Moto GP matka

Kuuma Moto GP matka ja liput nyt myös Suomessa vai lähdetkö Qatariin, Valenciaan vai kaikkiin kisoihin? Varaa MotoGP matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Moto GP matka

Kuumaa kumia ja bensan käryä

Lähde paikan päälle jännittämään, kun suosikkiajajasi kiihdyttää yli 300 km:n nopeuteen radoilla ympäri maailman ja koe elämäsi Moto GP matka!

MotoGP Kauden 2022 avauskisa ajetaan Qatarissa maaliskuun alussa. Vuonna 2022 koetaan kaikkiaan 20 kisaviikonloppua, jotka huipentuvat marraskuussa Valenciassa ajettavaan kauden päätöskisaan. Tässä välissä kisataan ympäri maailman, mm. Espanjassa, Saksassa, Alankomaissa, Argentiinassa, Malesiassa ja uutuutena Suomessa, Kymi Ringin radalla. Meitä saat valmiit matkapaketit kaikkiin Moto GP -osakilpailuihin!

Moto GP matka

Matkapaketin hintaan sisältyvät lennot ja majoitus aamiaisella. Liput jännittävään MotoGP -kilpailuun haluamaasi katsomoon varaamme toiveidesi mukaan, kysy eri vaihtoehtoja toimistoltamme. Jotta matka olisi mahdollisimman vaivaton, matkaan kannattaa sisällyttää myös lentokenttäkuljetukset tai vuokra-auto.

Varmista, että olet paikan päällä seuraamassa jännittäviä kisoja, ja koet kaikki kaarteet ja jännittävät käänteet omin silmin. Kokoa vaikka moottoripyöräilyä fanittava kaveriporukka, ja hanki Moto GP -liput meiltä! Matkat MotoGP kisoihin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Matkan pakettihinnan saat toimistoltamme – pyydä tarjous!

Moto GP matka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Corona viruksen vuoksi muutoksia matkoissa.

MotoGP™ Liput 2022RataKilpailupäiväLippuHintaesimerkkimme
Iso Britannian GPSilverstone07.08.2022€ 294 pv 369€/hlö
Itävallan GPRed Bull Ring-Spielberg21.08.2022€ 164 pv 419€/hlö
San Marinon GPMisano World Circuit Marco Simoncelli04.09.2022€ 1724 pv 519€/hlö
Aragónin GPMotorLand Aragón18.09.2022€ 524 pv 409€/hlö
Japanin GPTwin Ring Motegi25.09.2022€ 94
5 pv 1409€/hlö
Valencian GPComunitat Valencia-Ricardo Tormo06.11.2022€ 634 pv 695€/hlö

Qatar Losail rata

Tämä yöajoja varten valaistu ajorata sijaitsee Qatarin pääkaupungin Dohan esikaupunkialueella. Rata on suunniteltu ensisijaisesti juuri moottoripyöräkilpailuihin, rata on hyväksytty myös FIA- ja FIM-kilpailuille. Rata on n 5,4 km laajuisella alueella, jota ympäröi keinonurmi, joka on suunniteltu estämään aavikolta tuulen mukana tuiskuavaa hiekkaa. Pääsuora on yli kilometrin pituinen ja radalla on hyvä yhdistelmä pitkiä ja nopeita kaarteita.

Qatar_mgp_losail


Argentiina Termas de Rio Hondon rata

Termas de Rio Hondon rata rakennettiin 2007 ja kunnostettiin heti jo vuonna 2012 italialaisen ratasuunittelijan Jarno Zaffellin piirrustusten mukaan. MotoGP:n lisäksi radalla on ajettu World Touring Car Championshipin ja Formula Renault -sarjojen kilpailuja.

Argentina_mgp_termasderiohondo


USA Austin Circuit of the Americas rata

Circuit of the Americas -radan on suunnitellut saksalainen kilparatoihin erikoistunut arkkitehti Hermann Tilke. Radan rakentaminen aloitettiin 2010 ja radalla ajettiin ensimmäinen F1-sarjan Yhdysvaltain osakilpailu 2012. Radan pituus on 5,5km.

USA_mgp_austin-usa


Espanja Jerez rata

Jerezin rata avattiin 1985 ja siellä on ajettu myös Formula 1 -osakilpailuja, viimeisin osakilpailu oli vuonna 1997. Jerezissä on myös ajettu paljon Formula 1 -sarjan testejä. Vuonna 2002 rataan tehtiin isoja muutoksia. Radan pituus on nykyisin 4,4 kilometriä ja se on 11 metriä leveä. Radalla on ajettu myös Superbike, Formula Ford ja Porsche Carrera Cup -kilpailuja.

Espanja_mgp_jerez


Ranska Le Mans Bugatti rata

Le Mans Bugatti on osa 24 tunnin Le Mans ajoista tuttua rataa ja se on rakennettu 1965. Ratamoottoripyöräilyn GP kilpailujen lisäksi sillä ajetaan Le Mansin 24 tunnin moottoripyöräkilpailut ja DTM osakilpailuja. Radan pituus on 4,4km ja siinä on kahdeksan mutkaa.

Ranska_mgp_lemans


Italia Mugello rata

Italian Toscanassa sijaitseva Autodromo Internazionale del Mugello on 5,2km pitkä ja siinä on 14 käännöstä ja kilometrin mittainen suora. Radalla järjestetään MotoGP osa-kilpailun lisäksi muita moottoripyöräkilpailuja ja DTM-sarjan kilpailuja.

