Pohjois Intian kierto ryhmämatka

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Pohjois Intian kierto ryhmämatka

Intian eksotiikkaa

Matkamme alkaa Delhistä, jossa vietämme päivät kierrellen, joogaten ja nauttien Auerveda-hoidoista. Pitkä ajomatka Jaipuriin kuluu silmänräpäyksessä tuoreista hedelmistä ja unohtumattomista maisemista nauttien. Jaipurissa tutustumme paikallisen perheen elämään ja ratsastamme elefanteilla ylös temppeleitä.

Jaipurista matka jatkuu Agraan, jossa saamme ihastella maailman kauneinta monumenttia, Taj Mahalia. Täältä jatkamme takaisin Delhiin, josta suora lento vie meidät seuraavana päivänä takaisin Helsinkiin.

Hintaesimerkkimme: lasketaan ryhmäkohtaisesti

Opastus: Paikallisia englanninkielisiä oppaita ja suomalainen matkaemäntä

Hintaan sisältyy:
* Kaikki lennot
* Majoitukset
* Muut kuljetukset (ilmastoitu pikkubussi)
* Ohjelma
* Ohjelmassa mainitut ateriat
* Luxus-palvelut: (”attention for details”)
* Perinteinen tilak-tervetulotoivotus ruusuineen Delhin lentokentällä
* Käsipyyhkeitä autossa
* Lehtiä ja päivittäisiä sanomalehtiä päivittäin tarjolla ajomatkoilla

1.       Päivä

Lento DelhiinSaapuminen Delhiin Indira Gandhin lentokentälle seuraavana aamuna. Lentokentältä kuljetus hotellille, jossa mahdollisuus aamiaiseen. Aamiaisen jälkeen Luxury India Holidays esittelee itsensä ja lyhyesti kertoo tulevasta. Kirjautuminen huoneisiin alkaa klo 12.00.

Loppupäivä rentoutumista ja jet lagista toipumista. Mahdollisuus rentouttavaan hierontaan hotellilla maksua vastaan. Tarjolla on aroma terapiaa, eksoottista hierontaa ja balilaista hierontaa. Illalla vieraillaan ISCKON-temppelissä hotellin läheisyydessä. Täällä nautitaan ääni-ja valoesitys, jonka jälkeen Thali-illallinen läheisessä kasvisranvintola Govindassa.

2.      Päivä (Delhin kahdet kasvot)

Aamiaisen jälkeen kaupunkikierros uudessa ja vanhassa Delhissä.

Red Fort Raj Ghat Jama Masjid Chandani Chowk (markkina-alue vanhassa Delhissä; riksa-ajelu ja ostosmahdollisuus) Qutur Minar Humayun’s Tomb India Gate & Government building Kierroksen jälkeen Auerveda-hoito hotellilla, käteismaksua vastaan.  Yöpyminen.

3.      Päivä

Aamu aloitetaan joogalla hotellilla. Aamiaisen jälkeen vierailemme Balanssimatkojen hyväntekeväisyyskohteessa Delhissä ja tapaamme lapsia, joiden hyväksi tuottomme suunnataan.

4.      Päivä

Aamiaisen jälkeen kirjaudutaan ulos hotellilta ja aloitetaan ajomatka kohti Jaipuria. Automatkan ajan on tarjolla tuoreita hedelmiä ja virvokkeita. Maisemat matkan aikana ovat ihmeelliset kuin elokuvassa, joten 5 tuntia kuluu kuin siivillä. Pysähdymme lounaalle Samode-palatsiin. Kirjautuminen hotellille Jaipuriin, Rajasthanin pääkaupunkiin. Illan voi viettää rentoutuen uima-altaalla, joka löytyy hotellin katolta ja tarjoaa spektaakkelimaiset maisemat.

5.      Päivä

Jaipur tunnetaan myös Pinkkinä Kaupunkina, johtuen sen rakentamisessa käytetystä materiaaleista, jotka hohtavat lähes pinkkinä öisen tähtitaivaan alla. Aamiaisen jälkeen ajo Amber Fortiin, jossa ratsastetaan elefanteilla ylös linnoitusta.

