Norjan vuonot risteily Hurtigruten

Hurtigruten Norjan vuonot henkeäsalpaavat maisemat Hurtigruten risteilyillä. Koe seikkailu Norjan rannikolla ja varaa Hurtigrutenin Norjan vuonot risteily >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Norjan vuonot risteily Hurtigruten

Maailman kaunein merimatka!

Koe kanssamme seikkailuja Norjan rannikko ja Norjan vuonot risteilyllä. Hurtigruten on matkannut ylös ja alas Norjan rannikkoa jokaikinen päivä viimeiset 120 vuotta! Astu kyytiin ja koe tämä uskomattoman upea matka. Matkan varrella näet suurkaupunkeja, syrjäisiä saaria ja  kaukaisia satamia joissa vain harvat pääsevät vierailemaan.

Hurtigruten Norjan vuonot risteily

Koet matkallasi maailman kauneimmat maisemat ja henkeäsalpaavat näkymät. Matkan voi tehdä joko etelästä pohjoiseen tai pohjoisesta etelään. Tai miksei vaikka molempiin suuntiin!

 

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Hurtigruten Norjan vuonot risteily

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

 

 

Reitti Kirkkoniemi – Bergen 5 yötä  alk. 830 €

Reitti: Kirkkoniemi – Vardo – Batsfjord – Berlevåg – Tromssa – Kjollefjord – Honnigsvag, Nordkapp – Havoysund – Hammerfest – Oksfjord, Mehamn – Skjervoy – Tromssa – Tromssa – Finnsnes – Harstad – Risoyhamn – Sortland – Stokmarknes – Svolvær, Lofootit – Stamsund – Bodo, Rorvik – Ornes – Nesna – Sandnessjoen – Broennoeysund – Rørvik – Trondheim – Kristiansund – Molde, Romsdalfjord – Ålesund – Torvik – Maloy – Floro, Molde – Bergen

Reitti Bergen – Kirkkoniemi 6 yötä alk. 1556 €

Reitti: Bergen – Floro, Molde – Maloy – Torvik – Ålesund – Geiranger – Ålesund – Molde, Romsdalfjord – Kristiansund – Trondheim – Rørvik – Broennoeysund – Sandnessjoen – Nesna – Ornes – Bodo, Rorvik – Stamsund – Svolvær, Lofootit – Stokmarknes – Sortland – Risoyhamn – Harstad – Finnsnes – Tromssa – Skjervoy – Oksfjord, Mehamn – Hammerfest – Havoysund – Honnigsvag, Nordkapp – Kjollefjord – Tromssa – Berlevåg – Batsfjord – Vardo – Vadso – Kirkkoniemi

Pohjoinen Eurooppa 3 yötä Longyearbyen/Longyearbyen alk. 1599 €

Reitti: Longyearbyen, Huippuvuoret – Barentsburg – Woodfjord – Kongsfjord Passage – Ny-Ålesund, Spitsbergen – Longyearbyen, Huippuvuoret

Grönlanti – Islanti – Huippuvuoret  8 yötä alk. 8011 €

Reitti: Longyearbyen, Huippuvuoret – Krossfjord Passage – Raudfjorden, Spitsbergen – CRUISE IN LIEFDEFJORD – Hinlopen Strait – Freeman Sound – Hornsundfjord – Isfjord – Longyearbyen, Huippuvuoret

Norjan vuonot Dover/Dover 16 yötä alk. 5630 €

Reitti: Dover – Merellä – Lerwick, Shetlandinsaaret – Kalvag – Frøya – Træna – Reine, Lofootit – Tromssa – Troll Fjord – Skarsvåg, Nordkapp – Bjornoya – Hornsundfjord – Isfjord – Bellsund – Merellä – Gryllefjord – Svartisen/Holandsfjord – Kristiansund – Hjørundfjorden – Sognefjord – Cruise in Lysefjord – Merellä – Dover

