Italia Sardinia kaupunkiloma

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari, jonka idylliset pikkukaupungit ja ainutlaatuinen luonto hurmaavat matkailijan. Varaa Matka Sardiniaan >

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Sardinia kaupunkiloma

Ihastuttavaa maatilamajoitusta Sardinian saarella

Sardinia sijaitsee Välimeren toiseksi suurimmalla saarella Italian länsipuolella ja Korsikan saaren eteläpuolella. Maatila Vrau sijaitsee n. 50 km Olbiasta etelään päin ja 5 km etäisyydellä meren rannasta kukkulan rinteellä, jolta avautuvat upeat maisemat yli Sardinian koilisrannikon ja sitä ympäröi tyypillinen saaren kasvullisuus. Kävelymatkan päässä on pieni Posadan kylä, jota hallitsee keskiaikainen Favan linna ja alue on vielä aitoa ja koskematonta, matkailu ei sinne ole vielä saapunut.

Varaa Sardinian matka

Maatilalla pidetään lampaita ja nautakarjaa, joten heillä on omaa maidon ja maitotuotteiden tuotantoa. Lisäksi viljellään vihanneksia ja hedelmiä, joita tarjotaan myös maatilan vieraille. Maatilalla on kaiken kaikkiaan 20 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on mukavuudet, ilmastointi ja internet, lisäksi maatilalla on ravintola, uima-allas jacuzzin kera, leikkipaikka lapsille ja maatilan omien tuotteiden myyntiä. Sardinia sopii perheille matkakohteeksi.

Italia Sardinia kaupunkiloma

Sardinia lumoaa kauniilla luonnollaan. Kohteessa voi rantalomailla, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten mm. vaelluksiin, pyöräilyyn, ratsastukseen, kalastukseen ja kanoottimelontaan. Tämän lisäksi voi tutustua moniin kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiin. Saarella on myös hyvä tarjonta ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Sardinia on leppoisa ja rauhallinen lomakohde. Turisteja on vähemmän kuin Italian muissa kohteissa. Sardinian ilmasto on välimerellinen. Kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet leutoja ja sateisia. Lämpimintä aikaa on heinä-elokuu, jolloin mittari kohoaa helposti +30 asteeseen. Alkusyksy on loistava aika matkustaa saarelle, kun suurin matkailupiikki on ohi ja lämpötila vielä reilusti yli 20 asteen.

Italia Sardinia kaupunkiloma

Kymenmatkat FB>

Harraste- ja kulttuurimatkat>

 

Hintaesimerkkimme 8 pv: 795 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Olbia-Helsinki
* 7 vuorokauden autonvuokraus Economyluokan autolla vakuutuksineen
* 7 vuorokauden majoitus maatila Vrau:n täysinvarustelluissa 2 hengen huoneissa
* Puolihoitoateriat (aamiainen ja päivällinen) maatilalla


Italia Sardinia tekemistä ja käyntikohteita

* Cagliari on Sardinian pääkaupunki ja saaren liike- ja kulttuurielämän tärkeimpiä keskipisteitä. Cagliari on myös yksi Sardinian parhaista kohteista ostosten tekoon. Kaupungin keskustasta löytyy useita vilkkaita ostoskatuja.

* Smaragdirannikko on 55 kilometriä pitkä osuus Sardinian rannikosta. Se sijaitsee saaren koillisosassa Olbia-Tempion maakunnassa. Se on karua mutta kaunista seutua, ja siellä on noin 80 hiekkarantaa

* Arcipelago di La Maddalena luonnonpuisto

* Giants’ grave luolasto

* Neptunuksen luola Capo Caccian niemellä. Luola löydettiin 1700-luvulla, ja sille annettiin nimi roomalaisten meren jumalan Neptunuksen mukaan. Nettunon tippukiviluolista erityisen kokemuksen tekee reilun 600 porrasaskelman matka pitkin panoraamaportaita.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa peritään turistivero majoituksesta. Turistivero on noin 6 €/henkilö/yö. Vero on maksettava käteisellä suoraan ao. majoitusliikkeeseen.

Tiedot sitoumuksetta

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555