Ranska Pariisi pääsiäismatka

Pariisi pääsiäismatka tarjoaa myös tutustumista kaakaon historiaan -inkojen seremoniajuomasta tämän päivän suklaaherkkuihin. Matkat Pariisiin >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska Pariisi pääsiäismatka

Taiteita ja unelmia

Taiteen ystäville Pariisi on unelmien kaupunki. Kaupungissa sijaitsee tietysti maailmankuulu Louvre, mutta sen lisäksi monia muita viehättäviä ja mielenkiintoisia museoita ja gallerioita. Keskustassa Boulevard Haussmannilla sijaitsee pieni kaunis yksityispalatsi Musee Jacquemart Andree, joka on mielenkiintoinen tuttavuus. Museon taidekokoelma on merkittävä; sitä kutsutaankin Pikku-Louvreksi. Museo on kuin Louvre ja Versailles yhdessä pienemmässä paketissa. Pariisi pääsiäismatka sopii varsinkin perheille ja pariskunnille. Matkat Pariisiin räätälöimme toiveidesi mukaan.

Pariisi pääsiäsmatka

Pariisin suosituimpia pääsiäisaktiviteetteja ovat uskonnolliset palvelut kaupungin upeissa kirkoissa, pääsiäiskonsertit upeissa ympäristöissä, kuten Sainte Chapellen lasimaalauskappeli, ja tietysti pääsiäismunien metsästys Pariisin kauneimmissa puistoissa, tyylikkäissä kaupunginosissa ja henkeäsalpaavissa tapahtumissa. Pariisin kevät herää kukoistukseensa pääsiäisenä.

Suklaata Pariisissa

Pääsiäisenä Pariisin kaupat ovat pullollaan pääsiäissuklaata ja suklaakoristeita, kuten Eiffeltorneja ja pupuja. Ristintien (Chemin de Croix) kulkuetta voi mennä seuraamaan kadun varelle pitkänäperjantaina illalla, jolloin on myös messu. Pääsiäissunnuntaina erikoismessu esim. Sacre Cœurin basilikassa Montmartrella.

Suosittelemme pienten lasten kanssa matkustaville pääsiäismunien etsintää pääsiäisunnuntain aamupäivänä. Aikuisille voimme suositella käyntiä Musee Du Chocolat – suklaamuseossa, jossa voi tutustua kaakaon ja suklaan historiaan – inkojen seremoniajuomasta tähän päivään – ja tietysti voi myös maistella suussa sulavia suklaaherkkuja! Museon kaupasta voi tehdä maukkaita tuliaisostoksia.

Pariisin pääsiäisen aukioloajat

Pääsiäinen on loma-aikaa, mutta tämä ei vaikuta Pariisin matkailukohteiden aukioloaikoihin. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet (Eiffel -torni, Louvre, Musee d’Orsay, Riemukaari, katakombit jne) ovat avoinna pääsiäisenä. Pitkäperjantai ei ole Ranskassa juhlapyhä, vaan silloin on kaupat auki, sen sijaan pääsiäismaanantai on vapaapäivä.

Matkapäivät valintanne mukaan.

Ranska Pariisi pääsiäismatka

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv:  818 € / hlö

Matkaesimerkkimme:

1 pv

Lähdemme Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Pariisia. Saavuttuamme lentoasemalle opas ja kuljettaja on odottamassa ja jatkammekin matkaa suoraan kaupunkikierrokselle. Kierroksen aikana näet suurimman osan Pariisin merkittävimmistä ja pakollisista nähtävyyksistä. Retken aikana voit myös käydä lyhyillä kävelyretkillä oppaasi kanssa. Tällä suurenmoisella tutustumiskierroksella näemme Eiffel-tornin, Louvre-museon (ulkopuolelta), Notre Damen katedraalin (joka on korjaustöiden alla) , Riemukaaren, Champs-Elysées kadun, Montmartren ja Sacre Coeurin basilikan, Luxemburgin puutarhat, Concord-aukion, Grand Palaisen, Les Invalides, Pantheonin, Petit Palaisen, Trocaderon alueen, Moulin Rougen ja monia muita kuuluisia paikkoja.

