Milano TYKY matka Team Building

Milano TYKY matka tarjoaa mahdollisuuden food walking retkeen, yhteiseen team building illalliseen ja yhdessäoloon sekä erinomaisiin viineihin.

Milano TYKY matka Team Building

Team Buildingia Milanossa

Milano tunnetaan  Pohjois-Italian tärkeimpänä kaupan ja  teollisuuden keskuksena, mutta se on myös merkittävä kulttuurin ja muodin kaupunki. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu mm. Tuomiokirkko Duomo, Castello Sforzescon –linnoitus ja maailmankuulu Scala-teatteri. Kulttuurista kiinnostuneille Milano tarjoaa myös lukuisia museoita, joista tunnetuimmat Breran taideakatemia ja S. Maria Grazien kirkon luostarisalissa oleva Leonardon ’Viimeinen ehtoollinen’ – maalaus. Milano TYKY matka suunnitellaan kanssanne toiveidenne mukaan.

Milano TYKY matka Team Building

Vaikka Milano tunnetaan hyvin hektisenä business kaupunkina, sieltä löytyy myös viihtyisiä kaupunginosia kuten esim. Taiteilijakortteli Brera, jossa paljon ravintoloita ja baareja, läheltä löytyy myös Corso Comon illanviettokatu ja Milanossa käydessänne kannattaa piipahtaa myös Milanon kanaalialueella Navigli, jossa on useita ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Italialaiseen temperamenttiin voi tutustua Milanossa. Muodin mekkanakin pidetty Milano ilahduttaa kävijää tietynlaisella pienuudellaan ja samalla runsaalla tarjonnallaan.  Heti Duomon ja Scala-oopperan kyljestä aukeavat muotiliikkeitä pullollaan olevat kadut ja vain pienen kävelymatkan päässä on Triennale taiteen ystäville. Ja jos kävellessä tulee nälkä, niin jokaisesta kadunkulmasta löytyy ravintoloita, kahviloita ja ruokakioskeja.

Via Montenapoleone-kadun varrella ovat Italian tunnetuimpien muotihuoneiden liikkeet. Tuomiokirkkoaukiolta lähtevien katujen ja Corso Buenos Airesin varrella on lukuisia pikkuputiikkeja.

Milano TYKY matka Team Building

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 955 € / hlö

1080 € / hlö H2:ssa / 1245 € H1:ssä, ryhmäkoko min. 10 hlö
1060 € / hlö H2:ssa / 1225 € H1:ssä, ryhmäkoko min. 15 hlö
990 € / hlö H2:ssa / 1160 € H1:ssä, ryhmäkoko min. 20 hlö
970 € / hlö H2:ssa / 1140 € H1:ssä, ryhmäkoko min. 25 hlö
955 € / hlö H2:ssa / 1120 € H1:ssä, ryhmäkoko min. 30 hlö

 

1 pvä
Saapuminen Malpensan kentälle, josta n. tunnin kestävä kuljetus Milanon keskustaan.
Suomenkielinen opas on vastassa kyltin kanssa tulohallissa ja hän kertoo kuljetuksen aikana Lombardian maakunnasta ja sen pääkaupungista Milanosta.

Milanoon saavuttaessa näemme bussista mm. Piazza Repubblican ympäristön: täällä ovat korkeat pilvenpiirtäjät, mm. Pirelli sekä modernit liiketalot ja lukuisat hotellit. Tämän lisäksi näemme mahtipontisen Castello Sforzescon, joka oli Viscontien ja Sforzien asuinlinna. Nykyisin linnassa on museo, jossa mm. Michelangelon viimeinen Pieta-veistos. Tutustumme myös Visconti- suvun marmorista rakennuttamaan tuomiokirkkoon, Duomoon, joka edustaa puhtainta goottista tyyliä Pohjois-Italiassa. Viktor Emanuelin galleriakäytävää pitkin, jota myös ”Milanon olohuoneeksi” kutsutaan, kävelemme La Scala-teatterin aukiolle. Täällä näemme maailman kuuluisimman oopperatalon. Kierroksen jälkeen bussikuljetus hotellille.

Yhteinen lounas, illallinen ja kokoustilat järjestettävissä.
Yöpyminen hotellissa.

2 pvä
Aamiainen hotellilla.

Food Walking Tour (-englannin kielinen opastus)

Tapaamispaikka Breran taiteilijakorttelissa ” Panificio Pattini” –leipäkaupan edessä. Kolmen  tunnin pituisen kierroksen aikana pysähdytään 6 eri paikassa maistelemassa erilaisia italialaisia herkkuja pysähtyen samalla eri historiallisiin kohteisiin Milanon kortteleissa. Kierroksen aikana maistellaan mm. gratinoituja munakoisoja, sisilialaisia cannoli rikottajuustoleivoksia, italialaista olutta, culatello kinkkua, Milanolaisia lihapullia, Parman kinkkua, italialaista jäätelöä, ja lopuksi vielä Milanolainen aperitiivi ”Bicicletta” pannupitsan kera. Huom ! yli 20 hengen ryhmät jaetaan kahtia.
Kierros päättyy Milanon vasta-avattuun gourmet tavarataloon.
Omatoiminen paluu takaisin hotellille.

