Malta ryhmämatka

Malta Ryhmämatkalla näet myös sisarsaaret Gozon ja Cominon. Kokoa oma porukka ja lähde tutustumaan upeisiin Maltan saariin! Tutustu tästä >

Malta ryhmämatka

Kolme upeaa Maltan saarta

Malta on erityisesti aikuisten suosima lomakohde, jossa niin paikalliset kuin lomalaisetkin viettävät aikaa rantapromenadeilla, vanhojen kaupunkien kujilla sekä muodikkaissa kahviloissa. Matkalla majoitumme pääkaupunki Vallettaan, jossa näette Maltan monivivahteista, jopa 7000 vuotta vanhaa historiaa. Myös värikkäistä kalastajaveneistään kuulu Marsaxlokk sekä saaren vanha pääkaupunki Mdina keskellä saarta ihastuttavat varmasti.

Malta ryhmämatka

Retkellä viereisille sisarsaarille, Gozolle ja Cominolle, voitte pulahtaa uskomattoman turkoosiin veteen Cominon Blue Lagoonissa. Gozolla pääsette veneretkelle upeisiin, vedeltään syvänsinisiin luoliin, joista tunnetuin on Blue Grotto. Myös gozolaisen juuston, viinin ja muiden paikallisten herkkujen, kuten hunajan valmistus tulee tutuksi.

Retkipäivien päätteeksi Maltan ilta tarjoaa upean päätöksen päivälle tunnelmallisine valoineen, historiallisine ympäristöineen ja paikallisine ruokineen.

Kokoa oma porukka ja lähde tutustumaan upeisiin Maltan saariin!

Malta ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 5 pv:  970 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1070 € / hlö
Hinta perustuu minimi 10 matkustajaan ryhmässä, ryhmän koon ollessa suurempi, hinta alenee ryhmän koon mukaan.

 

Ryhmämatka Maltalle 4 yötä/ 5 päivää

Maltan saariryhmä henkii 7000 vuotta vanhaa, jopa välimerellä harvinaista historiaa, joka tulee esille erityisesti saaren uskomattoman upeassa arkkitehtuurissa. Vuosien varrella on syntynyt maltalainen kulttuuri, joka arvostaa erityisesti taiteita ja näkyykin katukuvassa usein järjestettävissä musiikkitapahtumissa, teattereissa ja taidenäyttelyissä. Saarelta löytyvät niin arkeologinen- kuin sotamuseokin, maanalaisia luolia, sekä upeita näköaloja omaavia linnoituksia. Maltan saari, sekä viereiset Cozon ja Cominon sisarsaaret tarjoavat upeat puitteet niin harraste-kuin rentoutumislomalle.

Maltalainen ruokakulttuuri on hieno tulos alkuperäisten maltalaisten ja sinne muuttaneiden kansallisuuksien välillä. Maltan Ilta- ja yöelämä tarjoaa upean päätöksen päivälle tunnelmallisine valoineen ja historiallisine ympäristöineen.

1. päivä torstai
Saapuminen Maltan lentokentälle. Vastaanotto kentällä ja siirtyminen hotellille. Sisäänkirjautuminen.
Ilta vapaata tutustumista Vallettan kaupunkiin

2. päivä perjantai
Kulttuurikohteita, hedelmä- ja kasvismarkkinat, sekä viininvalmistamoon tutustuminen

Aamiainen hotellilla. Aamu jatkuu vierailulla Mostan kirkossa, joka on kolmanneksi laajin kupolikattoinen kirkko Euroopassa. Seuraava kohde on vanhan pääkaupungin Mdinan keskusta. Kävelyn aikana verkkaisessa kaupungissa vierailemme katedraalissa, sekä linnoituksilla, jotka tarjoavat uskomattoman hienot näköalat Maltan ylle. Sieltä matka jatkuu Ta Qalin käsityöläiskylään, jossa ryhmä saa tutustua taidelasitöihin.

Puolenpäivän aikaan lounas paikallisessa viininvalmistamossa sisältäen viininmaistajaiset. Tarjolla on perinteistä maltalaista ruokaa valko- ja punaviinin kera.

Iltapäivällä, ryhmä pääsee tutustumaan ” Pitkaliin” , paikallisille hedelmä-ja kasvismarkkinoille, sekä taidelasitaloon. Maltalla hedelmät ja kasvikset kypsyvät erinomaisen Välimeren ilmaston ansiosta suurimman osan vuotta ulkosalla. Malta on hyvin pitkälle omavarainen vihannesten ja hedelmien suhteen.

Alkuillasta paluu hotellille. Illallinen ja yöpyminen hotellilla.

3. päivä lauantai
Vierailu sisarsaari Gozolle – paikallinen farmi, juuston valmistus ja paikallisten tuotteiden maistelu.

