Italia Sardinia kaupunkiloma

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari, jonka idylliset pikkukaupungit ja ainutlaatuinen luonto hurmaavat matkailijan. Varaa Matka Sardiniaan >

Italia Sardinia kaupunkiloma

Ihastuttavaa maatilamajoitusta Sardinian saarella

Sardinia sijaitsee Välimeren toiseksi suurimmalla saarella Italian länsipuolella ja Korsikan saaren eteläpuolella. Maatila Vrau sijaitsee n. 50 km Olbiasta etelään päin ja 5 km etäisyydellä meren rannasta kukkulan rinteellä, jolta avautuvat upeat maisemat yli Sardinian koilisrannikon ja sitä ympäröi tyypillinen saaren kasvullisuus. Kävelymatkan päässä on pieni Posadan kylä, jota hallitsee keskiaikainen Favan linna ja alue on vielä aitoa ja koskematonta, matkailu ei sinne ole vielä saapunut.

Varaa Sardinian matka

Maatilalla pidetään lampaita ja nautakarjaa, joten heillä on omaa maidon ja maitotuotteiden tuotantoa. Lisäksi viljellään vihanneksia ja hedelmiä, joita tarjotaan myös maatilan vieraille. Maatilalla on kaiken kaikkiaan 20 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on mukavuudet, ilmastointi ja internet, lisäksi maatilalla on ravintola, uima-allas jacuzzin kera, leikkipaikka lapsille ja maatilan omien tuotteiden myyntiä. Sardinia sopii perheille matkakohteeksi.

Italia Sardinia kaupunkiloma

Sardinia lumoaa kauniilla luonnollaan. Kohteessa voi rantalomailla, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten mm. vaelluksiin, pyöräilyyn, ratsastukseen, kalastukseen ja kanoottimelontaan. Tämän lisäksi voi tutustua moniin kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiin. Saarella on myös hyvä tarjonta ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Sardinia on leppoisa ja rauhallinen lomakohde. Turisteja on vähemmän kuin Italian muissa kohteissa. Sardinian ilmasto on välimerellinen. Kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet leutoja ja sateisia. Lämpimintä aikaa on heinä-elokuu, jolloin mittari kohoaa helposti +30 asteeseen. Alkusyksy on loistava aika matkustaa saarelle, kun suurin matkailupiikki on ohi ja lämpötila vielä reilusti yli 20 asteen.

Italia Sardinia kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 795 € / hlö

 

Matkaohjema esimerkki

Päivä 1: Saapuminen Olbiaan

Tervetuloa Sardinian sydämeen! Saavut Olbian kansainväliselle lentokentälle, joka tarjoaa ensikosketuksen saaren lämpimään ilmapiiriin ja vieraanvaraisuuteen. Lentokentältä siirryt mukavasti kohti maatilamajoitustamme, missä sinut ottaa vastaan raikas tuulahdus maaseudun rauhasta.

Päivä 2-3: Maaseudun Rauhaa

Nauti seuraavina päivinä rentoutumisesta maatilan sylissä. Aamut alkavat raikkaalla ilmalla ja paikallisilla herkuilla höystetyillä aamiaisilla, jotka antavat energiaa päivän seikkailuihin. Voit tutustua maatilan toimintaan ja vaikka osallistua maatilan askareihin.

Päivä 4: Tutustuminen Olbian Kaupunkiin

Kokeile vaihtelua ja suuntaa päiväksi Olbian kaupunkiin. Tutustu vanhaan kaupunkiin, jossa historialliset rakennukset ja kapeat kujat kertovat tarinoita menneiltä ajoilta. Nauti lounasta perinteisessä trattoriassa ja shoppaile paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Päivä 5-6: Luonnon Lumoa

Seuraavina päivinä voit suunnata tutustumaan Sardinian upeaan luontoon. Vieraile kansallispuistoissa ja patikoi vuoristomaisemissa tai rentoudu upeilla rannoilla kristallinkirkkaissa vesissä. Illalla palaat maatilamajoitukseen, missä odottavat herkulliset illalliset paikallisista raaka-aineista valmistettuna.

Päivä 7: Kulttuuria ja Perinteitä

Vietä viimeinen päiväsi Sardiniassa uppoutuen saaren kulttuuriin ja perinteisiin. Vieraile paikallisissa museoissa ja tutustu Sardinian rikkaaseen historialliseen ja kulttuuriperintöön. Illalla voit osallistua perinteiseen sardilaiseen juhlaan, missä tarjoillaan paikallisia herkkuja ja nautitaan musiikista ja tanssista.

Päivä 8: Hyvästit Sardinalle

Valitettavasti kaikki matkat päättyvät aikanaan. Nauti vielä viimeisistä hetkistä Sardiniassa ennen kuin suuntaat kohti Olbian lentokenttää ja kotimatkaasi. Vaikka matka päättyykin, jäävät muistot Sardinian kauneudesta ja vieraanvaraisuudesta sydämeesi ikuisiksi ajoiksi.

Italia Sardinia tekemistä ja käyntikohteita

* Cagliari on Sardinian pääkaupunki ja saaren liike- ja kulttuurielämän tärkeimpiä keskipisteitä. Cagliari on myös yksi Sardinian parhaista kohteista ostosten tekoon. Kaupungin keskustasta löytyy useita vilkkaita ostoskatuja.

* Smaragdirannikko on 55 kilometriä pitkä osuus Sardinian rannikosta. Se sijaitsee saaren koillisosassa Olbia-Tempion maakunnassa. Se on karua mutta kaunista seutua, ja siellä on noin 80 hiekkarantaa

* Arcipelago di La Maddalena luonnonpuisto

* Giants’ grave luolasto

* Neptunuksen luola Capo Caccian niemellä. Luola löydettiin 1700-luvulla, ja sille annettiin nimi roomalaisten meren jumalan Neptunuksen mukaan. Nettunon tippukiviluolista erityisen kokemuksen tekee reilun 600 porrasaskelman matka pitkin panoraamaportaita.

Italia

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Olbia – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg
* 7 vuorokauden autonvuokraus Economyluokan autolla vakuutuksineen
* 7 vuorokauden majoitus maatilan täysinvarustelluissa 2 hengen huoneissa
* Puolihoitoateriat (aamiainen ja päivällinen) maatilalla

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta (juna/lento/bussi)

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.