Peru kiertomatka

Peru kiertomatka suunnitelmissa? Näe mm. Macchu Picchu, Lima ja inkakulttuurin pääkaupunki Cusco. Inkojen aarteet odottavat – varaa Perun matka nyt! >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Peru kiertomatka

Macchu Picchun muinaiset rauniot

Perun kiertomatka, sisältäen Macchu Picchun muinaisen inkakaupungin, on yksi kerran elämässä -kokemuksista. Tällä matkalla tutustut inkojen aarteisiin pääkaupunki Limassa ja Cuscossa, joka on inkakulttuurin pääkaupunki. Matkan huipennus ovat Machu Picchun rauniot pyhine temppeleineen, rituaalikivineen ja portaikkoineen Andien vuoristossa, noin 2400 metrin korkeudessa. Peru kiertomatka 8 pv, halutessasi voit ostaa lisävuorokausia.

Perun opastettu kiertomatka alkaa tutustumalla pääkaupunki Limaan, jonka siirtomaa-ajoilta peräisin olevassa keskustassa näet lukuisia mielenkiintoisia rakennuksia, luostareita ja kirkkoja.  Syvemmälle maan historiaan vie inkakulttuuriin kehto, Cusco, jossa totuttelet aluksi vuoristoilmaan, tutustut kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin ja teet hyviä ostoksia.

Peru kiertomatka ja inkojen aarteet

Cuscosta pitäen pääset retkelle Inkojen Pyhään Laaksoon, jossa odottavat Pisaqin markkinat värikkäine käsitöineen ja inkavaltakunnan aiempi pääkaupunki Ollantaytambo. Cusco toimii myös porttina matkan kohokohdalle, Machu Picchun inkakaupungin raunioille, joka sijaitsee noin 2400 metrin korkeudella Andien vuoriston syleilyssä.

Macchu Picchun taianomaiset, usvan keskellä lepäävät rauniot viljelyterasseineen, asuin- ja kaupankäyntialueineen, pyhine temppeleineen, portaikkoineen ja rituaalikivineen ovat näky ja kokemus, joka ei unohdu ikinä.

Peru ja Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Machu Picchu ovat todellinen kerran elämässä -kohde!

Opastukset perillä ovat englannin kielellä. Räätälöimme Perun matkat yhteistyössä kanssanne.

Peru kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv: 4149 €/hlö

Päivä 1:
Saapuminen Limaan, lentokenttäkuljetus ja majoittuminen.

Päivä 2: Lima
Aamupäivällä osallistut yleiselle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustut Perun pääkaupungin Liman merkittävimpiin nähtävyyksiin. Näet kaupungin pääaukion, katedraalin, Hallintopalatsin ja muun muassa San Franciscon luostarin katakombeineen ja vierailet Perun kansallismuseossa (suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin), josta löytyy esimerkiksi hieno kokoelma keramiikkaa ja tekstiilejä esi-kolumbiaanisten kulttuurien ajoilta.

Päivä 3: Lima – Cusco – Valle Sagrado
Lento Cuscoon, josta yksityiskuljetus Pyhään Laaksoon, Valle Sagradoon. Vierailu Pisaqin torilla, jossa pääset ihailemaan paikallisten käsityöläisten tuotteita. Lounaan jälkeen vierailu Ollantaytambossa, ihastuttavassa pikkukaupungissa Andien laidalla. Majoitus Valle Sagradossa.

Päivä 4: Valle Sagrado
Osallistut ryhmämatkalle Marasiin. Kylän läheltä löytyy mantereen vanhimmat suolakivokset, jotka olivat toiminnassa jo inkojen aikoihin. Marasin jälkeen tutustutaan Morayn kaupunkiin ja siellä sijaitseviin raunioihin, joissa inkat testasivat erilaisia mikroilmastoja maanviljelystä varten. Retkeen  sisältyy lounas.

Päivä 5: Valle Sagrado – Aguas Calientes – Cusco
Aamulla osallistut kansainväliselle, opastetulle retkelle Macchu Picchun rauniokaupunkiin. Inkat rankensivat Macchu Picchun noin 1400-luvun puolivälissä ja hylkäsivät sen hävittyään espanjalaisille konkistadoreille vuonna 1572. Kaupungin historiasta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta. Oppaan mukana pääset tutustumaan lukuisiin temppeleihin ja rakennelmiin Macchu Picchulla. Lounas ja kuljetus Cuscoon.

Päivä 6: Cusco
Yleinen kaupunkikierros tutustuttaa sinut tunnelmalliseen siirtomaa-aikojen kaupunkiin Cuscoon, joka on täynnä nähtävää. Näet muun muassa Qoricanchan eli Auringontemppelin, kaupungin vaikuttavan katedraalin, Secsayhuamanin linnoituksen ja paljon muuta. Lounaan jälkeen osallistut yksityiselle kävelykierrokselle San Blasin kaupunginossassa, täynnä espanjalaista ja inka-arkkitehtuuria ja kierroksen aikana näet muun muassa kuuluisan 12-kulmaisen kiven, joka on eräs kaupungin merkittävimpiä inkojen artefakteja.

Päivä 7: Cusco – Lima
Kulojetus lentokentälle ja paluu Limaan. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Päivä 8:
Kuljetus lentokentälle ja paluulento kotimaahan.

Peru Lima San Agustin Exclusive

San Agustin Exclusive (Miraflores) on hyvätasoinen hotelli, jonka läheltä löytyvät muun muassa Ricardo Palma Cultural Center, Larcomar ja Virgen Milagrosa -kirkko. Hotellissa on 106 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari sekä puhelin, tallelokerot ja työpöytä.

Lue lisää
Peru San Agustin Monasterio de la Recoleta

1600-luvulla rakennettuun katolilaiseen luostariin kunnostettu moderni ja ainutlaatuinen boutique hotelli sijaitsee Valle Sagradossa, noin 75 kilometriä Cuscosta. Hotellissa on tilavia huoneita, terassi ja ilmainen WiFi. San Agustin Recoleta hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Valle Sagradon kaikkien merkittävimpien nähtävyyksien keskellä ja sieltä käsin on helppo tehdä retkiä esimerkiksi Macchu Picchulle.

Lue lisää

Peru on tunnettu uskomattomasta arkeologisesta perinnöstään. Maa on täynnä inkojen aarteita ja uusia löytöjä tehdään edelleen. Perun matkalla on nähtävä ainakin Machu Picchu, Inkojen kadonnut kaupunki.
Pääkaupunki: Lima
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Perun nuevo sol
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse Peruun viisumia, jos ovat maassa vähemmän kuin 180 päivää. Passin oltava voimassa 6kk matkan jälkeen.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 8 tuntia Talvisin: – 7 tuntia

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Englanninkielinen opastus
* Ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.
Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.
Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.
Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.
Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555