Revontultentie

Revontultentie Rajatonta rakkautta alkaa kaksoiskaupunki Torniosta tai Haaparannasta jatkuen kolmen maan rajapyykin kautta Norjan vuonomaisemiin Tromssaan.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Revontultentie

Rajatonta rakkautta Revontultentiellä

Matka alkaa kaksoiskaupunki Torniosta tai Haaparannasta. Voitte ajaa pohjoiseen Tornionjoen Suomen tai Ruotsin puoleista vartta tai voitte vaihtaa jokea puolelta toiselle Aavasaksan kohdalla.  Perämereltä Norjanmerelle johdattava Revontultentie alkaa Tornionlaaksosta ja päättyy Norjan upeisiin vuonomaisemiin Tromssaan.

Tällä matkalla näytämme teille taivaan merkit

Revontultentiellä nimensä mukaisesti revontulet leimuavat yleisesti koko alueella.  Muista tarkastaa, että kamerasi on mukana ja patterit ja varapatterit ladattuna. Tämä kolmen maan alueella kulkeva ainutlaatuinen matkailutie on kokonaispituudeltaan noin 650 km.

Matkareitti vaihtoehdot

Matka alkaa Torniosta ja voitte ajaa joko Suomen tai Ruotsin puolta Kaarasjoelle saakka, sieltä matka jatkuu Käsivarrentietä pitkin Kilpisjärvelle.

Kilpisjärven kylä sijaitsee kahden suuren tunturin, Saanan sekä Mallatunturien syleilyssä. Kilpisjärvi on ihanteellinen paikka revontulten kuvaukseen. Kilpisjärvi tarjoaa matkailijalle useita retkikohteita sekä erilaisia palveluita, kuten majoitusta ja kauppoja.

Menomatkalla kotimaan matkaosuus päättyy Kolmen valtakunnan rajapyykille, josta matka jatkuu Yykeänperän vuonomaisemiin. Tässä voitte valita lähdettekö Altan suuntaan, josta voitte palata Kautokeinon kautta Suomeen tai jatkaa matkaa vielä vähän pohjoisempaan Lemmijoelle eli Lakselviin ja sieltä Kaarasjoen kautta Suomeen.

Yykeänperältä voitte jatkaa suoraan Tromssan saarelle, jossa teitä odottavat upeat meri, vuono ja vuoristomaisemat. Tromssassa viihtyy koko perhe vähän pidempäänkin.

Tromssasta voi palata Käsivarrentien reittiä takaisin tai vaihtoehtoisesti valita Narvikin ja Ruotsin Kiirunan kautta kulkevan reitin, joka päättyy Tornioon.

Lapin kahdeksan vuodenaikaa – voitte rakastua niihin kaikkiin!

Lappiin voi matkustaa ympäri vuoden ja kaikki kahdeksan vuodenaikaa ovat erilaisia. Pohjoinen elämäntapa synnytti pohjoisen tavan elää, kunnioittaa ja ottaa mallia luonnon järjestyksestä. Luonnon vaikutus on juurtunut ihmiseen ja on säilynyt sukupolvesta toiseen. Nämä kahdeksan vuodenaikaa on vaikuttanut lapin asukkaisiin luonnon vuodenaikojen kautta.

Revontultentie

 

 

 

 

 

Retkemme voitte aloittaa haluamastanne kohteesta ja tehdä kierroksen oman maun mukaan.

Hinnat muotoutuvat majoituspaikkakuntien ja majoitustason mukaan.Voit kuitenkin huoletta pyytää tarjouksemme, rakennamme paketin toiveidenne mukaan. Varaamme reitillenne parhaat valokuvaus safarit, kalastus- ja valasretket, Hurtigruten risteilyt ja muut retket toiveidenne mukaan.

Vinkki vitonen: Tämän reissun voit myös ajaa moottoripyörällä tai polkupyörällä.

Lapin kahdeksan vuodenaikaa – voitte rakastua niihin kaikkiin

 

Norjassa on huikean kaunis luonto vuonoineen, vuorineen ja jäätiköineen. Se on monelle tuttu kuninkaallisista, talviurheilusta sekä kalateollisuudesta.
Pääkaupunki: Oslo
Virallinen kieli: Norja
Valuutta: Norjan kruunu (NOK)
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee henkilöllisyystodistuksen: ajokortti, passi tai henkilökortti.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä – valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.
Pääkaupunki: Tukholma
Virallinen kieli: Ruotsi
Valuutta: Kruunu
Passi ja viisumi: Pohjoismaiden kansalaiselta ei vaadita Ruotsiin matkustettaessa passia. Henkilön on kuitenkin voitava todistaa henkilöllisyytensä viranomaisen myöntämällä kuvallisella henkilötodistuksella (passi, henkilökortti tai ajokortti). Myös lasten tulee voida todistaa henkilöllisyytensä.
Aikaero Suomeen: -1
Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta
matkavakuutukset>>>

Varaa liput

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Hintaesimerkkimme 9 pv: 449 € / hlö
kun matkassa on 4 henkilöä

Hintaan sisältyy:
* Majoitukset 4 hengen huoneissa, apartementeissä tai mökeissä
* Majoitukset nyt 8 yötä Tornio, Kilpisjärvi, Tromssa 2 yötä, Alta 2 yötä, Äkäslompolo, Kemi
* Matkasuunnitelma

Lisämaksusta:
* Aamiaiset
* Retket
Varaamme parhaat kalastus-, valasretket ja muut retket toiveidenne mukaan.
Voit pyytää tarjouksen toimistoltamme.

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555