Pohjois-Makedonia Skopje kaupunkiloma

Skopje, Pohjois-Makedonian pääkaupunki, yhdistää perinteen ja modernin elämäntyylin Balkanin sydämessä. Varaa Skopjen matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Pohjois-Makedonia Skopje kaupunkiloma

Sykkivä Pääkaupunki Balkanilla

Skopje, Pohjois-Makedonian pääkaupunki, yhdistää perinteen ja modernin elämäntyylin Balkanin sydämessä. Tämä monikerroksinen kaupunki tarjoaa vierailijoilleen historiallisia nähtävyyksiä, vilkasta kulttuuria ja mahtavia gastronomisia kokemuksia. Aloita matkasi tutustumalla vanhankaupungin kapeisiin kujiin. Kävele Stone Bridgen yli, joka ylittää Vardar-joen ja saavu Kale-linnoitukselle. Linnoitus tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympäristöön. Tutustu myös Skopjen linnaan ja Kale-markettiin, jossa voit kokea paikallisen kaupankäynnin vilkkauden.

Skopjen keskustassa kohtaat jännittävän sekoituksen patsaita ja siltoja. Makedonian aukio on kuin ulkoilmamuseo, jossa Aleksanteri Suuren patsaat kohtaavat modernin taiteen. Suuntaa Alexander the Great Squarelle ja koe seudun historia ja nykypäivä yhdessä paikassa. Stone Bridgen kadun päässä seisoo Mustafa Pashan moskeija, joka on yksi Balkanin kauneimmista. Lisäksi vieraile Ortodoksisen kirkon Pyhän Neitsyt Marian Taivaaseenastumisen katedraalissa ja Yeni Mosque -moskeijassa.

Pohjois-Makedonia Skopje – Gastronominen Seikkailu

Anna makunystyröidesi nauttia perinteisistä makedonialaisista mauista. Kokeile paikallisia herkkuja, kuten ajvaria (paprika-tomaattihilloa), sogan-dolmaa (täytettyjä sipuleita) ja pastrmalijaa (ilmakuivattua lihaa). Älä unohda maistaa rakijaa, perinteistä Balkanin hedelmäpontikkaa. Täällä kulttuurin kehdossa voit vierailla monissa taidegallerioissa, teattereissa ja museoissa. Makedonian Kansallisteatteri tarjoaa laadukkaita esityksiä, ja Makedonian Museo sekä Nykytaiteen Museo antavat syvällisen katsauksen maan historiaan ja taiteeseen.

Illan tullen Skopje herää eloon, ja kaupunki tarjoaa vilkkaan yöelämän. Kävele Macedonia Streetin varrella, joka on täynnä baareja ja yökerhoja. Nauti juomia upeissa baareissa Vardar-joen rannalla tai suuntaa vanhankaupungin kujille, joissa voit kokea paikallisen elämän sykkeen.

Haluatko paeta kaupungin sykettä? Matkaa Vodno-vuorelle, joka kohoaa kaupungin yllä. Voit nousta vuorelle köysiradalla ja nauttia henkeäsalpaavista näkymistä. Vuorella voit myös vierailla Millenniumristillä, joka on yksi suurimmista rististä maailmassa.

Kaupunki, joka yllättää vierailijansa monipuolisuudellaan, kulttuurinen, historiallinen ja gastronominen sekoitus, joka ansaitsee paikkansa matkakohteiden joukossa. Tule tutkimaan, maistelemaan ja kokemaan Balkanin ainutlaatuisuutta.

Pohjois-Makedonia Skopje kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme omatoimimatkoille 4 pv: 799 €/hlö

Omatoimimatkan hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Skopje – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja

* Majoitus 4* hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset

Matkaohjelmaehdotus RYHMILLE alk 10 hlöä

SKOPJE (3 yötä/4 päivää)

Päivä 1

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohti Pohjois-Makedoniaa.

Saapuminen Skopjen lentokentälle, vastaanotto ja kuljetus hotellille. Yöpyminen hotellissa.

