Saksan jokiristeily kolmella joella

Lähde tutustumaan Saksan jokimaisemiin ja näe maan kolme suurta ja vuolaasti virtaavaa jokea: Rein, Mosel ja Saar. Varaa Saksan jokiristeily >

Saksan jokiristeily kolmella joella

Saksan jokiristeilyt

Lähde tutustumaan Saksaan ja näen maan kolme suurta jokea: Rein, Mosel ja Saar. Matkan varrella näet monia kauniita kaupunkeja kuten Cochemin, Trierin ja Koblenzin sekä pääset tutustumaan Moselinlaakson viineihin. Rentoudu MS Johann Straussin kyydissä ja ihaile ohi lipuvia maisemia, viinitarhoja ja pikkukaupunkeja. Varaa Saksan jokiristeily >

Saksan jokiristeily kolmella joella

Laivaan noustaan Mainzin kaupungissa. Matka alkaa illalla ja laiva seilaa pitkin Reiniä, josta se lipuu Moselille, jossa viertaillemme Reichsburgin linnassa. Risteilymme jatkuu pitkin Moselia, joten voimme ja ihailla joen kapeita mutkia, joenrannan linnoja ja raunioita, pieniä kyliä ja jyrkillä rinteillä sijaitsevia viinitarhoja.

Ankkuroidumme Trierissä, jossa kävelemme tämän roomalaisten rakentaman  kaupungin  katuja vaikuttavalle Nigran portille, näemme Trierin katedraalin. Saksan jokiristeily jatkuu kohti Saarburgia.

Yön aikana laiva rantautuu Saarburgiin, jonka maisemaa hallitsee linnanrauniot, mutta osassa kaupunkia on kauniita puukoristeisia taloja ja isoja kivisiä barokkitaloja ja kaiken tämän keskellä on Leukbachin puron muodostama vesiputous.

Moselissa käymme viininmaistajaisissa, jonka jälkeen onkin kiva matkata Rein jokea pitkin Koblenziin. Viiniteemamme jatkuu viehättävään viininkasvatuksesta tunnettuun Rüdesheimin kaupunkiin, jossa ajamme Winzerexpressen-junalla ja vieraillaan Siegfriedin mekaanisen musiikin kabinetissa ja kuljetaan pitkin tavernoiden ympäröimää Drosselgassea.

Pyydä tarjous toimistoltamme >>>

Saksan jokiristeily kolmella joella

Risteilyt> 

Kymenmatkat FB>

Hintaesimerkkimme 7 pv: 1890 € / hlö

 

Päivä 1:
Laivaan nousu Mainzin kaupungissa. Matka alkaa illalla ja seilaa pitkin Reiniä, josta se lipuu Moselille.

Päivä 2:
Aamulla laiva saapuu Cochemin kaupunkiin. Kaupunkia asuttivat jo antiikin roomalaiset, jotka toivat viinikasvatuksen Moselinlaaksoon. Voit osallistua kävelykierrokselle vanhassa kaupungissa, jonka aikana vieraillaan muun muassa Reichsburgin linnassa. Iltapäivällä jatketaan risteilyä alas Moselia ja ihaillaan joen kapeita mutkia, joenrannan linnoja ja raunioita, pieniä kyliä ja jyrkillä rinteillä sijaitsevia viinitarhoja.

Päivä 3:
Matkan kolmantena päivänä laiva on ankkuroituna Trierissä, jossa voit aamulla osallistua kaupunkikierrokselle. Tämä roomalaisten rakentama kaupunki on yli 2000 vuotta vanha ja sen tunnetuin nähtävyys on vaikuttava Porta Nigran portti. Kaupungissa on myös monia ihastuttavia roomalaisia monumentteja ja hieno Trierin katedraali, joka on Saksan vanhin piispankirkko. Lounas laivalla, jonka jälkeen on opastettu retki Luxemburgiin, Euroopan viimeisen suurherttuakunnan pääkaupunkiin. Pieni pääkaupunki on hurmaava ja sen tunnusomaisin piirre on rotkojen yli kulkevat sillat ja vanhan kaupungin linnoitetut kasematit. Illalla matka jatkuu Trieristä ja pian joki vaihtuu Moselista Saariksi.

