New_York_Broadway and Wall St.400x300
USA New York Joulutorit

Joulumarkkinat Isossa Omenassa – Bryant Parkissa järjestettävät tunnelmalliset joulumarkkinat ovat upea kokemus. Koko puisto on puettu kauniiseen jouluvalaistukseen. Tarjolla on amerikkaistyylisesti valtavat määrät tavaraa

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

USA New York Joulutorit

Aitoa Joulutunnelmaa New Yorkissa

Bryant Parkissa järjestettävät tunnelmalliset joulumarkkinat ovat upea kokemus. Koko puisto on puettu kauniiseen jouluvalaistukseen. Tarjolla on amerikkaistyylisesti valtavat määrät koruja, leluja, vaatteita, taidetta ja ruokia.

Tarjolla on myös upeita, käsintehtyjä joulukoristeita, hauskoja eläinhahmo-pipoja ja paikallisten suunnittelijoiden hopeakoruja. Jouluostosten lomassa voi myös pyörähtää puiston luistinradalla tai nautiskella kuumaa omenasiideriä.

Hintaesimerkkimme 5 pv: 1195 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-New York / New York-Helsinki
* Finnairin lennot, lentoverot
* Majoitus, 4 yötä kahden hengen huoneessa ilman aamiaista.

Otathan yhteyttä niin laskemme matkatarjouksen toivomillesi matkapäiville!

 

Joulumarkkinat:
Marraskuun toiselta viikolta tammikuun ensimmäiselle viikolle.  Joulun ostoskausi alkaa heti kiitospäivän eli 25.11 vietettävän Black Fridayn jälkeen, jolloin alkavat alennusmyynnit ja kaikki uutuustuotteet tulevat myyntiin.

Kiitospäivänä on New Yorkissa Macy’s paraati ja Macy’s on yksi vilkkaimmista ostospaikoista myös Black Friday:na.

Bryant Parkin Joulumarkkinoilla on yli 125 kojua, joissa voi ihastella erilaisia upeita joulutavaroita. Ostosten välissä voi jopa pyörähdellä  luistimilla ja välillä nauttia kuumia juomia ja herkutella vohveleilla.

Lämmikettä ja ruokaa tarjoaa esim Celsius ravintola, joka tarjoaa myös upeat nähtävyydet markkinapaikalle.

Talvimaa ylläpitää New Yorkin ainoaa luistelurataa, jonne on vapaa pääsy sekä mm Holiday Shopsin käsityöläis- ja lahjatavarakauppoja.

Joulutorien tiedot ja aukioloaikataulut sitoumuksetta, tarkasta tiedot ennen matkavaraustasi.

 

Hudson Hotel 4*

Hudson Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla New Yorkissa lähellä Keskuspuistoa ja Columbus Circleä vain 2 korttelin päässä Broadwayltä. Hotellin 15 kerroksessa on kattoterassi, jolta on näkymä kaupungin yli ja hotellissa on myös baari/kirjasto takkoineen sekä suosittu Hudson Bar.
Hotellissa on 24h vastaanotto, aamiaishuone, neuvottelu-/konferenssihuone, internetyhteys, businesscenter, pysäköinti ja kuntosali.

Huoneissa on amme/suihku, hiustenkuivaaja, silitysrauta, satelliittiTV ja ilmastointi.

Hotelli vaatii $ 150/päivä suuruisen valtuutuksen/takuun mahdollisia lisäkuluja varten.
Hotelli ei kirjoita sisään vieraita, jotka eivät saapuessaan pysty jättämään kyseistä takuuta.

Osoite: 356 West 58th Street, New York 10019, United States

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.