Montenegro kaupunkiloma

Montenegro, Adrianmeren helmi lumoaa matkailijat upeilla maisemillaan, historiallisilla kaupungeillaan ja luonnonkauniilla kansallispuistoillaan.

Montenegro kaupunkiloma

Balkanin Pieni Helmi Adrianmeren Rannalla

Montenegro, ”Musta vuori”, on Balkanin niemimaalla sijaitseva pieni mutta vaikuttava maa. Tämä Adrianmeren helmi lumoaa matkailijat upeilla maisemillaan, historiallisilla kaupungeillaan ja luonnonkauniilla kansallispuistoillaan. Koskemattomia rantoja, viisi kansallispuistoa, korkeita vuoria, huikaisevia rantateitä ja tunnelmallisia kalastajakyliä. Koe matkallasi jyhkeät vuoret, uskomattomat vesiputoukset ja syvänturkoosi vesi. Maan pienuuden ansiosta viikon aikana ehtii nauttia rauhallisesta rantaelämästä, kiinnostavasta historiasta ja upeasta luonnosta.  Maa on yksi Euroopan koskemattomimmissa alueista, jonka sielun muodostavat sydämelliset ihmiset. Hintataso on Montenegrossa lompakkoystävällinen ja vieraanvaraiset montenegrolaiset pitävät sinusta lomallasi hyvää huolta.

Menneisyyden Jäljet

Montenegron historiassa ovat sekoittuneet lukuisat kulttuurit ja vallat, mikä näkyy edelleen kaupunkien arkkitehtuurissa ja elämäntavoissa. Vanhat kaupungit, kuten Kotor ja Budva, kertovat tarinan roomalaisista, bysanttilaisista, venetsialaisista ja osmaneista vaikutteista. Monet luostarit, kuten Ostrogin luostari, ovat uskonnollisia keskuksia, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että vierailijoita.

Montenegro luontonähtävyydet

Maan maisemaa hallitsevat vaikuttavat vuoret, laaksot ja dramaattiset rannikot. Durmitorin kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden tutustua vuoristomaisemaan ja vierailla järvillä, kuten Black Lake ja Biogradsko Lake. Rannikko on täynnä kauniita poukamia, kuten Kotorinlahden UNESCO:n maailmanperintökohteineen ja Sveti Stefanin saari. Montenegron rannikko on kuin paratiisi auringonpalvojille. Budvan Rivieran hiekkarannat, kuten Becici ja Jaz, houkuttelevat matkailijoita auringonottoon ja vesileikkeihin. Ada Bojana tarjoaa pitkät hiekkarannat ja mahdollisuuden nauttia Adrianmerestä rentoutuneessa ympäristössä. Montenegro tarjoaa monia mahdollisuuksia aktiivisille matkailijoille. Tara-joen rotko, Euroopan syvin rotko, houkuttelee melojia ja koskenlaskijoita. Vaellusreitit Durmitorin ja Bjelasican vuorilla ovat vaikuttavia, tarjoten upeat näkymät ympäröivään maisemaan. Luonnonystävät voivat tutustua Biogradska Goran kansallispuiston monimuotoiseen metsään ja järveen.

Montenegrolaiset maut

Montenegrolaisessa ruoassa yhdistyvät Välimeren ja Balkanin maut. Herkuttele cevapcicin, paikallisten lihapullien, tai kokeile paikallisia juustoja ja oliiveja. Grillatut kalat ja äyriäiset ovat meren antimia, jotka hurmaavat makunystyröitä. Päätä ateriasi paikallisessa kalaravintolassa ja maista Vranac-nimistä paikallista viiniä.

Matkustuskausi ja vinkit – milloin mennä Paras aika matkustaa Montenegroon on keväästä syksyyn, kun sää on miellyttävän lämmin ja luonto kukoistaa. Heinä-elokuu on vilkkainta turistisesonkia rannikolla, kun taas keväällä ja syksyllä voit nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta ja viileämmästä säästä vuorilla.

Montenegro kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 5 pv: 799 € / hlö

Budva matkaohjelmaesimerkki lisämaksusta

Päivä 1

Tutustuminen Budvan vanhaankaupunkiin

Aloita päiväsi kävelemällä Budvan vanhankaupungin kapeilla kujilla. Tutustu historiallisiin nähtävyyksiin, kuten Citadelaan ja Pyhän Johanneksen kirkkoon.
Nauti lounaasta merenrantaravintolassa. Jatka tutustumista vanhankaupungin viehättäviin kahviloihin ja putiikkeihin.
Vietä iltaa vanhassakaupungissa, nauttien paikallisista herkuista ja tunnelmasta.

Päivä 2

Rantaelämää ja Ada Bojana

Vietä aikaa Budvan upeilla rannoilla, kuten Mogren-rannalla tai Slovenska Plažalla. Lähde päiväretkelle Ada Bojanaan, joka tunnetaan pitkistä hiekkarannoistaan ja rentouttavasta ilmapiiristään. Voit myös kokeilla vesiurheilulajeja tai vain nauttia auringosta. Palaa Budvaan ja nauti illallisesta meren äärellä.

