Italia Rooma jalkapallomatka / Milano jalkapallomatka

Rooma Jalkapallomatka tai Milanon kisamatka, odottavat jalkapallofaneja. Varaa matka, jolla ehditte tutustua myös Rooman ja Milanon kaupunkeihin!

Italia Rooma jalkapallomatka / Milano jalkapallomatka

Huippujalkapalloa Italiassa

Rooma on yksi maailman ikonisimmista kaupungeista, joka ei ole tunnettu ainoastaan historiastaan ja arkkitehtuuristaan, vaan myös vilkkaasta jalkapallokulttuuristaan. Rooman kaksi parasta liigatason jalkapalloseuraa, A.S. Roma ja S.S. Lazio tarjoavat unohtumattomia otteluelämyksiä ja ovat keränneet menestystä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Molemmat seurat tarjoavat jännittäviä otteluita ja ovat merkittävä osa Rooman urheilukulttuuria.

Rooma jalkapallomatka – A.S. Roma jalkapalloseura

A.S. Roma, joka tunnetaan yleisesti nimellä Roma, on yksi Italian ja Euroopan tunnetuimmista jalkapalloseuroista. Seura on perustettu vuonna 1927 ja sillä on pitkä ja kunniakas historia. Roma pelaa kotiottelunsa Stadio Olimpicolla, joka sijaitsee Pohjois-Roomassa. Tämä stadion on jaettu Lazion kanssa ja tarjoaa paikan jopa 70 000 katsojalle. Menestys: Roma on voittanut Serie A mestaruuden kolmesti (1941-42, 1982-83, 2000-01) ja Coppa Italian yhdeksän kertaa. Euroopan kentillä Roma on päässyt Mestarien liigan finaaliin kerran ja UEFA Cupin finaaliin kahdesti. Roma on ollut koti monille maailmanluokan pelaajille, kuten Francesco Tottille, joka on seuran kaikkien aikojen maalintekijä ja ikoninen kapteeni. Nykyään seura panostaa nuoriin lahjakkuuksiin ja pyrkii pysymään kilpailukykyisenä Serie A.

Rooma jalkapallomatka – S.S. Lazio jalkapalloseura

S.S. Lazio, tai yksinkertaisesti Lazio, on toinen Rooman suurista jalkapalloseuroista. Seura on perustettu vuonna 1900 ja sillä on vankka kannattajakunta sekä rikas historia. Lazio jakaa kotiottelustadionin, Stadio Olimpicon, A.S. Roman kanssa. Stadion on ollut monien merkittävien otteluiden ja tapahtumien näyttämönä. Menestys: Lazio on voittanut Serie A mestaruuden kahdesti (1973-74, 1999-2000) ja Coppa Italian seitsemän kertaa. Lazio on myös voittanut UEFA Cupin voittajien cupin ja UEFA Super Cupin vuonna 1999.

Lazio on ollut koti monille huippupelaajille, kuten Alessandro Nestalle ja Ciro Immobilielle, joka on viime vuosina ollut yksi Serie A:n parhaista maalintekijöistä. Seura tunnetaan hyökkäävästä pelityylistään ja vahvasta joukkuehengestään.

Milano jalkapallomatka

Milano, Italian talous- ja muotikaupunki, on myös tunnettu kahdesta maailman huippuluokan jalkapalloseurasta, F.C. Inter ja A.C. Milan. Näiden seurojen välinen kilpailu on yksi jalkapallomaailman intensiivisimmistä ja tarjoaa unohtumattomia otteluelämyksiä. F.C. Inter ja A.C. Milan ovat Milanon kaksi johtavaa jalkapalloseuraa, joilla on rikas historia ja valtava fanikunta. Molemmat seurat tarjoavat jännittäviä otteluita ja ovat merkittävä osa Milanon urheilukulttuuria. Näiden kahden seuran välinen Derby della Madonnina on yksi jalkapallomaailman odotetuimmista otteluista. Milanon vierailu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea huippuluokan jalkapalloa ja historiallisia hetkiä.

