Romania moottoripyörämatka

Romania moottoripyörämatka on mukava ja joustava cruisailu moottoripyörällä, kunhan muistaa ottaa huomioon maan tavat ja olla huolellinen liikenteessä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Romania moottoripyörämatka

Moottoripyörämatka Romaniaan 2023

Fantastinen moottoripyöräretki Romanian kuuluisimpien mutkien läpi; vangitse Karpaattien upeat maisemat, nauti kuuluisista Transfagaraseanista ja Transalpinasta! Matkalla mukana kokenut opas ohjaa ryhmää erinomaisella englanninkielellä ja ammattitaidolla.

 

 

Pietari moottoripyörämatka

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkkimme 8 pv:  695 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Majoitukset
* Puolihoito
* Palvelut: 7 yötä 4* hotelleissa
* Veneretki Rautaporteille

1. Päivä: Ensimmäinen yöpyminen Romaniassa on Satu Maressa : Hotelli 4*
2. Päivä: Satu Mare – Sapanta (onnellinen hautausmaa) – Maramures – Prislop Pass – Gura Humorului : Hotelli 4*
3. Päivä: Gura Humorului – Voronetin luostari – Humorin luostari – Stulpicani – Bicaz – Lacu Rosu : Hotelli 3+ *
4. Päivä: Lacu Rosu – Gheorgheni – Targu Secuiesc – Covasna – Zagon – Intorsura Buzaului – Prejmer – Harman – Predeal: Hotelli 4*
5. Päivä: Predeal-Bran – Curtea de Arges – Transfagarasean – Sibiu: Hotelli 4*
6. Päivä: Sibiu- Transalpina- Eisernen Tor (laivamatka) -Herculane: Hotelli 4*
7. Päivä: Herculane (ajo Tonavaa pitkin) – Timisoara : Hotelli 4*

II Moottoripyörämatka Transsylvania 2023

Hintaesimerkkimme 6 pv:  360 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Majoitukset
* Puolihoito
* Palvelut: 5 yöpymistä puolihoidolla, oluen maistelua, retki alppilaitumelle lounaalle

 1. Satu Mare / Hotelli 3 *
2. Satu Mare-Prajd -Korund (Keraamipaja)-Odorhei /4 * Vierastalo
3. Odorhei- Sighisoara-Biertan- Odorhei /4 * Vierastalo
4. Odorhei-Miercurea Ciuc-Sumuleu- Odorhei /4 * Vierastalo
5. Odorhei-Arad. Hotelli 3 *

Kohokohdat: Sighisoara ja Biertan – Keramiikkapaja – Oluen maistelua -Lounas nuotiolla – pyhiinvaelluskirkko Sumuleu – retki alpeille, jossa mahdollisuus  Karhun katselun!

Romania

Romania: Kaakkois-Euroopassa, Mustanmeren rannalla sijaitseva Romania on vielä monille tuntematon kohde Euroopassa, mutta siellä matkailijaa odottaa jylhä Karpaattien vuoristo, edulliset hinnat, Bukarestin villi yöelämä ja tietysti Transylvaniassa Kreivi Drakula.
Pääkaupunki: Bukarest
Virallinen kieli: Romania
Valuutta: Leu
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Romaniaan matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin tai sirullisen henkilökortin.
Aikaero Suomeen: +0
Kesäaika: +0

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555