Perun kiertomatka opastettuna

Perun kiertomatka suunnitelmissa? Näe mm. Macchu Picchu, Lima ja inkakulttuurin pääkaupunki Cusco. Inkojen aarteet odottavat – varaa Perun matka nyt! >

Perun kiertomatka opastettuna

Macchu Picchun muinaiset rauniot

Perun kiertomatka, sisältäen Macchu Picchun muinaisen inkakaupungin, on yksi kerran elämässä -kokemuksista. Tällä matkalla tutustut inkojen aarteisiin pääkaupunki Limassa ja Cuscossa, joka on inkakulttuurin pääkaupunki. Matkan huipennus ovat Machu Picchun rauniot pyhine temppeleineen, rituaalikivineen ja portaikkoineen Andien vuoristossa, noin 2400 metrin korkeudessa.

Perun opastettu kiertomatka alkaa tutustumalla pääkaupunki Limaan, jonka siirtomaa-ajoilta peräisin olevassa keskustassa näet lukuisia mielenkiintoisia rakennuksia, luostareita ja kirkkoja.  Syvemmälle maan historiaan vie inkakulttuuriin kehto, Cusco, jossa totuttelet aluksi vuoristoilmaan, tutustut kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin ja teet hyviä ostoksia.

Perun kiertomatka ja inkojen aarteet

Cuscosta pitäen pääset retkelle Inkojen Pyhään Laaksoon, jossa odottavat Pisaqin markkinat värikkäine käsitöineen ja inkavaltakunnan aiempi pääkaupunki Ollantaytambo. Cusco toimii myös porttina matkan kohokohdalle, Machu Picchun inkakaupungin raunioille, joka sijaitsee noin 2400 metrin korkeudella Andien vuoriston syleilyssä.

Macchu Picchun taianomaiset, usvan keskellä lepäävät rauniot viljelyterasseineen, asuin- ja kaupankäyntialueineen, pyhine temppeleineen, portaikkoineen ja rituaalikivineen ovat näky ja kokemus, joka ei unohdu ikinä. Peru ja Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Machu Picchu ovat todellinen kerran elämässä -kohde!

Perun kiertomatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 9 pv: 4149 €/hlö

Minimi 2 henkilöä.
Haluatko lisäviikon rantalomaa tai lisävuorokausia matkaasi?
Luodaksemme yksilöllisen räätälöidyn tarjouksen, odotamme innolla pyyntöäsi.

Päivä 1:
Saapuminen Limaan, lentokenttäkuljetus ja majoittuminen.

Päivä 2: Lima
Aamupäivällä osallistut yleiselle kaupunkikierrokselle, jonka aikana tutustut Perun pääkaupungin Liman merkittävimpiin nähtävyyksiin. Näet kaupungin pääaukion, katedraalin, Hallintopalatsin ja muun muassa San Franciscon luostarin katakombeineen ja vierailet Perun kansallismuseossa (suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin), josta löytyy esimerkiksi hieno kokoelma keramiikkaa ja tekstiilejä esi-kolumbiaanisten kulttuurien ajoilta.

Päivä 3: Lima – Cusco – Valle Sagrado
Lento Cuscoon, josta yksityiskuljetus Pyhään Laaksoon, Valle Sagradoon. Vierailu Pisaqin torilla, jossa pääset ihailemaan paikallisten käsityöläisten tuotteita. Lounaan jälkeen vierailu Ollantaytambossa, ihastuttavassa pikkukaupungissa Andien laidalla. Majoitus Valle Sagradossa.

Päivä 4: Valle Sagrado
Osallistut ryhmämatkalle Marasiin. Kylän läheltä löytyy mantereen vanhimmat suolakivokset, jotka olivat toiminnassa jo inkojen aikoihin. Marasin jälkeen tutustutaan Morayn kaupunkiin ja siellä sijaitseviin raunioihin, joissa inkat testasivat erilaisia mikroilmastoja maanviljelystä varten. Retkeen  sisältyy lounas.

Päivä 5: Valle Sagrado – Aguas Calientes – Cusco
Aamulla osallistut kansainväliselle, opastetulle retkelle Macchu Picchun rauniokaupunkiin. Inkat rankensivat Macchu Picchun noin 1400-luvun puolivälissä ja hylkäsivät sen hävittyään espanjalaisille konkistadoreille vuonna 1572. Kaupungin historiasta ei kuitenkaan ole täyttä varmuutta. Oppaan mukana pääset tutustumaan lukuisiin temppeleihin ja rakennelmiin Macchu Picchulla. Lounas ja kuljetus Cuscoon.