F.C. Internazionale Milano (Inter) – Milano jalkapallomatka

F.C. Internazionale Milano, yleisesti tunnettu nimellä Inter, on yksi Italian ja Euroopan menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Seura on perustettu vuonna 1908 ja on tunnettu sinimustista pelipaidoistaan.
San Siro -stadion: Inter pelaa kotiottelunsa legendaarisella San Siro -stadionilla, joka tunnetaan myös nimellä Stadio Giuseppe Meazza. Tämä ikoninen stadion tarjoaa paikan yli 80 000 katsojalle ja se on jaettu A.C. Milanin kanssa. Menestys: Inter on voittanut Serie A mestaruuden 19 kertaa ja Coppa Italian seitsemän kertaa. Euroopan kentillä Inter on voittanut Mestarien liigan kolmesti ja UEFA Cupin kolmesti.

Inter on ollut koti monille huippupelaajille, kuten Javier Zanettille, joka on seuran pitkäaikaisin kapteeni, ja nykyisille tähdille kuten Lautaro Martínez. Inter tunnetaan myös vahvasta puolustuspelistään ja taktisesti kyvykkäistä valmentajistaan.

A.C. Milan – Milano jalkapallomatka

A.C. Milan, tunnettu myös nimellä Milan, on yksi Euroopan ja maailman menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Seura on perustettu vuonna 1899 ja se on tunnettu punamustista pelipaidoistaan.
San Siro -stadion: Milan jakaa kotiottelustadionin, San Siron, Interin kanssa. Tämä ikoninen stadion on isännöinyt lukuisia suuria otteluita ja tapahtumia ja on todellinen jalkapallon pyhättö. Menestys: Milan on voittanut Serie A mestaruuden 19 kertaa ja Coppa Italian viisi kertaa. Euroopan kentillä Milan on voittanut Mestarien liigan seitsemän kertaa, tehden siitä yhden Euroopan menestyneimmistä seuroista.

Milan on ollut koti monille jalkapallon legendoille, kuten Paolo Maldinille ja Andriy Shevchenkolle, sekä nykyisille tähdille kuten Zlatan Ibrahimović. Milan tunnetaan hyökkäävästä pelityylistään ja kyvystään voittaa suuria otteluita.

Jalkapallomatkat räätälöimme myös muihin kaupunkeihin ja maihin. Matkan kesto ja lähtöpäivät toiveidenne mukaan.

Rooma Jalkapallomatka

Kymenmatkat FB>

 

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 3 pv 390€/hlö

Huom! Otteluiden aikataulut saattavat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, tiedot on ilmoitettu sitoumuksetta. Ottelulippujen hinnat on kaikki alkaen hintoja ja lippujen saatavuus pitää aina etukäteen tarkastaa.

Pyydä tarjous toimistoltamme.

 

 

Rooma Jalkapallomatka – 3 Päivää

Päivä 1: Saapuminen Roomaan ja Kaupunkikierros

Aloita aamusi lentämällä Helsingistä Roomaan. Suora lento Helsinki-Vantaalta Fiumicinon lentokentälle kestää noin kolme tuntia. Saapuessasi Roomaan sinut kuljetetaan keskustassa sijaitsevaan hotelliin, kuten Hotel Artemide tai NH Collection Roma Palazzo Cinquecento, jossa majoitut matkan ajan.

Hotelliin kirjautumisen jälkeen voit lähteä kevyelle kaupunkikierrokselle. Rooman keskustassa on lukemattomia nähtävyyksiä, kuten Colosseum, Forum Romanum ja Pantheon. Nauti paikallista gelatoa (jäätelöä) ja kävele pitkin Via del Corson ostoskatua.

Illalla voit nauttia herkullisen illallisen yhdessä Rooman monista perinteisistä ravintoloista, kuten Trattoria da Enzo al 29 tai Osteria Barberini. Näin pääset heti tutustumaan italialaiseen ruokakulttuuriin.

Päivä 2: Jalkapalloa ja Kulttuuria

Aloita päiväsi hotellin runsaalla aamiaisella. Aamupäivällä suuntaa Stadio Olimpicolle, jossa voit tutustua A.S. Roman tai S.S. Lazion kotistadioniin. Voit valita opastetun kierroksen, joka vie sinut stadionin sisätiloihin, kuten pukuhuoneisiin ja museoon.

Jos vierailusi osuu yhteen ottelupäivän kanssa, pääset kokemaan unohtumattoman jalkapallo-ottelun livenä. Tunnelma stadionilla on ainutlaatuinen, kun tuhannet fanit kannustavat suosikkijoukkuettaan. Jos ottelua ei ole, voit tutustua Rooman muuhun tarjontaan, kuten Vatikaaniin ja Pietarinkirkkoon.

