Portugal häämatka Atlantin rannalla

Aloittakaa yhteinen matkanne Lissabonin lähellä, Douro joen varrella, joka on ihanteellinen paikka viettää yhteistä aikaa. Portugal häämatka >

Portugal häämatka Atlantin rannalla

Lissabon ja Porto juhlamatkat

Perinteet ja nykypäivä kohtaavat luontevasti Portugalissa, jossa ystävällisyys ja maukas viini- ja ruokakulttuuri ovat jo sinänsä häämatkalaisten elämyksiä.

Portugal häämatka

Portugaliin olemme suunnitelleet seuraavanlaiset häämatkapaketit, sekä Lissaboniin että Portoon.

Lissabon on länsi-Euroopan viehättävä pääkaupunki ja se on rakennettu Atlantin valtameren läheisyyteen, Douro joen varrelle, seitsemälle kukkulalle.  Nämä kukkulat pitävät sisällään erilaisia vivahteita portugalilaisesta historiasta ja nykypäivän elämänmenosta.  Lissabonissa näkyy vahvana maurien vaikutus ja Maurien jäänteitä voi ihailla kaupunkikukkula Alfamassa, kulttuurista voi nauttia monissa gallerioissa ja museoissa.

Alakaupungin yritysmaailman tunnelma vaihtuu ylemmillä kukkuloilla brasiliaissiirtolaisten latinorytmeihin. Yläkaupungin Bairro Altoon pääsee mäkiraitiovaunuilla – paikkaan, jossa soi brasilialaiset rytmit ja etninen kulttuuri kukoistaa! Portugalilaisen fadon melankoliset rytmitykset ja ravintoloiden kulinaristiset annit jäävät myös unohtumattomasti mieleen. Kaupungissa on hyvin toimiva raitiovaunuliikenne, sekä kattava metro-ja bussiverkosto. Portugalilainen ruokakulttuuri on yksinkertaista, mutta monipuolista.

Porto, jota myös myös Oportoksi kutsutaan sijaitsee Portugalin pohjoisosissa Douro-joen varrella ja hurmaa kävijänsä niin värikkyydellään kuin kulttuurisella ja kulinaristisella annillaan.  Tämän viihtyisän kaupungin historiallinen keskusta, Ribeira, on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Historiallisen kaupungin värikkäiltä, kapeilta kujilta löytyy yli 2000 vuotta vanhoja rakennuksia sulassa sovussa uudempien rakennustyylien kanssa, upeita viinikellareita ja gourmet ravintoloita. Matkaajat ympäri maailman tulevat tänne ihailemaan roomalaisen miehityksen ajoilta rakennettuja arkkitehtuurisia rakennuksia. Makea jälkiruokaviini, Portviini, on saanut nimensä tämän kaupungin mukaan.

Portugal häämatka Atlantin rannalla

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme: Häämatka Portossa 6 pv: 730 € / hlö

Hintaesimerkkimme Sintra häämatka 6 pv: 1688 € / hlö

Hintaesimerkkimme Lissabon häämatka 6 pv: 775 € / hlö

Matkaohjelma Esimerkki Sintraan

Ensimmäinen Päivä:

Lennämme Helsingistä suoraan Lissaboniin, Portugalin pääkaupunkiin. Saavuttuamme Lissabonin lentoasemalle, meitä odottaa yksityiskuljetus, joka vie meidät suoraan Sintraan, lumoavaan kaupunkiin, joka tunnetaan kauniista palatseistaan ja vehreistä maisemistaan. Majoitumme tyylikkääseen Tivoli Palácio de Seteaisin hotelliin, joka sijaitsee historiallisessa palatsissa ja tarjoaa upeat näkymät vuoristoon. Ensimmäisen illan voimme rentoutua pitkän matkan jälkeen ja nauttia romanttisesta illallisesta hotellin ravintolassa, joka tarjoaa portugalilaisia herkkuja ja intiimin tunnelman.

Toinen Päivä:

Aamu alkaa herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen suuntaamme tutkimaan Sintran viehättävää keskustaa. Käymme Pena Palacessa, upeassa värikkäässä linnassa, joka kohoaa kukkulan laella ja tarjoaa upeat näkymät yli koko kaupungin. Kuljemme linnan puutarhoissa ja ihailemme upeita maisemia. Lounaan nautimme Café de Paris -ravintolassa, joka sijaitsee Sintran sydämessä ja tarjoaa maukkaita paikallisia ruokia. Iltapäivällä vierailemme Quinta da Regaleirassa, mystisessä kartanossa, jossa on kauniita puutarhoja, salakäytäviä ja vaikuttavia arkkitehtonisia yksityiskohtia. Illallinen nautitaan Lawrence’s Hotelin ravintolassa, joka on yksi Portugalin vanhimmista ravintoloista ja tarjoaa upean illalliselämyksen.

