Finnlines3_couple_400x300
Ruotsi ja Ahvenanmaa

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Ruotsi ja Ahvenanmaa

Edulliset reittimatkat ja risteilyt Itämerellä

Edullisten reittimatkojen lisäksi Finnlinesilla on kausittain vaihtuvia alennuksia erityyppisillä ajoneuvoilla liikkuville seurueille. Suomi–Saksa-laivaliikenteessä reittimatkojen lisäksi on tarjolla myös erilaisia risteilyjä.

Varaa meno- ja paluumatka samalla kertaa ja säästä

Saat 20 prosentin alennuksen normaalihintaisesta paluumatkasta, kun varaat menon ja paluun yhdellä kertaa. Alennuksen saa normaalihintaisesta paluumatkasta, oli menomatka normaali- tai alennushintainen matka. Paluualennus ei koske aterioita tai lemmikkieläimiä.

Finnlinesin laivamatkat Ruotsiin ja Ahvenanmaalle

 

Laivat Finneagle ja Finnfellow vievät Naantalista Kapellskäriin tai toiseen suuntaan kaksi kertaa päivässä. Matka-aika 8–9 tuntia. Matka-aika Naantalista Långnäsiin on viisi tuntia ja Långnäsin kautta Kapellskäriin yhdeksän tuntia.

Naantali–Kapellskär-reitillä kaksi ateriaa per henkilö sisältyy aina matkalipun hintaan. Naantali–Långnäs ja Kapellskär–Långnäs-reiteillä yksi ateria per henkilö sisältyy matkalipun hintaan.

Finnclipper, Finneagle ja Finnfellow

Finnclipper, Finneagle sekä Finnfellow liikennöivät reitillä Naantali–Långnäs–Kapellskär. Laivoilla on buffet-ravintola, baari, myymälä ja lasten leikkinurkkaus. Autokannelta löytyy tilaa ajoneuvollesi, matkustitpa moottoripyörällä, henkilöautolla tai asuntoautolla.

HytitValittavanasi ikkunallisia ja ikkunattomia kahden ja neljän vuoteen hyttejä. Kahden vuoteen hytit ovat 9 neliötä ja neljän vuoteen 11 neliötä suuria. Kaikissa hyteissä on suihku, wc, ilmastointi ja tv sekä osassa hyteistä myös puhelin.Hyttivaraus on pakollinen ilta- ja yölähdöillä ja matkustettaessa lemmikkieläimen kanssa.
Ravintola ja baariMalmö–TravemündeNaantali–Långnäs–Kapellskär Ateriat sisältyvät lipun hintaan.Buffet-pöydän herkullinen kotiruokatarjoilu maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Aterioilla on veloituksetta tarjolla maitoa ja vettä sekä aamiaisella ja brunssilla hedelmämehuja. Olutta, viiniä ja muita alkoholijuomia voi ostaa ravintolan yhteydessä sijaitsevasta baarista.
MyymäläMatkasi aikana voit myös tehdä ostoksia. Myymälän valikoimaan kuuluu mm. kosmetiikkaa, koruja, makeisia, matkamuistoja, tekstiilejä, virvoitus- ja alkoholijuomia. Tuotevalikoima vaihtelee laivoittain. Suomi–Ruotsi-liikenteessä voit tehdä taxfree-ostoksia niillä lähdöillä, joilla ne kulkevat Ahvenanmaan kautta.
LeikkinurkkausLaivoilla on ravintolan ja baarin läheisyydessä lapsille leikkinurkkaus, josta löytyy pelejä, piirustusvälineitä, pallomeri ja leluja.
LemmikkieläimetLaivoillamme on hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Lemmikkieläinten ulkoilutusalue sijaitsee Finnclipperillä kannella 7 ja Finneaglella ja Finnfellow'lla kannella 8. Ennen kuin otat lemmikkisi mukaan ulkomaanmatkalle, ota selvää paikallisista säädöksistä ja rajoituksista.Otathan huomioon, että kaikki lemmikit on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä ja että lemmikin kanssa matkustettaessa on aina varattava hytti. Lemmikkien kanssa liikkuminen baareissa, buffet-ravintolassa ja muissa yleisissä tiloissa ei ole sallittua.
SaunaFinnclipperillä on erilliset saunat sekä naisille että miehille. Saunan käyttö sisältyy matkan hintaan.Finneaglella ja Finnfellow'lla ei ole saunaa matkustajien käytössä.
KokoustilaFinneaglella on kokoustila 10 hengelle.Pyydä meiltä ryhmätarjous, olipa kyseessä keskittymistä vaativa kokous, aivoriihi, koulutustilaisuus tai vaikka vuositapaaminen. Kokoustila on veloituksetta ryhmän käytössä.
FinnclipperTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999 / 2007
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinneagleTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 1999
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,30 m
Leveys 28,7 m
Nopeus 22,1 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 440
Hyttejä 191
Jääluokka 1A
FinnfellowTyyppi ro-ro / matkustaja
Rakennusvuosi 2000
Rakennuspaikka Puerto Real
Pituus 188,3 m
Leveys 29,5 m
Nopeus 22 solmua
Kaistametrit 2200
Matkustajia 395
Hyttejä 186
Jääluokka 1A

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.