Ranska – Provence – Nizza hyvinvointiretriitti

Vihdoinkin Vapaalle! Hyvinvointiretriitti on transformatiivinen matka itseensä, pakettiin sisältyy lisäksi 10 viikottaista online-tapaamista englanninkielisessä pienryhmässä.

Ranska – Provence – Nizza hyvinvointiretriitti

Vihdoinkin vapaalle! -retriitit Provencessa +50 naisille

“Hiekkatie ratisee kenkien alla. Aurinkohattu on jo tarpeen, koska Provencen valo on kirkas. Ikivihreä luonto hellii mieltä ja lämmitetty uima-allas ihoa. Matkalla yhteiselle illalliselle sormet hipaisevat vanhan kotilinnan muuria. Naisten nauru ohjaa perille herkullisiin pöytiin.” Hyvinvointiretriitti

Tuletko mukaan englanninkieliseen kansainväliseen hyvinvointiretriittiin?

Vihdoinkin Vapaalle! Hyvinvointiretriitti on sinulle, jolla on uusi elämäntilanne edessäsi ja aikaa tai olet ollut pitkittyneen stressin alla pidempään. Olet 50+ sisko, joka etsit tukea tai ratkaisuja muutostilanteeseen ja olet mielelläsi pienessä samanhenkisessä ryhmässä vastaanottamassa uutta elämänvaihettasi. Olet avoin ja valmis muutokseen, mutta etsit työkaluja ja rohkeutta. Mikä tahansa muutosvaihe onkaan elämässäsi menossa, se vie aina voimia ja siksi on tärkeää varmistaa, ettei oma tähti ehdy. Provencen valossa on helppo imeä uutta energiaa  ja nostaa rintakehä rohkeasti uutta kohti. Provence on alue, johon ihmiset ovat vuosisatoja tulleet elpymään ja lataamaan energiaa elämään.

Vihdoinkin vapaalle hyvinvointiretriitti

Olet tervetullut mukaan Annamari Lammassaaren vetämälle kansainväliselle  Vihdoinkin Vapaalle! -retriitille keväällä 2024 mikäli tunnet kutsua Provencen valoon ja olet avoin oppimaan uutta ja  jopa astumaan lempeästi myös epämukavuusalueelle. Retriitti kestää viisi päivää. Se sisältää päivittäisen teeman ja siihen liittyvän harjoituksen. Saat työkalupakin muutokseen ja tukea retriitin jälkeen, jos haluat jatkaa oppimista yhdessä.

Retriittikoti on sympaattinen pieni linna noin 40 minuuttia Välimerestä ja se sijaitsee keskiaikaisen kylän kupeessa. Vietämme paljon aikaa ulkona ja luonnossa. Viemme sinut kauas turistikohteista, mutta shoppailuakaan emme unohda. Saint Tropezin kujat kutsuvat kurkistamaan peremmälle. Lähiseudun vanhat keskiaikaiset kylät kutsuvat kuuluisille toreilleen ja istahtamaan kulmakahvilaan seuraamaan kylän elämää. Teemme myös kokopäiväretken ikimetsän reunalla korkealla kallioseinämällä olevaan Magdalan Marian kotiluolaan. Legendan mukaan hän vietti siellä 30 vuotta elämästään.

Provencen retriitti

Provence on täynnä salaisuuksia ja tämä on yksi yllätys muiden joukossa. Luolassa on tällä hetkellä toimiva kappeli, jonka edustalta luonnon tarjoamalta terassilta 900 metrin korkeudesta näkyy huimaava näköala kaukaisuuteen. Viimeisen illan ja yön vietämme Cannesissa nauttien pienen elokuvakaupungin erityisestä tunnelmasta. Retriitin ohjelma edellyttää normaalia kuntoa. Vanha kotilinnamme ei ole myöskään esteetön ja päiväretkellä kävelemme metsäpolkua ylöspäin 1,5 tuntia.

Retriitit pidetään pienimuotoisina, noin 6-7 naisen pienryhminä. Jokaisella retriitillä on varattu aikaa myös yksilöohjaukseen, joka sisältyy matkapaketin hintaan. Kaiken kaikkiaan mentorointia ohjelmaan sisältyy 10 kertaa. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita.

 

Ranska Cannes hyvinvointi -retriitti

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Matkapäivät: 18.-23.5., 1.-6.6. 2024

Matkan hinta: 7830 € /henkilö

Annamari Lammassaari kutsuu Provencea kodikseen.
Voit osallistua hänen vetämäänsä retriittiin, jossa voit nauttia valosta ja kerätä vahvistavia eväitä elämään.

Ennen matkan varausta järjestetään puhelin tai teams-yhteydenotto Annamarin kanssa. Tällöin saat lisätietoja kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle.