Kolmas Päivä:

Tänään teemme päiväretken Cabo da Rocaan, joka on Euroopan mantereen läntisin piste. Kalliot, meri ja taivaanranta yhdistyvät täällä uskomattomaksi näkymäksi, joka lumoaa romanttisuudellaan. Kävelemme pitkin rantakallioita ja nautimme luonnon kauneudesta. Lounaan nautimme lähellä sijaitsevassa Azenhas do Mar -ravintolassa, joka on rakennettu kallion reunalle ja tarjoaa upean näkymän merelle. Paluumatkalla vierailemme Monserraten palatsissa, joka on yksi Sintran kauneimmista kartanoista ja tunnettu upeista puutarhoistaan. Illallinen nautitaan Tascantiga-ravintolassa, joka tarjoaa maukasta portugalilaista ruokaa ja viihtyisän tunnelman.

Neljäs Päivä:

Aloitamme päivän vierailulla Sintran kansallispalatsissa, joka on tunnettu sen ainutlaatuisista savupiipuistaan ja kauniista kaakelitöistään. Kuljemme palatsin saleissa ja opimme sen mielenkiintoisesta historiasta. Lounaan nautimme Palácio de Seteaisin hotellin terassilla, ihaillen samalla upeaa maisemaa. Iltapäivällä teemme romanttisen vaelluksen Sintran vehreissä metsissä, suuntaamalla kohti Moorien linnaa, joka tarjoaa upeat panoraamanäkymät yli koko alueen. Illallinen nautitaan Cantinho Gourmet -ravintolassa, joka tarjoaa intiimin ja romanttisen illalliselämyksen.

Viides Päivä:

Tänään vietämme päivän rentoutuen ja nauttien Sintran kauneudesta. Voimme vierailla paikallisilla markkinoilla, ostaa käsitöitä ja maistella paikallisia herkkuja. Lounaan nautimme Seteais Hotelin puutarhassa, nauttien rauhallisesta ympäristöstä ja kauniista maisemista. Iltapäivällä hemmottelemme itseämme hotellin spa-hoidoilla, jotka tarjoavat täydellisen rentoutushetken. Illallinen nautitaan Nau Palatina -ravintolassa, joka sijaitsee historiallisessa rakennuksessa ja tarjoaa gourmet-ruokaa ja romanttisen tunnelman.

Kuudes Päivä:

Matkamme viimeisenä päivänä nautimme rauhallisesta aamusta hotellin puutarhassa, hyvästellen tämän kauniin ympäristön. Aamiaisen jälkeen pakkaamme matkatavaramme ja valmistaudumme lähtöön. Kuljetus vie meidät takaisin Lissabonin lentoasemalle, josta lennämme takaisin Helsinkiin, sydämissämme unohtumattomat muistot ja rakkaudentäyteiset hetket Sintrassa.

Tervetuloa unelmienne häämatkalle Sintraan, Portugaliin!

Portugali Lissabon Palácio do Governador

Palácio do Governador sijaitsee Belémin kaupunginosassa, ja palatsimaisen hotellin vastaanotto on aikoinaan toiminut kappelina.

Lue lisää
Portugali Lissabon Tivoli Palácio de Seteais Sintra

Tivoli Palácio de Seteais on kuin romanttinen palatsi lähellä Sintraa. Kauniit puutarhat ympäröivät rakennusta ja voit ihailla sen vanhaa taidetta ja arkkitehtuuria.

Lue lisää
Portugali Porto Pestana Palácio do Freixo

Kaunis barokkityylinen hotelli Porton kaupungin laitamilla, keskellä puutarhoja.

Lue lisää
Portugal Porto tekemistä ja käyntikohteita

Suosittelemme Portossa

* Vanhankaupungin, Ribeiran alueen viinikellarit
* 1100-luvulla rakennettu katedraali
* Portugalilainen Santa Claran kirkko
* Serralves-taiteilijamuseo, jossa esitetään myös tanssi-ja musiikkiesityksiä

Ohjelma venematkalle Porto – Regua

klo 08.00 Boarding Vila Nova De Gaia satamalaiturilla; lähtö Reguaan, aamiainen tarjoillaan aluksella, jossa kuljetaan Douro joella Crestuma – Leverin ja Carrapatelon patojen läpi.  Lounas tarjoillaan aluksella ja Reguan satamalaiturille saavutaan n. klo 1445.  Tämän jälkeen tapaaminen Reguan rautatieasemalla ja lähtö takaisin Portoon joko junalla tai bussilla.