Puolen päivän jälkeen kierretään Jaipuria: Kaupungin Palatsi Jantar Mantar Hawa Mahal Illalla tarjolla erilaisia hoitoja hotellilla, jossa yöpyminen.

6.      Päivä

Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa kierrellä kaupunkia ja sen marketteja. Vaihtoehtoisesti voi myös rentoutua hotellin uima-altaalla tai kuntosalilla.  Illallinen Rajkumarin (Raotin prinssi) talossa, jonka perhe on ollut mukana matkailualalla vuosia. Heidän perheessä arvostetaan menneitä, mutta siihen on sekoittunut mukaan avointa mieltä ja hyvää sydäntä. Heidän rakkautensa ja tietonsa Jaipurista avaa matkailijan silmät uudella tavalla. Tämä on uskomaton mahdollisuus kokea modernia Intiaa, unohtamatta kuitenkaan entisaikojen charmia, jonka ainoastaan paikallinen voi jakaa kanssamme.

Rajkumar Niranjan Singh vaimonsa Kartika Singhin ja 3-vuotiaan Samarveer Singh pojan toivottavat meidät tervetulleeksi kotiinsa.

Kartika Singh tarjoilee myös tyypillisiä Intialaisia snackseja, joita tyypillinen intialainen perhe nauttii Chai-teen kanssa.

Illallisen jälkeen yöpyminen hotellilla.

7.      Päivä

Aamiaisen jälkeen 4-5 tunnin ajomatka Agraan. Matkan varrella pysähdytään Fatehpur Sikrin ”aavekaupungissa.” Kirjautuminen hotelliin. Illalla vieraillaan paikallisilla markkinoilla. Yöpyminen hotellilla.

8.      Päivä

Vieraillaan Taj Mahalilla auringon noustessa varhain aamulla. Tämän jälkeen aamiainen hotellilla, jonka jälkeen vieraillaan Red Fortilla ja Mother Teresa orpokodissa.Illalla mahdollisuus nähdä Mohabbat e Taj show Kalakriti-teatterissa. Mahdollisuus hierontaan hotellilla.

9.      Päivä

Aamiaisen jälkeen ajo takaisin Delhiin, jossa yöpyminen lentokenttähotellissa. Illalla 20.00 Delhin Gurgaonissa katsomme Bollywood-musikaalin.

Matkaa voi nyt vaihtoehtoisesti jatkaa kolmella päivällä Varanasissa, jonne lento Delhistä.

10.   Päivä

Lähtö Helsinkiin. Saapuminen Helsinkiin.

Delhi: Suryaa, Deluxe Room

Jaipur: Golden Tulip, Superior Room

Agra: Radisson, Superior Room

Intian tasavalta eli Intia, viralliselta nimeltään Bharat, Republic of India, on liittovaltio Etelä-Aasiassa.
Pääkaupunki: Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +3:30
Kesäaika ei ole käytössä
Tiedot sitoumuksetta.

 

Tule kokemaan Intian tärkeimmät kaupungit 10 päivässä rauhalliseen tahtiin.
Tällä matkalla sinulla on mahdollisuus uppoutua syvemmälle tätä ihmeellistä kulttuuria ja kokea millaista on ihan tavallinen arki kaukana kotoa. Matkamme alkaa Delhistä, jossa vietämme päivät kierrellen, joogaten ja nauttien Auerveda-hoidoista.

Pitkä ajomatka Jaipuriin kuluu silmänräpäyksessä tuoreista hedelmistä ja unohtumattomista maisemista nauttien. Jaipurissa tutustumme paikallisen perheen elämään ja ratsastamme elefanteilla ylös temppeleitä. Jaipurista matka jatkuu Agraan, jossa saamme ihastella maailman kauneinta monumenttia, Taj Mahalia.

Täältä jatkamme takaisin Delhiin, josta suora lento vie meidät seuraavana päivänä takaisin Helsinkiin. Jos tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, voi lomaa jatkaa kolmella lisäpäivällä lentäen hindujen pyhimpään kaupunkiin, Varanasiin.

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa