Saksa metsämatka ja Oktoberfest ryhmämatka

Saksa metsämatka ja Oktoberfest on räätälöity metsäalaa ajatellen, tutustumme Metsäntutkimuslaitokseen ja baijerilaiseen metsään metsänhoitajan johdolla.

Saksa metsämatka ja Oktoberfest ryhmämatka

Metsäalan ammattilaisille

Tässä valmis matkaehdotelma ”Saksa metsämatka ja Oktoberfest” metsäalasta kiinnostuneelle ryhmällenne! Tällä matkalla tutustutaan Saksan Baijerin alueeseen, sekä käydään maailmankuuluilla Oktoberfesteillä Munchenissä!

Saksa metsämatka ja Oktoberfest ryhmämatka

Matkaohjelma on räätälöity juuri metsäalaa ajatellen. Tutustumme mm  Metsäntutkimuslaitokseen ja baijerilaiseen metsään paikallisen metsänhoitajan johdolla. Kuulemme paikallisesta metsänkäytöstä ja –hoidosta sekä puunkorjuusta luonnon ehdoilla. Retkiohjelmassamme on myös panimovierailu, jossa saamme maistella olutta suoraan panimosta. Matkalla ihastelemme mahtavia alppinäkymiä ja tutustumme kiehtovaan Kotkanpesään, joka on Adolf Hitlerille aikoinaan 50-vuotislahjaksi rakennettu loma-asunto korkealla Alpeilla.

Matkalla tutustutaan myös Whiskyn tuotantolaitokseen, sekä maatilatislaamoon, käydään tutustumassa paikallisen kauppiaan metsätyökoneiden myyntiin, sekä pientilan biopolttoaineen energiatuotantoon.

Saksa metsämatka ja Oktoberfest ryhmämatka

Ryhmämatkat>

Kymenmatkat FB>

Matkan hinta 6 pv:  1180 € / hlö
1280  € / hlö yhden hengen huoneessa

 

1. pv  torstai 
Finnairin aamulento Müncheniin, jossa suomenkielinen opas on ryhmää vastassa.
Siirtyminen kentältä metsäntutkimuslaitokseen, ajomatka puolisen tuntia. Tutustuminen Metsäntutkimuslaitokseen.
Lounas
Weihestephan; tutustumiskierros maailman vanhimmassa vielä toiminnassa olevassa panimossa maistiaisineen
Panimon jälkeen ajomatka 1,5 h hotellille, jossa majoittuminen n. klo 1730
Illalla lyhyt kaupunkikierros Bad Tölzissä, perinteisessä ja kulttuuririkkaassa kylpyläkaupungissa Alppien juurella.

Yöpyminen hotellilla

2. pv perjantai
Aamiainen, jonka jälkeen noin puolen tunnin ajomatka kohteeseen. Tutustuminen baijerilaiseen metsään paikallisen metsänhoitajan johdolla, joka kertoo paikallisesta metsänkäytöstä ja –hoidosta sekä puunkorjuusta luonnon ehdoilla.
Yhteinen lounas
Puolentoista tunnin ajomatka alppikylään vuoristomaisemia ihaillen.

Almdorf Eng , idyllinen alppikylä, jonne nautakarja tuodaan laiduntamaan kesäksi.

Tie alppikylään kulkee upeassa solassa Itävalta-Saksa rajaa pitkin, paikka on vuorten keskellä Itävallan puolella. Matkalla on upeat maisemat solan pohjalla jykevien vuorten ympäröimänä. Hieno tunnelma syntyy myös nautakarjan käyskennellessä ympärillä kellot kaulassa kilkuttaen. Kylässä valmistetaan maitotuotteita mm. juustoja, joita voi myös ostaa mukaansa. Ennen saapumista Engiin ajamme upean luonnonpuiston läpi, jossa kasvaa harvinaisia vuoristovaahteroita. Osa näistä vaahteroista on jopa 600 vuotta vanhoja. Puolentoista tunnin ajomatka takaisin hotellille Illalla noin kello 19 Bad Tölzissä, yöpyminen hotellilla

3. päivä lauantai
Omatoimista ohjelmaa
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa viihtyisässä kylpyläkaupunki Bad Tölzissä ostoksille tai vaikkapa vain nauttimiseen ihmisvilinästä kaupungin lukuisista katukahviloista
Ilta vapaata aikaa
Yöpyminen hotellilla

4. pv sunnuntai
Aamiaisen jälkeen n. 2h15 min. ajomatka kohti Kotkanpesää
Loppumatka vaihdetaan toiseen bussiin ylös vuorelle, samoin alastultaessa ( 6,5 km).

