Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Tule hyvinvointimatkalle Portugalin Nazareen nauttimaan tasokkaista Thalasso-merivesikylpylähoidoista. Varaa Portugalin matka >

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Ohjelmallinen kylpyläloma

Tule hyvinvointimatkalle Portugalin Nazareen nauttimaan tasokkaista Thalasso-merivesikylpylähoidoista. Laulun sanoin ”Suomen syksyn pimeyttä pakoon etelän valoon”,  Keski-Portugalin kauniille rannikolle. Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Täällä vallitsee lempeä ilmasto ympäri vuoden ja ystävälliset ihmiset toivottavat vieraat tervetulleiksi  tutustumaan niin arvokkaaseen historiaansa, kuin maukkaaseen gastronomiseen perinteeseen. Portugal juontaa juurensa roomalaisten alueesta käyttämään nimeen Portus Cale. Se saattaa olla sekoitus latinan ja kreikan kieliä ja tarkoittaa ”kaunista satamaa”.

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Thalassoksen merivesikylpylä sijaitsee aivan Nazaren rantahietikolla. Se on ainutlaatuinen, sillä sen edustalla sijaitsee  2200 metriä syvä vedenalainen kanjoni, josta tulevat virtaukset tekevät kylpylän käyttämän puhtaan meriveden poikkeuksellisen mineraalirikkaaksi. Kylpylä omaa nykyaikaiset tilat ja huippuluokan hydroterapialaitteet.

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarénlahden mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta edistäviä hoitoja. Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitysteiden ongelmia parantavasta vaikutuksestaan. Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

Portugal Nazare Thalassos kylpyläloma

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1250 € / hlö
Yhden hengen huoneessa 1415 € / hlö

 

Ryhmille, minimi 10 henkeä hintaan sisältyy 2 retkeä alla olevista vaihtoehdoista:

1. RETKI: opastettu kävelykierros Nazaréssa

2. RETKI: Alcobaça: upea keskiaikainen luostari, joka on UNESCOn maailmanperintökohde ja kävelyretki Alcoa- ja Baça-jokien risteyskohdassa sijaitsevaan ”rakkauden puutarhaan” eli Jardim do Amoriin. Tutustumme myös Penichen kalastajapaikkakuntaan, jossa vierailemme pitsinnypläyskoulussa ja poliittisten vankien eristysvankilana vuoteen 1974 asti toimineessa linnakkeessa. Retken aikana on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas sekä ihastella näkymää Cabo Carvoeiron vaikuttavalla niemenkärjellä. Óbidoksessa meillä on vapaata aikaa viehättävässä muurien ympäröimässä keskiaikaisessa kirkonkylässä, joka tunnetaan myös hienosta ginja-kirsikkalikööristään ja jossa on runsaasti kahviloita ja matkamuistomyymälöitä.

3. RETKI: Alcobaça: Tutustumme Alcobaçan pieneen, mutta viehättävään keramiikkamuseoon. Opastettu muutaman sadan metrin kävelykierros Alcobaçan vanhassa keskustassa. Tutustumme Alcobaçan 1100-luvulla perustetun luostarin (UNESCOn maailmanperintökohde)vaikuttavaan kirkko-osaan sekä “rakkauden puutarhaan” Jardim do Amoriin
Opastettu vierailu tasokkaalle Quinta dos Capuchosin viinitilalle Alcobaçan liepeillä, viininmaistajaiset useiden pienten suolaisten herkkupalojen kera

4. RETKI: Lissabonin sightseeing-kierros bussilla ja osin jalan Belémin kaupunginosassa ja Parque das Naçõesissa, vuoden 1998 EXPO-maailmannäyttelyalueella, paluulennolle menon yhteydessä.
Viimeisenä varsinaisena matkapäivänä  illallisen sijasta lounas Lissabonissa.

5. RETKI: Kävelykierros Euroopan suurimmassa kaukoitäpuistossa Buddha Edenissä (luonnonkaunis paikka täynnä Buddha-patsaita) Bombarralissa (sisältää lounaan juomineen Buddha Edenin ravintolan noutopöydästä) + kävelykierros ja vapaata aikaa esim. tuliaisostoksiin Óbidosin muurien ympäröimässä satumaisen kauniissa keskiaikaisessa kylässä

6 RETKI: Kävelykierros Fátiman vaikuttavassa roomalaiskatolisessa pyhiinvaelluskeskuksessa + maanalainen kävely Mira de Airen tippukiviluolissa, sisältää lounaan juomineen noutopöydästä Fátimassa

Portugali Nazare Miramar Hotel & Spa****

Miramar Hotel & Spa tarjoaa pääsyn ulkouima-altaalle ja valoisaan makean veden spa-kylpylään, jossa on turkkilainen sauna, poreallas, kuntosali ja rentoutumisalue. 

Lue lisää
Portugal

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2
Ilmasto: Lissabonin ilmasto on leuto läpi vuoden, kuuma kesällä ja viileämpi talvikuukausina. Talvella on sateisempaa, mutta keskivertoisesti Lissabon on yksi Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Porton ilmasto on välimerellinen kuuma ilmasto kesäaikaan, mutta talvella Atlantin valtameri antaa pisaroita kaupungille. Otollisin matkustusaika tänne onkin kuuma kesäaika, varhainen syksy ja myöhäinen kevät.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki Lissabon Helsinki TAP lentoyhtiön lennoilla
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla 6 yötä Nazaressa, kylpylähotelli Miramar Hotel & Spa ****
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Ohjelman mukaiset retket ( kts. matkaohjelma )
* Suomalaisen oppaan palvelut
* Käynnit Nazarén korkeatasoisessa thalasso- eli merivesikylpylässä:
”thalasso-kierros” (1h10min) kuutena päivänä mineraalirikkaassa, lämmitetyssä merivesialtaassa, jossa on yli 30 veden liikettä (mm. poreiluja, hierovia suihkuja ja vastavirtakäytävä), 1 kehon hieronta ja 1 kasvohoito. Lisämaksusta on tilattavissa useita erikoishoitoja

Hotelli Miramarissa on hyvät noutopöytäaamiaiset. Illallisiin kuuluu aina alkupaloja, alkukeitto, pääruoka, jälkiruoka, vettä ja lasi puna- tai valkoviiniä.

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarén mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta.

Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan.

Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

Matkan hinta edellyttää 20 hengen ryhmää.

Pidätämme oikeudet meistä johtumattomiin hinnanmuutoksiin.

Pyydä tarjouksesi toivomallesi ajankohdalle! Voimme myös muuttaa matkan sisältöä toiveidenne mukaisesti.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>