Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Maltan upeat retket esihistoriallisista temppeleistä, muurien ympäröimiin kaupunkeihin ja risteilyistä vesiurheiluun. Maltan matka rantaloma ja historiaa >

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Ainutlaatuinen Malta

Maltan saariryhmään kuuluvat Malta, Gozo ja Comino tarjoavat turvallisen ja rauhallisen ympäristön tutustua saaren eri osiin ja aktiviteetteihin. Maltaa voisi jo sinänsä kutsua ulkoilmamuseoksi sen historian yltäessä tuhansien vuosien taakse. Saari tarjoaa moninaiset mahdollisuudet retkille. Esihistorialliset temppelit, roomalaiset rauniot, keskiaikaiset linnat ja muurien ympäröimät kaupungit, linnoitukset, kirkot ja kappelit tarjoavat upean ympäristön retkeilyyn ja saareen tutustumiseen. Tapahtumat ja kulkueet tuovat keskiajan turistien keskelle; sotilaat, aatelismiehet, ritarit kiiltävine haarniskoineen, miekkoineen ja peitsineen , musketteineen ja kanuunoineen vievät näytelmää eteenpäin musiikin saattelemana alkuperäisessä, aidossa ympäristössä.

Valletta pääkaupunki

Kaunis, vanha Vallettan kaupunki on taiteen ja arkkitehtuurin aarreaitta. Päivisin tämä kaupan, hallinnon ja kulttuurin keskus on vilkas kaupunki, muuttuen iltaisin tunnelmalliseksi ravintoloiden, kujien, vanhojen linnojen ja kirkkojen myötä.

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Maltalle on muodostunut hyviä rantalomakohteita; kuten St.Julian ja Slieman kaupunki. Näistä löytyvät upeat ostosmahdollisuudet, hyvät, turvalliset rannat, sekä vilkas yöelämä ravintoloineen ja baareineen.

Rikas ruokakulttuuri

Maltalainen ruoka on yhdistelmä vanhoja maltalaisia perinteitä ja tänne muualta muuttaneiden mukanaan tuomia reseptejä. Tämä makujen liitto on tuonut Maltalle rikkaan ja maukkaan ruokakulttuurin.

Malta rantaloma ja historiaa opastettuna

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 6 pv: 974 € / hlö

Vietä samalla rantalomaa, voit varata lisäöitä matkaasi.

Matkaohjelma

1 pv

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Maltaa.
Maltan lentoasemalta, Lugasta, voi matkata Vallettaan lentokenttäbussilla, mutta toiveidenne mukan voimme varata myös yksityiskuljetulsen.

2 pv

Lisämaksusta: Valletta ja kolme kaupunkia (max. 7 tuntia)
City Tour Valletta (kävely 2,5 h)

Kierroksemme vie sinut Vallettan kauneimpiin osiin ihailemaan sen arkkitehtuuria, tutustumaan sen historiaan ja saamaan paremman käsityksen siitä, mikä tekee Maltasta ainutlaatuisen. Ammattitaitoinen opastus kaupungin läpi antaa sinulle hyvän katsauksen Vallettaan. Vierailemme St. John’s Co-katedraalissa.
Siirrymme lautalla Vallettan kolmen kaupungin kierrokselle.
Kaupunkikierros Kolme kaupunkia (kävely 2 h)
Yksi Maltan historiallisista helmistä on Kolme kaupunkia eli La Cottonera (Senglea, Vittoriosa ja Cospicua).
Täällä tutkit kapeita katuja, joilla Maltan ritarikunnan ritarit vastasivat näiden historiallisten kaupunkien rakentamisesta, ja nykyään heidän jalanjäljensä on voimassa monissa kolmen kaupungin rakennuksissa, joiden historia juontaa juurensa 1500-luvun lopulle. Kolmen kaupungin viehättävin kaupunki on Vittoriosa. Tämä pieni merenrantakaupunki on onnistunut säilyttämään historiallisen kauneutensa toisen maailmansodan pommituksista huolimatta.
Kuljetus Hotellille.

