Portugal – Nazare – Thalassos kylpyläloma

Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal – Nazare – Thalassos kylpyläloma

Portugal – Nazare – Thalassos kylpyläloma sisältäen retkiä lähiympäristöön 

Tule hyvinvointimatkalle Portugalin Nazareen nauttimaan tasokkaista Thalasso-merivesikylpylähoidoista. Laulun sanoin ”Suomen syksyn pimeyttä pakoon etelän valoon”,  Keski-Portugalin kauniille rannikolle.

Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista. Täällä vallitsee lempeä ilmasto ympäri vuoden ja ystävälliset ihmiset toivottavat vieraat tervetulleiksi  tutustumaan niin arvokkaaseen historiaansa, kuin maukkaaseen gastronomiseen perinteeseen.

Thalassoksen merivesikylpylä sijaitsee aivan Nazaren rantahietikolla. Se on ainutlaatuinen, sillä sen edustalla sijaitsee  2200 metriä syvä vedenalainen kanjoni, josta tulevat virtaukset tekevät kylpylän käyttämän puhtaan meriveden poikkeuksellisen mineraalirikkaaksi. Kylpylä omaa nykyaikaiset tilat ja huippuluokan hydroterapialaitteet.

Matkan vetäjänä ja oppaana toimii Mika Palo, joka on asunut Portugalissa vuodesta 1999. Hän on toiminut suomen kielen opettajana Lissabonin ja Porton yliopistoissa sekä Suomen Madridin kulttuuri-instituutin Portugalin-asiamiehenä.

Matkapaketti alustavasti: lennoilla
Lennot alustavasti:

Lähtö Tap lentoyhtiön lennoilla sunnuntaina ja paluu seuraavana lauantaina

Helsinki lähtö sunnuntai Helsinki 04.45 – saap.Lissaboniin 07.40

Lissabon lähtö lauantai Lissabon 21.25 – saap. Helsinki 04.00 (su aamu)

Hintaesimerkkimme 7 pv    1250 € / hlö
Yhden hengen huoneessa      1415 € per hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki Lissabon Helsinki TAP lentoyhtiön lennoilla
* Lentokenttäkuljetukset kohteessa
* Majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla 6 yötä Nazaressa, kylpylähotelli Miramar Hotel & Spa ****
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Ohjelman mukaiset retket ( kts. matkaohjelma )
* Suomalaisen oppaan, Mika Palon palvelut
* Käynnit Nazarén korkeatasoisessa thalasso- eli merivesikylpylässä:
”thalasso-kierros” (1h10min) kuutena päivänä mineraalirikkaassa, lämmitetyssä merivesialtaassa, jossa on yli 30 veden liikettä (mm. poreiluja, hierovia suihkuja ja vastavirtakäytävä), 1 kehon hieronta ja 1 kasvohoito. Lisämaksusta on tilattavissa useita erikoishoitoja

Hotelli Miramarissa on hyvät noutopöytäaamiaiset. Illallisiin kuuluu aina alkupaloja, alkukeitto, pääruoka, jälkiruoka, vettä ja lasi puna- tai valkoviiniä.

Thalasso Portugal on hienostunut kylpyläkeskus, joka hyödyntää Nazarén mineraalirikkaan meriveden parantavia ominaisuuksia tarjotakseen hoitoja, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta.

Kylpyläkeskus hankkii merivetensä 300 metrin päästä ja siihen vaikuttaa jodirikas meri-ilma, joka tunnetaan Portugalissa reumaattisia sairauksia ja hengitystieongelmia parantavasta vaikutuksestaan.

Merivesi lämmitetään lisäämättä siihen mitään lisäaineita ja se vaihtuu jatkuvasti, mahdollistaen ammattilaisten tarjoamat hoidot. Tarjolla on erilaisia hoitoja, liittyen esimerkiksi hengitykseen, verenkiertoon, reumatismiin, luihin, psoriasikseen, ihotauteihin ja neurologiaan, kuten myös kauneutta, ikääntymisen ja stressin vastustamista, laihtumista ym. edistäviä hoitoja.

