Portugal_Nazare_kaupunkiranta_800x600
Portugal Nazare pitkät lomat

Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Tämä pikkukaupunki herää aamuisin valtameren äärellä lintujen lauluun ja meren kohinaan. Verkkainen elämänrytmi on mitä parasta vastapainoa kiireen sävyttämälle arkipäivälle.

Täällä perinteet ja nykypäivä kohtaavat luontevasti. Portugalilainen ystävällisyys ja maukas viini- ja ruokakulttuuri ovat jo sinänsä elämyksiä. Täältä löytyvät tasokkaat Miramar hotellit, sekä ainutlaatuinen Thalasson mineraalivesikylpylä , joka hyödyntää Nazarén kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal Nazare pitkät lomat

Rentoudu pitkällä lomalla miellyttävässä ilmastossa, Portugalin Nazaressa!

Nazare sijaitsee Atlantin rannalla,  noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista.  Tämä pikkukaupunki herää aamuisin valtameren äärellä lintujen lauluun ja meren kohinaan. Verkkainen elämänrytmi on mitä parasta vastapainoa kiireen sävyttämälle arkipäivälle.

Täällä perinteet ja nykypäivä kohtaavat luontevasti.  Portugalilainen ystävällisyys ja maukas viini- ja ruokakulttuuri ovat jo sinänsä elämyksiä. Täältä löytyvät tasokkaat Miramar hotellit, sekä ainutlaatuinen Thalasson mineraalivesikylpylä , joka hyödyntää Nazarén kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia.

Hintaesimerkkimme:

30 päivää
Kahden hengen huoneessa 2920 € / hlö puolihoidolla
Yhden hengen huoneessa 3360 € / hlö puolihoidolla
täysihoitolisä  590 € / hlö

Thalasso merivesikylpyläpaketti sisältää
*15 thalasso-allaskäyntiä, 7 kehon hierontaa, 7 Vichy-suihkua

21 päivää
Kahden hengen huoneessa 2280 € / hlö puolihoidolla
Yhden hengen huoneessa 2590 € / hlö puolihoidolla
täysihoitolisä  375 € / hlö

Thalasso merivesikylpyläpaketti sisältää
*10 thalasso-allaskäyntiä, 4 kehon hierontaa, 4 Vichy-suihkua

15 päivää
Kahden hengen huoneessa 1850 € / hlö puolihoidolla
Yhden hengen huoneessa 2175 € / hlö puolihoidolla
täysihoitolisä  265 € / hlö

Thalasso merivesikylpyläpaketti sisältää
*6 thalasso-allaskäyntiä, 3 kehon hierontaa, 3 Vichy-suihkua

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki Lissabon Helsinki TAP lentoyhtiön lennoilla
* Majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla
* Thalasson merivesikylpyläpaketti

Huom! Voit tilata matkan myös ilman kylpyläpakettia, kysy tarjousta toimistoltamme!

Thalasso Portugal

Nykyaikainen thalasso- eli merivesiterapiakeskus sijaitsee aivan Nazarén rantahietikolla. Tämä kylpylä hyödyntää elävän meriveden ja meri-ilman terapeuttisia ominaisuuksia, edistäen hyvinvointia ja terveyttä. Nazarén edustalla sijaitsee 2200 metriä syvä vedenalainen kanjoni, josta tulevat virtaukset tekevät kylpylän käyttämän puhtaan meriveden poikkeuksellisen mineraalirikkaaksi.

Atlantin valtameren ja Nazarén jylhän niemen leimaamassa ainutlaatuisessa maisemassa sijaitseva Thalasso on täydellinen paikka elimistön tasapainon palauttamiseen ja elinvoiman hankkimiseen – sopusoinnussa meren kanssa.