Hintaan sisältyy:

* 10 mentorointitapaamista pienryhmässä
* All Inclusive luksusretriitin Provencessa
* Reittilennot veroineen Helsinki – Nizza – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* Lentokenttäkuljetukset meno-paluu noin tunti/suunta
* Majoitus on Chateau d’Argent nimisessä keskiaikaisessa pienessä linnassa 4 yötä ja sekä yhden yön luksushotellissa Nizzassa yhden hengen huoneessa
* Aamupäivä ja lounas Saint Tropezissa
* Kokopäiväretki Magdalan Marian ikimetsään – edellyttää normaalia fyysistä kuntoa
* Puolen päivän retki herttuattaren johtamalle luomuviinitilalle sisältäen lounaan

Jokainen osallistuja saa muistoksi ammattivalokuvaajan ottaman voimavalokuvan. Retriitti päättyy yhteiseen online -mentorointiin yhdessä jo tutuksi tulleen naisryhmän kanssa.

Ranska

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Ranska Nizza tekemistä ja käyntikohteita

Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja tarjoaa kaikkea, mitä suurelta kaupungilta voikin odottaa: monipuolisen kulttuurielämän, laadukkaita ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja värikkään iltaelämän.

Nämä näet Nizzassa: La Promenade des Anglais –rantabulevardi, Venäläinen ortodoksikatedraali, Matisse-museo, Nizzan vanhakaupunki, Cours Saleya, Place Massena.

La Promenade des Anglais –rantabulevardi: Kahdeksan kilometrin mittainen palmujen katveessa kulkeva Promenade des Anglais on Nizzan tunnetuimpia maamerkkejä. Aina vanhaan satamaan asti vievällä rantabulevardilla voi nauttia todella kauniista maisemista ja turkoosinvärisestä merestä.

Venäläinen ortodoksikatedraali: Pyhän Nikolain katedraali on yksi Nizzan kauneimmista rakennuksista. Katedraalin avajaiset pidettiin vuonna 1912, ja rakennus on edelleen yksi merkittävimmistä venäläisistä katedraaleista venäjän ulkopuolella.

Matisse-museo: Tämä museo on yksi Nizzan kiehtovimmista museoista. Museo esittelee laajan kokoelman Henri Matissen töitä koko hänen uransa varrelta. Näyttävään kokoelmaan kuuluu maalauksia, piirustuksia ja kuvaveistoksia.

Nizzan vanhakaupunki: Nizzan viehättävän keskiaikainen vanhankaupunki on merkittävä osa Nizzaa. Vanhankaupungin alueella löytyy monenlaisia kauniita taloja ja renessanssiajan kirkkoja. Tämä alue on todella turistiystävällinen ja kadun varsilta löytyy kaikenlaisia kojuja ja kahviloita.

Cours Saleya: Cours Saleyan kukka- ja ruokatori kuuluu olennaisena osana Nizzan Vanhaakaupunkia. Torilla myydään kukkia, hedelmiä, kalaa, eksoottisia mausteita ja muita elintarvikkeita. Cours Saleya on mukava paikka vaikkapa nauttia hämärtyvästä illasta ja hyvästä ravintola-ateriasta.

Place Massena: Place Massena on Nizzan sydän ja keskuspaikka, jossa on suihkulähteitä, patsaita, kukkaistutuksia, kahviloita ja kauppoja. Paikka on suosittu virkistysalue, jonne mennään tapaamaan ystäviä tai muuten vain ottamaan rennosti. Place Massena perustettiin vuonna 1832, jonka jälkeen sen on ollut todella merkittävä paikka Nizzalaisille.

Puolipäiväretket merelle Nizzasta

1. Risteily Cap Ferrat’n ympäri

Nauti kauniista maisemista ja kristallinkirkkaasta vedestä, kun risteilet Cap Ferrat’n niemimaan ympäri. Matkan aikana voit nähdä upeita huviloita ja koskemattomia rantoja.

2. Snorklaus- ja sukellusretket

Lähde snorklaus- tai sukellusretkelle Välimeren lämpimiin vesiin. Tutustu vedenalaiseen maailmaan ja näe värikkäitä kaloja ja muita merieläimiä. Monet retket tarjoavat myös sukellusvälineiden vuokrauksen ja ohjauksen.

3. Purjehdusretket

Osallistu purjehdusretkelle Nizzan rannikolla. Kokeneet kapteenit opastavat sinut purjehduksen saloihin ja voit nauttia rauhallisesta merimatkasta upeissa maisemissa.

4. Veneretket ja piknik

Vuokraa vene ja lähde omalle seikkailullesi Nizzan rannikon tuntumaan. Voit pysähtyä kauniilla poukamilla ja nauttia piknikistä veneessä tai rannalla.

5. Kalastusretket

Kalastusretket Välimerellä ovat suosittuja. Paikalliset oppaat vievät sinut parhaisiin kalastuspaikkoihin, missä voit kokeilla onneasi ja nauttia merellisestä kokemuksesta.

6. Jet Ski -safarit

Jos etsit adrenaliinia, osallistu Jet Ski -safarille. Pääset ajamaan vesijettejä ja tutustumaan Nizzan kauniisiin rantamaisemiin vauhdikkaasti.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>