Italia_Mugello_mgp


Katalonia Circuit de Barcelona-Catalunya rata

Circuit de Barcelona-Catalunya on moottorirata Kataloniassa. Radalla on ajettu Moto GP osakilpailujen lisäksi Formulula 1 osakilpailuja vuodesta 1991 alkaen ja se on myös tärkeä testirata. Rata on 4,6km pitkä ja siinä on 16 mutkaa.

Katalonia_mgp_circuit_de_catalunya


Alankomaat Assen rata

Alankomaat Assen rata

Assenin moottorirata rakennettiin 1955 ja siellä on siitä asti järjestetty MotoGP kilpailuja ja muun muassa Superbike osakilpailuja. rata on 4,5km pitkä ja radalla on mukava sekoitus nopeita ja hitaita mutkia. Pisin suora on 560 metriä pitkä.

Alankomaat_mgp_assen


Saksa Sachsenring rata

Sachsenring on moottorirata sijaitsee noin 15 kilometriä Chemnitzistä länteen. Ensimmäinen kilpailu 8,7 kilometriä pitkällä maantieradalla ajettiin 1927. Rataa lyhennettiin 3,5-kilometriseksi 90-luvulla moottoripyörien tehojen noustessa, jolloin ajaminen kylän läpi tuli vaaralisemmaksi ja sitä on uusitte sen jälkeen hieman pidemmäksi ja nopeammaksi.

Saksa_mgp_sachsenring


Tsekki Brno rata

Brnon nykyinen kilparata valmistui 1987, mutta moottoripyöräkisoja siellä on järjestetty jo 1950-luvulta alkaen. Rata uudistettiin vuonna 1987, jolloin siitä tuli lyhempi. Nykyisin sen pituus on 5,4km ja siinä on 15 mutkaa. Nykyään radalla ajetaan muun muassa MotoGP -sarjaa.

Tsekki_mgp_brno

Itävalta


Itävalta Spielbergin rata

Spielbergin kilparata rakennettiin alun perin 1969 mutta se on uudelleenrakennettu 90-luvun puolivälissä tunnetun kilparata-arkkitehdin Hermann Tilken piirrustusten pohjalta. 4,3 kilometriä pitkällä, 10 mutkaa sisältävällä radalla ajetaan Moto GP:n lisäksi Formula 1 -sarjan Itävallan osakilpailu.

Itävalta_mgp_spielberg_714


Englanti Silverstonen rata

Vuonna 1948 valmistuneella Silverstone Circuitilla ajettiin kautta aikain ensimmäinen Formula 1 -sarjan MM-osakilpailu vuonna 1950 ja lähes kuusi kilometriä pitkällä radalla on ajettu vuodesta 2010 alkaen Britannian MotoGP -kilpailu.

Englanti_mgp_silverstone


San Marino Misanon rata

Misano Circuit rakennettiin 1970-72. MotoGP kisojen vuoksi rataa kunnostettiin useaan otteeseen vuonna 2006: radan suunta vaihtui myötäpäivään, radan pituutta lisättiin 4.2 kilometriin ja ajokaistan leveyttä lisättiin 14 metriin. Nykyisellä radalla on 16 käännöstä, jotka tarjoavat monia ohitusmahdollisuuksia.

San Marino_Misano_mgp


Aragon Ciudad del Motor de Aragón

Ciudad del Motor de Aragón kilparata on 5 kilometriä pitkä ja siinä on 17 mutkaa. Rata rakennettiin vuonna 2008 ja sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke.  Radalla on ajettu muun muassa MotoGP ja Superbike-kilpailuja.

Aragon_mgp_motorland


Japani Motegin rata

Twin Ring Motegi on ratakompleksi Japanissa. Radan nimi tulee siitä, että samalla rata-alueella on sekä 2,493 kilometriä pitkä ovaalirata että 4,8 kilometriä pitkä moottorirata.  Motegin radalla on pitkiä suoria ja tiukkoja jarrutuksia. Nopeat mutkat puuttuvat lähes kokonaan, mutta ohitusmahdollisuuksia radalla kuitenkin on.

Japani_motegi-mgp


Australia Phillip Island Grand Prix Circuit rata

Phillip Islandin ensimmäinen katurata avattiin 1928, nykymuotoinen moottorirata avattiin 1956. 4,5 kilometriä pitkällä radalla on vuodesta 1989 alkaen ajettu vuosittain MotoGP-osakilpailu sekä myös Superbiken MM-sarjaa.

Australia_mgp_phillip_island


Malesia Sepang rata

Sepang International Circuit on moottorirata Sepangissa Selangorin osavaltiossa Malesiassa. Sen on suunnitellut saksalainen F1-arkkitehti Hermann Tilke. Radalla järjestettiin vuosina 1999–2017 Formula 1:n Malesian osakilpailu. 5,5 kilometriä pitkällä radalla on 15 mutkaa ja järjestetään myös MotoGP ja Superbike -osakilpailuja, sekä muita suuria moottoriurheilutapahtumia.

Malesia-SEPANG_MGP


Valencia rata

Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo on moottorirata Espanjassa. Se valmistui 1999 ja samana vuonna radalla järjestettiin ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan osakilpailu. Vuodesta 2002 lähtien Valencia on isännöinyt joka vuosi MotoGP-kauden päätöskilpailua. Radan kompaktin rakenteen ansiosta kaikista katsomoista näkee suuren osan rataa ja rata-alue onkin erittäin katsojaystävällinen. Radalla on pituutta neljä kilometriä.

Valencia_mgp_Valencia

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkapaketin hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella

Lisämaksusta:
* MotoGP liput
* Lentokenttäkuljetukset
* Auton vuokraus

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555