Italia_SardiniamaatilaVrau_400x300
Italia Sardinia

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari Italian länsipuolella ja Korsikan saaren eteläpuolella. Sardinian idylliset pikkukaupungit hurmaavat matkailijan, mutta saaren paras matkailuvaltti on sen ainutlaatuinen luonto.

Lomahaku

Valitse matkasi yhdellä klikkauksella (tai useammalla)

Italia Sardinia

Ihastuttavaa maatilamajoitusta Sardinian saarella.

Maatila Vrau sijaitsee n. 50 km Olbiasta etelään päin ja 5 km etäisyydellä meren rannasta kukkulan rinteellä, jolta avautuvat upeat maisemat yli Sardinian koilisrannikon ja sitä ympäröi tyypillinen saaren kasvullisuus. Kävelymatkan päässä on pieni Posadan kylä, jota hallitsee keskiaikainen Favan linna ja alue on vielä aitoa ja koskematonta, matkailu ei sinne ole vielä saapunut.

Maatilalla pidetään lampaita ja nautakarjaa, joten heillä on omaa maidon ja maitotuotteiden tuotantoa. Lisäksi viljellään vihanneksia ja hedelmiä, joita tarjotaan myös maatilan vieraille. Kaiken kaikkiaan 20 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on mukavuudet, ilmastointi ja internet, lisäksi maatilalla on ravintola, uima-allas jacuzzin kera, leikkipaikka lapsille ja maatilan omien tuotteiden myyntiä.

Sardinina lumoaa kauniilla luonnollaan. Kohteessa voi rantalomailla, osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kuten mm. vaelluksiin, pyöräilyyn, ratsastukseen, kalastukseen ja kanoottimelontaan. Tämän lisäksi voi tutustua moniin kulttuuri- ja luonnonnähtävyyksiin. Saarella on myös hyvä tarjonta ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Sardinia on leppoisa ja rauhallinen lomakohde. Turisteja on vähemmän kuin Italian muissa kohteissa. Sardinian ilmasto on välimerellinen. Kesät ovat kuumia ja kuivia, talvet leutoja ja sateisia. Lämpimintä aikaa on heinä-elokuu, jolloin mittari kohoaa helposti +30 asteeseen. Alkusyksy on loistava aika matkustaa saarelle, kun suurin matkailupiikki on ohi ja lämpötila vielä reilusti yli 20 asteen.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 795 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Olbia-Helsinki
* 7 vuorokauden autonvuokraus Economyluokan autolla vakuutuksineen
* 7 vuorokauden majoitus maatila Vrau:n täysinvarustelluissa 2 hengen huoneissa
* Puolihoitoateriat (aamiainen ja päivällinen) maatilalla


Italia Sardinia

* Cagliari on Sardinian pääkaupunki ja saaren liike- ja kulttuurielämän tärkeimpiä keskipisteitä. Cagliari on myös yksi Sardinian parhaista kohteista ostosten tekoon. Kaupungin keskustasta löytyy useita vilkkaita ostoskatuja.

* Smaragdirannikko on 55 kilometriä pitkä osuus Sardinian rannikosta. Se sijaitsee saaren koillisosassa Olbia-Tempion maakunnassa. Se on karua mutta kaunista seutua, ja siellä on noin 80 hiekkarantaa

* Arcipelago di La Maddalena luonnonpuisto

* Giants’ grave luolasto

* Neptunuksen luola Capo Caccian niemellä. Luola löydettiin 1700-luvulla, ja sille annettiin nimi roomalaisten meren jumalan Neptunuksen mukaan. Nettunon tippukiviluolista erityisen kokemuksen tekee reilun 600 porrasaskelman matka pitkin panoraamaportaita.

Italia: on maa, jolle on helppo menettää sydämensä. Italia yhtenä maailman kauneimmista ja romanttisimmista maista.
Pääkaupunki: Rooma
Virallinen kieli: Italia
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1
Kesäaika: -1

Italiassa hotellit perivät turistiveroa, tämä vero maksetaan suoraan hotelliin.

Tiedot sitoumuksetta

Hintalauseke
Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka”-painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan ja vasta saatuamme sinulta hyväksynnän alamme varata matkaa.