3 pv

Lisämaksusta: Kierros Etelä-Malta: Sininen luola, Ħaġar Qim & Mnajdra -temppelit, Marsaxlokin kalastajakylä (6 h)

Ħaġar Qimin temppeli sijaitsee kukkulan laella, josta on näkymät merelle ja Fiflan saarelle. Ensimmäisen kerran vuonna 1839 kaivetut jäännökset viittaavat ajanjaksoon 3600–3200 eaa, joka Maltan esihistoriassa tunnetaan Ġgantija-vaiheena. Ħaġar Qimissa on löydetty paljon mielenkiintoisia kivi- ja savipatsaita, jotka löytyvät myös Vallettan kansallisesta arkeologisesta museosta.

Mnajdra sijaitsee eristyksissä 500 metrin päässä Ħaġar Qimin temppeleistä. Se koostuu kolmesta rakennuksesta, joilla on yhteinen, soikean muotoinen etupiha. Ensimmäinen ja vanhin rakennelma on peräisin Ġgantija-vaiheesta (3600 – 3200 eKr.). Sininen luola (Il-Hnejja)

Retkemme seuraava kohde vie meidät kalastajakylään wied iz-Zurrieqiin, joka tunnetaan myös luonnon muovaamista luolista. Blue Grotto on erittäin suosittu nähtävyys, jossa voi nauttia henkeäsalpaavista näkymistä.

Vierailemme myös kuuluisassa Marsaxlokkin kalastajakylässä Maltan etelärannikolla. Täällä voit nauttia kävelystä Maltan perinteisillä sunnuntai  markkinoilla. Ottomaanien valtakunta käytti Marsaxlokkia myös suuren piirityksen aikana laivastonsa satamana. Nykyään tämä satama tunnetaan hyvin kalaravintoloistaan sekä kalamarkkinoistaan, puhumattakaan maltalaisten kalastajien edelleen käyttämistä värikkäistä perinteisistä kalastusaluksista. Kuljetus hotelliin

4 pv

Lisämaksusta: Vene Comino & The Blue Lagoon koko päivä ( max. 7 h sis. kuljetuksen)

Maltan ja Gozon välissä sijaitseva pienempi Cominon saari on suoranainen paratiisi uimareille, snorklaajille, sukeltajille ja vaeltajille. Vain 3,5 neliökilometrin kokoinen Cominon saari on käytännössä asumaton. Matka Cominon saarelle tpahtuu lautalla tai risteillen. Lautat kulkevat St. Julian’s Bayn, St. George’s Bayn, St. Paul’s Bayn, St. Paulin saaren ja Melliehan lahdella. Valmistaudu hämmästymään kuuluisan Blue Lagoonin turkoosista kristallinkirkkaasta vedestä! Tämä viehättävä lahti, jossa on kirkkaat vedet, valkoinen hiekkapohja ja rikas merielämä, on täydellinen paikka rentouttavalle ja unohtumattomalle päivälle. Vietä päivä auringosta nauttien, uimalla, snorklaamalla, rentoutuen veneessä tai vain nauttien kävelystä Cominon saaren maaseudulla.
Kesäkuusta lokakuuhun (sään salliessa) retkeen sisältyy myös noin 45 minuutin pysähdys Crystal Lagoonilla. Crystal Lagoon on täydellinen paikka sukeltajille ja snorklaajille ja yksi Maltan mukavimmista ja suojaisimmista laguuneista. Täällä voit uida ja tutustua upeisiin meriluoliin, jotka sijaitsevat tässä ihanassa
laguunissa.

