Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Tule hyvinvointimatkalle Portugalin Nazareen nauttimaan tasokkaista Thalasso-merivesikylpylähoidoista. Varaa Portugalin matka >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Ohjelmallinen kylpyläloma

Tule hyvinvointimatkalle Portugalin Nazareen nauttimaan tasokkaista Thalasso-merivesikylpylähoidoista. Laulun sanoin ”Suomen syksyn pimeyttä pakoon etelän valoon”,  Keski-Portugalin kauniille rannikolle. Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Täällä vallitsee lempeä ilmasto ympäri vuoden ja ystävälliset ihmiset toivottavat vieraat tervetulleiksi  tutustumaan niin arvokkaaseen historiaansa, kuin maukkaaseen gastronomiseen perinteeseen. Portugal juontaa juurensa roomalaisten alueesta käyttämään nimeen Portus Cale. Se saattaa olla sekoitus latinan ja kreikan kieliä ja tarkoittaa ”kaunista satamaa”.

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Thalassoksen merivesikylpylä sijaitsee aivan Nazaren rantahietikolla. Se on ainutlaatuinen, sillä sen edustalla sijaitsee  2200 metriä syvä vedenalainen kanjoni, josta tulevat virtaukset tekevät kylpylän käyttämän puhtaan meriveden poikkeuksellisen mineraalirikkaaksi. Kylpylä omaa nykyaikaiset tilat ja huippuluokan hydroterapialaitteet.

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarénlahden mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta edistäviä hoitoja. Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitysteiden ongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

Matkan vetäjänä ja oppaana toimii Mika Palo, joka on asunut Portugalissa vuodesta 1999. Hän on toiminut suomen kielen opettajana Lissabonin ja Porton yliopistoissa sekä Suomen Madridin kulttuuri-instituutin Portugalin-asiamiehenä.

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1250 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1415 € / hlö

Retkeilemme kauniin Portugalin kiehtoviin historiallisiin kohteisiin!

Matkan hintaan sisältyvät retket:

1. RETKI: opastettu kävelykierros Nazaréssa

2. RETKI: Alcobaça: upea keskiaikainen luostari, joka on UNESCOn maailmanperintökohde ja kävelyretki Alcoa- ja Baça-jokien risteyskohdassa sijaitsevaan ”rakkauden puutarhaan” eli Jardim do Amoriin. Tutustumme myös Penichen kalastajapaikkakuntaan, jossa vierailemme pitsinnypläyskoulussa ja poliittisten vankien eristysvankilana vuoteen 1974 asti toimineessa linnakkeessa. Retken aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas sekä ihastella näkymää Cabo Carvoeiron vaikuttavalla niemenkärjellä. Óbidoksessa meillä on vapaata aikaa viehättävässä muurien ympäröimässä keskiaikaisessa kirkonkylässä, joka tunnetaan myös hienosta ginja-kirsikkalikööristään ja jossa on runsaasti kahviloita ja matkamuistomyymälöitä.

3. RETKI: Lissabonin sightseeing-kierros bussilla ja osin jalan Belémin kaupunginosassa ja Parque das Naçõesissa, vuoden 1998 EXPO-maailmannäyttelyalueella, paluulennolle menon yhteydessä.
Viimeisenä varsinaisena matkapäivänä  illallisen sijasta lounas Lissabonissa.

 

Miramar Hotel & Spa****

Keskusta-alue vain 10 minuutin päässä (kävellen 335 m). Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä Nazarén rannalta. Hotellin yhteydessä olevasta Mar Aberto - ravintolasta on komea näköala Nazarén lahdelle ja Atlantin valtamerelle. Miramar Hotel & Spa tarjoaa pääsyn ulkouima-altaalle ja valoisaan makean veden spa-kylpylään, jossa on turkkilainen sauna, poreallas, kuntosali ja rentoutumisalue. Kaikissa yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suuret ikkunat, joista useimmista on näköala Atlantille.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Ravintola Mar Aberto tarjoaa kansainvälisiä ja erilaisia ​​portugalilaisia ​​makuja, kuten meren antimia ja mausteisia ruokalajeja. Mar Aberto -viinibaarissa on saatavilla kevyttä pikkupurtavaa, erikoisviinejä ja oluita. Miramarin viihde- ja oleskelualueella on biljardipöytä, tv ja tietokone ilmaisella internetyhteydellä.

Miramar Senses Spa tarjoaa rentouttavia hoitoja kuten hierontaa. Miramar Hotel & Spa on 1 tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Hotellihuoneita 40. Molemmat Miramar-hotellit tarjoavat vierailleen ilmaisen sukkulabussikuljetuksen Nazarén alakaupunkiin ja thalasso-merivesikylpylään (aivan meren rannalla) useita kertoja päivässä.

Osoite: Rua Abel da Silva, Pederneira,
2450-060 Nazaré, Portugali
Portugal_Nazare_Hotel_miramar_exterior_frontal_800x600 Portugal_Nazare_std_dbl_800x600 Portugal_Miramar_spa_terraco_800x600

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Ilmasto: Lissabonin ilmasto on leuto läpi vuoden, kuuma kesällä ja viileämpi talvikuukausina. Talvella on sateisempaa, mutta keskivertoisesti Lissabon on yksi Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Porton ilmasto on välimerellinen kuuma ilmasto kesäaikaan, mutta talvella Atlantin valtameri antaa pisaroita kaupungille. Otollisin matkustusaika tänne onkin kuuma kesäaika, varhainen syksy ja myöhäinen kevät.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki Lissabon Helsinki TAP lentoyhtiön lennoilla
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla 6 yötä Nazaressa, kylpylähotelli Miramar Hotel & Spa ****
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Ohjelman mukaiset retket ( kts. matkaohjelma )
* Suomalaisen oppaan, Mika Palon palvelut
* Käynnit Nazarén korkeatasoisessa thalasso- eli merivesikylpylässä:
”thalasso-kierros” (1h10min) kuutena päivänä mineraalirikkaassa, lämmitetyssä merivesialtaassa, jossa on yli 30 veden liikettä (mm. poreiluja, hierovia suihkuja ja vastavirtakäytävä), 1 kehon hieronta ja 1 kasvohoito. Lisämaksusta on tilattavissa useita erikoishoitoja

Hotelli Miramarissa on hyvät noutopöytäaamiaiset. Illallisiin kuuluu aina alkupaloja, alkukeitto, pääruoka, jälkiruoka, vettä ja lasi puna- tai valkoviiniä.

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarén mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta.

Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan.

Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

Matkan hinta edellyttää 20 hengen ryhmää.

Pidätämme oikeudet meistä johtumattomiin hinnanmuutoksiin.

Pyydä tarjouksesi toivomallesi ajankohdalle! Voimme myös muuttaa matkan sisältöä toiveidenne mukaisesti.

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.