Iltapäivällä voit nauttia lounasta stadionin lähellä tai keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Suosituksia ovat esimerkiksi Ristorante Pizzeria La Fraschetta tai La Pergola, joka tarjoaa upeita näkymiä Rooman ylle.

Illalla voit tutustua Rooman iltaelämään. Kävele pitkin Tiber-joen rantaa tai vieraile Trasteveren alueella, joka on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja tunnelmallisista ravintoloistaan. Voit myös rentoutua hotellin loungessa ja nauttia rauhallisesta illasta.

Päivä 3: Vapaata aikaa ja kotiinpaluu

Aloita viimeinen päiväsi nauttimalla aamiainen hotellissa. Päivä on varattu vapaalle ajalle, joten voit tehdä viime hetken ostoksia tai vierailla vielä muutamassa nähtävyydessä. Suosittuja kohteita ovat Villa Borghesen puisto, Espanjalaiset portaat ja Trevin suihkulähde.

Kevyen lounaan jälkeen on aika palata hotellille ja valmistautua kotiinlähtöön. Kuljetus Fiumicinon lentokentälle, josta suora lento vie sinut takaisin Helsinkiin. Lentomatka kestää noin kolme tuntia.

Milano Jalkapallomatka – 3 Päivää

Päivä 1: Saapuminen Milanoon ja Kaupunkikierros

Aloita aamusi lentämällä Helsingistä Milanoon. Suora lento Helsinki-Vantaalta Malpensan lentokentälle kestää noin kolme tuntia. Saapuessasi Milanoon sinut kuljetetaan keskustassa sijaitsevaan hotelliin, kuten Hotel Spadari al Duomo tai NH Collection Milano President, jossa majoitut matkan ajan.

Hotelliin kirjautumisen jälkeen voit lähteä kevyelle kaupunkikierrokselle. Milanon keskustassa on lukemattomia nähtävyyksiä, kuten Duomo di Milano, Galleria Vittorio Emanuele II ja La Scala -oopperatalo. Nauti paikallista gelatoa ja kävele pitkin Milanon ylellisiä ostoskatuja.

Illalla voit nauttia herkullisen illallisen yhdessä Milanon monista perinteisistä ravintoloista, kuten Trattoria Milanese tai Ristorante Cracco. Näin pääset heti tutustumaan milanolaiseen ruokakulttuuriin.

Päivä 2: Jalkapalloa ja Kulttuuria

Aloita päiväsi hotellin runsaalla aamiaisella. Aamupäivällä suuntaa San Siro -stadionille, jossa voit tutustua sekä F.C. Interin että A.C. Milanin kotistadioniin. Voit valita opastetun kierroksen, joka vie sinut stadionin sisätiloihin, kuten pukuhuoneisiin ja museoon.

Jos vierailusi osuu yhteen ottelupäivän kanssa, pääset kokemaan unohtumattoman jalkapallo-ottelun livenä. Tunnelma stadionilla on ainutlaatuinen, kun tuhannet fanit kannustavat suosikkijoukkuettaan. Jos ottelua ei ole, voit tutustua Milanon muuhun tarjontaan, kuten Leonardo da Vincin ”Viimeinen ehtoollinen” -maalaukseen Santa Maria delle Grazie -kirkossa.

Iltapäivällä voit nauttia lounasta stadionin lähellä tai keskustassa sijaitsevassa ravintolassa. Suosituksia ovat esimerkiksi Ristorante El Brellin tai Antica Trattoria della Pesa, jotka tarjoavat autenttisia italialaisia makuja.

Illalla voit tutustua Milanon iltaelämään. Kävele pitkin Navigli-kanavia tai vieraile Breran alueella, joka on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja tunnelmallisista ravintoloistaan. Voit myös rentoutua hotellin loungessa ja nauttia rauhallisesta illasta.

Päivä 3: Vapaata aikaa ja kotiinpaluu

Aloita viimeinen päiväsi nauttimalla aamiainen hotellissa. Päivä on varattu vapaalle ajalle, joten voit tehdä viime hetken ostoksia tai vierailla vielä muutamassa nähtävyydessä. Suosittuja kohteita ovat Sforzescon linna, Parco Sempione ja Pinacoteca di Brera.

Kevyen lounaan jälkeen on aika palata hotellille ja valmistautua kotiinlähtöön. Kuljetus Malpensan lentokentälle, josta suora lento vie sinut takaisin Helsinkiin. Lentomatka kestää noin kolme tuntia.


