kanssa. Tapahtumapaikkaa ympäröivässä tunnelmassa kirjallisuus, käsityöt ja paikalliset keittiöt heräävät henkiin ja kaikuvat Maltan saarten kulttuurin rytmeissä. Nykyajan ja perinteisten musiikkityylien värikäs yhdistelmä Ritmu herättää iloa kulijoissa ja kutsuu luovaan vuoropuheluun menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden välillä. Tuomalla paikallisia ja kansainvälisiä kulttuureja yhteen tässä taiteellisessa ympäristössä, Ritmu tarjoaa makupaloja Välimeren kulttuurista, jota ei kannata missata.

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Maltalle on muodostunut hyviä rantalomakohteita; kuten St.Julian ja Slieman kaupunki. Näistä löytyvät upeat ostosmahdollisuudet, hyvät, turvalliset rannat, sekä vilkas yöelämä ravintoloineen ja baareineen.

Rikas ruokakulttuuri

Maltalainen ruoka on yhdistelmä vanhoja maltalaisia perinteitä ja tänne muualta muuttaneiden mukanaan tuomia reseptejä. Tämä makujen liitto on tuonut Maltalle rikkaan ja maukkaan ruokakulttuurin.

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 974 € / hlö

Vietä samalla rantalomaa, voit varata lisäöitä matkaasi.

Matkaohjelma

1 pv

Lähtö Helsinkistä kohti Maltaa.

2 pv

Lisämaksusta: Valletta ja kolme kaupunkia (max. 7 tuntia)
City Tour Valletta (kävely 2,5 h)

Kierroksemme vie sinut Vallettan kauneimpiin osiin ihailemaan sen arkkitehtuuria, tutustumaan sen historiaan ja saamaan paremman käsityksen siitä, mikä tekee Maltasta ainutlaatuisen. Ammattitaitoinen opastus kaupungin läpi antaa sinulle hyvän katsauksen Vallettaan. Vierailemme St. John’s Co-katedraalissa.
Siirrymme lautalla Vallettan kolmen kaupungin kierrokselle.
Kaupunkikierros Kolme kaupunkia (kävely 2 h)
Yksi Maltan historiallisista helmistä on Kolme kaupunkia eli La Cottonera (Senglea, Vittoriosa ja Cospicua).
Täällä tutkit kapeita katuja, joilla Maltan ritarikunnan ritarit vastasivat näiden historiallisten kaupunkien rakentamisesta, ja nykyään heidän jalanjäljensä on voimassa monissa kolmen kaupungin rakennuksissa, joiden historia juontaa juurensa 1500-luvun lopulle. Kolmen kaupungin viehättävin kaupunki on Vittoriosa. Tämä pieni merenrantakaupunki on onnistunut säilyttämään historiallisen kauneutensa toisen maailmansodan pommituksista huolimatta.
Kuljetus Hotellille.

3 pv

Lisämaksusta: Kierros Etelä-Malta: Sininen luola, Ħaġar Qim & Mnajdra -temppelit, Marsaxlokin kalastajakylä (6 h)

Ħaġar Qimin temppeli sijaitsee kukkulan laella, josta on näkymät merelle ja Fiflan saarelle. Ensimmäisen kerran vuonna 1839 kaivetut jäännökset viittaavat ajanjaksoon 3600–3200 eaa, joka Maltan esihistoriassa tunnetaan Ġgantija-vaiheena. Ħaġar Qimissa on löydetty paljon mielenkiintoisia kivi- ja savipatsaita, jotka löytyvät myös Vallettan kansallisesta arkeologisesta museosta.

Mnajdra sijaitsee eristyksissä 500 metrin päässä Ħaġar Qimin temppeleistä. Se koostuu kolmesta rakennuksesta, joilla on yhteinen, soikean muotoinen etupiha. Ensimmäinen ja vanhin rakennelma on peräisin Ġgantija-vaiheesta (3600 – 3200 eKr.). Sininen luola (Il-Hnejja)

Retkemme seuraava kohde vie meidät kalastajakylään wied iz-Zurrieqiin, joka tunnetaan myös luonnon muovaamista luolista. Blue Grotto on erittäin suosittu nähtävyys, jossa voi nauttia henkeäsalpaavista näkymistä.