Lisämaksusta: Yksityinen veneretki – puoli päivää (max. 6 tuntia sis. kuljetuksen)

Kaipaatko jotain ainutlaatuista, jotain erityistä, mutta silti edullista ja hauskaa? Yksityinen venevuokraus on vastaus. Yksityinen venevuokraus on paras tapa tutustua Välimereen, laskea hiuksiasi alas ja tuntea suolaisen tuulen kasvoillasi samalla kun tutkit Cominon saarta ja Gozon eteläosia. Tutustu Siniseen laguuniin ilman hälinää, ui Crystal Lagoonissa, sukella jyrkänteeltä kristallinkirkkaaseen mereen. Vieraile paikoissa, joissa kuvattiin suuria elokuvia, Monte Criston kreivissä, Troijassa ja monissa muissa. Haluatpa sitten snorklata, sukeltaa, uida  tai nauttia auringosta, me löydämme täydelliset ainekset unohtumattomaan päivään merellä. Paikallinen, asiantunteva kippari kertoo hauskoja tarinoita  saaresta ja Maltalaisesta elämäntavasta. Mukana retkellä on snorklausvarusteet,  pullotettu juomavesi ja jääjäähdytin, jos haluat tuoda retkelle omat juomasi. Tämä yksityinen veneretki on räätälöitävissä toiveidesi mukaan.

5 pv

Lisämaksusta: Gozon saari – koko päivän bussikierros (max. 9 tuntia)

Kuljetus hotellilta lautalle. Lyhyen kahdenkymmenen minuutin lauttamatkan jälkeen saavut Mgarrin satamaan, joka tuo sinut välittömästi Gozon ainutlaatuiseen tunnelmaan. Opas vie sinut Ggantijan megaliittisille temppeleille, jotka ovat maailman vanhimpia monumentteja. Vierailemme Victorian keskiaikaisessa linnoituksessa, Xlendin ja Dwejran vuonomaisella lahdella. Gozo on tunnettu käsitöistään, erityisesti käsintehdyistä pitsistä ja neulevaatteista. Kuljetus Hotellille

Vaihtoehtoinen retki

Mdina + viininmaistajaiset + Mostan katedraali (max. 7 tuntia)
Kuljetus hotelli – Mdina / Rabat Kaupunkikierros Mdina & Rabat (kävely 2,5 h).

Opittuasi hieman kaupungista, joka on ollut asuttu pronssikaudesta lähtien ja joka oli saaren pääkaupunki 1500-luvulle asti, lähde kävelykierrokselle tutkimaan kaupungin kohokohtia. Seuraa opasta Mdinan suosituimmille nähtävyyksille, mukaan lukien upea Pyhän Paavalin katedraalille, joka on upea 1200-luvun Palazzo Falzon ja tyylikäs barokkityylinen karmeliittiluostari.

Pysähdymme matkan varrella ihailemaan Palazzo Santa Sofian, yhden Mdinan vanhimmista rakennuksista, hienostunutta julkisivua, ohitamme Vilhenan palatsin, jossa nykyään sijaitsee luonnontieteellinen museo; ja kurkistamme Pyhän Agathan kappeliin. Lopuksi kuulemme Mdinan kiehtovasta historiasta tutkiessamme kaupungin keskiaikaisia linnoituksia, mukaan lukien vaikuttava kreikkalainen portti Pyhän Paavalin katakombeissa.

Viinitarha Viininmaistelu (2 h sis. kierroksen, lounasjuusto- ja salamilautanen + 4 DOC-viinin maistelua).

Viinitila sijaitsee luonnonkauniilla Maltan muinaisen, muurien ympäröimän pääkaupungin Mdinan alapuolella. Tilan 19 hehtaarin tontti Ta’ Qalissa, Maltan maatalouden ydinalueella, tarjoaa idyllisen tunnelman unohtumattomalle vierailulle Maltan arvostetuimman viinintekijän luona. Kiinteistökierros sisältää vierailun käymishallissa ja maanalaisessa kellarissa, jotka molemmat sijaitsevat viehättävässä maltalaisessa maalaistalossa. Monille jokaisen kiertueen kohokohta saavutetaan maistelemalla premium-viinejä panoraamaterasseilla, joilta on näkymät viinitarhaan. Kaikki viinin ystävät, jotka haluavat rikastuttaa tietämystään viinistä, pitävät tästä kokemuksesta sekä informatiivisena että mukaansatempaavana.

