USA Rock’n’Roll Elvis kiertomatka autoillen FlyDrive

Rock’n’Roll Elvis matkalla vierailemme Elvis Presleyn kodissa Gracelandissa ja Sun Studioilla, jossa Elvis, BB King ja Jerry Lee Lewis nauhoittivat hittejään.

USA Rock’n’Roll Elvis kiertomatka autoillen FlyDrive

Nahkatakkeja ja vanhaa kunnon rokkia

Lähde tutustumaan rockin ja bluesin synnyinseutuihin! Vieraile Gracelandissa – maailman tunnetuimmassa rocktähden asuintalossa tai bluesin isän W.C.Handyn kotitalossa Florencessa ja Elviksen lapsuudenkodissa Tupelossa. Rock’n’Roll Elvis matka alkaa ja päättyy Atlantaan, 12 päivää / 11 yötä

Rock’n’Roll Elvis kiertomatka autoillen

Käy Elvis Presleyn kodissa Gracelandissa, ja Rock&Soul Museumissa tai Stax Museum of American Soulissa, Gibsonin kitaratehtaalla tai Sun Studioilla, jossa Elvis, BB King ja Jerry Lee Lewis ja monet muut nauhoittivat tunnetuimpia hittejään.

Matkalla tutustut myös historialliseen levytysstudio Muscles Shoalsiin ja U.S.Space & Rocket Centeriin Huntsvillessä. Tee kierros maailman suurimmassa moottoripyörämuseossa. Tutustu Birminghamin historiallisiin ihmisoikeustaisteluihin ja Martin Luther Kingiin liittyviin kohteisiin. Ja älä unohda vierailla Jack Daniel’s:in viskitislaamossa!

Well, it’s one for the money, two for the show
Three to get ready and it’s go man go

Räätälöimme Elvis matkat yhteistyössä kanssanne!

USA Rock’n’Roll Elvis kiertomatka autoillen

 

Kymenmatkat Instagram>

 

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

 

Hintaesimerkkimme 12 pv:  2305 € / hlö


1 pv Atlanta-Birmingham

Saavuttuasi Atlantaan jatka Birminghamiin ja vieraile Barber Vintage Motorsport Museumissa, jossa on maailman suurin moottoripyörien kokoelma: yli 1200 modernia ja vintage moottoripyörää ja kilpa-autoa. Vietä myös aikaa Birminghamin huveissa.

2 pv Birmingham

Jos on sunnuntai, käy kuuntelemassa gospel-kuoroa historiallisessa 16th Street Baptist Churchissä, joka on päässyt Unescon Maailmanperintölistalle. Kirkko sijaitsee Birminghamin Civil Rights Districtissä, lähellä kansalaisoikeusinstituuttia ja on ehdoton nähtävä niille, jotka haluavat oppia enemmän Etelävaltioiden historiasta ja Martin Luther King Jr:stä.

3 pv Birmingham-Memphis

Nauti musiikkikaupunki Memphisistä ja tutustu Bluesin syntymäkaupunkiin kuuntelemalla musiikkia jossain Beale Streetin musiikkibaareista. Memphisistä löytyy lukemattomia musiikki- ja elokuvakohteita ja sinulla onkin hyvin aikaa tutustua kaupunkiin. Käy Elvis Presleyn kodissa Gracelandissa, ja Rock&Soul Museumissa tai Stax Museum of American Soulissa, Gibsonin kitaratehtaalla tai Sun Studioilla, jossa Elvis, BB King ja Jerry Lee Lewis ja monet muut nauhoittivat tunnetuimpia hittejään.

4 pv Memphis

Tänään voit jatkaa musiikkikohteissa kiertämistä, matkustaa monoraililla ainutlaatuiselle Mud Islandille tai tutustua Memphis Belle –hävittäjälentokoneeseen.

5 pv Memphis-Tupelo-Muscle Shoals

Matkusta päiväretkelle Mississippiin, Tupelon kaupunkiin tutustumaan Elviksen syntymäkotiin. Tupelon merkittävin nähtävyys on vaatimaton kahden huoneen talo, jossa Rock’n’Rollin kuningas syntyi tammikuun 8. päivä, vuonna 1935. Näistä vaatimattomista oloista Elvis nousi tähteyteen ja maailman suurimmaksi viihdetähdeksi. Talo, jonka Elviksen isä rakensi 180 dollarilla, houkuttaa yli 50 000 vierailijaa vuosittain ja on osa 15-aarin Elvis Presley Parkia. Alueella on monia mielenkiintoisia kohteita kuten suosittu Elvis at 13 –patsas ja Elviksen lapsuuden kirkko. Tämän jälkeen voit jatkaa matkaasi Muscle Shoalsiin.