Vierailemme myös kuuluisassa Marsaxlokkin kalastajakylässä Maltan etelärannikolla. Täällä voit nauttia kävelystä Maltan perinteisillä sunnuntai  markkinoilla. Ottomaanien valtakunta käytti Marsaxlokkia myös suuren piirityksen aikana laivastonsa satamana. Nykyään tämä satama tunnetaan hyvin kalaravintoloistaan sekä kalamarkkinoistaan, puhumattakaan maltalaisten kalastajien edelleen käyttämistä värikkäistä perinteisistä kalastusaluksista. Kuljetus hotelliin

4 pv

Lisämaksusta: Vene Comino & The Blue Lagoon koko päivä ( max. 7 h sis. kuljetuksen)

Maltan ja Gozon välissä sijaitseva pienempi Cominon saari on suoranainen paratiisi uimareille, snorklaajille, sukeltajille ja vaeltajille. Vain 3,5 neliökilometrin kokoinen Cominon saari on käytännössä asumaton. Matka Cominon saarelle tpahtuu lautalla tai risteillen. Lautat kulkevat St. Julian’s Bayn, St. George’s Bayn, St. Paul’s Bayn, St. Paulin saaren ja Melliehan lahdella. Valmistaudu hämmästymään kuuluisan Blue Lagoonin turkoosista kristallinkirkkaasta vedestä! Tämä viehättävä lahti, jossa on kirkkaat vedet, valkoinen hiekkapohja ja rikas merielämä, on täydellinen paikka rentouttavalle ja unohtumattomalle päivälle. Vietä päivä auringosta nauttien, uimalla, snorklaamalla, rentoutuen veneessä tai vain nauttien kävelystä Cominon saaren maaseudulla.
Kesäkuusta lokakuuhun (sään salliessa) retkeen sisältyy myös noin 45 minuutin pysähdys Crystal Lagoonilla. Crystal Lagoon on täydellinen paikka sukeltajille ja snorklaajille ja yksi Maltan mukavimmista ja suojaisimmista laguuneista. Täällä voit uida ja tutustua upeisiin meriluoliin, jotka sijaitsevat tässä ihanassa
laguunissa.

Lisämaksusta: Yksityinen veneretki – puoli päivää (max. 6 tuntia sis. kuljetuksen)

Kaipaatko jotain ainutlaatuista, jotain erityistä, mutta silti edullista ja hauskaa? Yksityinen venevuokraus on vastaus. Yksityinen venevuokraus on paras tapa tutustua Välimereen, laskea hiuksiasi alas ja tuntea suolaisen tuulen kasvoillasi samalla kun tutkit Cominon saarta ja Gozon eteläosia. Tutustu Siniseen laguuniin ilman hälinää, ui Crystal Lagoonissa, sukella jyrkänteeltä kristallinkirkkaaseen mereen. Vieraile paikoissa, joissa kuvattiin suuria elokuvia, Monte Criston kreivissä, Troijassa ja monissa muissa. Haluatpa sitten snorklata, sukeltaa, uida  tai nauttia auringosta, me löydämme täydelliset ainekset unohtumattomaan päivään merellä. Paikallinen, asiantunteva kippari kertoo hauskoja tarinoita  saaresta ja Maltalaisesta elämäntavasta. Mukana retkellä on snorklausvarusteet,  pullotettu juomavesi ja jääjäähdytin, jos haluat tuoda retkelle omat juomasi. Tämä yksityinen veneretki on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

5 pv

Lisämaksusta: Gozon saari – koko päivän bussikierros (max. 9 tuntia)

Kuljetus hotellilta lautalle. Lyhyen kahdenkymmenen minuutin lauttamatkan jälkeen saavut Mgarrin satamaan, joka tuo sinut välittömästi Gozon ainutlaatuiseen tunnelmaan. Opas vie sinut Ggantijan megaliittisille temppeleille, jotka ovat maailman vanhimpia monumentteja. Vierailemme Victorian keskiaikaisessa linnoituksessa, Xlendin ja Dwejran vuonomaisella lahdella. Gozo on tunnettu käsitöistään, erityisesti käsintehdyistä pitsistä ja neulevaatteista. Kuljetus Hotellille

Vaihtoehtoinen retki

Mdina + viininmaistajaiset + Mostan katedraali (max. 7 tuntia)
Kuljetus hotelli – Mdina / Rabat Kaupunkikierros Mdina & Rabat (kävely 2,5 h).

Opittuasi hieman kaupungista, joka on ollut asuttu pronssikaudesta lähtien ja joka oli saaren pääkaupunki 1500-luvulle asti, lähde kävelykierrokselle tutkimaan kaupungin kohokohtia. Seuraa opasta Mdinan suosituimmille nähtävyyksille, mukaan lukien upea Pyhän Paavalin katedraalille, joka on upea 1200-luvun Palazzo Falzon ja tyylikäs barokkityylinen karmeliittiluostari.

Pysähdymme matkan varrella ihailemaan Palazzo Santa Sofian, yhden Mdinan vanhimmista rakennuksista, hienostunutta julkisivua, ohitamme Vilhenan palatsin, jossa nykyään sijaitsee luonnontieteellinen museo; ja kurkistamme Pyhän Agathan kappeliin. Lopuksi kuulemme Mdinan kiehtovasta historiasta tutkiessamme kaupungin keskiaikaisia linnoituksia, mukaan lukien vaikuttava kreikkalainen portti Pyhän Paavalin katakombeissa.