Maltan sisarsaari Gozo on tunnettu enemmänkin juuri idyllisestä maaseudustaan. Se on rauhallisempi, vihreämpi, pienempi ja maalaismaisempi kuin Malta. Tarun mukaan se on yksi Calypson saarista, Odysseuksen aikana. Saaren upeat, turmeltumattomat rannat, barokkikirkot, jotka kohoavat maalaiskylien keskeltä, kiviset maalaistalot ja lähes koskemattomat eräreitit luovat tälle saarelle erityisen upeat maisemat. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua paikallisen lammaspaimenen päivään kauniissa saariympäristössä. Tutustumme gozolaisen juuston, viinin ja muiden paikallisten herkkujen, kuten hunajan valmistukseen.

Kello 09.00 Aamulla tapaaminen tilan henkilökunnan kanssa, jossa nautimme teetä/kahvia. Mahdollisuus osallistua mm. lampaiden syöttämiseen.

Kello 12.30 Paikallinen perinteinen lounas. Lounaan jälkeen vierailu kuuluisassa Dwejrassa, sekä Cittadel’issa, jossa vierailemme linnoituksilla, sekä seuraamme pitsinvalmistusta.

Kello 17.00 Paluu hotellille. Illallinen ja yöpyminen hotellilla.

4. päivä sunnuntai
Vierailu saaren eteläosiin; kalafarmille, markkinoille ja puutarhaan

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme hotellilta kohti San Antonin puutarhoja, jotka ovat avoinna yleisölle jo vuodesta 1882. San Antonissa löytyvät upeat kävelytiet, veistokset, pienet lammet joutsen -ja ankkaperheineen. Puistosta löytyy valtava valikoima eksoottisia puu- ja kukkalaatuja, jotka on tuotu tänne ympäri maailman, mm. palmupuita ja sypressejä. Puiston jälkeen vierailemme paikallisella kalafarmilla.

Tämän jälkeen matka jatkuu noin 300 metrin korkeuteen meren pinnan yläpuolelle, Maltan korkeimmalle paikalle Dinglin kalliojyrkänteelle.

Keskipäivällä lounas paikallisessa kalaravintolassa.

Iltapäivällä vierailemme sään salliessa Blue Grotto nimisessä luolassa. Tämän jälkeen jatkamme matkaa maltalaiseen Marsaxlokk’in kalastajakylään. Saamme nähdä perinteisiä maltalaisia kalastajaveneitä, sekä kierrellä paikallisilla kalamarkkinoilla.

Kello 17 paluu hotellille.

Illallinen ja yöpyminen hotellilla.

5. päivä maanantai
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lentokenttäkuljetus kentälle. Ryhmän avustaminen lähtöselvityksessä.

Ja kotimatka kohti Suomea alkaa.

Merħba lura!

Hotelli Cavalieri 4*

Spinola Road, San Ġiljan

Hotelli Cavalieri Art on neljän tähden hotelli, joka sijaitsee rauhallisella ja erityisellä paikalla; hotellista avautuu näköalat suoraan upealle St.Julian lahdelle. Kävelymatkan päässä hotellilta löytyvät suositut paikat, kuten yöelämän alueet ja Dragonaran kasino, sekä Spinolan satama-alue, St.Julian keskus. Merenranta, sekä kävelykatu lukuisine ravintoloineen ja kahviloineen, puhumattakaan ostosmahdollisuuksista, sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Mukavanoloisessa hotellissa on miellyttävästi sisustetut huoneet, joista avautuvat näkymät joko St.Julian lahdelle tai Portomason purjevenesatamaan.

Malta_Cavalierhotel_dbl_800x600Malta_Cavalierhotel_ulko_800x600Malta_Cavalierhotel_ulko2_800x600

Malta

Malta tunnetaan  parhaiten historiallisista kaupungeista, linnoista ja luostareista sekä maailmanperintökohteistaan.
Pääkaupunki: Valletta
Virallinen kieli: Malta ja Englanti
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Maltalle matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai 1.3.1999 jälkeen myönnetyn henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Finnairin suorilla reittilennoilla Helsinki – Malta – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluu hotellille
* Majoitus kahden tai yhden hengen huoneessa sisältäen aamiaiset
* Kuljetukset Maltan saarella ilmastoidulla bussilla ohjelman mukaisesti matkaoppaan johdolla
* Sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti
* Lounaat ohjelman mukaisesti sis. juomapaketin, sis. viiniä, vettä ja kahvia.
* Lauttaliput Gozon saarelle
Ohjelmaa voidaan muokata toiveidenne mukaan.
Vierailukohteet suunnitellaan kanssanne yhdessä.
Hinta perustuu minimi 10 matkustajaan ryhmässä, kysy hinta juuri omalle ryhmällesi. Joka 25.matkustaja vapaa

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>