Tapahtumaliput lisäpalvelut

Varaa tapahtumalippusi tästä>

 

 

Italia Rooma Virgilio Hotel

Virgilio Hotel sijaitsee Rooman keskiosassa hyvin tunnetun ostoskadun Via Nazionalen rinnakkaiskadulla. Hotellissa on vastaanotto, baari, aamiaishuone, langaton internet yhteys ja matkatavarasäilö.

Lue lisää
Italia Milano Hotel Vecchia Milano

Viehättävä pieni hotelli Milanon historiallisessa keskustassa lähellä tuomiokirkkoa, monia museoita, kauppoja, kirkkoja ja gallerioita.

Lue lisää
Italia Milano Ibis Centro

Ibis Milan Centro sijaitsee 350 metrin päässä Repubblican juna- ja metroasemalta. Majoituspaikassa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on ilmastointi ja äänieristys. Milanon päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Lue lisää
Italia Rooma tekemistä ja käyntikohteita

Colosseum

Colosseum, antiikin Rooman suurin amfiteatteri, vetää matkailijoita puoleensa kauniilla arkkitehtuurillaan ja historiallaan. Rakennus edustaa roomalaista arkkitehtuuria ja se on kaunis näky erityisesti illalla, kun se sisällä olevat valot sytytetään. Colosseum sijaitsee Rooman keskustassa Via dei Fori Imperialin varrella, lähellä Forum Romanumia. Vuonna 80 valmistunut monumentti oli keskeinen paikka gladiaattoritaisteluille ja muille näytöksille. Yli 50 000 katsojaa mahtui sen katsomoihin. Colosseumissa vierailu kannattaa ajoittaa aikaiseen aamuun, jolloin väentungos on vähäisempi.

Vatikaani

Vatikaani, Roomalaiskatolisten pyhiinvaelluskohde, tarjoaa matkailijoilleen ainutlaatuisen kulttuurikokemuksen. Tämä uskonnollinen keskus on täynnä upeaa taidetta ja historiaa, joka on tuttua esimerkiksi Dan Brownin kirjoista. Vatikaanista löydät kuuluisan Pietarinkirkon, maailman suurimman kirkon ja ihastuttavan Sikstuksen kappelin kattomaalaukset sekä Rafaellon, Berninin ja Michelangelon luomukset. Vatikaani on pieni minivaltio Rooman sisällä, mutta sen nähtävyydet, kuten Pietarinaukio ja Vatikaanin museokompleksi, ovat maailmankuuluja. Tutustu Michelangelon kattofreskoihin ja Berninin veistoksiin tässä ainutlaatuisessa kulttuurikohteessa.

Fontana di Trevi –suihkulähde

Fontana di Trevin suihkulähde on yksi koko maailman tunnetuimmista suihkulähteistä, jonka keskellä lepää meren jumala Okeanos merihevosten vetämässä vaunussa. Suihkulähde muodostuu noin 26 metriä korkeasta seinämästä, jonka edessä on vesiallas ja useita patsaita. Vuonna 1762 valmistunutta suihkulähdettä on käytetty kuvauspaikkana monissa elokuvissa kuten klassikkoelokuvassa La Dolce Vita, joka tunnetaan suomeksi nimellä Ihana elämä.

Espanjalaiset portaat

Rooman kuuluisat Espanjalaiset portaat on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, portaat johtavat Piazza di Spagnan aukiolta Trinità dei Montin kirkolle. Espanjalaiset portaat on suosittu kohtauspaikka keskellä vilkasta ostosaluetta.

Forum Romanum

Forum Romanum oli muinaisen Rooman keskus ja merkittävä politiikan, uskonnon sekä kaupankäynnin keskittymä. Alueella pääsee tutustumaan Rooman historiaan lukuisten rakennuksien ja raunioiden kuten riemukaarien ja temppeleiden kautta.

Pantheon

Nykyään katolisena kirkkona toimivaa Pantheonia ei voi jättää Rooman-matkalla väliin: rakennusta pidetään nimittäin koko kaupungin parhaiten säilyneenä antiikin aikaisena temppelinä. Pantheon on valmistunut vuonna 125 aiemmin tulipalossa tuhoutuneen temppelin tilalle. Pantheon sijaitsee keskeisellä paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Trevin suihkulähteeltä. Yksi rakennuksen mielenkiintoisimpia piirteitä on sen kupolin pyöreä reikä, jonka tarkoituksena oli aikoinaan tuoda sisälle valoa.

