Italia Rooma opastettuna

Rooma, antiikin suurkaupunki, hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historiallaan, täällä antiikki ja nykypäivä kietoutuvat toisiinsa. Varaa matka Roomaan >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Rooma opastettuna

Ikuinen kaupunki

Rooma, antiikin suurkaupunki, hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historian runsaudellaan. Mikään muu maailman metropoleista ei kiehdo samalla tavoin kuin Rooma, jossa antiikki ja nykypäivä kietoutuvat toisiinsa ainutlaatuisella charmikkuudella, siellä voi viettää aikaansa kahvilaelämästä nauttien viehättävillä piazzoilla, vierailla lukemattomissa kirkoissa ja museoissa, ihastella vaikuttavia palatseja tai shoppailla muodikkaissa liikkeissä. Rooma vetää matkustajia puoleensa läpi vuoden, mukavan lauhkea ilmasto, rakastettu ja herkullinen italialainen keittiö, kaupungin historialliset nähtävyydet sekä kulttuuri kiinnostavat lähes kaikkia. Varaa opastettu matka Roomaan!

Rooma nähtävyydet

Oletko jo nähnyt Forum Romanumin, Colosseumin, Pietarinkirkon ja Vatikaanin taidekokoelmat. Lukemattomat upeat nähtävyydet, kuten Sikstiiniläiskappeli, Piazza Navona, Espanjalaiset portaat, Tiber-joki, Pantheon, Via Appia Antica ja katakombit lumoavat matkustajat kerta toisensa jälkeen. Ehkä sinunkin kannataa heittää kolikko Trevin suihkulähteeseen varmistaaksesi paluu ikuiseen Roomaan?

Rooma ikuinen kaupunki

 

Kymenmatkat FB>

 

Harraste- ja kulttuurimatkat>

Hintaesimerkimme 4 pv: 525 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella

Lisämaksusta:
* Suomeksi opastetut kaupunkikierrokset
* Jalkapalloliput

Upea retkiohjelmamme:

Kysy retkiä haluamallesi päivälle!

Vatikaanin museot ja Pietarin kirkko – n. 4 tuntia

Aloitamme retken tutustumalla Vatikaanin museoiden aarteisiin – antiikin aikaiset patsaskokoelmat, mielenkiintoiset kartta- sekä gobeliinikäytävät, marmoreilla ja mosaiikeilla koristellut upeat salit sekä Michelangelon vertaansa vailla olevat freskot Sikstiiniläiskappelissa ovat unohtumaton elämys. Museoista siirrymme maailman suurimpaan kristilliseen temppeliin, Pietarinkirkkoon, jossa voimme ihailla mm. koskettavaa Michelangelon Pietá-veistosta sekä suurten barokkiarkkitehtien kätten ihmetöitä.

HINTA: alk. 112 € /hlö
Hintaan sisältyy: suomenkielinen opas, lippu Vatikaanin museoon (sisäänkäynti jonottamalla). HUOM! Retken aikana liikumme kävellen ja julkisilla liikennevälineillä.

Colosseum ja Keisareiden Rooma – n. 3 tuntia

Capitolium kukkulalta käsin tutustumme Forum Romanumin alueeseen, joka oli aikoinaan Rooman valtakunnan hallinnollinen keskus ja sydän – Forumilla piti Cicero kuuluisia puheitaan ja Julius Cesar menehtyi siellä salaliittolaisten murhaamana.  Retken aikana käymme sisällä Colosseumissa, jolla järjestettiin kuuluisat gladiaattoritaistelut.

HINTA: alk.108 € / hlö
Hintaan sisältyy: suomenkielinen opas, lippu Colosseumille (sisäänkäynti jonottamalla). Retken aikana liikumme kävellen ja julkisilla liikennevälineillä.

Italia Rooma Virgilio Hotel

Virgilio Hotel sijaitsee Rooman keskiosassa hyvin tunnetun ostoskadun Via Nazionalen rinnakkaiskadulla. Hotellissa on vastaanotto, baari, aamiaishuone, langaton internet yhteys ja matkatavarasäilö.

Lue lisää

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Lisämaksusta: Rooman turistivero ei sisälly matkan hintaan, vero maksetaan suoraan hotelliin.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

Hintaan sisältyy:
* Lennot, lentokenttäverot
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku
* Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555