Siirrymme Mostaan Mostan Rotunda tai Mostan kupoli on roomalainen

Katolinen seurakuntakirkko ja Pieni basilika, omistettu Marian taivaaseenastumisen kunniaksi, rakennettiin vuosina 1833–1860 Giorgio Grognet de Vassén uusklassisten suunnitelmien mukaan aikaisemman renessanssikirkon paikalle, joka oli rakennettu noin vuonna 1614 Tommaso Dinglin suunnitelmien mukaan. Nykyisen kirkon suunnittelu perustuu Rooman Pantheoniin, sillä on maailman kolmanneksi suurin tukematon kupoli ja se on Maltan suurin ja kuuluisin kirkko. Kirkko välttyi niukasti tuholta toisen maailmansodan aikana, kun 9. huhtikuuta 1942 saksalainen ilmapommi lävisti kupolin ja putosi kirkkoon messun aikana, mutta ei räjähtänyt. Maltalaiset tulkitsivat tämän tapahtuman ihmeeksi. Kuljetus Hotelliin

6 pv

Aamiainen hotellissa.
Lähtö lentokentälle ja lento Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

St.Julians Bay hotel **+

Keskeisellä paikalla sijaitseva St.Julian’s Bay hotel sijaitsee merenrannalla, Balluta Bayllä. Hotelli sijaitsee merikadulla, joten on oivallinen vaihtoehto heille, jotka hakevat hotelliltaan keskeistä sijaintia. Hotellista pääsee myös helposti julkiseen liikenteeseen.

Hotellissa 24 h vastaanotto, ravintola, baari, Wifi, kokoustila, business center, hissi ja yhteys Neptunuksen altaalle, joka sijaitsee tien toisella puolella ( lisämaksullinen)

Huoneissa puhelin, TV, tallelokero (lisämaksusta), minibaari ja kylpyhuone, jossa hiustenkuivain. Langaton internet.  Etäisyys rannalle: 1,5 km St. Georges Bay, Etäisyys keskustaan: 800 m, Etäisyys kentälle: 11 km ( MLA )

St.Julians Bay hotel Malta aula_200x150 St.Julians Bay hotel Malta hotelli_200x150 St.Julians Bay hotel Malta huone_200x150 St.Julians Bay hotel Malta ravintola_200x150 St.Julians Bay hotel Malta ulkoa_200x150 St.Julians Bay hotel Malta_dbl_200x150

Malta

Malta tunnetaan  parhaiten historiallisista kaupungeista, linnoista ja luostareista sekä maailmanperintökohteistaan.
Pääkaupunki: Valletta
Virallinen kieli: Malta ja Englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Maltalle matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai 1.3.1999 jälkeen myönnetyn henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Malta – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:

* Kokopäiväretki Eteläinen Malta, Blue Grotto, Ħaġar Qim & Mnajdra Temples, Marsaxlokk fisher village (kesto 6t)
* Kokopäivän veneretki Comino & The Blue Lagoon (kesto 7 tuntia)
* Puoli/kokopäiväretki Pohjoinen Malta (kesto 6/ 9 tuntia)
* Kokopäiväretki Gozo (kesto 9 t)
* Kokopäiväretki Mdina (kesto 7 t) sisältäen viininmaistajaiset 4 viiniä ja juusto- ja salamilautanen
* Englanninkielinen opastus retkillä
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Maltan huikeat tapahtumat – täynnä elämää

 

Valletta Baroque Festival – 11.01.-28.01.2024 : Since its launch in 2013, the Valletta Baroque Festival has treated audiences to a unique event featuring some of the best soloists and ensembles in the baroque music scene. Taking as its main venue one of the oldest working theatres in the world, Teatru Manoel, this prestigious two-week festival also plays out within many wonderful baroque and historical venues, such as St. John’s Co-Cathedral, and The Verdala Palace. Organised every January the festival highlights the enormous versatility of the baroque idiom and its mass appeal. Above all the festival’s strength lies in the wonderful baroque settings that one finds in Valletta and the Maltese archipelago; a precious legacy that each and every one of us Maltese treasure.

