Portugal-Porto-braga2
Portugal Porto – ohjelmalliset matkat Oportoon

Porto, jota myös myös Oportoksi kutsutaan sijaitsee Portugalin pohjoisosissa Douro-joen varrella ja hurmaa kävijänsä niin värikkyydellään kuin kulttuurisella ja kulinaristisella annillaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Portugal Porto – ohjelmalliset matkat Oportoon

Porto, jota myös myös Oportoksi kutsutaan sijaitsee Portugalin pohjoisosissa Douro-joen varrella ja hurmaa kävijänsä niin värikkyydellään kuin kulttuurisella ja kulinaristisella annillaan.  Tämän viihtyisän kaupungin historiallinen keskusta, Ribeira, on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Historiallisen kaupungin värikkäiltä, kapeilta kujilta löytyy yli 2000 vuotta vanhoja rakennuksia sulassa sovussa uudempien rakennustyylien kanssa, upeita viinikellareita ja gourmet ravintoloita. Matkaajat ympäri maailman tulevat tänne ihailemaan roomalaisen miehityksen ajoilta rakennettuja arkkitehtuurisia rakennuksia. Makea jälkiruokaviini, Portviini, on saanut nimensä tämän kaupungin mukaan.

Porton ilmasto on välimerellinen kuuma ilmasto kesäaikaan, mutta talvella Atlantin valtameri antaa pisaroita kaupungille. Otollisin matkustusaika tänne onkin kuuma kesäaika, varhainen syksy ja myöhäinen kevät.

Tartu tilaisuuteen ja varaa kauttamme Portugalin paketti, joka tarjoaa astetta enemmän sisältöä!

1. Viinipaketti 5 pv sis. kaksi retkeä (min. 2 hlöä) 

Hintaesimerkkimme: 795 € / hlö 

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki- Oporto-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset Oporto kenttä-hotelli-kenttä
* 4 yön majoitus Hotel Teatro 4* Portossa sis. buffet aamiaiset
* 1 x puolen päivän kaupunkierros sis. viininmaistajaiset
* 1 x kokopäivän veneretki Dourojokea pitkin Reguaan*, jossa nautitaan lounas.  * Paluukuljetus bussilla tai junalla hotellille Portoon.  Veneretken kuvaus matkaohjelmassa.

2. Sao Bento paketti 4 pv sis. viininmaistajaisretken (min.2 hlöä) 

Hintaesimerkkimme: 650 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki- Oporto-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset Oporto kenttä-hotelli-kenttä
*
3 yön majoitus Hotel Teatro 4* Oportossa sis. buffet aamiaiset
* 1 x  puolen päivän kaupunkikierros sis. viininmaistajaiset

3. Pinhao paketti 5 pv sis. 1 x retkipaketin ja 1 x viininmaistajaiset
(min.2 hlöä) 

Hintaesimerkkimme: 825 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki- Oporto-Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset Oporto kenttä-hotelli-kenttä
* Majoitus 4* hotelli Vila Gale Portossa sis. buffet aamiaiset
* Puolen päivän Porto kaupunkikierros sis. viininmaistajaiset. Vieraillaan perinteisimmissä Oporton nähtävyyksissä ja nautitaan viininmaistajaisista opastetulla kierroksella Porton viinikellareihin.
* Päivän veneretki Portosta Pinhaoon * veneretken kuvaus matkaohjelmassa

4. Golf paketti Estela 3 yötä sis.  kaksi golfkierrosta ja autonvuokrauksen (min. 2 hlöä)

Hintaesimerkkimme: 760 €  / hlö 

Hintaan sisältyy:
*Lennot Helsinki – Oporto – Helsinki
* Autonvuokraus ( kategoria E )
* Majoitus Hotel Solverde Spa & Wellness Center 5* sis. buffet aamiaiset
*Golfkierros Oporton ja Estelan golfkentillä

 

Katso lisää ohjelmallisia Oporton paketteja matkaohjelmista ja kysy tarjouksemme toimistoltamme!