Päivä 3

Paikallista Kulttuuria ja Kulinaarisia Elämyksiä

Vieraile paikallisilla markkinoilla, kuten Budvan torilla, ja tutustu paikallisiin herkkuihin ja käsityötuotteisiin.
Osallistu perinteiseen paikalliseen ruoanlaittokurssiin ja opi valmistamaan paikallisia herkkuja.
Nauti illallisesta jossakin Budvan perinteisistä ravintoloista, kuten esimerkiksi Konoba Stari Grad.

Päivä 4

Jännittävä Kotorin Retki

Lähde päiväretkelle Kotoriin, noin tunnin ajomatkan päähän. Tutustu Kotorin vanhaankaupunkiin ja sen kuuluisiin linnoituksiin.
Kävele Kotorinlahden ympäri tai ota veneretki, joka tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin vuorilta käsin.
Palaa Budvaan ja rentoudu illallisella rannan äärellä.

Päivä 5

Luonnonkauneutta ja Jännittävää Yöelämää

Vietä aikaa luonnonkauniissa Luštica-niemimaalla. Käy vaikkapa Zanjice-rannalla ja Mirista-luolassa.
Palaa Budvaan ja valmistaudu nauttimaan kaupungin vilkkaasta yöelämästä.
Koe Budvan yöelämä, vieraile trendikkäissä baareissa tai nauti musiikista rantaklubeilla.

Montenegron kierros esimerkki

Päivä 1

Kotorin vanhakaupunki ja linnoitus

Aloita päiväsi Kotorin vanhastakaupungista, jossa voit kävellä kapeilla kujilla ja tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, kuten St. Tryphonin katedraaliin. Kiipeä Kotorin linnoitukselle (Kotor Fortress) saadaksesi upeat näkymät kaupungista ja ympäröivästä vuoristomaisemasta. Nauti illallisesta Kotorin satamassa, joka on täynnä viehättäviä ravintoloita.

Päivä 2

Budva ja Sveti Stefan

Siirry Budvaan, Adrianmeren rannikon toiseen helmeen. Tutustu Budvan vanhaankaupunkiin ja kävele pitkin sen kauniita rantoja. Jatka matkaa Sveti Stefanin saarelle, joka on tunnettu luksushotellistaan. Voit ihailla saaren kauneutta rannalta tai nauttia virkistävästä uintikokemuksesta.Palaa Budvaan ja nauti illallisesta meren äärellä.

Päivä 3

Durmitorin kansallispuisto

Lähde kohti Durmitorin kansallispuistoa, joka on tunnettu upeista vuoristomaisemistaan ja järvistään. Tutustu kansallispuiston tarjontaan, kuten Mustan järven ympäristöön ja Đurđevićan Most -sillalle. Nauti paikallisista herkuista jossakin Zabljakin viehättävistä ravintoloista.

Päivä 4

Biogradska Gora ja Moraca-rotko

Matkaa kohti Biogradska Goran kansallispuistoa, joka on tunnettu Euroopan viimeisestä alkuperäisestä ja koskemattomasta metsästä. Tutki puiston upeaa järveä ja sen ympäristöä. Jatka sitten matkaa kohti Moraca-rotkoa, joka tarjoaa vaikuttavia vuoristo- ja rotkomaisemia. Palaa yöpymään Kotoriin tai Budvaan.

Päivä 5

Lovćenin kansallispuisto ja Cetinje

Vieraile Lovćenin kansallispuistossa, joka tunnetaan upeista näköalapaikoista ja Petar II Petrović Njegošin mausoleumista. Vieraile historiallisessa kaupungissa Cetinjessä, joka toimi Montenegron pääkaupunkina historiallisesti. Tutustu kuninkaallisiin palatseihin ja museoihin. Palaa Kotoriin tai Budvaan viimeiseksi yöksi ja nauti viimeisestä illallisesta Montenegrossa.

Tämä retkiohjelma antaa sinulle mahdollisuuden kokea Montenegron monipuolisuuden, aina historiallisista kaupungeista vuoristomaisemiin ja kauniisiin rannikkokaupunkeihin. Muista, että tämä on vain yksi mahdollinen reitti, ja voit muokata sitä omien mieltymystesi mukaan.

Alustava hotellitieto

Majoitukset järjestetään 3-4 **** hyvätasoisissa hotelleissa. Hotelli selviää varausta tehtäessä.

Lue lisää
Montenegro

Montenegro tunnetaan kauniista , kirkasvetisistärannoistaan Adrienmeren rannalla. Montenegro on valtio Balkanilla, Etelä-Euroopassa. Sen naapureita ovat Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kroatia, Kosovo ja Serbia. Maa rajoittuu osittain Adrianmereen.
Pääkaupunki: Podgorica
Virallinen kieli: Montenegro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalaisilta ei vaadita Montenegroon viisumia. Ilman viisumia Montenegrossa voi oleskella 90 päivää. Passin tulee olla voimassa vähintään 3 kuukautta maahan saapumisesta.
Aikaero Suomeen: +1

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Budva – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 4* hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Puolihoitolisä
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.