Viro Saarenmaan Oopperajuhlat

Saarenmaan Oopperajuhlat ryhmille -esitetään Kuressaaren Piispanlinnassa, joka tarjoaa ainutlaatuisen historiallisen ympäristön esityksille.

Viro Saarenmaan Oopperajuhlat

Heinäkuussa Toscan ooppera

Saarenmaan pääkaupunki Kuressaare tarjoaa upean näyttämön kesäisille oopperajuhlille. Luonnonkaunis ympäristö ja Kuressaaren  luovat upeat puitteet katsoa Puccinin Toscaa.  Tule kokemaan romanttiset Saarenmaan oopperajuhlat ja sukella syvälle oopperan lumoavaan maailmaan, täällä yhdistyvät kesä, musiikki, kulttuuri ja merellinen kauneus. Matkaa Tallinnasta Kuressaareen on runsaat neljä tuntia (noin 200 km).

Saarenmaan oopperajuhlat Piispanlinnassa

Kuressaaren komein nähtävyys, Piispanlinna, toimii oopperatapahtuman näyttämönä, tarjoten ainutlaatuisen historiallisen ympäristön esityksille. Esitykset pidetään linnan pihan telttakatoksen alla. Piispanlinna itsessään on arvokasta kulttuuriperintöä ja siellä toimii myös Saarenmaan museo.  Vallihautojen ympäröimä linna on alunperin rakennettu jo 1200-luvulla.

Viron vanhin kylpyläkaupunki

Kuressaari on varsinainen kylpyläkaupunki, jossa on peräti yksi kylpyläpaikka kymmentä asukasta kohti. Kapungissa on mukava kävellä vanhan kaupungin mukulakivikatuja pitkin ja nauttia sen viehättävästä tunnelmasta, arkkitehtuurista, kahviloista ja gallerioista.

Muhun saari

Muhun helmiä ovat pitkien kiviaitojen halkoma Koguvan kylä, Üügun rantakallio ja Viron vanhimpiin kuuluva Katariinan kirkko pakanallisuuden aikaisilla hautakivillä. Muhun saaren nähtävyyksiin kuuluvat strutsitila ja Tihusen hevosmatkailutila. Kuuluisaa muhulaista leipää, kauniita käsitöitä ja hyviä ruokapaikkoja löytää Liiva keskuksesta. Kaunista arkkitehtuuria ja huipputason ravintola-annoksia tarjoaa Pädasten kartano.

Saarenmaan kesä

Kesäisistä yleisötapahtumista kannattaa mainita Kuressaaren katufestivaalit, Saarenmaan oopperajuhlat, Meripäivät, Muhun tulevaisuuden musiikin festivaali ”Juu jääb”, elämysfestivaali “I Land Sound”, Saaremaa Rally sekä kesäkauden päättävä Saarenmaan ruokafestivaali katupiknikillä.

Viro Saarenmaan Oopperajuhlat 23-25.07.2024.

Hintaesimerkkimme: 535 €/hlö

Laiva-aikataulu:
Helsinki-Tallinna Viking Cinderella klo 10.30-13.15
Tallinna-Helsinki Viking XPRS klo 17.30-20.00

Minimi ryhmäkoko 30 hlöä

Tule katsomaan Puccinin Toscaa 23.07

23.07.

Lähtö Helsingistä kohti Tallinnaa.
Saapuminen Tallinnan satamaan.

Bussi odottaa satamassa ja matkamme jatkuu kohti Virtsun satamaa, josta siirrymme lautalla Muhun saarelle. Matkamme jatkuu Saarenmaan pääkupunki Kuressaareen. Majoittuminen Arabella hotellissa tai Grand Rose Spassa ja illallinen hotellissa. Ooppera alkaa klo 20 ja siirrymme hotelliltamme kävellen Kuressaaren linnan oopperajuhlille katsomaan G.Puccinin oopperaa Tosca.

24.07.

Aamiaisen jälkeen on opastettu kierros Saarenmaalla. Vierailemme kaikissa Saarenmaan tärkeimmissä nähtävyyksissä, kuten Anglan tuulimyllypuistossa, Karjan kirkossa, Kaalin meteoriittikraatterit ja muualla. Nautimme kevyen keittolounaan Kaalissa (keitto + jälkiruoka).
Illan esitys alkaa klo 20. kävelemme taas linnaan hotelliltamme. Ohjelmana on tänään G. Bizen oopperaan perustuva flamenco-balettiin Carmen.

25.07.

Aamiaisen nautimme hotellissa.
Lähdemme kotimatkalle kohti Tallinnaa. Ajamme Muhun sarelle ja tutustumme Muhun museoon. Nautimme kevyen lounaan matkalla Kuivastun satamaan. (salaatti + jälkiruoka, kahvi/tee)
Palaamme lautalla mantereelle ja matkaamme bussilla Tallinnaan.
Palaamme laivalla Helsinkiin.


Viro Saarenmaa tekemistä ja käyntikohteita

Viron suurin saari, Saarenmaa ja sen pääkaupunki Kuressaare muodostavat ainutlaatuisen matkakohteen, jonne voi lähteä perinteiselle kylpylälomalle tai sitten muuten vain nauttimaan kesäisistä tapahtumista tai saaren kauniista luonnosta.

Viro

Virosta puhuttaessa mieleen tulee ensimmäisenä Tallinna sekä maan lukuisat kylpylät. Tunnettuja kohteita ovat lisäksi Tartto, Narva, Pärnu ja Haapsalu.
Pääkaupunki: Tallinna
Virallinen kieli: Viro
Valuutta:  Euro
Passi ja viisumi: Matkalla mukana tulee olla virallinen matkustusasiakirja, jollaisia ovat vain passi sekä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai esim. kuvallinen Kela-kortti eivät ole hyväksyttäviä matkustusasiakirjoja!
Aikaero Suomeen: Ei aikaeroa.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Laivamatkat kansipaikoilla Helsinki-Tallinna-Helsinki
* Polttoainemaksu
* Matkaohjelman mukaiset kuljetukset Tallinnasta Tallinnaan
* Majoitus valitussa hotellissa
* Aamiaiset hotellissa
* Oopperalippu Toscan esitykseen
* Lounaat 2. ja 3. päivänä
* Sisäänpääsy Anglan tuulimyllypuistoon ja Muhun museoon

Lisämaksusta:

* Hytti laivalla
* Ateriat matkan aikana

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>