Portugal Porto

Suosittelemme Portossa

* Vanhankaupungin, Ribeiran alueen viinikellarit
* 1100-luvulla rakennettu katedraali
* Portugalilainen Santa Claran kirkko
* Serralves-taiteilijamuseo, jossa esitetään myös tanssi-ja musiikkiesityksiä

Ohjelma venematkalle Porto – Regua

klo 08.00 Boarding Vila Nova De Gaia satamalaiturilla; lähtö Reguaan, aamiainen tarjoillaan aluksella, jossa kuljetaan Douro joella Crestuma – Leverin ja Carrapatelon patojen läpi.  Lounas tarjoillaan aluksella ja Reguan satamalaiturille saavutaan n. klo 1445.  Tämän jälkeen tapaaminen Reguan rautatieasemalla ja lähtö takaisin Portoon joko junalla tai bussilla.

*Ohjelma venematkalle Porto Pinhao

Veneretki Porto Pinhao alkaa kello 08.00 Vila Nova De Gaian satamalaiturilta, jossa noustaan alukseen ja suunnataan kohti Reguaa. Aamiainen nautitaan aluksella. Matkalla ohitetaan Crestuma- Leverin ja Carrapatelon padot. Lounas nautitaan aluksella. Saapuminen Reguan satamalaiturille n. kello 1445. Vapaata aikaa ja lähtö kello 18.00 Pinhao rautatieasemalta takaisin Portoon junalla tai bussilla. Regua – Pinhao rautatieasema kuljetaan omatoimisesti.

Ohjelmallisia paketteja:

1. Litoral Package – litoral and handycraft tour in Oporto – 7 h. Vieraillaan mm. Barcelossa käsityötaiteilijan luona , jolla on suoria yhteyksiä paikallisiin käsityöläisiin. Päivään sisältyy Viana do Castelon ja Barcelon tärkeimmät nähtävyydet, sekä lounas ja ” Clarhinha” maistelu Faon kaupungissa

2. Undiscovered Corners Tour – 7 h. Vieraillaan perinteisellä  portugalilaisella kakkutehtaalla, jossa kierroksen on luvassa maistijaiset. Vierailu ”Se Church”- kirkossa. Vieraillaan Guimaraesin merkittävimmissä nähtävyyksissä sis. lounaan. Vieraillaan merkittävimmissä Bragan nähtävyyksissä ( sis. ” Sameiro” &”Bom Jesus” kohteet)

3. Douro & Vineyards tour – 8 h. Vieraillaan Pinhaon kylässä, jossa vapaata aikaa ja lounas. Vieraillaan kahdella Portviiniä valmistavalla viinitilalla ja nähdään viininvalmistusta. Retko Douron laaksoon.

4. Porto, Gaia & Wine Tour – 4 h. Vieraillaan Porton keskustassa ja ympäristössä, sekä tyypillisimmissä nähtävyyksissä joen toisella puolella; Gaiassa. Käydään viinikellareissa, sekä maistellaan Portviiniä opastetun kierroksen jälkeen.

Kysy tarjouksemme teitä kiinnostavasta matkan sisällöstä toimistoltamme!

Portugal Porto Hotel Teatro
Portugal-Porto-hotel-teatro-porto-galleryhotelteatro_exterior_2

Tämän Oporton sydämessä sijaitsevan hotellin historia juontaa 150 vuoden taakse aikaan, jolloin samaisessa rakennuksessa sijaitsi boheemisen ympäristön omaava, viihtyisä Baquet teatteri.

Lue lisää
Portugal Porto Hotel Vila Gale Porto
Portugal Porto Hotel Vila Gale Porto-vg_porto_fachada

Tämä Porton korkeimmassa rakennuksessa, aivan kaupungin sydämessä sijaitseva hotelli antaa unohtumattomat näkymät kaupungin ylle. Täältä on vain 10 minuutin kävelymatka kuuluisalle ostoskadulle; Rua de Santa Catarinalle.

Lue lisää

Portugali on tunnettu viinintuottajamaa, jossa on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.
Pääkaupunki: Lissabon
Virallinen kieli: 
Portugali
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -2 Tiedot sitoumuksetta.

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.