Ranska – Provence – Nizza hyvinvointiretriitti

Vihdoinkin Vapaalle! Hyvinvointiretriitti on transformatiivinen matka itseensä, johon sisältyy 10 viikottaista online-tapaamista englanninkielisessä pienryhmässä. Se on osa My Retreat in Provence -tarjontaa, joka ravitsee, valaisee ja vahvistaa yli 50 vuotiaita naisia elämänmuutosvaiheessa.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ranska – Provence – Nizza hyvinvointiretriitti

Vihdoinkin vapaalle! -retriitit Provencessa +50 naisille

“Hiekkatie ratisee kenkien alla. Aurinkohattu on jo tarpeen, koska Provencen valo on kirkas. Ikivihreä luonto hellii mieltä ja lämmitetty uima-allas ihoa. Matkalla yhteiselle illalliselle sormet hipaisevat vanhan kotilinnan muuria. Naisten nauru ohjaa perille herkullisiin pöytiin.” Hyvinvointiretriitti

Tuletko mukaan englanninkieliseen kansainväliseen hyvinvointiretriittiin?

Vihdoinkin Vapaalle! Hyvinvointiretriitti on sinulle, jolla on uusi elämäntilanne edessäsi ja aikaa tai olet ollut pitkittyneen stressin alla pidempään. Olet 50+ sisko, joka etsit tukea tai ratkaisuja muutostilanteeseen ja olet mielelläsi pienessä samanhenkisessä ryhmässä vastaanottamassa uutta elämänvaihettasi. Olet avoin ja valmis muutokseen, mutta etsit työkaluja ja rohkeutta. Mikä tahansa muutosvaihe onkaan elämässäsi menossa, se vie aina voimia ja siksi on tärkeää varmistaa, ettei oma tähti ehdy. Provencen valossa on helppo imeä uutta energiaa  ja nostaa rintakehä rohkeasti uutta kohti. Provence on alue, johon ihmiset ovat vuosisatoja tulleet elpymään ja lataamaan energiaa elämään.

Vihdoinkin vapaalle hyvinvointiretriitti

Olet tervetullut mukaan Annamari Lammassaaren vetämälle kansainväliselle  Vihdoinkin Vapaalle! -retriitille keväällä 2024 mikäli tunnet kutsua Provencen valoon ja olet avoin oppimaan uutta ja  jopa astumaan lempeästi myös epämukavuusalueelle. Retriitti kestää viisi päivää. Se sisältää päivittäisen teeman ja siihen liittyvän harjoituksen. Saat työkalupakin muutokseen ja tukea retriitin jälkeen, jos haluat jatkaa oppimista yhdessä.

Retriittikoti on sympaattinen pieni linna noin 40 minuuttia Välimerestä ja se sijaitsee keskiaikaisen kylän kupeessa. Vietämme paljon aikaa ulkona ja luonnossa. Viemme sinut kauas turistikohteista, mutta shoppailuakaan emme unohda. Saint Tropezin kujat kutsuvat kurkistamaan peremmälle. Lähiseudun vanhat keskiaikaiset kylät kutsuvat kuuluisille toreilleen ja istahtamaan kulmakahvilaan seuraamaan kylän elämää. Teemme myös kokopäiväretken ikimetsän reunalla korkealla kallioseinämällä olevaan Magdalan Marian kotiluolaan. Legendan mukaan hän vietti siellä 30 vuotta elämästään.

Provencen retriitti

Provence on täynnä salaisuuksia ja tämä on yksi yllätys muiden joukossa. Luolassa on tällä hetkellä toimiva kappeli, jonka edustalta luonnon tarjoamalta terassilta 900 metrin korkeudesta näkyy huimaava näköala kaukaisuuteen. Viimeisen illan ja yön vietämme Cannesissa nauttien pienen elokuvakaupungin erityisestä tunnelmasta. Retriitin ohjelma edellyttää normaalia kuntoa. Vanha kotilinnamme ei ole myöskään esteetön ja päiväretkellä kävelemme metsäpolkua ylöspäin 1,5 tuntia.

Retriitit pidetään pienimuotoisina, noin 6-7 naisen pienryhminä. Jokaisella retriitillä on varattu aikaa myös yksilöohjaukseen, joka sisältyy matkapaketin hintaan. Kaiken kaikkiaan mentorointia ohjelmaan sisältyy 10 kertaa. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita.