Trastevere

Trastevere on perinteinen roomalainen työläiskaupunginosa, joka on nykyään osa useimpien matkailijoiden ohjelmaa Roomassa. Alueella kannattaa piipahtaa ainakin syömässä ja kävelemässä tunnelmallisilla kaduilla. Jo nimi antaa vinkin Trasteveren sijainnista: se tarkoittaa kirjaimellisesti joen toista puolta. Italiaksi Tiberjoki tunnetaan nimellä Tevere.

Piazza Navona

Piazza Navona on yksi Rooman kuuluisimmista aukioista, joka tunnetaan barokkityylisestä arkkitehtuuristaan ja kolmesta suihkulähteestään. Aukiota reunustavat lukuisat ravintolat terasseineen. Alun perin ellipsinmuotoista Piazza Navonaa käytettiin stadionina, jossa seurattiin kilpaurheilua. Nyt sen vilinässä esiintyvät katutaiteilijat.

Castel Sant’Angelo

Komea Castel Sant’Angelon linna tunnetaan myös Hadrianuksen mausoleumina, jonne keisari Hadrianus on haudattu. Nykyään sylinterimäinen, vuonna 135 valmistunut rakennus toimii museona. Linnaa kannattaa ihailla Pons Aelius -nimellä (tai Ponte Sant’Angelo) kutsutulta sillalta, jonka päässä se seisoo majesteettisen näköisenä.

Villa Borghese

Piazza del Popolon kupeessa sijaitseva Villa Borghese on Rooman kuuluisin puisto ja kaupunkilaisten oma levähdyspaikka. Sen kuuluisin vierailukohde on taidemuseo Galleria Borghese. Puistoalueella voi käydä kävelyllä, poiketa museoissa, tutkia monumentteja tai vaikka vuokrata veneen lammella. Siellä on myös elokuvateatteri sekä leikkipuistoja lapsille. Pincion näköalatasanne on suosittu maisemapaikka.

Italia Milano tekemistä ja käyntikohteita

* Galleria Vittorio Emanuele II on arkadi-rakenteinen ostoskeskus Milanon ydinkeskustassa, Italiassa. Rakennelma koostuu kahdesta lasikatosta, jotka yhdistyvät oktakonin muotoisen lasikupolin kohdalla

* Il Teatro alla Scala on kuuluisa oopperatalo Milanossa, Italiassa. Nykyisellä paikallaan La Scala on järjestyksessä toinen teatteri. Ensimmäinen muinainen Teatteri Ducale tuhoutui tulipalossa karnevaaligaalan jälkeen 1776.

* Museo Poldi Pezzoli sijaitsee Milanossa Italiassa. Se on perustettu vuonna 1881, ja on yksi Euroopan merkittävimpiä talomuseoita.

* Bosco Verticale on Italiassa Milanon kaupungissa olevat kaksi tornitaloa. Vuonna 2014 valmistuneet talot ovat 18- ja 24-kerroksiset. Jokaisessa asunnossa on vähintään yksi parveke, ja talojen seinille on istutettu 900 puuta.

* Parco Sempione on suuri kaupunkipuisto Milanossa, Italiassa. Se on perustettu vuonna 1888, ja sen kokonaisala on 386 000 m². Puisto sijaitsee kaupungin historiallisessa keskustassa.

* Duomo di Milano on tunnettu Milanossa Italiassa sijaitseva goottilaistyylinen katedraali. Duomo di Milano on Euroopan toiseksi suurin katedraali Sevillan katedraalin jälkeen.

* Santa Maria presso San Satiro on kirkko Milanon keskustassa Italiassa. Kirkon kuori jouduttiin katkaisemaan rakennusvaiheessa. Tämän jälkeen Bramante maalasi alttarin taakse Trompe l’œil’n, joka on yksi lajinsa vanhimmista.

* Santa Maria delle Grazie on Guiniforte Solarin ja Donato Bramanten suunnittelema myöhäisgoottilainen renessanssikirkko Milanossa.

* Castello Sforzesco on Milanossa sijaitseva, nykyään museona toimiva linna. Linnan rakentaminen alkoi 1300-luvulla, jonka jälkeen sitä paranneltiin useasti.

* Milanon triennaali on merkittävä ja kansainvälinen taideteollisuusnäyttely ja tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nykyään joka kolmas vuosi Milanossa Italiassa.

 

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsingistä
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella
* Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Otteluliput
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.