Hurtigruten M/S Finnmarken

M/S Finnmarkenilla on hyvät palvelut, joihin kuuluu kaunis panoramasalonki, kuntosali, baari, kirjasto, kauppa sekä sauna.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fram

M/S Fram sopii täydellisesti arktisiin olosuhteisiin, koska se on suunniteltu ja sisustettu syrjäisten vesien purjehduksia silmälläpitäen – laivalta löytyy muun muassa syvyystutka, kaikuluotain ja valot jäävuorien varalta.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Fridtjof Nansen

Laiva on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja siellä on kolme ravintolaa ja muutama baari, lounge, wellness-alue sekä kuntosali.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Kong Harald

Viihtyisä M/S Kong Harald, joka on rakennettu vuonna 1993 ja remontoitu täysin alkuvuodesta 2016 on saanut nimensä Norjan kuninkaan mukaan.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Lofoten

Vuonna 1964 rakennettu M/S Lofoten on Hurtigrutenin aluksista vanhin ja tunnetuin ja se henkii vanhan ajan tunnelmaa.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Midnatsol

Moderni laiva on sisustettu värikkäästi ja valoisasti ja sisustus on saanut inspiraatiota Norjan kesästä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordkapp

M/S Nordkapp, joka remontoitiin vuonna 2016, on yksi Hurtigrutenin tutkimusmatka-aluksista, ja siellä on tarjolla muita aluksia enemmän aktiviteetteja.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordlys

Vuonna 1994 rakennetun M/S Nordlysin sisustus on saanut inspiraatiota revontulista.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordnorge

M/S Nordnorge remontoitiin vuonna 2016 ja nykyään alus seilaa Norjan rannikkoa yhtenä kolmesta Hurtigrutenin aktiivimatkaristeilijöistä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Nordstjernen

Kaunis laiva henkii vielä vanhan ajan tunnelmaa ja kattojen ansiosta ulkokannella pystyy nauttimaan arktisen alueen luonnosta huonossakin säässä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Polarlys

Viihtyisä M/S Polarlys, joka on saanut nimensä revontulilta, on remontoitu vuonna 2016 ja aluksella on rento, merihenkinen tunnelma.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Richard With

Laiva on nimetty Hurtigrutenin perustajan, kapteeni Richard Within mukaan ja alus valmistuikin tasan sata vuotta ensimmäisen Hurtigrutenin merimatkan jälkeen.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Roald Amundsen

Moderni, ekologinen ja energiatehokas M/S Roald Amundsen on uuden ajan risteilyalus, joka kulkee sähköllä, seilaten hyvin hiljaisesti ja energiatehokkaasti maailman eristyneimmillä merialueilla.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Spitsbergen

Moderni ja ekologinen M/S Spitsbergen on Hurtigrutenin uusin alus.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Trollfjord

M/S Trollfjord on moderni ja viihtyisä laiva, jonka sisustuksessa on käytetty paljon norjalaista puuta ja kiveä.

Lue lisää
Hurtigruten M/S Vesterålen

M/S Vesterålen on yksi Hurtigrutenin laivastoin pienimmistä aluksista ja se on nimetty Hurtigrutenin ensimmäisen rannikkoristeilijän mukaan, joka teki ensimatkansa vuonna 1893.

Lue lisää

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Lisämaksusta:
*
Retket (osa varattavissa etukäteen, osa laivalla)
* Hyttinumeron vahvistus etukäteen 94 € /hytti
* Lennot ja hotellimajoitukset
* Kuljetukset laivalle
* Matkavakuutus

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä. Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Tee tästä matkavakuutuksesi!

 

 

Risteilyn hintaan ei sisälly lentoja eikä hotellimajoituksia. Autamme teitä mielellämme lento- ja hotellivarauksissa. Hinnat ovat esimerkkihintoja. Pyydä päivän hinta toimistoltamme!

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555