BC_Mauritius_800x600
Mauritius

Mauritiuksen tasavalta sijaitsee auringontasaajan eteläpuolella Intian valtamerellä.
Saari on 60 km pitkä ja 40 km leveä, turkoosin meren ympäröimä trooppinen saari. Täältä löydätte ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen ympäristön, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman hyvän kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Mauritius

Pala paratiisia – Intian valtameren sylissä

Mauritiuksella koet unohtumattomia elämyksiä. Täältä löydät ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen luonnon, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman maukkaan kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden.

Paahtava aurinko, turkoosina välkehtivä vesi valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmut, ystävälliset ihmiset ja kreolilainen ihana ruokakulttuuri – sitä on Mauritius. Tämä Itä-Afrikkaan kuuluva Intian valtamerin saari on tullut suosituksi juuri häämatkakohteena sen tarjoaman rauhan ja yksityisyyden sekä ympäri vuoden kestävän trooppisen lämpimän ilmaston vuoksi.

Auringonoton ja kahdenkeskisen yhdessäolon lisäksi Mauritiuksella voi harrastaa monenlaista urheilua. Erityisesti lämmin merivesi tarjoaa mahdollisuudet vesihiihtoon, snorklaamiseen, sukeltamiseen sekä muihin vesiaktiviteetteihin.  Shoppailijalle löytyy erityisesti vaatteita – onhan Mauritiuksen yksi pääelinkeinoista tekstiiliteollisuus – niin kansainvälisiä merkkitavaroita, kuin alkuperäisiä tai Intiasta tuotuja käsitöitä.

Myös paikallinen konjakki, teet ja mausteet ovat ostamisen arvoisia. Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä; Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha ; lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat: tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat.

Vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä, tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina…

Mauritiuksen kreolilaisruoka on maukasta ja välillä tulistakin. Meren läheisyyden ansiosta erityisesti kalaruuat ovat maittavia.

Hotelliresort Le Victoria 4****
Hintaesimerkkimme 8 pv: 1760 € / hlö
Hintaesimerkkimme 13 pv: 2175 € / hlö

Lisämaksusta:
* Puolihoito 7 pv 250 €
* All inclusive 7 pv 310 €

Kysykää myös edullisia ja tilavia Family Apartments huoneita, joissa majoittuu 2 aikuista ja 1-3 lasta!

HUOM!

Victoria hotellin myöntämät erikoisalennukset:
1. Majoituksen hinnasta – 20% alennusta, kun matka varataan viimeistään 1 kk ennen hotellille saapumista. Yhdistettävissä pitkien lomien  tarjoukseen.

2. Pitkien lomien ( yli 12 vrk) alennus – 10% majoituksen hinnasta.

3. Häämatka-alennus, voimassa 1 vuoden sisällä hääpäivästä, alennus majoituksesta – 30%.

4. Häämatkaseurueen alennus – 30% majoituksesta Kun häät järjestetään hotelli Victoriassa.

5. Joka 5. hääpäivämatka, alennusta -30 % majoituksen hinnasta. Voimassa 6 kk ennen tai jälkeen vihkipäivän.

6. Pariskunnat, jotka on vihitty Beachcomber hotellissa viimeisen 2 vuoden aikana, saavat häämatkaedun, sekä häämatkalaisten lahjan.

Hotelliresort Shandrani 5*****
H
intaesimerkkimme 8 pv: 1900 € / hlö
Hintaesimerkkimme 13 pv: 2520€ / hlö

Lisämaksusta:
* Puolihoito 7  pv 290 €
* All Inclusive 7 pv 415 €

Suosittelemme näitä viihtyisiä hotelliresorteja sekä perheille, että pariskunnille.


Mauritius

Mauritiuksen retkiehdotelmia

Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä. Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha. Lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat.

Tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat, vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä ja tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Pamplemousses & Port Louis

Retki saaren pohjoisosaan, jossa sijaitsevat pääkaupunki Port Louis, Pamplemousses – kasvitieteellinen puutarha sekä sokeritehdasmuseo. Pamplemousses´n kasvitieteellisessä puutarhassa on  yli 300 kukkivaa kasvilajia ja erityisesti eri palmulajeja. Puutarhan päänähtävyys on suuressa altaassa kelluvat lautasenmuotoiset vihreät lummekasvit. Retkeen sisältyy vierailu vanhassa sokeritehtaassa, jossa esitellään saaren jännittävää historiaa orjuudesta rommikauppaan ja sokeriruo´on viljelyyn. Alueella voi maistella jalostamatonta sokeria, paikallista rommia ja ostaa matkamuistoksi lahjatavaroita. Port Louisissa tutustutaan 1800-luvulla rakennettuun Fort Adelaide -linnoitukseen, josta avautuu hieno näkymä kaupunkiin ja merelle. Retken lopuksi voi lounastaa ja tehdä ostoksia keskustan markkina-alueella.

Vierailu teeviljelyksillä ja krokotiilipuistossa

Retken aikana tutustutaan saaren eteläosan nähtävyyksiin. Ajetaan teeviljelysten läpi Bois Chérin kylään, jossa sijaitsee saaren suurin teetehdas. Siellä tutustutaan teenviljelykseen ja maistellaan erilaisia teelaatuja. Lounastaa voi Saint Aubinin siirtomaatyyliin rakennetussa kartanossa, jota ympäröi kaunis trooppinen puutarha. Kartanon yhteydessä toimii myös rommimuseo. La Vanille -krokotiilipuiston alueella elää suuri määrä krokotiilejä sekä useita satoja merikilpikonnia. Puistossa on nähtävissä myös useita apina-, lepakko-, lisko-, kala- ja perhoslajeja sekä tuhansittain eri hyönteislajeja.

.
Curepipe & Coloured Earths – seitsemän värin maa

Kun haluat nähdä kauniita maisemia ja huikeita vesiputouksia, kannattaa suunnata kohti seitsemän värin maata. Retki alkaa tutustumisella Trou aux cerfin 700 000 vuotta vanhaan tulivuoren kraatteriin, josta matka jatkuu Curepipen kaupunkiin, jossa on mahdollisuus tehdä verovapaita ostoksia.

Käydään myös Hindu – yhdyskunnan pyhällä järvellä, josta ajetaan Black River -kansallispuiston läpi Chamarelin kumpuileviin maisemiin.  Retken kohokohta on varsinainen luonnonihme Coloured Earths sekä Chamarelin vesiputous. Coloured Earths -”seitsemän värin maa” kylpee sinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen eri värisävyissä, jotka ovat vulkaanisen tuhkan eroosion aikaansaamia ja ovat kauneimmillaan iltapäivällä. Viereinen vesiputous saa maisemaan harvinaislaatuisen kauniin näyn.

Ile Aux Cerfs – paratiisisaaret

Retki ajetaan katamaraani aluksella Ile Aux Cerfs -saarelle, joka on Mauritiuksen läheisyydessä olevista pikkusaarista tunnetuin. Saari on pieni paratiisisaari valkoisine hiekkarantoineen ja laguuneineen turkoosinsinisen meren ympäröimänä. Saarella on erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

Hotelliresort Le Victoria 4*+

Kodikas, erittäin pidetty hyvän hinta-laatusuhteen omaava  ensimmäisen luokan hotelli sijaitsee saaren pohjois-länsirannalla, 12 km päästä Grand Baien ja 15 km päässä Portl Louisin huvielämästä. Hotellissa on raikkaan sisustuksen omaavat ja tilavat merenpuoleiset ilmastoidut huoneet. Perheille majoitus mm. 2 mh + 2 kylpyhuoneen huoneistossa. Valittavissa ruokailu kolmessa eri ravintolassa. Sukelluspaketti kokeneille sukeltajille lisämaksusta. Rentouttava kylpylä. Laaja skaala maa-ja vesiurheilumahdollisuuksia. Maksuton Wifi yhteys hotellissa.
Le Victoria Deluxe huone

Mauritius_Le Victoria_400x300
 Mauritius_LeVictoria_MUVFRLDaa06_800x600

Hotelliresort Shandrani 5*

Korkealuokkainen, rento hotelliresort saaren eteläosissa. Hotelliresortilla on kolme yksityistä, omaa rantaa. Paras hotellialue lomalla aktiivisesta liikkumisesta kiinostuneille matkaajille. Beachcomberin "urheilu-ja luonto" ohjelma, Shandranin purjehdusklubi, Kylpylä-ja hyvinvointikeskus, Padi sukelluskeskus, maksuton Wifi yhteys.
Shandrani Superior huone

Mauritius_Shandrani_MUSRMS1Daa14_Superior_800x600Mauritius_MUSPOL1Dah14

 

 

Mauritius  on saarivaltio Intian valtameressä 900 kilometriä Madagaskarista itään. Mauritius tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaista vesistään ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Port Louis
Virallinen kieli:   Englanti
Valuutta:  Mauritiuksen rupia
Passi ja viisumi: Viisumia ei vaadita. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.
Aikaero Suomeen: +2
Kesäaika +1
Tiedot sitoumuksetta

Mauritiuksen tasavalta sijaitsee auringontasaajan eteläpuolella Intian valtamerellä.

Saari on 60 km pitkä ja 40 km leveä, turkoosin meren ympäröimä trooppinen saari. Täältä löydätte ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen ympäristön, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman hyvän kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden.

Matka saarelle joutuu helposti, yhdellä koneenvaihdolla euroopassa. Aikaero Suomen aikaan nähden on talvella +2 tuntia ja kesällä +1 tunti. Saaren virallinen kieli on englanti, mutta ranskaa ja kreolia puhutaan myös saarella yleisesti.

Hotelliresort Le Victoria 4****
Hintaesimerkkimme 8 pv: 1760 € / hlö
Hintaesimerkkimme 13 pv: 2175 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Mauritiukselle
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus 7/12 yötä Hotelliresort Le Victoria****+ jaetussa 2 hengen superior huoneessa (1.kerros)
* Aamiaiset hotellissa

Hotelliresort Shandrani 5*****
H
intaesimerkkimme 8 pv: 1900 € / hlö
Hintaesimerkkimme 13 pv: 2520€ / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Mauritiukselle
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus 7/12 yötä Hotelliresort Shandrani***** jaetussa 2 hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.