Italia Rooma Uusivuosi

Rooma Uusivuosi vaihtuu ihanissa tunnelmissa italialaiseen tapaan isolla joukolla hyvästä ruuasta, musiikista ja värikkäistä raketeista nauttien. Matkat Roomaan >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Rooma Uusivuosi

Ikuinen kaupunki kutsuu juhlaan!

Rooma on länsimaisen sivistyksen kehto. Tuhatvuotiset nähtävyydet kuuluvat osana nykypäivän moderniin elämäntapaan ja elämäniloon, jota Rooma on tulvillaan. Roomaa ei turhaan kutsuta ikuiseksi kaupungiksi – länsimaisen sivistyksen koko historian aistii täällä paremmin kuin kenties missään muualla, sillä tämä vertaansa vailla olevien nähtävyyksien kaupunki on kuin ulkoilmamuseo. Tuhatvuotiset nähtävyydet nivoutuvat saumattomasti nykypäivän moderniin sykkeeseen, kuten Rooma uusivuosi,  ja elämäniloon, jota Rooma on tulvillaan.

Italia Rooma Uusivuosi

Uusivuosi vaihtuukin unohtumattomissa tunnelmissa – italialaiseen tapaan isolla joukolla hyvästä ruuasta, musiikista, ystävien seurasta ja tietenkin värikkäistä raketeista nauttien. Varaa Rooman matka, tule mukaan ja koe ikimuistoinen vuoden vaihtuminen! La Festa di San Silvestro!

Felice Anno Nuovo, Buona Fortuna!

Italia Rooma Uusivuosi

Kymenmatkat FB>

Teemamatkat>

Hintaesimerkkimme 4 pv: 465 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Roomaan turistiluokassa
* Lentoverot ja lipunkirjoituskulut
* Majoitus kahden tähden Hotelli King 3 yön ajan jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin

Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan.

Lisämaksusta:
* Kuljetus lentokentältä hotellille n. 52 €/suunta/henkilöautolla

 

Ohjelmaesimerkki lisämaksusta:

1 pv
Lento Roomaan. Kuljetus kaupungille ja kaupunkikierros, jonka aikana kävellään samoja kujia, missä aikoinaan antiikin roomalaiset vaelsivat kohti espanjalaisia portaita. Ohitamme kuuluisan Fontana di Trevin suihkulähteen, jossa voimme esittää toivomuksia.  Vierailemme Pantheonin temppelissä ja saavumme lopuksi keskustan Navona -aukiolle – roomalaisten olohuoneeseen. Aukion keskellä kohoaa upea Berninin suihkulähde ”Neljä virtaa” ja sitä vastapäätä sijaitsee Borrominin Sant’ Agnese -kirkko.

2 pv
Aamiaisen jälkeen voit vierailla omatoimisesti Capitoliumin kukkulalla, josta ihailet upeaa, Forum Romanumille avautuvaa näköalaa ja kuvitella, miten kaksi tuhatta vuotta sitten kaduilla kuului keisareiden ja sotilaiden äänet. Matka jatkuu kohti Colosseumia, joka on nykyisin Rooman tunnetuin symboli ja roomalaisen arkkitehtuurin parhaimpia esimerkkejä. Colosseumilla aikoinaan esitettiin aikansa raaimpia esityksiä, gladiaattoriotteluita, ristiinnaulitsemisia ja eläintaisteluita.

Illalla seurataan huikeaa valoshowta, joka kruunaa vuoden vaihtumisen Ikuisessa kaupungissa!

3 pv
Myöhäisen aamiaisen jälkeen, hyvissä ajoin ennen puoltapäivää kannattaa matkata Pietarinkirkon aukiolle odottamaan perinteistä paavin Urbi & Orbi-siunausta. Iltapäivällä voit seurata vahdinvaihtoa presidentin palatsilla.

4 pv
Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa. Kuljetus hotellilta lentokentälle, josta lento Helsinkiin.

King hotel **+

Hotelli sijaitsee kaupungin sydämessä, vain lyhyen matkan päässä Espanjalaisilta portailta ja Trevin suihkulähteeltä. Hotellissa on vastaanotto, aula, baari, lukusali ja terassi hotellin katolla. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, TV, maksuton internet yhteys ja puhelin. Barberinin metroasema sijaitsee 100 m hotellista.

Osoite: Via Sistina 131, 00187 Rooma.

Rooma_King_Hotelli_dbl_400x300 Rooma_King_Hotelli_sisäpiha_400x300

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

 

Varaa tapahtuma- ja urheiluliput>

Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555