Myös Barra Talassoksi kutsuttu kylpylä omaa nykyaikaiset tilat ja huippuluokan hydroterapialaitteet. Sen henkilökunnassa yhdistyvät ammattitaito ja huomaavaisuus. Barra Talasso tarjoaa suuren joukon erilaisia hoitoja, jotka – joko erillisinä yksittäishoitoina tai yhdistettyinä hoito-ohjelmina – suovat varmasti unohtumattoman kokemuksen.

Thalassoterapiakylpylän tärkeimmät palvelut:
* Dynaaminen thalasso-allas
* Turkkilainen sauna
* Kontrastisuihkut
* Vichy-suihkukomerot
* Neulanpääsuihku, skottilainen suihku ja ympyräsuihku
* Hydro- eli vesiterapiaa käsille ja jaloille
* ORL-hoitosali
* Yksityiskabinetteja kylpyammeessa tapahtuvia hoitoja varten
* Yksityiskabinetteja käärimishoitoja ja hierontoja varten
* Rentoutumisalue

Hotel Miramar Sul****

on hyvän keskitason hotelli, joka sijaitsee Nazarén mäntymetsäisellä rinteellä. Sieltä avautuu upea näkymä Nazarén lahdelle ja Atlantin valtamerelle. Wi-Fi on ilmainen kaikkialla hotellissa. Jokaisessa Miramar Sulin huoneessa ja sviitissä on taulu-tv satelliittikanavilla ja oma parveke. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja.

Atlântico View -ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja. Ravintolasta on panoraamanäkymät Atlantin valtamerelle. Voit nauttia auringosta lepotuolissa infinity-altaan vieressä ja maistella baarista haettua drinkkiä. Vieraiden käytettävissä on 3 uima-allasta sekä minigolfrata. Hotelli on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Nazarén rannalta.

Miramar Sul on 1 tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Hotellissa on ilmainen pysäköintimahdollisuus. Hotellihuoneita 62. Molemmat Miramar-hotellit tarjoavat vierailleen ilmaisen sukkulabussikuljetuksen Nazarén alakaupunkiin ja thalasso-merivesikylpylään (aivan meren rannalla) useita kertoja päivässä.

Osoite: Caminho Real, Pederneira,
2450-060 Nazaré, Portugali
http://www.miramarnazarehotels.com

Portugal_Nazare_Miramar_Sul_Entrada_800x600 Portugal_Nazare_Miramar_sul_dbl_800x600

Miramar Hotel & Spa****

Keskusta-alue vain 10 minuutin päässä (kävellen 335 m). Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä Nazarén rannalta. Hotellin yhteydessä olevasta Mar Aberto - ravintolasta on komea näköala Nazarén lahdelle ja Atlantin valtamerelle. Miramar Hotel & Spa tarjoaa pääsyn ulkouima-altaalle ja valoisaan makean veden spa-kylpylään, jossa on turkkilainen sauna, poreallas, kuntosali ja rentoutumisalue. Kaikissa yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suuret ikkunat, joista useimmista on näköala Atlantille.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Ravintola Mar Aberto tarjoaa kansainvälisiä ja erilaisia ​​portugalilaisia ​​makuja, kuten meren antimia ja mausteisia ruokalajeja. Mar Aberto -viinibaarissa on saatavilla kevyttä pikkupurtavaa, erikoisviinejä ja oluita. Miramarin viihde- ja oleskelualueella on biljardipöytä, tv ja tietokone ilmaisella internetyhteydellä.

Miramar Senses Spa tarjoaa rentouttavia hoitoja kuten hierontaa. Miramar Hotel & Spa on 1 tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Hotellihuoneita 40. Molemmat Miramar-hotellit tarjoavat vierailleen ilmaisen sukkulabussikuljetuksen Nazarén alakaupunkiin ja thalasso-merivesikylpylään (aivan meren rannalla) useita kertoja päivässä.

Osoite: Rua Abel da Silva, Pederneira,
2450-060 Nazaré, Portugali
Portugal_Nazare_Hotel_miramar_exterior_frontal_800x600 Portugal_Nazare_std_dbl_800x600 Portugal_Miramar_spa_terraco_800x600

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.