Päivä 2

Hotellilla nautitun aamiaisen jälkeen on vuorossa opastettu kaupunkikierros Skopjessa. Kävelykierroksellamme näemme kaupungin museon, äiti Teresan muistotalon ja jatkamme matkaa Skopjen vanhaan kaupunkiin kaupungin symbolin, Kivisillan kautta. Vanhaa kaupunkia leimaa arkkitehtoninen sekoitus kirkkoja, moskeijoita, majataloja, kylpylöitä ja Bit Pazarin pieniä kauppoja, jotka tarjoavat tyypillisiä käsintehtyjä matkamuistoja. Linnoitus Kale sijaitsee lähellä vanhaa kaupunkia, kukkulalla, tarjoten kuvankauniin näkymän kaupungin vanhaan ja uuteen osaan. Miellyttävän linnoituksen ympärikävelyn jälkeen vierailemme Pyhän Spasin kirkossa (Pyhä Vapahtaja), joka on yksi Skopjen salaisimmista ja pyhimmistä paikoista.
Iltapäivä on vapaata aikaa. Voit halutessasi vierailla uudelleen Vanhassa basaarissa ja maistaa herkullista paikallista ruokaa jossakin tyypillisessä, vanhaan tapaan sisustetussa, pienessä ravintolassa.
Yöpyminen hotellissa.

Päivä 3

VAIHTOEHTOINEN RETKI SKOPJEN YMPÄRISTÖÖN

Tänään vieemme sinut päivän mittaiselle kierrokselle Skopjen ympäristöön, jossa vierailemme alueen tärkeimmissä kulttuurikohteissa ja historiallisissa kohteissa. Tähän retkeen sisältyy vierailu Pyhän Andreaan luostariin, joka sijaitsee Matka-järven rannalla, Pyhän Pantelejmonin luostariin, joka on tunnettu freskoistaan, Pyhän Demetrioksen kirkkoon, sekä Pyhän Nikikatin luostariin, joka on merkittävä Pohjois-Makedonian keskiaikaisen arkkitehtuurin monumentti ja sisältää arvokkaita freskomaalauksia. Lopuksi vierailemme antiikin roomalaisessa Skupi-kaupungissa ja vanhalla vesijohtosillalla. Rooman valtakaudella vallinneen teorian mukaan vesijohto toimitti vettä legioonalaisasutus Scupille. Bysantin valtakaudella vallinneen teorian mukaan vesijohto toimitti vettä uudelle asutukselle, Justiniana Primalle.
Paluu Skopjeen, yöpyminen.

Päivä 4

Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa.
Kuljetus lentoaseemalle ja lento Helsinkiin.

MOSKVA ****

Sijainti: Sijaitsee Nevski Prospekt -kadun päässä, vastapäätä Aleksanteri Nevskin luostaria.
Osoite: Pl. Aleksandra Nevskogo 2.
Tel: +7 (812) 333 2 444.
Lähin metroasema: Aleksandra Nevsgogo metro-asema on samassa talossa.
Huoneita: Suuri hotelli, 825 huonetta. Standard ja Comfort huoneita, Junior sviittejä ja sviittejä.
Huonevarustus: TV, talletus, minijääkaappi, puhelin, internet yhteys.
Hotellin palvelut: Ravintola Panorama hotellin 8.kerroksessa, aulabaari ja bankettihuone esim. yksityistilaisuuksia varten. 4 kokoustilaa max 400 henkilölle. Ruokakauppa Prisma rakennuksen alakerrassa, matkamuistomyymälöitä.

Pietari_Moskva_Hotel_front_800x600

Pohjois-Makedonia on vielä useimmille tuntematon matkakohde, vaikka maassa onkin paljon nähtävää. Pohjois-Makedonian tärkein matkakohde on Ohrid sekä Ohridjärvi, jota kuuluvat UNESCOn maailmanperintöluetteloon.
Pääkaupunki: Skopje
Virallinen kieli: Makedonia
Valuutta: Pohjois-Makedonian denaari
Passi ja viisumi: Pohjois-Makedoniaan matkustettaessa tarvitaan voimassa oleva passi. Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia.
Aikaero Suomeen:  -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Skopje – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja

* Majoitus 4* hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Lentokenttäkuljetukset
* Aamiaiset hotellissa

Ryhmämatkan alk 10 hlöä hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Skopje – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja

* Majoitus 4* hotelleissa jaetussa kahden hengen huoneessa
* Kuljetukset modernilla turistibussilla ohjelman mukaan
* Aamiaiset hotellissa
* Englanninkielinen opas koko matkan ajan
* Sisäänpääsymaksut kohteisiin ohjelman mukaan

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Puolihoitolisä
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >