Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle

Miehikkälä matka -retkellä tutustut lampaisiin eettisyyteen ja eläinten hyvinvointiin perustuvaan tuotantoon. Salpalinjalla voit ulkoilla upeissa puitteissa.

Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle

Tule tutustumaan lammasfarmiin

Tulkaa kokemaan luontoystävällinen elämymatka: Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle, joka aloitetaan tutustumalla lammastilaan, jossa kasvatetaan suomenlampaita. Näistä lampaista tuotetaan karitsanlihaa, villatuotteita, ja taljoja. Retkellä pääset tutustumaan tilan lampaisiin ja tuotantoon, joka perustuu eettisyyteen ja eläinten hyvinvointiin.

Miehikkälä matka Salpalinjalle

Salpalinja-museossa koet palan Suomen historiaa ja nautit samalla kauniista luonnosta ulkomuseoalueen metsäisillä linnoitusreiteillä.  Miehikkälän Sotahistoriallinen Salpalinja-museo on useiden hehtaarien laajuinen järeästi linnoitettu museoalue, joka on alunperin suunniteltu komppanian puolustuskeskukseksi. Museon perusnäyttely muodostuu yleisöpalvelutilojen yhteydessä olevasta näyttelystä multimedioineen, ja ulkomuseoalueen jylhässä kallioisessa metsämaastossa sijaitsevista opastetuista reiteistä.

Salpalinjan ulkoilmamuseo

Museoilla voi tutustua Salpalinjan kunnostettuihin korsuihin, taisteluhautoihin, panssarivaunun kiviesteisiin sekä aseistukseen tykkeineen asiantuntevien oppaiden johdolla. Museoiden sisänäyttelyissä voi tutustua Salpalinjan rakentamiseen ja linnoittajien arkeen, sekä nähdä valokuvissa, kuinka luonto on maisemoinut ihmisten jyhkeimmätkin rakennelmat.

Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle

Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle

Eteläisen Kymenlaakson retket ja nähtävyydet>

Kymenmatkat FB>

Matka-aika: 1.5.-30.9.

Matkan kesto:
2 päivää/1 yö

Hintaesimerkkimme:
75 € / hlö

Ryhmän koko: 10 – 40 hlö

Hintaan sisältyy:
* Tutustuminen lammastilan tuotantoon ja lampaisiin sekä maistiaiset karitsanlihasta.
* Tutustuminen Salpalinja-museoon: lyhytelokuva Salpalinjan historiasta ja opastettu kierros ulkomuseoalueella.
* Majoituksen varaamme valintanne mukaan

Vinkki: kysy myös Villataivaan karitsabaaria tai ruokailua museokahvilassa

Muuta: Tautisuojauksen vuoksi eläimiin tutustumisessa huomioitava; muilla kotieläintiloilla vierailleilla, sekä ulkomailta tulleilla vierailijoilla edellytetään 48 tunnin varoaikaa ennen eläimiin tutustumista / koskettamista.

Sopii hyvin esim. tyky-päivien tai koululaisryhmien ohjelmaan.

Miehikkälä matka lammasfarmille ja Salpalinjalle