2 pv

Aamiainen hotellissa

Tänään voitte tutustua ikonisen ranskalaisen arkkitehtuurin mestariteoksen  Versaillesin palatsin loistoon, kauneuteen ja historiaan opastetulla kierroksellamme.   Täällä näet silmiähivelevän koristeelliset King’s and Queen’s State Apartments -huoneistot ja kimaltelevan Hall of Mirrors – huoneen, jossa allekirjoitettiin  historiallisesti merkittävä Versaillesin rauhansopimus. Oppaamme kertoo tarinoita Ranskan monarkian päähahmoista kuningas Ludvig XVI:sta hänen vaimoonsa Marie Antoinetteen ja tuntuu, kuin nämä legendaariset hahmot heräisivät henkiin linnan käytävillä. Kierroksen jälkeen voit tutustua palatsiin tai kävellä palatsin puutarhassa.

3 pv

Aamiainen hotellissa

Omatoiminen päivä.

4 pv

Aamiainen hotellissa

Luovutamme huoneet ja lähdemme Pariisin lentoasemalle, josta lennämme Helsinkiin.


Ranska Pariisi tekemistä ja käyntikohteita

Tekemistä Pariisissa

* Eiffel-torni on varmasti kaikille tuttu Pariisissa sijaitseva torni, joka valmistui Pariisin maailmannäyttelyä varten vuonna 1889. Rakentajansa Gustave Eiffelin mukaan nimetty torni on Pariisin kaupungin symboli, Euroopan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja koko Ranskan suosituin matkailukohde. Tornin huipulle vie 1665 porrasta, mutta onneksi tornissa on myös hissit!

* Notre-Damen katedraali sijaitsee Pariisin keskustassa, Seine-joen Citén saarella. Goottilaistyylisen katedraalin rakentaminen aloitettiin 1163, ja se valmistui 1345. Notre Damen patsaiden ja symbolisten aiheiden lisäksi kirkkoa koristavat monet kohokuvat ja gottilaiseen tyyliin tyypilliset lasimaalaukset ja oviin taotut kuvat.

* Riemukaari eli Arc de Triomphe, on yksi Pariisin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Napoléon Bonaparte aloitti sen rakentamisen vuonna 1806. Napoléonin Waterloon jälkeen rakennelma valmistui kuitenkin vasta 1836.

* Louvren taidemuseo on suurin Pariisin museoista ja kaiketi maailman tunnetuin museo. Täällä sijaitsee myös yksi tunnetuimmista maalauksista, Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa, joka saattaa yllättää katsojan pienuudellaan. Louvre on pinta-alaltaan yli 160 000 neliömetriä, josta 58 470 neliömetriä on omistettu museon näyttelyille.

* Avenue des Champs-Élysées on yksi maailman tunnetuimmista kaduista. Pariisissa kannattaa käydä astelemassa pitkin tätä kaksi kilometriä pitkää katua ja nauttia aidon Pariisilaisesta ilmapiiristä kahviloineen ja kauppoineen.

* Montmartre, ”marttyyrien vuori”, on Pariisin pohjoisosassa, XVIII kaupunginosassa sijaitseva kaupungin korkein kukkula. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana.

* Sacré-Cœurin basilika on Montmartrella sijaitseva katolinen kirkko ja kaupungin suosituimpia turistikohteita. Basilikan suunnitteli arkkitehti Paul Abadie.

* Pompidou-keskus on taiteen monitoimitalo. Se sijaitsee Beaubourgin aukiolla. Vuonna 1977 yleisölle avattu keskus perustettiin Georges Pompidoun aloitteesta.

* Panthéon on alkujaan Pyhän Genevièven kirkoksi vuonna 1789 valmistunut rakennus Pariisin Latinalaiskorttelissa. Tyyliltään uusklassismia edustavan kirkon suunnitteli arkkitehti Jacques Germain Soufflot.

* Opéra Bastille eli Bastillen ooppera on Place de la Bastille -aukion luona sijaitseva moderni oopperatalo. Siellä toimii Opéra National de Paris, joka toimii myös vanhassa oopperatalossa Palais Garnierissa.

Ranska Pariisi Ibis Bastille Opera 11ème

Kaikissa 305 huoneessa on ilmastointi ja huoneiden varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Lue lisää

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:
* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
* Aamiaiset hotellissa
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa

Lisämaksusta:
* Kaupunkikiertoajelu tulokuljetuksen yhteydessä opastettuna
* Retkiohjelmat opastettuna
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat Finnairin lennoille
* Liityntälennot (Finnair) muualta Suomesta
* Kysy lisävuorokaudet toimistoltamme
* Kysy mahdollisia muita retkiä toimistoltamme

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555