Vierailu Kotkanpesässä, joka on Adolf Hitlerille, 50-vuotissyntymäpäivälahjaksi rakennettu loma-asunto. Kotkanpesä sijaitsee erikoisessa paikassa korkealla vuoristossa. Kotkanpesä on nykyään museoitu ja siellä toimii ravintola. Kirkkaalla säällä saattaa täältä nähdä Salzburgin kaupunkiin Itävaltaan asti. Myös näkymä vieressä sijaitsevalle Köningsseelle on upea.  Kehsteinhaus Lounas Kotkanpesällä.

Kotkanpesältä alastulon jälkeen ajomatka n. 1h45 min baijerilaiseen Whiskyn tuotantolaitokseen. Pysähdys tuotteillaan mainetta saavuttaneessa baijerilaisessa Whiskyn tuotantolaitoksessa.

Tämän jälkeen ajamme n. 20 min. ja tutustumme perinteiseen baijerilaiseen maatilatislaamoon; sen tuotteisiin maistiaisineen sekä särpimineen. Puolen tunnin ajomatka Bad Tölziin

Yöpyminen hotellilla

5.pv maanantai
Aamiaisen jälkeen bussimatka rautatieasemalle, josta junamatka Muncheniin. Perillä Munchenissä tehdää kaupunkikierros ostoskatualueella jalan. Ennen lounaalle menoa käymme tutustumassa maailman suurimpaan oluttupaan Hofbräuhausiin.

Lounas Augustiner Klosterwirtissä http://www.augustiner-klosterwirt.de/cms/, jossa myydään monien mielestä parasta baijerilaista olutta

Lounaan jälkeen mahdollisuus ostosten tekoon.

Iltapäivästä siirrymme Oktoberfesteille! Oktoberfest on kaksiviikkoinen kansanjuhla, joka pidetään joka vuosi Munchenissä  Theresienwiesenin aukiolla.

Illalla n.klo 21 jatkamme bussilla takaisin Bad Tölziin, jonne saavumme n.klo 22

Yöpyminen hotellilla

6.pv tiistai
Aamiaisen jälkeen tutustumme n. puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalla paikallisella kauppiaalla metsätyökoneihin, sekä pienen tilan Biopolttoaineen energiatuotantoon.
Jatkamme bussilla lounaspaikkaan, jossa nautimme yhteisen lounaan.

Täältä jatkamme kohti Munchenin lentokenttää, ajomatkaa n. 1h15 min.

Paluulento Suomeen. Jätämme saksalaiset jatkamaan Oktoberfestejä ja palaamme Suomeen monia kokemuksia rikkaampina!

Saksa Tölz Hotel Tölzer Hof

Viihtyisä neljän tähden hotelli Tölzer Hof sijaitsee Alppien juurella, perinteisessä ja kulttuuririkkaassa kylpyläkaupungissa Bad Tölzissä. Kaupunki sijaitsee 645 m merenpinnan yläpuolella ja tämän korkeuden vuoksi täällä ei juurikaan ole sumua, kosteutta, eikä kuumia ilmavirtauksia.

Lue lisää
Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Hintaan sisältyy:
* Finnairin lennot Helsinki – Munchen – Helsinki lentokenttäveroineen
* Linja-autokuljetukset kohteisiin matkaohjelman mukaisesti
* Hotelliyöpymiset 2 tai yhden hengen huoneissa (H2+lisävuode myös mahdollinen)
* Aamiaiset hotellissa
* Lounaat (5) matkaohjelman mukaisesti
* Kaupunkikierrokset matkaohjelman mukaisesti
* Tutustumiset ja pääsyliput kohteisiin matkaohjelman mukaisesti
* Suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa koko matkan ajan

Ryhmän koko: min. 20 henkilöä

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>