 

CARNIVAL MALTA – 09.02.-13.02.2024: Once a year, in mid-February – start March traditional carnivals are held in Valletta and Nadur on Gozo Island. Colorful parades take place in the streets. Trucks that carry giant colorful dolls, playing bands, children and adults are wearing funny, grotesque masks to macabre masks and costumes to create joyful carnival atmosphere. The central events are held in Valletta. Similar but smaller events are held on the nearby towns and villages. The events in the periphery carry mysteries and gloomy nature. Food consumed during carnival includes perlini (multi-colored, sugar-coated almonds) and the prinjolata, which is a towering assembly of sponge cake, biscuits, almonds, and citrus fruits, topped with cream and pine nuts. During the carnival’s days the visitors (locals and guests) enjoy freedom feelings and genuine happiness.

 

Muzika-Muzika – 14.03.-16.03.2024: Mużika Mużika is a prestigious festival produced by Festivals Malta, that brings together different genres of Maltese music in an annual competition. Starting on Thursday with the semifinal, Mużika Mużika’s semifinalists will compete for a place in the finals. On Friday the festival will continue with an evening of classic Maltese songs, where the 20 semifinalists will interpret various Maltese hits together with established local singers. At the end of the second show, the 12 finalists of the festival will be announced. On Saturday the 12 finalists will compete for the winning title.

 

14.06.-30.06.2024 -The Malta International Arts Festival: runs for 15 days between June and July and presents a varied and multi-disciplinary arts program that embraces music, visual arts, theatre, dance, opera, installations, films, community projects, and interactive and participatory events that explore and build upon cultural heritage. Drawing audiences during the height of the Maltese summer, the festival revels in Malta’s unique historical and geographical setting by featuring site-specific productions with performances staged by such distinctive sites as Neolithic temple sites, Baroque architecture and the stunning Grand Harbor. With a focus on artistic excellence, The Malta International Arts Festival connects local talent with international artists, fostering cross-border and interdisciplinary collaborations, commissioning new work and hosting artist residencies, masterclasses, and workshops. Accessibility is at the heart of the festival, with a diverse program that appeals to different audiences while promoting broader tastes in culture and the arts. With Malta’s remarkable position in the middle of the Mediterranean and abundance of natural and historical attractions, the Malta International Arts Festival presents an appealing highlight of the summer calendar for locals and visitors alike

 

19.06.-23.06.2024 International Wine Festival: Join us at the Malta International Wine Festival for an incredible experience featuring over 300 wines from around the world. Expert sommeliers will guide you through 13 unique wine experiences, offering something for every taste. Enjoy live music and dance with friends while sipping on your favourite wine. For those wanting to deepen their knowledge, industry experts will offer Masterclasses on wine tasting, pairing, and history. Experience the ultimate celebration of fine wine and culture at the Malta International Wine Festival.

 

 

08.07.-13.07.2024 – Jazz Festival: Considered by the international jazz community as a ‘true’ jazz festival and a beacon of artistic integrity, the Malta Jazz Festival is organised in mid-July by Festivals Malta and presents a panorama of jazz music in all its facets. In a climate where jazz festivals increasingly water down their line-ups with non-jazz elements, the Malta Jazz Festival stands out as an event that achieves a perfect balance between the savant and more popular elements of jazz, offering a program of world-class musicians that doesn’t compromise on the ‘jazz’ element. Since its inception in 1991, by the late Charles ‘City’ Gatt, the Malta Jazz Festival has hosted the most important jazz musicians, some of which have passed into the annals of jazz history, including Joe Henderson, McCoy Tyner, Michael Brecker, Elvin Jones, Lee Konitz and Paul Bley, among many others. The festival also has a strong local dimension and strives to stimulate the local jazz scene through exchanges, collaborations, commissions and free masterclasses. In the lead-up to the festival the streets of Valletta and other localities resonate with jazz with the ‘Jazz on the Fringe’ peripheral activities.