Viinitarha Viininmaistelu (2 h sis. kierroksen, lounasjuusto- ja salamilautanen + 4 DOC-viinin maistelua).

Viinitila sijaitsee luonnonkauniilla Maltan muinaisen, muurien ympäröimän pääkaupungin Mdinan alapuolella. Tilan 19 hehtaarin tontti Ta’ Qalissa, Maltan maatalouden ydinalueella, tarjoaa idyllisen tunnelman unohtumattomalle vierailulle Maltan arvostetuimman viinintekijän luona. Kiinteistökierros sisältää vierailun käymishallissa ja maanalaisessa kellarissa, jotka molemmat sijaitsevat viehättävässä maltalaisessa maalaistalossa. Monille jokaisen kiertueen kohokohta saavutetaan maistelemalla premium-viinejä panoraamaterasseilla, joilta on näkymät viinitarhaan. Kaikki viinin ystävät, jotka haluavat rikastuttaa tietämystään viinistä, pitävät tästä kokemuksesta sekä informatiivisena että mukaansatempaavana.

Siirrymme Mostaan Mostan Rotunda tai Mostan kupoli on roomalainen

Katolinen seurakuntakirkko ja Pieni basilika, omistettu Marian taivaaseenastumisen kunniaksi, rakennettiin vuosina 1833–1860 Giorgio Grognet de Vassén uusklassisten suunnitelmien mukaan aikaisemman renessanssikirkon paikalle, joka oli rakennettu noin vuonna 1614 Tommaso Dinglin suunnitelmien mukaan. Nykyisen kirkon suunnittelu perustuu Rooman Pantheoniin, sillä on maailman kolmanneksi suurin tukematon kupoli ja se on Maltan suurin ja kuuluisin kirkko. Kirkko välttyi niukasti tuholta toisen maailmansodan aikana, kun 9. huhtikuuta 1942 saksalainen ilmapommi lävisti kupolin ja putosi kirkkoon messun aikana, mutta ei räjähtänyt. Maltalaiset tulkitsivat tämän tapahtuman ihmeeksi. Kuljetus Hotelliin

6 pv

Aamiainen hotellissa.
Lähtö lentokentälle ja lento Helsinki-Vantaan lentoasemalle.


Apua

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

St.Julians Bay hotel **+

Keskeisellä paikalla sijaitseva St.Julian’s Bay hotel sijaitsee merenrannalla, Balluta Bayllä. Hotelli sijaitsee merikadulla, joten on oivallinen vaihtoehto heille, jotka hakevat hotelliltaan keskeistä sijaintia. Hotellista pääsee myös helposti julkiseen liikenteeseen.

Hotellissa 24 h vastaanotto, ravintola, baari, Wifi, kokoustila, business center, hissi ja yhteys Neptunuksen altaalle, joka sijaitsee tien toisella puolella ( lisämaksullinen)

Huoneissa puhelin, TV, tallelokero (lisämaksusta), minibaari ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain. Langaton internet.  Etäisyys rannalle: 1,5 km St. Georges Bay, Etäisyys keskustaan: 800 m, Etäisyys kentälle: 11 km ( MLA )

St.Julians Bay hotel Malta aula_200x150 St.Julians Bay hotel Malta hotelli_200x150 St.Julians Bay hotel Malta huone_200x150 St.Julians Bay hotel Malta ravintola_200x150 St.Julians Bay hotel Malta ulkoa_200x150 St.Julians Bay hotel Malta_dbl_200x150

Malta tunnetaan  parhaiten historiallisista kaupungeista, linnoista ja luostareista sekä maailmanperintökohteistaan.
Pääkaupunki: Valletta
Virallinen kieli: Malta ja Englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Maltalle matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai 1.3.1999 jälkeen myönnetyn henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Lennot
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Kokopäiväretki Eteläinen Malta, Blue Grotto, Ħaġar Qim & Mnajdra Temples, Marsaxlokk fisher village (kesto 6t)
* Kokopäivän veneretki Comino & The Blue Lagoon (kesto 7 tuntia)
* Puoli/kokopäiväretki Pohjoinen Malta (kesto 6/ 9 tuntia)
* Kokopäiväretki Gozo (kesto 9 t)
* Kokopäiväretki Mdina (kesto 7 t) sisältäen viininmaistajaiset 4 viiniä ja juusto- ja salamilautanen

 

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Hei, tarvitsetko apua? Soita 05 211 1600

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa tähän kohteeseen?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Tiedäthän, että meiltä voit varata kaikki matkat pienille ja suurille ryhmille, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat@kymenmatkat.fi.

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >