Mauritius häämatka Intian Valtamerellä

Mauritiuksen rannoilla rentoudutte ja löydätte sävelen yhteiseen elämäänne. Häämatka Mauritiuksella on unelmienne täyttymys, josta jää merkki sydämiinne! Mauritius häämatka >

Mauritius häämatka Intian Valtamerellä

Sydämenne valinta – Mauritius!

Intian Valtamerellä, n. 800 km Madagascarista merta pitkin itään, sijaitsee Mauritiuksen lumoavan vehreä saari, jota ympäröi taivaansiniset, kristallinkirkkaat vedet ja värikäs koralliriutta. Saaren asukkaat ovat kuuluisia huomaavaisesta asenteestaan ja ystävällisestä hymystään. Asukkaat ovatkin sekoitus intialaista ja etelä-afrikkalaista perimää, joka tuo mukanaan saarelle myös eksoottisen kulttuurin, sekä mausteiset kulinaristiset perinteet. Mauritius häämatka ja Mauritiuksen saari valkoisine hiekkarantoineen on kuin luotu rakastuneille.

Mauritius häämatka

Mauritius on sydämenne valinta loistokkaalle häämatkalle. Kun häävala on vannottu, voitte tulla Mauritiuksen saarelle nautimaan yhdessäolosta valkeilla hiekkarannoilla. Häämatka jää mieliinne ja voitte yhdessä muistaa matkan kohokohdat, ihanimmat yhteiset illat ja romanttisimmat elämykset.

Pienestä koostaan huolimatta tämä saarivaltio on täynnä erikoisia nähtävyyksiä ja upeita luontokohteita; sokeriruokoviljelmistä purkaantuneisiin tulivuoriin ja vehreän kasvillisuuden ympäröiviin vesiputouksiin. Saaren upean kansallispuiston moniulotteinen luonto ja maaperä tarjoaa upeat mahdollisuudet retkeilyyn joko yksin tai kokeneen oppaan johdolla.

Häämatkaanne voitte suunnitella juuri kuten haluatte; saaren hotellit ovat tottuneet toteuttamaan asiakkaiden toiveita ja viemään palvelua astetta edemmäksi. Voitte viettää lomaa rauhassa kahdestaan tai osallistuen retkille monimuotoisen saaren ympäri; ihailkaa jättimäisiä lumpeenlehtiä ja kilpikonnia Pamplemoussesin kasvitieteellisessä puistossa; ihmetelkää 7-väristä maaperää ja upeita vesiputouksia Chamareli’issa, kokekaa etelä saaren teeplantaasit, golfkentät ja perinteiset pienet kalastajakylät.

Saarta ympäröivä koralliriutta turvaa vesiurheilumahdollisuuksia; vesihiihto, surffaus, snorklaus sekä laitesukellus ovatkin täällä suosittuja lajeja ja veneretki merelle on kokemisen arvoinen! Lähistöllä sijaitsee myös mm. uhanalaisten eläinten suojelukohteena tunnettu saari Ile Aux Aigrettes, joka suojelee mm. jättiläiskokoisia kilpikonnia. Unohtaa ei voi myöskään pääkaupunki Port Louisin ostosmahdollisuuksia, eikä pohjoisen Grand Baien yöelämää!

Hotelliresortit

Mauritiuksen hotelliresortit sijaitsevat omassa rauhassaan valkohiekkaisilla rannoilla, meren äärellä. Raikkaat, auringon valossa kylpevät värit toistuvat huoneiden laadukkaissa sisustuksissa, aamiaista nautitaan linnunlaulun säestämänä. Buffet illalliset vaihtuvat teemallisesti päivittäin ja henkilökunta tekee parhaansa asiakkaiden viihtyvyyden eteen. Rentoutuminen, mukavuus ja kulinaristiset nautinnot toteutuvat häämatkalla näissä hyvin varustelluissa hotelleissa!

Ottakaa yhteyttä toimistoomme ja laadimme teille unelmienne häämatkan Mauritiuksen saarelle!uritius on

ih

Mauritius häämatka

anteellinen ko

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

hde häämatkalle!

Hotelliresort Le Victoria 4****
Hintaesimerkkimme 8 pv sis. puolihoidon 

Superior tason huoneessa  2495 € / hlö
Deluxe tason huoneessa 2659 €/ hlö

Matkan hinnassa käytetty tarjousta:
* Häämatkatarjous – 25% majoituksen osuudesta  ( matkan tapahduttava 1 vuoden sisällä vihkipäivästä)
* Häämatkatarjous -25% majoituksen osuudesta ( mahd.joka 5.hääpäivä, matkan ajankohta oltava 6 kk ennen tai jälkeen vihkipäivän)

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Mauritius-Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetuksen mp Mauritiuksella
* Majoituksen valitsemassanne huonetasossa kahden hengen huoneessa
* Puolihoidon

Hääpareille ja hääpäivämatkaajille tarjotaan seuraavat edut:
* Lounas valitussa ravintolassa
* Pullollinen kuohuviiniä
* Yksi kokemusretki hotellin listalta

HUOM!

Le Victoria hotellin myöntämät erikoisalennukset:

1. häämatkaseurueen alennus – 25% majoituksesta
2. varatkaa seuraava Le Victoria lomanne 3 kk:n sisällä majoittumisesta kyseiseen hotelliin ja käyttäkää hyväksenne ”palaavan asiakkaan etu” -5 % majoituksen hinnasta + – 20% aikaisen varaajan etua, kun matkan varaus tapahtuu 60 vrk ennen seuraavaa saapumista.

Hotelliresort Shandrani 5*****

Hintaesimerkkimme 8 pv ALL INCLUSIVE
Superior luokan huone 3095 € / hlö

Matkan hinnassa käytetty hintatarjousta
* Majoitus kahdelle ja häämatkatarjous (matkan tapahduttava 1 vuoden sisällä vihkipäivästä)
* Majoitus kahdelle ja hääpäivätarjous (mahd.joka 5.hääpäivä, matkan ajankohta oltava 6 kk ennen vihkipäivää)

Matkan hintaan sisältyy:
* Lennot Hel-Mauritius-Hel
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetuksen Mauritiuksella mp
* Majoitus hotell  Shandrani superior luokan huoneessa sis. All Inclusive

Serenity Plus All Inclusive sisältää:
* Valittavana hotellin neljästä eri ravintolasta joko buffet tai a la carte ”päivän menu”n mukaiset ateriat
* Tuontiviinit ja kansainväliset merkkijuomat
* Shampanjaa laseittain alk. kello 18
* Rantatrolley – ja uima-allas palvelu
* Mini-baari, jossa vettä, limonadeja ja paikallista olutta
* Vesihiihto
* Ilmainen pääsy 9-reiän ”pitch & putt” golf kurssille
* Lasten kerho 3-11 vuotiaille lapsille

Shandrani Beachcomber Resort & Spa hotellin myöntämät erikoisalennukset: 

1. yli 12 vrk yöpyvien alennus – 30% majoituksen hinnasta ( koko majoitusaika tulee olla sallitun hintaperiodin sisällä. Kysy lisää toimistoltamme!)
2. häämatkaseurueen alennus – 25% majoituksesta ( seurueelle, joka osallistuu hääparin vihkitilaisuuteen hotellilla)
3. Perhe häämatkatarjous – 25% majoituksen hinnasta + yksi elämysretki pariskunnalle. Pariskunnille, jotka juhlistavat häämatka-tai hääpäivä vuosipäivää lasten kanssa. Voimassa vuoden sisällä hääpäivästä tai hääpäivä vuosipäivän ollessa kyseessä 6 kk ennen vuosipäivää ( joka 5.vuosi)
4. varatkaa seuraava Shandrani Beachcomber Resort & Spa lomanne 3 kk:n sisällä majoittumisesta kyseiseen hotelliin ja käyttäkää hyväksenne ”palaavan asiakkaan etu” -5 % majoituksen hinnasta + – 20% aikaisen varaajan etua, kun matkan varaus tapahtuu 60 vrk ennen seuraavaa saapumista.

Hääpareille ja hääpäivämatkaajille tarjotaan seuraavat edut:
* Pullollinen kuohuviiniä
* Yksi kokemusretki hotellin listalta


Mauritius tekemistä ja käyntikohteita

Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä. Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha. Lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat.

Tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat, vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä ja tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Pamplemousses & Port Louis

Retki saaren pohjoisosaan, jossa sijaitsevat pääkaupunki Port Louis, Pamplemousses – kasvitieteellinen puutarha sekä sokeritehdasmuseo. Pamplemousses´n kasvitieteellisessä puutarhassa on  yli 300 kukkivaa kasvilajia ja erityisesti eri palmulajeja. Puutarhan päänähtävyys on suuressa altaassa kelluvat lautasenmuotoiset vihreät lummekasvit. Retkeen sisältyy vierailu vanhassa sokeritehtaassa, jossa esitellään saaren jännittävää historiaa orjuudesta rommikauppaan ja sokeriruo´on viljelyyn. Alueella voi maistella jalostamatonta sokeria, paikallista rommia ja ostaa matkamuistoksi lahjatavaroita. Port Louisissa tutustutaan 1800-luvulla rakennettuun Fort Adelaide -linnoitukseen, josta avautuu hieno näkymä kaupunkiin ja merelle. Retken lopuksi voi lounastaa ja tehdä ostoksia keskustan markkina-alueella.

Vierailu teeviljelyksillä ja krokotiilipuistossa

Retken aikana tutustutaan saaren eteläosan nähtävyyksiin. Ajetaan teeviljelysten läpi Bois Chérin kylään, jossa sijaitsee saaren suurin teetehdas. Siellä tutustutaan teenviljelykseen ja maistellaan erilaisia teelaatuja. Lounastaa voi Saint Aubinin siirtomaatyyliin rakennetussa kartanossa, jota ympäröi kaunis trooppinen puutarha. Kartanon yhteydessä toimii myös rommimuseo. La Vanille -krokotiilipuiston alueella elää suuri määrä krokotiilejä sekä useita satoja merikilpikonnia. Puistossa on nähtävissä myös useita apina-, lepakko-, lisko-, kala- ja perhoslajeja sekä tuhansittain eri hyönteislajeja.

.
Curepipe & Coloured Earths – seitsemän värin maa

Kun haluat nähdä kauniita maisemia ja huikeita vesiputouksia, kannattaa suunnata kohti seitsemän värin maata. Retki alkaa tutustumisella Trou aux cerfin 700 000 vuotta vanhaan tulivuoren kraatteriin, josta matka jatkuu Curepipen kaupunkiin, jossa on mahdollisuus tehdä verovapaita ostoksia.

Käydään myös Hindu – yhdyskunnan pyhällä järvellä, josta ajetaan Black River -kansallispuiston läpi Chamarelin kumpuileviin maisemiin.  Retken kohokohta on varsinainen luonnonihme Coloured Earths sekä Chamarelin vesiputous. Coloured Earths -”seitsemän värin maa” kylpee sinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen eri värisävyissä, jotka ovat vulkaanisen tuhkan eroosion aikaansaamia ja ovat kauneimmillaan iltapäivällä. Viereinen vesiputous saa maisemaan harvinaislaatuisen kauniin näyn.

Ile Aux Cerfs – paratiisisaaret

Retki ajetaan katamaraani aluksella Ile Aux Cerfs -saarelle, joka on Mauritiuksen läheisyydessä olevista pikkusaarista tunnetuin. Saari on pieni paratiisisaari valkoisine hiekkarantoineen ja laguuneineen turkoosinsinisen meren ympäröimänä. Saarella on erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

Mauritius Le Victoria Beachcomber Resort & Spa

Kodikas, erittäin pidetty hyvän hinta-laatusuhteen omaava ensimmäisen luokan hotelli sijaitsee saaren pohjois-länsirannalla, 12 km päästä Grand Baien ja 15 km päässä Portl Louisin huvielämästä.

Lue lisää
Mauritius Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Mauritius Shandrani Resort & Spa Beachcomber on viiden tähden viihtyisä hotelliresort, joka sijaitsee Mauritiuksen saaren itäisellä puolella, Blue Bay Marine Parkin yhteydessä.

Lue lisää
Mauritius

Mauritius  on saarivaltio Intian valtameressä 900 kilometriä Madagaskarista itään. Mauritius tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaista vesistään ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Port Louis
Virallinen kieli:   Englanti
Valuutta:  Mauritiuksen rupia
Passi ja viisumi: Viisumia ei vaadita. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +2 ja kesäaika +1
Ilmasto:
Mauritiuksella on trooppinen, merellinen ilmasto. Lämpötila ja kosteus ovat korkeita ympäri vuoden. Sateita saadaan eniten joulukuusta huhtikuuhun. Trooppiset syklonit saattavat iskeä saarille sadekauden aikana.
Tiedot sitoumuksetta.

Hotelliresort Le Victoria 4****
Hintaesimerkkimme 8 pv:  2020 € per hlö (superior luokan huone )
                                          8 pv: 2190 € pr hlö ( swim up luokan huone) 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Mauritius-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus 7 yötä/ 8 päivää hotelliresort Le Victoria****+ jaetussa 2 hengen superior huoneessa (1.kerros) tai Swim up huoneessa ** TARJOUSPAKETTI KAHDELLE **
* puolihoito hotellissa

Hotelliresort Shandrani 5*****
H
intaesimerkkimme 8 pv:  2295 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Mauritius-Helsinki
* Lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus 7 yötä/8 päivää hotelliresort Shandrani***** jaetussa 2 hengen huoneessa
* ALL INCLUSIVE SERENITY PLUS hotellissa

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>