Norjan vuonot risteily Hurtigruten

Hurtigruten Norjan vuonot henkeäsalpaavat maisemat Hurtigruten risteilyillä. Koe seikkailu Norjan rannikolla ja varaa Hurtigrutenin Norjan vuonot risteily >

Norjan vuonot risteily Hurtigruten

Maailman kaunein merimatka!

Koe kanssamme seikkailuja Norjan rannikko ja Norjan vuonot risteilyllä. Hurtigruten on matkannut ylös ja alas Norjan rannikkoa jokaikinen päivä viimeiset 120 vuotta! Astu kyytiin ja koe tämä uskomattoman upea matka. Matkan varrella näet suurkaupunkeja, syrjäisiä saaria ja  kaukaisia satamia joissa vain harvat pääsevät vierailemaan.

Hurtigruten Norjan vuonot risteily

Koet matkallasi maailman kauneimmat maisemat ja henkeäsalpaavat näkymät. Matkan voi tehdä joko etelästä pohjoiseen tai pohjoisesta etelään. Tai miksei vaikka molempiin suuntiin!

 

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Hurtigruten Norjan vuonot risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

 

 

Reitti Kirkkoniemi – Bergen 5 yötä  alk. 830 €

Reitti: Kirkkoniemi – Vardo – Batsfjord – Berlevåg – Tromssa – Kjollefjord – Honnigsvag, Nordkapp – Havoysund – Hammerfest – Oksfjord, Mehamn – Skjervoy – Tromssa – Tromssa – Finnsnes – Harstad – Risoyhamn – Sortland – Stokmarknes – Svolvær, Lofootit – Stamsund – Bodo, Rorvik – Ornes – Nesna – Sandnessjoen – Broennoeysund – Rørvik – Trondheim – Kristiansund – Molde, Romsdalfjord – Ålesund – Torvik – Maloy – Floro, Molde – Bergen

Reitti Bergen – Kirkkoniemi 6 yötä alk. 1556 €

Reitti: Bergen – Floro, Molde – Maloy – Torvik – Ålesund – Geiranger – Ålesund – Molde, Romsdalfjord – Kristiansund – Trondheim – Rørvik – Broennoeysund – Sandnessjoen – Nesna – Ornes – Bodo, Rorvik – Stamsund – Svolvær, Lofootit – Stokmarknes – Sortland – Risoyhamn – Harstad – Finnsnes – Tromssa – Skjervoy – Oksfjord, Mehamn – Hammerfest – Havoysund – Honnigsvag, Nordkapp – Kjollefjord – Tromssa – Berlevåg – Batsfjord – Vardo – Vadso – Kirkkoniemi

Pohjoinen Eurooppa 3 yötä Longyearbyen/Longyearbyen alk. 1599 €

Reitti: Longyearbyen, Huippuvuoret – Barentsburg – Woodfjord – Kongsfjord Passage – Ny-Ålesund, Spitsbergen – Longyearbyen, Huippuvuoret

Grönlanti – Islanti – Huippuvuoret  8 yötä alk. 8011 €

Reitti: Longyearbyen, Huippuvuoret – Krossfjord Passage – Raudfjorden, Spitsbergen – CRUISE IN LIEFDEFJORD – Hinlopen Strait – Freeman Sound – Hornsundfjord – Isfjord – Longyearbyen, Huippuvuoret

Norjan vuonot Dover/Dover 16 yötä alk. 5630 €

Reitti: Dover – Merellä – Lerwick, Shetlandinsaaret – Kalvag – Frøya – Træna – Reine, Lofootit – Tromssa – Troll Fjord – Skarsvåg, Nordkapp – Bjornoya – Hornsundfjord – Isfjord – Bellsund – Merellä – Gryllefjord – Svartisen/Holandsfjord – Kristiansund – Hjørundfjorden – Sognefjord – Cruise in Lysefjord – Merellä – Dover

Hurtigruten M/S Finnmarken

M/S Finnmarkenilla on hyvät palvelut, joihin kuuluu kaunis panoramasalonki, kuntosali, baari, kirjasto, kauppa sekä sauna.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fram

M/S Fram sopii täydellisesti arktisiin olosuhteisiin, koska se on suunniteltu ja sisustettu syrjäisten vesien purjehduksia silmälläpitäen – laivalta löytyy muun muassa syvyystutka, kaikuluotain ja valot jäävuorien varalta.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fridtjof Nansen

Laiva on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja siellä on kolme ravintolaa ja muutama baari, lounge, wellness-alue sekä kuntosali.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Kong Harald

Viihtyisä M/S Kong Harald, joka on rakennettu vuonna 1993 ja remontoitu täysin alkuvuodesta 2016 on saanut nimensä Norjan kuninkaan mukaan.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Lofoten

Vuonna 1964 rakennettu M/S Lofoten on Hurtigrutenin aluksista vanhin ja tunnetuin ja se henkii vanhan ajan tunnelmaa.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Midnatsol

Moderni laiva on sisustettu värikkäästi ja valoisasti ja sisustus on saanut inspiraatiota Norjan kesästä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordkapp

M/S Nordkapp, joka remontoitiin vuonna 2016, on yksi Hurtigrutenin tutkimusmatka-aluksista, ja siellä on tarjolla muita aluksia enemmän aktiviteetteja.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordlys

Vuonna 1994 rakennetun M/S Nordlysin sisustus on saanut inspiraatiota revontulista.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordnorge

M/S Nordnorge remontoitiin vuonna 2016 ja nykyään alus seilaa Norjan rannikkoa yhtenä kolmesta Hurtigrutenin aktiivimatkaristeilijöistä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordstjernen

Kaunis laiva henkii vielä vanhan ajan tunnelmaa ja kattojen ansiosta ulkokannella pystyy nauttimaan arktisen alueen luonnosta huonossakin säässä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Polarlys

Viihtyisä M/S Polarlys, joka on saanut nimensä revontulilta, on remontoitu vuonna 2016 ja aluksella on rento, merihenkinen tunnelma.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Richard With

Laiva on nimetty Hurtigrutenin perustajan, kapteeni Richard Within mukaan ja alus valmistuikin tasan sata vuotta ensimmäisen Hurtigrutenin merimatkan jälkeen.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Roald Amundsen

Moderni, ekologinen ja energiatehokas M/S Roald Amundsen on uuden ajan risteilyalus, joka kulkee sähköllä, seilaten hyvin hiljaisesti ja energiatehokkaasti maailman eristyneimmillä merialueilla.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Spitsbergen

Moderni ja ekologinen M/S Spitsbergen on Hurtigrutenin uusin alus.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Trollfjord

M/S Trollfjord on moderni ja viihtyisä laiva, jonka sisustuksessa on käytetty paljon norjalaista puuta ja kiveä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Vesterålen

M/S Vesterålen on yksi Hurtigrutenin laivastoin pienimmistä aluksista ja se on nimetty Hurtigrutenin ensimmäisen rannikkoristeilijän mukaan, joka teki ensimatkansa vuonna 1893.

Lue lisää
Norja

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Risteilyn hintaan ei sisälly lentoja eikä hotellimajoituksia. Autamme teitä mielellämme lento- ja hotellivarauksissa. Hinnat ovat esimerkkihintoja. Pyydä päivän hinta toimistoltamme!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>