Päivä 4:
Yön aikana laiva rantautuu Saarburgiin. Aamiaisen jälkeen voit osallistua kaupunkikierrokselle tässä kauniissa pikkukaupungissa, jonka maisemaa hallitsee linnanrauniot. Osassa kaupunkia on pieniä kalastajien mökkejä ja osassa kaupunkia on kauniita puukoristeisia taloja ja isoja kivisiä barokkitaloja. Kaiken tämän keskellä on Leukbachin puron muodostama vesiputous. Iltapäivällä voit osallistua bussimatkalle Saar-joen mutkaan Merzigin ja Mettlachin välissä, joka on alueella merkittävä nähtävyys. Täällä joki telkee 180 asteen mutkan, johtuen Hunsrückin kalliosta. Illalla palataan takaisin laivalle.

Päivä 5:
Aamu vietetään Moselin viinikulttuurin keskuksessa, Bernkastel-Kuesissa. Voit osallistua kävelykierrokselle ja nauttia viininmaistelusta. Iltapäivä vietetään taas laivan kyydissä nauttien ohi lipuvista viinitiloista ja henkeäsalpaavan kauniista maisemista.

Päivä 6:
Mosel ja Rein yhtyvät Koblenzissa, jossa voit osallistua kävelykierrokselle, jonka aikana näet vanhan kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Koblenzin jälkeen laiva matkaa halki reitin romanttisimpien maisemien ohittaen Lorelein-kallion, johon liittyy paljon tarinoita ja legendoja. Saksalainen tarina kertoo muun muassa että kalliolla istuu merenneito tai näkki, joka yrittää hurmata laulullaan joella matkustavia ihmisiä ja houkutella nämä kuolemaan. Laiva saapuu viehättävään viininkasvatuksesta tunnettuun Rüdesheimin kaupunkiin, joka on osa Reininlaakson keskiosassa sijaitsevaa rotkoa, jossa kalliot joen ympärillä nousevat jopa 130 metriin. Voit nousta maihin lisämaksullisella retkellä jonka aikana matkustetaan Winzerexpressen-junalla, vieraillaan Siegfriedin mekaanisen musiikin kabinetissa ja kuljetaan pitkin tavernoiden ympäröimää Drosselgassea.

Päivä 7:
Aamiaisen jälkeen joudut valitettavasti poistumaan laivalta Mainzissa ja lähtemään kohti lentokenttää. Matka alkaa olla lopuillaan.

 

Saksan jokiristeily kolmella joella

MS Johann Strauss

MS Johann Straussilla on 72 hyttiä, joissa kaikissa on ikkuna, osassa myös pieni parveke.

Lue lisää
Saksa

Saksa tarjoaa jokaiselle jotakin. Kulttuuria, ostoksia, liikuntamahdollisuuksia, kaikkea mitä matkalta voi toivoa.
Pääkaupunki: Berliini
Virallinen kieli: Saksa
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

 

Luxemburg

Luxemburg sijaitsee Ranskan, Saksan ja Belgian välissä ja se on kooltaan eräs maailman pienimmistä valtioista. Vaikka maan itälaidalta länsilaidalle on vain noin 50 kilometrin matka, piskuinen suurherttuakunta on yksi maailman vauraimmista valtioista.
Pääkaupunki: Luxemburg
Virallinen kieli: Saksa, ranska ja luxemburg
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Ilmasto: Luxemburgin ilmasto on mannerminen, talvet ovat leutoja ja kesät lämpimiä. Lähellä sijaitseva Ardennien vuorijono tekee Luxemburgin paikallisilmastosta hieman Keski-Euroopan säätä kosteamman.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Frankfurt – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Risteily MS Johann Straussilla valitussa hyttiluokassa
* Täyshoito laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen ja iltapala)
* Juomapaketti (vesi, kahvi/tee, virvoitusjuomat, olut, talon viini)
* Kapteenin illalllinen
* Retket ohjelman mukaan
* Viihdeohjelma laivalla
* Satamamaksut
* Englanninkielinen opas laivalla

Lisämaksusta:
* Lentokenttäkuljetukset
* Lisäyöt Mainzissa tai Frankfurtissa
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta

Räätälöimme sinulle matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>