Päivä 6: Cusco
Yleinen kaupunkikierros tutustuttaa sinut tunnelmalliseen siirtomaa-aikojen kaupunkiin Cuscoon, joka on täynnä nähtävää. Näet muun muassa Qoricanchan eli Auringontemppelin, kaupungin vaikuttavan katedraalin, Secsayhuamanin linnoituksen ja paljon muuta. Lounaan jälkeen osallistut yksityiselle kävelykierrokselle San Blasin kaupunginossassa, täynnä espanjalaista ja inka-arkkitehtuuria ja kierroksen aikana näet muun muassa kuuluisan 12-kulmaisen kiven, joka on eräs kaupungin merkittävimpiä inkojen artefakteja.

Päivä 7: Cusco – Lima
Kulojetus lentokentälle ja paluu Limaan. Kuljetus hotellille ja majoittuminen.

Päivä 8:
Kuljetus lentokentälle ja paluulento kotimaahan tai jatkolento toivomaasi kohteeseen.

Mahdolliset lisäretket

Pohjoinen Peru
(3 päivää)
Lima | Trujillo | Chiclayo

01 Lima – Trujillo

Lento Trujilloon. Kuljetus hotellille. Kaupunkikierros ja vierailu Chan Chanissa, Huanchacossa ja Lohikäärme Huacassa, sisältäen lounaan.

02 Trujillo – Chiclayo

Retki Mochen Auringon ja Kuun pyramidien sekä El Brujon arkeologisen kompleksin luokse. Kuljetus Chiclayoon ja vierailu ”Sipanin herra” -raunioilla ja Sipanin museossa. Mukana välipala.

03 Chiclayo – Lima

Vierailu hautapaikalle ”Huaca Rajada” ja Tucumé, pyramidien laakso. Kierroksen päätteeksi kuljetus lentokentälle ja lento takaisin Limaan jatkoyhteyttä varten.

Peru – Puerto Maldonado/Amazon
Sandoval Lake Lodge
(4 päivää)
Puerto Maldonado | Lima

01 Puerto Maldonado

Saapuminen Puerto Maldonadoon ja kuljetus autolla, kanoottilla ja kävellen Sandoval Lake Lodgeen. Iltapäivällä tutustuminen järveen veneretkellä. Lounas ja illallinen lodgessa.

02+03 Puerto Maldonado

Päivittäisiä retkiä kanoottilla ja kävellen lodgen upeisiin ympäristöihin. Täysihoito sisältyy.

04 Puerto Maldonado

Kuljetus Puerto Maldonadon lentokentälle lennolle kohteeseen Cusco tai Lima.

Peru Lima San Agustin Exclusive

San Agustin Exclusive (Miraflores) on hyvätasoinen hotelli, jonka läheltä löytyvät muun muassa Ricardo Palma Cultural Center, Larcomar ja Virgen Milagrosa -kirkko. Hotellissa on 106 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari sekä puhelin, tallelokerot ja työpöytä.

Lue lisää
Peru San Agustin Monasterio de la Recoleta

1600-luvulla rakennettuun katolilaiseen luostariin kunnostettu moderni ja ainutlaatuinen boutique hotelli sijaitsee Valle Sagradossa, noin 75 kilometriä Cuscosta. Hotellissa on tilavia huoneita, terassi ja ilmainen WiFi. San Agustin Recoleta hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla Valle Sagradon kaikkien merkittävimpien nähtävyyksien keskellä ja sieltä käsin on helppo tehdä retkiä esimerkiksi Macchu Picchulle.

Lue lisää
Peru

Peru on tunnettu uskomattomasta arkeologisesta perinnöstään. Maa on täynnä inkojen aarteita ja uusia löytöjä tehdään edelleen. Perun matkalla on nähtävä ainakin Machu Picchu, Inkojen kadonnut kaupunki.
Pääkaupunki: Lima
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Perun nuevo sol
Passi ja viisumi: Suomalaiset eivät tarvitse Peruun viisumia, jos ovat maassa vähemmän kuin 90 päivää. Passin oltava voimassa 6kk matkan jälkeen. Matkustajalla tilee olla voimassa olevat meno/paluuliput.
Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 8 tuntia Talvisin: – 7 tuntia
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.
Ilmasto: vaihtelee eri puolilla maata. Joulukuusta huhtikuuhun maassa on kesä ja rannikolla on silloin kuivaa ja lämmintä, mukavat 25-35 astetta. Andien vuoristossa sää on viitisen astetta viileämpää ja viilenee edelleen, mitä ylemmäs nousemme. Amazonin sademetsässä sää on ympäri vuoden lämmintä ja kosteaa.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Englanninkielinen opastus
* Ohjelman mukaiset retket ja kuljetukset

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.