Yhteinen illallinen ja kokoustilat järjestettävissä
Yöpyminen hotellissa.

3 pvä
Aamiainen hotellilla.

Päivä vapaata ostosten tekoon, illalla team building kokkausta englanninkielellä.

18.00 Aloitamme kokkikurssin aperitiivillä maistellen kuuluisan chefin tekemiä finger food alkupaloja, jonka aikana chef kertoo illan ohjelmasta. Ryhmä jaetaan pieniin ryhmiin ja jokaiselle ryhmä valmistaa kaikille yhden ruokalajin 3 ruokalajin menuusta.

21.00 Kokkauksen jälkeen illallinen, jonka tarjoilevat ryhmänjohtajat (firman päälliköt) muille ryhmäläisille esitellen ruoka-annoksen chefin avustuksella.

Mukaan voimme liittää pienen kilpailun, jossa annoksista valitaan se maukkain, kaunein ja vähemmän kaunein.

Illallisen aikana maistellaan myös seuraavia viinejä:
Cantina Aleandri Sauvignon D.O.C. Lison Pramaggiore 2012 Motta Livenza (TV)
Cantina Cozzarolo Cabernet Franc D.O.C. Friuli Colli Orientali Cividade del Friuli
Cantina Aleandri Prosecco D.O.C. Millesimato

Yöpyminen hotellissa.

4 pvä
Aamiaisen jälkeen kuljetus hotellista lentokentälle Milano-Malpensa ja kotimatka Helsinkiin.


Italia Milano tekemistä ja käyntikohteita

* Galleria Vittorio Emanuele II on arkadi-rakenteinen ostoskeskus Milanon ydinkeskustassa, Italiassa. Rakennelma koostuu kahdesta lasikatosta, jotka yhdistyvät oktakonin muotoisen lasikupolin kohdalla

* Il Teatro alla Scala on kuuluisa oopperatalo Milanossa, Italiassa. Nykyisellä paikallaan La Scala on järjestyksessä toinen teatteri. Ensimmäinen muinainen Teatteri Ducale tuhoutui tulipalossa karnevaaligaalan jälkeen 1776.

* Museo Poldi Pezzoli sijaitsee Milanossa Italiassa. Se on perustettu vuonna 1881, ja on yksi Euroopan merkittävimpiä talomuseoita.

* Bosco Verticale on Italiassa Milanon kaupungissa olevat kaksi tornitaloa. Vuonna 2014 valmistuneet talot ovat 18- ja 24-kerroksiset. Jokaisessa asunnossa on vähintään yksi parveke, ja talojen seinille on istutettu 900 puuta.

* Parco Sempione on suuri kaupunkipuisto Milanossa, Italiassa. Se on perustettu vuonna 1888, ja sen kokonaisala on 386 000 m². Puisto sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa.

* Duomo di Milano on tunnettu Milanossa Italiassa sijaitseva goottilaistyylinen katedraali. Duomo di Milano on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen.

* Santa Maria presso San Satiro on kirkko Milanon keskustassa Italiassa. Kirkon kuori jouduttiin katkaisemaan rakennusvaiheessa. Tämän jälkeen Bramante maalasi alttarin taakse Trompe l’œil’n, joka on yksi lajinsa vanhimmista.

* Santa Maria delle Grazie on Guiniforte Solarin ja Donato Bramanten suunnittelema myöhäisgoottilainen renessanssikirkko Milanossa.

* Castello Sforzesco on Milanossa sijaitseva, nykyään museona toimiva linna. Linnan rakentaminen alkoi 1300-luvulla, jonka jälkeen sitä paranneltiin useasti.

* Milanon triennaali on merkittävä ja kansainvälinen taideteollisuusnäyttely ja tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nykyään joka kolmas vuosi Milanossa Italiassa.

 

Hotelli Windsor 4 ****

Milanon liikekeskustassa, n. 1km rautatieasemalta ja piazza Repubblica aukiolta. Keltainen metrolinja vie suoraan tuomiokirkkoaukiolle, jonne vain 3 pysäkinväliä.

Toimiva liikemieshotelli, jossa baari, ravintola, buffet -aamiainen, pieni viihtyisä oleskelutila, kokoustila max 30 henkilölle (teatterimuoto), 2 hissiä. 118 huonetta mukavuuksineen.

Milano_Hotelli Windsor huone_400x300 Milano_Hotelli Windsor ulko_400x300

 

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Milanoon
* Edestakaiset lentokenttäkuljetukset
* Kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla
* Englanninkielinen ”food walking” kävelykierros ja metroliput
* Englanninkielinen team building illallinen juomineen kuljetuksin hotellilta
* Majoitus (to-su) kahden hengen huoneessa
* Aamiaisbuffet päivittäin hotellissa

Lisämaksusta:
*City tax verona EUR 5,00 per hlö per yö ( maksetaan paikan päällä)
* Yhden hengen huone
* Yhteiset lounaat
* Yhteiset illalliset 1.ja 2.päivänä
* Kokoustilat tarjoiluineen

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>