6 pv Muscle Shoals

Kiertele ’Maailman hittipääkaupungissa’ Muscle Shoalsissa Alabamassa. Rolling Stonesin kitaristi Keith Richards kutsui sitä Rock’n’Roll Heaveniksi. Vieraile historiallisilla FAME ja Muscle Shoals Sound Studioilla, Rattlesnake Saloonissa ja näe ’Bluesin isän’ WC Handyn syntymäkoti ja museo.

7 pv Muscle Shoals-Nashville

Matkusta Nashvilleen, jossa voit vierailla Music Row:lla ja historiallisessa RCA Studio B:ssä ja Country Music Hall of Famessa. Illalla kannattaa käydä kaupungin pienillä klubeilla kuten The Listening Room Cafe tai Bluebird Cafe.

8 pv Nashville

Sukella countrymusiikin syövereihin vierailemalla Grand Ole Opryssä. Koe Etelän myrskyisä historia Tennessee State Museumissa. Tai vietä päivä vierailemalla muissa Nashvillen nähtävyyksissä, kuten Opryland USA:ssa tai Printer’s Alleyllä.

9 pv Nashville-Lynchburg-Huntsville

Vieraile viehättävässä Lynchburgissa, jossa peri-amerikkalaiset arvot ja pikkukaupungin elämä kukoistavat. Kaupunki on ehkä pieni, mutta se on erään suuren ja tunnetun tuotteen koti: sieltä nimittäin löytyy Jack Daniel’s Distillery -viskitislaamo, joka on Yhdysvaltojen vanhin rekisteröity tislaamo ja jossa käy vuosittain yli 250000 vierailijaa. Jokainen tippa Jack Daniel’s Tennessee Whiskeyä tuotetaan täällä läheisen lähteen puhtaasta vedestä. Matkusta illaksi Huntsvilleen.

10 pv Huntsville

Huntsvillestä löydät maailman suurimman avaruusmuseon, US Space and Rocket Centerin. Museossa on eräs maailman laajimmista avaruusesineiden kokoelmista ja näytteillä on yli 1500 rakettia, rakettimoottoria, avaruusalusta, simulaattoria ja muita esineitä. Alueella toimii myös lapsille suunnattu avaruusaiheinen ympärivuotinen Space Camp –leiri.

11 pv Huntsville-Atlanta

Matkusta Atlantaan, joka on portti Etelävaltioihin. Vieraile maailman suurimmassa akvaariossa tai World of Coca Cola –museossa.

12 pv Atlanta

Vietä päivä Atlantassa, joka rakennettiin rautateiden risteyskohdaksi 1830-luvulla ja josta pian kasvoi Etelävaltioiden keskus. Atlantan strateginen sijainti liikenteen solmukohtana olikin syy, miksi Kenraali Shermanin armeija otti sen kohteekseen ja tuhosi sen Yhdysvaltain Sisällissodassa. Vieraile Fairlie-Poplarissa, African-American Panoramic Experiencessa, Grant Parkissa tai Atlanta History Centerissä.


USA Tennessee Memphis tekemistä ja käyntikohteita

Elvis Experience Tour sisältää Gracelandin kierroksen kuulokkeiden opastuksella ja opasfilmin, pääsyn vierailukeskukseen, tutustumisen Elviksen kahteen lentokoneeseen, Elvis Presley Car Museum:iin ja Elvis museoon ja näyttelyyn.

USA

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.
Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Ilmasto:  Lauhkea ilmasto vallitsee suurimmalla osaa maata, mutta esimerkiksi Floridassa ja Havaijilla vallitsee trooppinen ilmasto ja Alaskassa arktinen ilmasto. Maassa esiintyy myös erilaisia sääilmiöitä kuten tornadoja ja hurrikaaneja. Hurrikaanikausi on Atlantin alueella kesä-syyskuun välisenä aikana.
Lisätietoja: https://climateknowledgeportal.worldbank.org/country/united-states/climate-data-historical

Tiedot sitoumuksetta.

 

 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Atlanta – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus kahden hengen huoneissa 12 yötä,  3* hotellissa ohjelman mukaan
* Autonvuokraus Toyota Camry tai vastaava
Autonvuokraus hinta sisältää verot ja lisämaksut, täyden vakuutuksen, 2.kuljettajan ja tankillisen polttoainetta.

Lisämaksusta:

* Pääsyliput
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>