 

17.07.-23.07.2024 Food Festival: Looking for an unforgettable food and music experience? Look no further than the Malta International Food Festival! With mouth-watering food from around the world, plenty of entertainment, and exciting challenges, this event is sure to satisfy your cravings.Enjoy acoustic sessions and full band gigs on the main music entertainment stage, while exploring local and international brands exhibiting their products. And for those looking for healthy options, our new section called Balance offers workshops and discussions on healthy living, food intolerances, and veganism. Join us at Triton Square, Valletta from 18:00 onwards and indulge in the finest cuisine the world has to offer. Don’t miss out on this must-attend event for foodies and music lovers alike. Sponsored by Visit Malta, Vibe FM, Kinnie, and Cisk, the Malta International Food Festival is an experience you won’t want to miss! Stay tuned for more information on the challenges and surprises we have in store for you.

 

02.08.-04.08.24 -World Club Dome Island Edition Malta: Our exclusive event will feature some of the top global DJs, performing at epic pool and boat parties, as well as magical evening raves at Malta’s finest open-air nightclubs and beach clubs. During the day, guests will have the chance to explore Malta’s stunning landscapes and picturesque sites, indulge in the local cuisine, and soak up the Mediterranean sun with their friends. By night, Gianpula Village, Malta’s most popular clubbing destination, will host the Friday and Saturday night events, featuring an exciting lineup of various artists to be announced soon.To wrap up the event on Sunday, August 7th, we will host our closing party at the legendary Café del Mar. Don’t miss out on this unforgettable event!

 

11.08.-14.08.2024 GLITCH Festival: Electronic music enthusiasts from all over the world are called to gather at the gates of the mystical House-and-Techno fortress in what promises to be another unmissable adventure on the sun-drenched Mediterranean island of Malta. Glitch Festival is back, and this year, they are bringing 65 acts to the Mediterranean island of Malta for a four-day rhythmic adventure. The festival boasts seven stages that have been carefully curated to provide attendees with the perfect spots to get lost in the music. The festival will kick off on Sunday, 13th August, with an explosive opening held under the glorious fortifications of Valletta, a UNESCO World Heritage Site. The festival’s main event will take place on the 14th and 15th of August at Gianpula Village, against the backdrop of the ancient medieval city of Mdina. And on the 16th, the festival will end with a boat party followed by a heartfelt closing party.

 

15.08.-18.08.2024- PINTA – Valletta Beer Festival: is show casing more than 300 types of authentic beers from the most revered and respected breweries across the world! CA. ~ 20.09.-23.09.2024 The Malta international Folk Festival: Due to its position in the center of the Mediterranean, Malta has been a crossroads of exchanges and peoples for millennia, which over time have formed the cultural and identity of the island. Different folk traditions will meet once again in Malta through this event for a mutual cultural exchange and enrichment.

 

20.09.-23.09.2024 The Malta international Folk Festival: Due to its position in the center of the Mediterranean, Malta has been a crossroads of exchanges and peoples for millennia, which over time have formed the cultural and identity of the island. Different folk traditions will meet once again in Malta through this event for a mutual cultural exchange and enrichment.

 

05.10.2024 Notte Bianca: is one of Malta’s biggest annual arts and culture festivals. For one special night, every first Saturday of October, the Valletta cityscape lights up with a spectacular celebration of the arts that is open to the public free of charge. Valletta’s streets, piazzas, churches, state palaces and museums are transformed into venues for a myriad of live performances and concerts, while many cafés and restaurants extend their opening hours. The entire city of Valletta, from City Gate to Fort St Elmo, comes alive for Notte Bianca, guaranteeing a memorable night that truly holds something for everyone. Originating in Berlin in 1997 with the Notte Lunga dei Museii, followed by Paris and Rome, the Notte Bianca has gained enormous popularity as a showcase of performing arts in unusual locations throughout the capital city. It offers a vast and innovative program of roaming and site-specific projects, with many of Valletta’s churches, state palaces and museums opening their doors to music, dance, theatre, the visual arts, literary events and the digital arts. Notte Bianca highlights the close bond between Maltese artists and audiences while forging international collaborations. At Notte Bianca, every which way you turn, you are bound to stumble upon another festival treat.

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.