*Ohjelma venematkalle Porto Pinhao

Veneretki Porto Pinhao alkaa kello 08.00 Vila Nova De Gaian satamalaiturilta, jossa noustaan alukseen ja suunnataan kohti Reguaa. Aamiainen nautitaan aluksella. Matkalla ohitetaan Crestuma- Leverin ja Carrapatelon padot. Lounas nautitaan aluksella. Saapuminen Reguan satamalaiturille n. kello 1445. Vapaata aikaa ja lähtö kello 18.00 Pinhao rautatieasemalta takaisin Portoon junalla tai bussilla. Regua – Pinhao rautatieasema kuljetaan omatoimisesti.

Ohjelmallisia paketteja:

1. Litoral Package – litoral and handycraft tour in Oporto – 7 h. Vieraillaan mm. Barcelossa käsityötaiteilijan luona , jolla on suoria yhteyksiä paikallisiin käsityöläisiin. Päivään sisältyy Viana do Castelon ja Barcelon tärkeimmät nähtävyydet, sekä lounas ja ” Clarhinha” maistelu Faon kaupungissa

2. Undiscovered Corners Tour – 7 h. Vieraillaan perinteisellä  portugalilaisella kakkutehtaalla, jossa kierroksen on luvassa maistijaiset. Vierailu ”Se Church”- kirkossa. Vieraillaan Guimaraesin merkittävimmissä nähtävyyksissä sis. lounaan. Vieraillaan merkittävimmissä Bragan nähtävyyksissä ( sis. ” Sameiro” &”Bom Jesus” kohteet)

3. Douro & Vineyards tour – 8 h. Vieraillaan Pinhaon kylässä, jossa vapaata aikaa ja lounas. Vieraillaan kahdella Portviiniä valmistavalla viinitilalla ja nähdään viininvalmistusta. Retko Douron laaksoon.

4. Porto, Gaia & Wine Tour – 4 h. Vieraillaan Porton keskustassa ja ympäristössä, sekä tyypillisimmissä nähtävyyksissä joen toisella puolella; Gaiassa. Käydään viinikellareissa, sekä maistellaan Portviiniä opastetun kierroksen jälkeen.

Kysy tarjouksemme teitä kiinnostavasta matkan sisällöstä toimistoltamme!

Portugal

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Ilmasto: Lissabonin ilmasto on leuto läpi vuoden, kuuma kesällä ja viileämpi talvikuukausina. Talvella on sateisempaa, mutta keskivertoisesti Lissabon on yksi Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Porton ilmasto on välimerellinen kuuma ilmasto kesäaikaan, mutta talvella Atlantin valtameri antaa pisaroita kaupungille. Otollisin matkustusaika tänne onkin kuuma kesäaika, varhainen syksy ja myöhäinen kevät.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Porto – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella (4 yötä Classic-huoneessa Pestana Palácio do Freixo hotellissa, yksi yö Juniorsviitissä The Vintage House hotellissa)
* Lentokenttäkuljetukset ja kuljetukset retkille
* Jokiretki (sis.lounaan)
* Junamatka Pinhão-Porto

Hintaesimerkkimme Sintra häämatka 6 pv: 1688 € / hlö

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Lissabon – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Tivoli Palácio de Setais Sintra hotellin Superior-huoneessa aamiaisella
* Anantara Setais -hemmotteluhoito
* MagicSintra -kierros
* Auringonlasku-kierros ja Fado-ilta (sis. illallinen)
* lentokenttäkuljetukset

Anatara Setais Romantic -hemmotteluhoito
Ihana kokovartalohieronta lomi-lomi –tekniikalla ja kuumia rosmariini,
santelipuu ja appelsiininkukka hauteita, jotka auttavat koko vartaloa rentoutumaan ja helpottavat lihasten kireyttä. Hoito lopetetaan viinihoito-kasvinaamiolla, joka tekee ihostasi kosteutetun ja säteilevän.
Koko vartalosi tuntuu levänneeltä ja mielesi rauhoittuneelta kokonaisvaltaisen
hemmotteluhoidon jäljiltä.

Hintaesimerkkimme Lissabon häämatka 6 pv: 775 € / hlö

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Lissabon – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus Palácio do Governador hotellin De Luxe-huoneessa aamiaisella
* Hieronta
* Auringonlasku-kierros ja Fado-ilta (sis. illallinen)
* Lentokenttäkuljetukset

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.