Espanja Marbella Hyvänmielen liikuntaloma 7-11.11.

Tervetuloa aurinkoisen Andalusian sydämeen, Marbellaan, joka tarjoaa täydelliset puitteet ikimuistoiselle Hyvänmielen liikuntaloma!

Espanja Marbella Hyvänmielen liikuntaloma 7-11.11.

Andalucian Marbellaan

Tervetuloa Marbellaan, aurinkoisen Andalusian sydämeen, joka tarjoaa täydelliset puitteet ikimuistoiselle liikuntalomalle! Marbella Hyvänmielen liikuntaloma on suunniteltu sinulle, joka haluat yhdistää loman ja hyvinvoinnin parhaalla mahdollisella tavalla. Marbellassa sinua odottavat aurinkoiset rannat, upeat vuoristomaisemat ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Marbella Hyvänmielen liikuntaloma

Liikuntalomamme Marbellassa tarjoaa kattavan valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat kaikentasoisille liikkujille. Aamujooga ja pilates rannalla herättävät kehosi ja mielesi uuteen päivään lempeästi aaltojen kohinaa kuunnellen. HIIT-treenit puolestaan tarjoavat tehokasta liikuntaa, joka saa sykkeen nousemaan ja energian virtaamaan.

Rentoutusta ja Hyvinvointia

Rentoutumiseen ja mielenrauhaan Marbella Hyvänmielen liikuntalomalla tarjoamme äänimaljarentoutusta, joka auttaa sinua irrottautumaan arjen kiireistä ja stressistä. Vesitreenit altaalla tarjoavat virkistävää liikuntaa ja lihashuoltoa, kun taas patikointi Marbellan upeissa maisemissa antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alueen luontoon ja kulttuuriin samalla kun liikut.

Unohtumattomat Elämykset

Marbellan kaupunki itsessään on elämys. Kävely Golden Milea pitkin Puerto Banukseen tarjoaa mahdollisuuden ihailla upeita maisemia ja tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Mijas Pueblo, viehättävä valkoinen kylä vuoristossa, tarjoaa käsityöläispuoteineen ja kukkaistutuksineen autenttisen andalusialaisen kokemuksen. Retkemme Coiniin ja Mijakseen täydentävät matkaa kulttuurin ja historian näkökulmasta. Marbella Hyvänmielen liikuntaloma

Ruokailu ja Majoitus

Matkallamme majoitumme mukavassa Hotel Senator Spasassa, joka tarjoaa viihtyisät puitteet ja monipuoliset hyvinvointipalvelut. Herkulliset yhteiset illalliset paikallisissa ravintoloissa antavat mahdollisuuden nauttia Andalusian keittiön parhaista antimista ja rentoutua hyvässä seurassa.

Liity Seuraamme

Tämä liikuntaloma on täydellinen valinta, jos haluat nauttia monipuolisesta liikunnasta, upeista maisemista ja hyvästä seurasta. Tervetuloa mukaan matkalle, joka tarjoaa sinulle sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Ilmoittaudu mukaan 26.7. mennessä ja varmista paikkasi – paikkoja on rajoitetusti!

Varaa paikkasi nyt ja lähde mukaan hyvänmielen liikuntalomalle Marbellaan!

Espanja Marbella Hyvän mielen liikuntaloma

 

Hyvinvointilomat >

Kymenmatkat FB>

Hyvänmielen liikuntaloma Marbellassa  7-11.11.2024

Matkan hinta 1950 € / hlö

Tule mukaan hyvänmielen liikuntalomalle Marbellaan. Liikuntalajeina ovat pilates, jooga, äänimaljarentoutus, vesitreeni, patikointi ja tehokas HIIT

Liikuntalomalle Marbellaan – Hyvänmielen Matka

Matkaohjelma

Torstai 7.11.2024

Klo 11.00-14.45 Norwegian suora lento Helsinki-Malaga.
Klo 21.00 Majoittuminen Hotelliin, Hotel Senator Spa.

Matkamme alkaa Norwegianin suoralla lennolla Helsingistä Malagaan. Saavuttuamme Malagan kentälle, on meille varattu bussikuljetus Malagan vanhaan kaupunkiin, jossa nautimme kaupunkikierroksesta ja vapaasta ajasta. Päivä huipentuu yhteiseen illalliseen. Majoitumme viihtyisässä Hotel Senator Spassa.

Perjantai 8.11.2024

Aloitamme päivän energisellä HIIT-treenillä ja rauhoittavalla aamujoogalla rannalla. Aamiaisen jälkeen suuntaamme retkelle Coiniin ja Mijakseen. Lounaan nautimme viehättävässä Mijas Pueblossa, joka hurmaa valkoisilla taloillaan ja upeilla näköaloillaan.

ijas Pueblo on yksi rannikon suosituimmista käyntikohteista. Kaunis valkoinen vuoristokylä sijaitsee 430 metriä merenpinnan yläpuolella. Kylä on täynnä pieniä käsityöläispuoteja ja ravintoloita. Erityisesti keramiikkaa ja nahkatuotteita on paljon myynnissä. Kylälle luovat tunnelmaa runsaat kukkaistutukset värikkäissä ruukuissaan. Jo pelkkä vaeltelu kapeilla, valkoiseksi kalkituilla kujilla on mieleenpainuva kokemus.

