Ranska Nizza juhlamatka

Nizza juhlamatka Välimeren rannalle idylliseen kaupunkiin, jonka Chateau-kukkulalta aukeavat hienot näkymät vaikkapa hääkuvia varten. Nizzan matkat >

Ranska Nizza juhlamatka

Ranskan riviera

Romanttinen, pitkä viikonloppu Välimeren rannalla – Ranska Nizza juhlamatka! Välimeren rannalla sijaitseva Nizza on idyllinen häämatka- tai juhlamatkakohde  huikeine maisemineen. Chateau-kukkulalta aukeavat hienot näkymät kaupunkiin ja merelle ja läheisen putouksen juurella saa hienoja juhlamatkakuvia tai vaikkapa ikimuistoisia hääkuvia.  Etelä-Ranskan ruokakulttuuri on vertaansa vailla viineineen ja kruunaa jokaisen päivän.  Lähistöltä löytyy myös paljon pieniä kyliä, jotka hurmaavat aitoudellaan. Matkat Nizzaan rakennetaan juuri teidän toiveidenne mukaan.

Nizzan matkat

Nizza on kaupunkikohde, jossa voit yhdistää kaupunkiasumisen ja rantaloman  museoineen, ravintoloineen ja lähialueen nähtävyyksineen. Kaunis rantakatu houkuttelee iltaisinkin vaeltamaan rantaan ja katsomaan auringonlaskua ja nauttimaan vanhan kaupungin tunnelmasta ja ihanista pikkupuodeista. Nizza  on aika pieni, mutta sen välimerellinen tunnelma valtaa sinut heti perille päästyäsi.

Nizzan loma opastettuna

Voimme varata retket ja suomenkielisen oppaan  matkallesi erillisestä lisämaksusta. Suosittelemme retkiä Grassen parfyymikaupunkiin, Nizzan kukkuloiden viinitilalle ja Monacoon. Retkillä on mukana englanninkielinen opas. Retket räätälöimme toiveidenne mukaan.

Ranska Nizza juhlamatka

Maalauksellisia maisemia, hienoja makuja & rennontyylikästä tunnelmaa juhla- tai häämatkallanne. Pyydä räätälöity tarjouksemme juhlamatkallesi.

Ranska Nizza juhlamatka

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 655 € / hlö
Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen
* Yksityinen kuljetus hotelliin
*1 pullo viiniä hotellihuoneessa
*2 lasia kuohuviiniä Le Colonial Cafen terassilla (aterian yhteydessä)

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.


Ranska Nizza tekemistä ja käyntikohteita

Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza on Ranskan viidenneksi suurin kaupunki ja tarjoaa kaikkea, mitä suurelta kaupungilta voikin odottaa: monipuolisen kulttuurielämän, laadukkaita ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet ja värikkään iltaelämän.

Nämä näet Nizzassa: La Promenade des Anglais –rantabulevardi, Venäläinen ortodoksikatedraali, Matisse-museo, Nizzan vanhakaupunki, Cours Saleya, Place Massena.

La Promenade des Anglais –rantabulevardi: Kahdeksan kilometrin mittainen palmujen katveessa kulkeva Promenade des Anglais on Nizzan tunnetuimpia maamerkkejä. Aina vanhaan satamaan asti vievällä rantabulevardilla voi nauttia todella kauniista maisemista ja turkoosinvärisestä merestä.

Venäläinen ortodoksikatedraali: Pyhän Nikolain katedraali on yksi Nizzan kauneimmista rakennuksista. Katedraalin avajaiset pidettiin vuonna 1912, ja rakennus on edelleen yksi merkittävimmistä venäläisistä katedraaleista venäjän ulkopuolella.

Matisse-museo: Tämä museo on yksi Nizzan kiehtovimmista museoista. Museo esittelee laajan kokoelman Henri Matissen töitä koko hänen uransa varrelta. Näyttävään kokoelmaan kuuluu maalauksia, piirustuksia ja kuvaveistoksia.

Nizzan vanhakaupunki: Nizzan viehättävän keskiaikainen vanhankaupunki on merkittävä osa Nizzaa. Vanhankaupungin alueella löytyy monenlaisia kauniita taloja ja renessanssiajan kirkkoja. Tämä alue on todella turistiystävällinen ja kadun varsilta löytyy kaikenlaisia kojuja ja kahviloita.

Cours Saleya: Cours Saleyan kukka- ja ruokatori kuuluu olennaisena osana Nizzan Vanhaakaupunkia. Torilla myydään kukkia, hedelmiä, kalaa, eksoottisia mausteita ja muita elintarvikkeita. Cours Saleya on mukava paikka vaikkapa nauttia hämärtyvästä illasta ja hyvästä ravintola-ateriasta.

Place Massena: Place Massena on Nizzan sydän ja keskuspaikka, jossa on suihkulähteitä, patsaita, kukkaistutuksia, kahviloita ja kauppoja. Paikka on suosittu virkistysalue, jonne mennään tapaamaan ystäviä tai muuten vain ottamaan rennosti. Place Massena perustettiin vuonna 1832, jonka jälkeen sen on ollut todella merkittävä paikka Nizzalaisille.

Ranska Nizza Le Meridien Nice

Tämä hotelli sijaitsee Promenade des Anglais -rantabulevardilla, josta on upeat näköalat merelle, joten hotelli sopii hyvin rentoutumiseen. Hotellin katolla on vuoden ympäri lämmitetty uima-allas ja kattoterassi ja edustalla sijaitsee hotellin yksityinen ranta. Le Meridien Nice tarjoaa kuntokeskuksen ja kauneussalongin.

Lue lisää
Ranska

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaesimerkkimme 4 pv: 655 € / hlö

Hintaan sisältyy:
*Lennot turistiluokassa m/p
*Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
*Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
*Hotelliaamiainen
* Yksityinen kuljetus hotelliin
*1 pullo viiniä hotellihuoneessa
*2 lasia kuohuviiniä Le Colonial Cafen terassilla (aterian yhteydessä)

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>