Italia Milano kaupunkiloma

Milano ilahduttaa kävijää muotiliikkeitä pullollaan olevilla kaduillaan, lisäksi Duomo, Scala-ooppera ja Triennale taiteen ystäville. Varaa matka Milanoon >

Italia Milano kaupunkiloma

Muodin mekka

Milano tunnetaan hyvin hektisenä business kaupunkina, mutta se on myös merkittävä kulttuurin ja muodin kaupunki. Milanon tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu mm. Tuomiokirkko Duomo, Castello Sforzescon –linnoitus ja maailmankuulu Scala-teatteri ja vain pienen kävelymatkan päässä on Triennale taiteen ystäville. Kulttuurista kiinnostuneille Milano tarjoaa myös lukuisia museoita, joista tunnetuimmat Breran taideakatemia ja S. Maria Grazien kirkon luostarisalissa oleva Leonardon ’Viimeinen ehtoollinen’ – maalaus. Milanon matka sopii myös ryhmille.

Italia Milano kaupunkiloma

Milanosta löytyy viihtyisiä kaupunginosia kuten esim. taiteilijakortteli Brera, jossa on pieniä liikkeitä, ravintoloita ja baareja, läheltä löytyy myös Corso Comon illanviettokatu ja Milanossa käydessänne kannattaa katsastaa myös kanaalialue Navigli, jossa useita ravintoloita, kahviloita ja aperitiivibaareja.

Mitä tulee vaateostoksiin, niin tuomiokirkkoaukiolta lähtevien katujen varrelta löytyy lukuisia pikkuputiikkeja ja Corso Buenos Aires kadulta kansainvälisiä vaate- ja kenkäkauppoja. Via Montenapoleone ja Via Spiga kaduille ovat keskittyneet Italian tunnetuimpien muotihuoneiden liikkeet.

Italia Milano kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv: 465 € / hlö

 

Matkaohjelmaesimerkki

Päivä 1: Saapuminen ja Tutustuminen Kaupunkiin
Saavu Milanoon ja majoitu hotelliin. Aloita päivä tutustumalla kaupungin keskeisiin nähtävyyksiin, kuten Duomon katedraaliin, joka on yksi Euroopan suurimmista ja vaikuttavimmista goottilaisista kirkoista. Ihaile myös Galleria Vittorio Emanuele II -kauppakeskuksen upeaa arkkitehtuuria ja tee shoppailua ylellisissä kaupoissa.

Päivä 2: Taide ja Kulttuuri
Aloita päiväsi tutustumalla Leonardo da Vincin kuuluisaan ”Viimeiseen ehtoolliseen” Santa Maria delle Grazie -kirkossa. Jatka sitten Pinacoteca di Breran taidemuseoon, jossa voit ihailla mestariteoksia kuten Rafaelin, Caravaggion ja Tizianon maalauksia. Illalla voit nauttia oopperaesityksestä La Scalassa, yhdessä maailman kuuluisimmista oopperataloista.

Päivä 3: Milanon Kulinaariset Herkut
Aloita päiväsi kävelykierroksella Naviglien kaupunginosassa, joka tunnetaan idyllisistä kanavistaan ja vilkkaasta ravintolaelämästään. Kokeile paikallisia herkkuja kuten risottoa, saffraanirisottoa, ja maista aitoa italialaista gelatoa. Vieraile myös Milanon keskuskauppahallissa, Mercato di Rialtossa, ja maistele paikallisia juustoja, leikkeleitä ja viinejä.

Päivä 4: Shoppailua ja Viimeiset Nähtävyydet
Viimeisenä päivänäsi voit viettää aikaa shoppaillen Milanon muotikaduilla, kuten Via Montenapoleonen ja Via della Spiga. Tutustu myös Milanon linnan, Castello Sforzescon upeisiin näyttelyihin ja puutarhoihin. Ennen lähtöä voit nauttia viimeisistä hetkistä Milanossa ja ostaa matkamuistoja muistoksi ikimuistoisesta matkasta.

Tämä matkaohjelma tarjoaa mahdollisuuden kokea Milanon ainutlaatuinen kulttuuri, taide ja gastronomia neljän päivän aikana. Toivottavasti nautit matkasta!

Italia Milano Hotel Vecchia Milano

Viehättävä pieni hotelli Milanon historiallisessa keskustassa lähellä tuomiokirkkoa, monia museoita, kauppoja, kirkkoja ja gallerioita.

Lue lisää
Italia Milano Ibis Centro

Ibis Milan Centro sijaitsee 350 metrin päässä Repubblican juna- ja metroasemalta. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Milanon päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Italia Milano tekemistä ja käyntikohteita

* Galleria Vittorio Emanuele II on arkadi-rakenteinen ostoskeskus Milanon ydinkeskustassa, Italiassa. Rakennelma koostuu kahdesta lasikatosta, jotka yhdistyvät oktakonin muotoisen lasikupolin kohdalla

* Il Teatro alla Scala on kuuluisa oopperatalo Milanossa, Italiassa. Nykyisellä paikallaan La Scala on järjestyksessä toinen teatteri. Ensimmäinen muinainen Teatteri Ducale tuhoutui tulipalossa karnevaaligaalan jälkeen 1776.

* Museo Poldi Pezzoli sijaitsee Milanossa Italiassa. Se on perustettu vuonna 1881, ja on yksi Euroopan merkittävimpiä talomuseoita.

* Bosco Verticale on Italiassa Milanon kaupungissa olevat kaksi tornitaloa. Vuonna 2014 valmistuneet talot ovat 18- ja 24-kerroksiset. Jokaisessa asunnossa on vähintään yksi parveke, ja talojen seinille on istutettu 900 puuta.

* Parco Sempione on suuri kaupunkipuisto Milanossa, Italiassa. Se on perustettu vuonna 1888, ja sen kokonaisala on 386 000 m². Puisto sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa.

* Duomo di Milano on tunnettu Milanossa Italiassa sijaitseva goottilaistyylinen katedraali. Duomo di Milano on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen.

* Santa Maria presso San Satiro on kirkko Milanon keskustassa Italiassa. Kirkon kuori jouduttiin katkaisemaan rakennusvaiheessa. Tämän jälkeen Bramante maalasi alttarin taakse Trompe l’œil’n, joka on yksi lajinsa vanhimmista.

* Santa Maria delle Grazie on Guiniforte Solarin ja Donato Bramanten suunnittelema myöhäisgoottilainen renessanssikirkko Milanossa.

* Castello Sforzesco on Milanossa sijaitseva, nykyään museona toimiva linna. Linnan rakentaminen alkoi 1300-luvulla, jonka jälkeen sitä paranneltiin useasti.

* Milanon triennaali on merkittävä ja kansainvälinen taideteollisuusnäyttely ja tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nykyään joka kolmas vuosi Milanossa Italiassa.

 

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Lennot Helsinki – Milano – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket englannin/suomenkieleisen oppaan kanssa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.