Keskusta ei ole suuri ja sen kiertää helposti jalkaisin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että korkeuseroja ja mäkiä riittää ja portaat voivat hankaloittaa liikkumista. Kylän näköalapaikoilta maisemat ovat huikeat. Kirkaana päivänä voi nähdä Afrikan rannikolle asti. Hienoimmat näkymät aukeavat Mijas Puebloa reunustavalta Parque la Muralla -puistoalueelta. Samalla voi tutustua ympäri vuoden kukkivaan upeaan puutarhaan. Iltapäivällä palaamme Marbellaan, missä tutustumme vanhaankaupunkiin ja nautimme illallisen.

Klo 7.30 Hiit ja aamujooga rannalla
klo 9.00 Aamiainen
klo 10.30 Lähtö retkelle Coin ja Mijas, lounas Mijas
Klo 14.00 Lounas ja lähtö takaisin Marbella
klo 17.00 Tutustuminen Marbella vanhakaupunki
klo 19.30 Illallinen

Lauantai 9.11.2024

Päivä alkaa HIIT-treenillä ja pilateksella rannalla, jonka jälkeen nautimme aamiaisen. Lähdemme kävelylle Golden Milea pitkin Puerto Banukseen, missä on aikaa shoppailulle ja omalle tutustumiselle. Paluumatkan Marbellaan teemme katamaraanilla. Iltapäivällä rentoudumme joogalla rannalla ennen illallista.

Klo 8.00 Hiit ja pilates rannalla
Klo 9.30 Aamiainen
klo 11.00 Kävely Golden Mile (6 km) Buerto Banus
klo 12.00 Shoppailu/Oma tutustuminen
klo 13.30 Lounas
klo 15.30 Paluu Katamaraanilla Marbellaan
Klo 17.00 Jooga rannalla
Klo 19.30 Illallinen

Sunnuntai 10.11.2024

Aloitamme päivän aamiaisella ja lähdemme patikointiretkelle Marbellan kauniiseen luontoon. Iltapäivällä on vuorossa vesitreenit altaalla Altos Realesissa. Päivän päätteeksi palaamme hotellille äänimaljarentoutukseen ennen illallista.

klo 8.30 Aamiainen
Klo 10.00 Lähtö patikointiretkelle>
Klo 14.00 Vesitreenit altaalla Altos Reales
Klo 16.30 Paluu hotelli, äänimalja rentoutus
Klo 19.30 illallinen

Maanantai 11.11.2024

Viimeisenä päivänä nautimme aamutreeneistä rannalla ja herkullisesta aamiaisesta. Huoneiden luovutuksen jälkeen nautimme vielä kahvit rannalla ennen kuin suuntaamme lentokentälle ja kohti kotia.

Klo 9.00 Aamutreenit rannalla
klo 10.30 Aamiainen
klo 12.00 Huoneiden luovutus
Klo 12.30 Kahvit rannalla
Klo 13.30 Lähtö lentokentälle

Tervetuloa mukaan hyvänmielen liikuntalomalle Marbellaan!

Liity seuraamme ja nauti monipuolisista liikuntalajeista, kuten pilates, jooga, äänimaljarentoutus, vesitreeni, patikointi ja tehokas HIIT. Tämä matka tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutumista, liikuntaa ja unohtumattomia elämyksiä kauniissa Marbellassa.

Ilmoittaudu 26.7. mennessä – paikkoja rajoitetusti!

Matkaohjelmaan voi tulla pieniä aikataulumuutoksia mutta matkan sisältö ei muutu.

Espanja

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Espanjan ilmasto on Välimerellinen, jossa kesät ovat kuumat ja kuivat ja talvet ovat leudot. Espanjan keskialueilla ilmasto on enemmän mannermainen, jossa kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet kylmiä. Pohjoisessa on vallitsevan Atlantin valtameren ilmaston vuoksi kosteampaa ja kylmempää ympäri vuoden.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Malaga – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset
* Majoitus Marbellassa Hotelli Senatort Spassa kahden hengen huoneissa
* Aamiaiset hotellissa
* Joogaohjaajien palvelut:
Pia Kurkela / luxyryhg.com
Tuula Kurkisuo / Tuulantaika.fi
* Matkaohjelmassa mainitut retket kuljetuksineen
* Matkaohjelmassa mainitut
* Joogaohjaajien palvelut retkillä

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Tilaus-, maksu- ja peruutusehdot:

* Ennakkomaksu 650 € / hlö + toimistokulu 20 €
* Loppumaksu erääntyy 69 vrk ennen lähtöä
Ennen lähtöpäivää tapahtuvista peruutuksista veloitetaan seuraavasti:

– 69 vrk tai yli ennen lähtöä ennakkomaksun määrä/henkilö
– 68-45 vrk ennen lähtöä 50 % matkan hinnasta/henkilö
– 44-31 vrk ennen lähtöä 75 % matkan hinnasta/henkilö
– alle 31 vrk ennen lähtöä 100% matkan hinnasta/henkilö

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.