 

Ranska Cannes hyvinvointi -retriitti

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkapäivät:
24.-29.2., 20.-25.4., 18.-23.5., 1.-6.6. 2024

Matkan hinta: 7830 € /henkilö

Annamari Lammassaari kutsuu Provencea kodikseen.
Voit osallistua hänen vetämäänsä retriittiin, jossa voit nauttia valosta ja kerätä vahvistavia eväitä elämään.

Ennen matkan varausta järjestetään puhelin tai teams-yhteydenotto Annamarin kanssa. Tällöin saat lisätietoja kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle.

Hintaan sisältyy:

* 10 mentorointitapaamista pienryhmässä
* All Inclusive luksusretriitin Provencessa
* Reittilennot veroineen Helsinki – Nizza – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluu noin tunti/suunta
* Majoitus on Chateau d’Argent nimisessä keskiaikaisessa pienessä linnassa 4 yötä ja sekä yhden yön luksushotellissa Nizzassa yhden hengen huoneessa
* Aamupäivä ja lounas Saint Tropezissa
* Kokopäiväretki Magdalan Marian ikimetsään – edellyttää normaalia fyysistä kuntoa
* Puolen päivän retki herttuattaren johtamalle luomuviinitilalle sisältäen lounaan

Jokainen osallistuja saa muistoksi ammattivalokuvaajan ottaman voimavalokuvan. Retriitti päättyy yhteiseen online -mentorointiin yhdessä jo tutuksi tulleen naisryhmän kanssa.


Ranska Nizza tekemistä ja käyntikohteita

Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja tarjoaa kaikkea, mitä suurelta kaupungilta voikin odottaa: monipuolisen kulttuurielämän, laadukkaita ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja värikkään iltaelämän.

Nämä näet Nizzassa: La Promenade des Anglais –rantabulevardi, Venäläinen ortodoksikatedraali, Matisse-museo, Nizzan vanhakaupunki, Cours Saleya, Place Massena.

La Promenade des Anglais –rantabulevardi: Kahdeksan kilometrin mittainen palmujen katveessa kulkeva Promenade des Anglais on Nizzan tunnetuimpia maamerkkejä. Aina vanhaan satamaan asti vievällä rantabulevardilla voi nauttia todella kauniista maisemista ja turkoosinvärisestä merestä.

Venäläinen ortodoksikatedraali: Pyhän Nikolain katedraali on yksi Nizzan kauneimmista rakennuksista. Katedraalin avajaiset pidettiin vuonna 1912, ja rakennus on edelleen yksi merkittävimmistä venäläisistä katedraaleista venäjän ulkopuolella.

Matisse-museo: Tämä museo on yksi Nizzan kiehtovimmista museoista. Museo esittelee laajan kokoelman Henri Matissen töitä koko hänen uransa varrelta. Näyttävään kokoelmaan kuuluu maalauksia, piirustuksia ja kuvaveistoksia.

Nizzan vanhakaupunki: Nizzan viehättävän keskiaikainen vanhankaupunki on merkittävä osa Nizzaa. Vanhankaupungin alueella löytyy monenlaisia kauniita taloja ja renessanssiajan kirkkoja. Tämä alue on todella turistiystävällinen ja kadun varsilta löytyy kaikenlaisia kojuja ja kahviloita.

Cours Saleya: Cours Saleyan kukka- ja ruokatori kuuluu olennaisena osana Nizzan Vanhaakaupunkia. Torilla myydään kukkia, hedelmiä, kalaa, eksoottisia mausteita ja muita elintarvikkeita. Cours Saleya on mukava paikka vaikkapa nauttia hämärtyvästä illasta ja hyvästä ravintola-ateriasta.

Place Massena: Place Massena on Nizzan sydän ja keskuspaikka, jossa on suihkulähteitä, patsaita, kukkaistutuksia, kahviloita ja kauppoja. Paikka on suosittu virkistysalue, jonne mennään tapaamaan ystäviä tai muuten vain ottamaan rennosti. Place Massena perustettiin vuonna 1832, jonka jälkeen sen on ollut todella merkittävä paikka Nizzalaisille.

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi, jotka räätälöidään yhdessä kanssanne.

Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tämä matka sopii myös ryhmille
Suunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Me suunnittelemme yhdessä kanssanne sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Olipa kyseessä kotimaan tai ulkomaan matka, risteily Tallinnaan tai Karibialle, junamatka Eurooppaan tai bussimatka toivomaanne kohteeseen, anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi.

Tarvitsetko apua? Soita meille 05 211 1600

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >