Italia Rooma opastettuna

Antiikin suurkaupunki, joka hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historian runsaudellaan. Roomassa yhdistyvät menneisyys ja nykyaika; siellä voi viettää aikaansa kahvilaelämästä nauttien viehättävillä piazzoilla, vierailla lukemattomissa kirkoissa ja museoissa, ihastella vaikuttavia palatseja tai shoppailla muodikkaissa liikkeissä.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Rooma opastettuna

Ikuinen kaupunki – Rooma

Mikään muu maailman metropoleista ei kiehdo samalla tavoin kuin Rooma, jossa antiikki ja nykypäivä kietoutuvat toisiinsa ainutlaatuisella charmikkuudella.Kaupunki vetää puoleensa läpi vuoden, ilmastokin on mukavan lauhkea, taide-, historia-  ja kulttuurianti tarjoaa jokaiselle jotakin ja herkullinen ruoka, rakastettu italialainen keittiö,  sekä viimeisimmät muotiluomukset kiinnostavat lähes kaikkia.

Roomassa näet Forum Romanum, Colosseum, Pietarinkirkko ja paavien taidekokoelmat, Sikstiiniläiskappeli, Fontana di Trevi – kolikkolähde, Piazza Navona, Espanjalaiset portaat, Tiber-joki, Capitolium, Pantheon, Via Appia Antica, katakombit ja paljon paljon muuta.

Hintaesimerkimme 4 pv: 425 €

Hintaan sisältyy:
* Lennot turistiluokassa m/p
* Lentokenttäverot ja matkustajamaksu
* Majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa
* Hotelliaamiainen

Upea retkiohjelmamme:

Kysy retkiä myös muille päivämäärille!

1. Rome by night – n. 3 tuntia: (maanantaisin)

Retki vie läpi Rooman historiallisen keskustan tuntemattomampaan osaan ikuista kaupunkia mm. Rooman ghetton alueelle päättyen maittavalle illalliselle, joka kruunaa illan.

HINTA:   89 € /hlö
Hintaan sisältyy: suomenkielinen opas, bussilippu, runsas alkupalaillallinen juomineen. Lähtöaika klo 17.30 Rooman oopperalta. Retken aikana liikumme kävellen ja julkisilla liikennevälineillä.

2. Vatikaanin museot ja Pietarin kirkko – n. 4 tuntia: (tiistaisin)

Aloitamme retken tutustumalla Vatikaanin museoiden aarteisiin – antiikin aikaiset patsaskokoelmat, mielenkiintoiset kartta- sekä gobeliinikäytävät, marmoreilla ja mosaiikeilla koristellut upeat salit sekä Michelangelon vertaansa vailla olevat freskot Sikstiiniläiskappelissa ovat unohtumaton elämys. Museoista siirrymme maailman suurimpaan kristilliseen temppeliin, Pietarinkirkkoon, jossa voimme ihailla mm. koskettavaa Michelangelon Pietá-veistosta sekä suurten barokkiarkkitehtien kätten ihmetöitä.

HINTA:   85 € /hlö
Hintaan sisältyy: suomenkielinen opas, bussilippu, lippu vatikaanin museoon (sisäänkäynti jonottamalla), korvakuulokkeet. Lähtöaika klo 12.30 Rooman oopperalta. HUOM! kellonaikaan voi tulla muutoksia. Retken aikana liikumme kävellen ja julkisilla liikennevälineillä.

3. Colosseum ja Keisareiden Rooma – n. 3 tuntia: (keskiviikkoisin)

Capitolium kukkulalta käsin tutustumme Forum Romanumin alueeseen, joka oli aikoinaan Rooman valtakunnan hallinnollinen keskus ja sydän – Forumilla piti Cicero kuuluisia puheitaan ja siellä menehtyi Julius Cesar salaliittolaisten murhaamana.  Retken aikana käymme sisällä Colosseumissa, jolla järjestettiin kuuluisat gladiaattoritaistelut.

HINTA: 75 € / hlö
Hintaan sisältyy: suomenkielinen opas, bussilippu, lippu Colosseumille (sisäänkäynti jonottamalla). Lähtöaika klo 09.00 Rooman oopperalta. Retken aikana liikumme kävellen ja julkisilla liikennevälineillä.


Retket toteutetaan minimi 6 hengellä.
Pidätämme oikeuden peruuttaa retken, jos emme yllä minimimäärään. Retkimaksu vahvistuksen yhteydessä. Palautamme rahat, jos retki ei toteudu.

Lähtöpaikka:
Opera di Roma, osoite: Piazza Beniamino Gigli, 7

Hotelli Priscilla ***
Hotelli sijaitsee Rooman historiallisessa keskustassa, lähellä useita nähtävyyksiä.
Sijainti Ludovisi alueella, jossa on useita ravintoloita, kauppoja, pankkeja ja lähetystöjä.
Hotellissa on ravintola, baari, 24h vastaanotto, ja maksullinen langaton internetyhteys.
Huoneissa on ilmastointi, tv, puhelin, minibaari, kassakaappi ja hiustenkuivaaja.
Hotellin osoite:
Via Calabria 17
00187 Rooma.

Rooma_Priscilla_18_lg_400x300Rooma_Priscilla_01_lg_400x300

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

* Matkavakuutukset   Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille
* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi
* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos
* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla
* Matkailuterveys ja rokotukset »
* Tuontimääräykset » Tulli.fi
* Matkustustiedotteet ja matkustusilmoitukset »  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö
Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555