Matkan hinta edellyttää 20 hengen ryhmää.

Pidätämme oikeudet meistä johtumattomiin hinnanmuutoksiin.

Pyydä tarjouksesi toivomallesi ajankohdalle! Voimme myös muuttaa matkan sisältöä toiveidenne mukaisesti.

Retkeilemme kauniin Portugalin kiehtoviin historiallisiin kohteisiin!

Matkan hintaan sisältyvät seuraavat retket:

1. RETKI: opastettu kävelykierros Nazaréssa matkan alkuvaiheessa

2. RETKI: Alcobaça: upea keskiaikainen luostari (UNESCOn maailmanperintökohde) ja kävelyretki (alle 1 km) Alcoa- ja Baça-jokien risteyskohdassa sijaitsevaan ”rakkauden puutarhaan” eli Jardim do Amoriin + Peniche: kalastajapaikkakunta, jossa vierailu pitsinnypläyskouluun, poliittisten vankien eristysvankilana vuoteen 1974 asti toimineeseen linnakkeeseen sekä vapaa, omakustanteinen lounas + Cabo Carvoeiro: vaikuttava niemenkärki upeine näköaloineen + Óbidos: vapaata aikaa viehättävässä muurien ympäröimässä keskiaikaisessa kirkonkylässä, joka tunnetaan myös hienosta ginja-kirsikkalikööristään ja jossa on runsaasti kahviloita ja matkamuistomyymälöitä.

3. RETKI: Lissabonin sightseeing-kierros bussilla ja osin jalan (Belémin kaupunginosassa ja Parque das Naçõesissa, vuoden 1998 EXPO-maailmannäyttelyalueella) paluulennolle menon yhteydessä, viimeisenä varsinaisena matkapäivänä 30.11. illallisen sijasta lounas Lissabonissa.

 

Miramar Hotel & Spa****

Keskusta-alue vain 10 minuutin päässä (kävellen 335 m). Hotelli sijaitsee 700 metrin päässä Nazarén rannalta. Hotellin yhteydessä olevasta Mar Aberto - ravintolasta on komea näköala Nazarén lahdelle ja Atlantin valtamerelle. Miramar Hotel & Spa tarjoaa pääsyn ulkouima-altaalle ja valoisaan makean veden spa-kylpylään, jossa on turkkilainen sauna, poreallas, kuntosali ja rentoutumisalue. Kaikissa yksinkertaisen tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suuret ikkunat, joista useimmista on näköala Atlantille.

Kaikissa huoneissa on taulu-tv kaapelikanavilla, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi. Ravintola Mar Aberto tarjoaa kansainvälisiä ja erilaisia ​​portugalilaisia ​​makuja, kuten meren antimia ja mausteisia ruokalajeja. Mar Aberto -viinibaarissa on saatavilla kevyttä pikkupurtavaa, erikoisviinejä ja oluita. Miramarin viihde- ja oleskelualueella on biljardipöytä, tv ja tietokone ilmaisella internetyhteydellä.

Miramar Senses Spa tarjoaa rentouttavia hoitoja kuten hierontaa. Miramar Hotel & Spa on 1 tunnin ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Hotellihuoneita 40. Molemmat Miramar-hotellit tarjoavat vierailleen ilmaisen sukkulabussikuljetuksen Nazarén alakaupunkiin ja thalasso-merivesikylpylään (aivan meren rannalla) useita kertoja päivässä.

Osoite: Rua Abel da Silva, Pederneira,
2450-060 Nazaré, Portugali
Portugal_Nazare_Hotel_miramar_exterior_frontal_800x600 Portugal_Nazare_std_dbl_800x600 Portugal_Miramar_spa_terraco_800x600

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja lentoyhtiön/laivayhtiön sekä lentoluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Varaa matka"-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.